-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22748 üzenetére
Na rossz hírt kaptam a skatéval kapcsolatban.
Ma hívtak, hogy a hangerő-szabályzógombnál valami összekötő szalagot kell kicserélni. Amit csak külföldről tudnak beszerezni.
Beszerzési idő 2-3 hét, ára 4 eFt.
Egyenlőre nem kértem a javítást.
Szerintetek érdemes költeni még rá? -
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22742 üzenetére
Sajnos ez a kombináció nálam nem megy!
De most vettem észre, hogy a hangerő gomb csak a halkítás (-) működik rajta. Hangosítás (+) része nem reagál.
Keeperv85 fórum társunk korábban már gyanította valami ott nem jó. Még is, neki lett igaza.
Dél tájban csörgött a mobilom, de halkan fel akartam erősíteni a hangerő gombbal de nem tudtam csak halkítani tudtam.
Jobban meg néztem és valóban nem érzékeli a + irányt a gomb.
TPT, után biztosan ezért nem reagált a VOL (+) + Menü (középső) + Power gomb.
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22740 üzenetére
Nekem még a recovery 4.0.1.4 van fent, ezért nem tudok azzal a kombinációval belépni a recoverybe.
Csak, hang le + power!
Az általad javasoltat, ha fel rakom a SD kártya gyökerébe a régi recoveryből tudom telepíteni és hogyan?Egy kérdés:
A recovery 4.0.1.4 alól nem lehet valahogyan TPT befejezni mert ott vannak a TPT által felrakott fájltok. -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22738 üzenetére
Este neki láttam. Sajnos nem jött össze!
Leírásod szerint csináltam mindent. Ahogy korábban írtam, az SD kártya gyökerébe másoltam a felrakásra váró új recoveryt és egy romot.
Ezt követően a Playról mobilomra letöltöttem a TPT-t, mely magyarul beszélt.
Elindítottam a Helper-t és megadtam a szükséges adatokat, majd igennel válaszoltam a SU hozzáféréshez. Eddig minden OKÉ volt.
Ezek után kikapcsoltam a telefont, aksit ki, majd pár másodperc múlva vissza és egyszerre le a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat nyomtam.
A mobil újra indult, de nem recoveryben, hanem korábban feltelepített CYANOGENMOD rommal ami be is töltődőt rendje és módja szerint.
Így az új recoveryt sem tudtam felrakni.
Mi lehet a hiba? -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22736 üzenetére
Oké.
Először is felrakom az SD kártya gyökerébe a
- cwm_6.0.5.3 zte skate zip fájlt és a
- ROM-otMajd az alábbi sorrend szerint feltelepítem, gondolom én.
1. először a mobilomra letöltöm a Play -ról, TPT HELPER nevű progit, majd elvégzem a Helperel particionálást
2. ezt követően, a fent lévő recovery alatt felinstálom az új recoveryt
3. végül a ROMO-t is.
Így jó?
-
Medical
aktív tag
válasz
angelius #22730 üzenetére
Rendben.
Köszi a felvilágosítást.
Az új recoveryt melyet letöltöttem, egy az egyben tömörítve zip formában rakjam az SD kártya gyökerébe?Ezután:
install zip from sd card - choose to install cmw_6.0.5.3_zte Skate.zipÍgy jó lesz?
Pár kérdés:
TPT Helper, amit majd letöltök a Google Playról a Skatera, tud magyarul?
Mit javasolsz a particio méretnek, ezen kívül milyen adatokat kell még megadnom?
Melyik ROMokat javaslod, hogy feltegyem?Előre is köszönöm a válaszod.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Mielőtt bármi baromságot csinálnék újból, inkább kérdezek előbb.
ZTE Skate telefonomon, a jelenlegi recovery 4.0.1.4 -t, szeretném lecserélni az újabbra recovery 6 ......?
Kérdésem a következők:1. a recovery 4.0.1.4 keresztül tudok e másik rekovery-t telepíteni?
2. melyik az újabbik recovery, mely a ZTE Skate telefonomra rátehető?
3. ha valaki tudna egy pontos leírást, az sem ártana.Köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22713 üzenetére
Igazad van, de már rég óta nem járt ezen a fórumon. Ma vissza olvasgattam több fórumot, többen is panaszkodtak az ICE AMOR III-ra, wifi ügyben, de nem találkoztam sehol megoldással.
Du. felraktam a MIUI V5 SPECIÁL EDITIN HU ROM-t. Ez is tetszik és eddig kifogástalan, gyors is.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22711 üzenetére
Köszi, meg nézem majd.
Tegnap este lecseréltem a RootBox-JB-t. Miután frissült a Google Playon, lelassult és utána nem tudott a Playra fellépni. Mindég kiírta, leállt a...... valami. Már nem emlékszek rá mi.
Feltettem az ICE AMOR III, bizva abban, hogy hátha sikerül kapcsolódni wifin a netre. Mint korábban, sajnos most sem tud kapcsolódni.
Erre van orvosság? Esetleg valami apk?Pedig kipróbáltak közül ez a ROM tetszik legjobban.
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22707 üzenetére
Még egy kérdés, melyek azok a recovery -k, melyeket esetleg fel telepíthetek a ZTE Skate -re. Nem akarok abba a hibába esni, mint most.
Pontosan Te melyiket javaslod?
Esetleg ROM-ok közül?
Főleg az érdekelne, melyek a legstabilabb ROM -ok az újabbak és amiben minden működik. -
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22702 üzenetére
Siker!!!!
Mindet a Te leírásodnak megfelelően csináltam és él a Skate! Fantasztikus, Király vagy!
Nagyon szépen köszönöm.
Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Adamis fórumtársunknak is, hiszen Ő is segítő készséggel állt a dolgokhoz és reményt is tartotta bennem.Nos, a recovery 4.0.1.4 raktam fel és a RootBox-JB-t.
Hogyan tovább?
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22697 üzenetére
Ha kérhetném, ajánljál olyan ROM -t, ROMO -t, melyen minden működik!
Fontos a kamera, wifi, de nem játszok rajta, nem nézek filmet rajta és még zenét sem hallgatok a mobilon.
Ez idáig, alábbi ROM -ok voltak rajta melyek tetszettek:
ICE AMOR III, nagyon tetszet, de nálam nem csatlakozott a wifire.
MIUI v5 special edition, nem volt teljes magyar fordítás.
Root Box
Skate v2, ez sem csatlakozott a wifire.
Slim Stake 4.2.2
Paranoid Android 2.81Ki próbáltam volna többet is, ezért akartam újabb recovery -re lecserélni, ami nem sikerült. A többit tudod.
Köszi.
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22692 üzenetére
Pontosítani szeretnék.
A recovery-be továbbra sem tudom használni a gombokat.
Sőt semmi nem változott, azon kívül, hogy windows 7 alatt, valahogy a 6.0.5.3 recovery lecserélődött a 6.0.2.7 recoveryre.
De, hogyan és mivel települt fel, azt egyelőre nem tudom meg mondani. Ma nem volt időm foglalkozni vele.Van ötletetek?
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22690 üzenetére
Igen felment, de nem tudom hogyan és mivel tettem fel.
Tegnap, kínomban már mindent kipróbáltam. Ezt is ma reggel vettem észre, hogy már nem a 6 -os van rajta.
Holnap, gyakorolok még!
Pedig azt mondtam már feladom, nem kínlódok tovább. De olyan rendesek vagytok főleg,Te és Keeperv85, hogy még is csak holnap rá szánom magam. -
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22688 üzenetére
Szia.
Érdekes jelenségre lettem figyelmes.
Általad leírtak szerint jártam el.Akku ki-vissza, majd a két hangerő gombot egyszerre lenyomva tartva, csatlakoztattam a PC-hez.
Az eszközkezelőbe ez volt látható:
Total Commanderben pedig ez:
Ami érdekes és számomra meg magyarázhatatlan, lásd. Erre cseréltem le a régi CWM -t.
Ami meg magyarázhatatlan számomra, most ez van fent, de továbbra sem tudok lépkedni a gombokkal!
Tegnap még is sikerülhetett lecserélnem, de nem tudom honnan szedtem!
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22686 üzenetére
Továbbra is azt állítom, hogy a gomboknak semmi baja.
Ugyan is, egészen addig működtek a gombok, amíg a régi 4.0.1.4 cwm -t, le nem cseréltem a cwm 6.0.5.3 -ra.
A művelet közben is tudtam használni a gombokat.
Újra indítás óta lettek használhatatlanok a power gomb kivételével.angelius
(fanatikus tag) fórum társunk leírása szerint csináltam mindent.Lásd, ide ollóztam.
"Belépsz a recoverybe itt Install zip from SD card és kiválasztod az új recoveryt. De persze mielőtt ezt megtennéd csinálj biztonsági mentést ha véletlenül baj lenne. Ha ez megvan és újra indítanád véletlenül megállna az android jelnél akkor aksi ki be majd hangerő fel+Home+power gombbal jön be'.
De hiába nyomtam a hangerő fel+Home+power gombb semmi nem jött be.
Előfordulhat, hogy a cwm 6.0.5.3 okozott, ilyen galibát csak kérdem mint laikus.
A kérdés lehet e orvosolni.
-
Medical
aktív tag
válasz
vizslakutya #22682 üzenetére
Úgy néz ki mintha egy bizonyos ponton lefagyott volna a telefon. Ezért nem tudok semmit állítani benne.
Lásd előző bejegyzéseimet.Egyébként köszi.
-
Medical
aktív tag
Keeperv85
Adamis
és minden hozzáértőnek.Sziasztok, remélem emlékeztek rám.
Én vagyok, aki korábban a segítségeteket kérte egy ZTE Skate életre keltésében.
Nevezetesen, alábbi bajomra: (#22599) Medical (#22610) Medical (#22657) Medical
Még most került rá sor, hogy Keeperv85 kolléga javaslatára Windows 7 alatt próbálkozzak. Sajnos nem sikerült.
Windows7 alatt, sikerült frissíteni az illesztő programot.A PC észleli a Skate-t, de a Totál Commander -ban, mikor USB kábellel csatlakoztatom a géphez a Skate és rá klikkelek a új meghajtó betűjelére, ekkor azt írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó.
Már mindenféleképpen próbálkoztam, de nem jutottam előbbre. Végül feladtam.
Most újból szeretném kérni a segítségeteket, illetve korábban jeleztétek szívesen rá néztek csak juttassam el hozzátok.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22642 üzenetére
Sajnos nem lett jó!
Beigazolódott, amit korábban is írtam. Ezzel a kombinációval be sem lép a Recoba.
A régebbi kombinációval be lép, de utána nem csinál semmit.Már írtam, érzéketlen a "következő kombinációval kapcsoljuk be: egyszerre nyomjuk le a VOL (+) + Menü (középső) + Power gombokat".
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22639 üzenetére
Már töltöm.
Sajnos nem lesz jó.
Már írtam, érzéketlen a "következő kombinációval kapcsoljuk be: egyszerre nyomjuk le a VOL (+) + Menü (középső) + Power gombokat".A 200mb_system.zipet, kicsomagolom és az image mappát a benne lévő fájlokkal másoljam az SD kártya gyökerébe. Majd az általad linkelt útmutató utolsó pontja szerint járjak el.
Jól értelmezem?De próbálkozni fogok ezzel is.
Köszi. -
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22638 üzenetére
Mikor a ZTE recriverybe belépek a leírt módon, majd csatlakoztatom a laptopomhoz, ekkor a rendszer alatt az eszközkezelőben feltűnik a Skate felírat.
Ha rá klikkezek ki írja, az eszköz illesztő programjai nincsenek telepítve. A frissítésre kiírja, nem talál a Skatehoz illesztő programot.Azért egy csepp remény úgy látom, van.
Hogyan tovább? -
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22636 üzenetére
Én nem azt mondtam tudok oroszul, hanem az én időmben orosz volt a kötelező. De azért kösz.
Le fordítottam a Google fordítóval, de nekem így is kínai.Az a baj, hogy a Recoba valahogy még betudok jutni, de onnantól minden fagyos. Ezért a mobilon keresztül semmit nem tudok elérni.
Már az zavaros, hogy az új Recoba, a régi Recoba való kombinációval lehet csak bejutni, (Hang le + Bekapcs).
Szerintem, itt van a kutya elásva! -
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22626 üzenetére
Szerintem nem hibás a hang le/fel billentyű, sőt biztos.
Más valami lehet a hiba oka.A v4.0.1.4 recovery -be, úgy léptünk be, hogy a hang le + bekapcsológomb egyszerre nyomtuk le.
Az újabb recovery v6.0.5.3, amit felraktam, hang fel + home gomb + bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni.
Na már most, nálam ez nem működik!Úgy tudok belépni, ha a régi recovery belépési módot használom, hang le + bekapcsológomb egyszerre. Igaz akkor is be tudok lépni, ha a harmadik gombot nevezetesen HOME gombot is megnyomom. Itt, nem tudok lépkedni se le, se fel a hangerő gombokkal. Nem érzékeli. Itt mintha lefagyott volna.
Egyedül a bekapcsoló gombra reagál.
De ezt már feljebb írtam.Fentebb ezért írtam, hogy nem a hang le/fel billentyű hibás.
Igen van másik telefonom, egy régi Nokia X6 -os, azon kívül, hogy nem okos telefonom nagyon meg vagyok elégedve vele.
A nagyobbik fiam most küldött egy másik okos telefont, Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i.Ennek ellenére nagyon bosszant
(főleg, hogy én szúrtam el) a ZTE Skate, hogy mi lehet az igazi baja, de nem adom fel.
Bízom benne a Ti segítségetekkel életet tudok bele varázsolni. -
Medical
aktív tag
Sajnos, nálam nem tudom alkalmazni.
Lásd itt. #22610
Azért, még egyszer kösz.
-
Medical
aktív tag
Keeperv85
AdamisNagyon köszönöm az ajánlkozásotokat, de nagyon messze lakom hozzátok.
Szabolcs megye, Nagykálló.
M3 autópályához 4 Km.Szerintem a postaköltség többe kerülne, mint amit ér a ZTE Skate. Pedig nagyon sajnálom, ez volt az első okos telefonom.
Még egyszer köszönöm a hozzá állásotokat.
Ha, még is eszetekbe jut valami!Üdv. mindkettőtöknek.
-
Medical
aktív tag
válasz
Keeperv85 #22614 üzenetére
Nem tudom valóban fizikailag hibás a hang fel gomb. Ugyan is, minden rendben volt vele addig, míg a ClockworkMod v6.0.5.3 fel nem tettem.
Már gondoltam rá, hogy PC -n, keresztül kellene valamit kezdeni, hátha így sikerülne.
Annyira nem értek hozzá, de ha, egy szájbarágós folyamat leírást készítenél nekem, illetve a szükséges progik nevét és elérhetőséget meg adnád belekezdenék.
Laptopom van, Windows 8.1 Enterprise 64 bites Op. rendszerrel.
Nagyon megköszönném.
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22609 üzenetére
Adamis, próbálkoztam a leírásod szerint a gyári rendszerrel.
Az általad linkelt fájl-t kicsomagoltam, majd felmásoltam az sd-kártya gyökerébe az image mappát a benne lévő image.bin -l.
Ezt követően az általad megadott kombinációval "Hang Fel + Menü + Bakapcs." erre egyáltalán nem reagált, majd a "Hang Le + Menü + Bakapcs" itt megjegyzem, a régebbi recoverybe "Hang le + Bekapcs" mint két kombinációval be lép a recoverybe.Itt a hangerő gombbal nem tudok lépkedni, se fel, se le! Egyedül a Bekapcs gombra reagál.
Mikor ezt megnyomom, alábbi kép jön be.Itt sem reagál a hangerő gombra, egyedül a Bekapcs gombra. Mikor ezt megnyomom, mint ha újra indulna, de a zöld figurától az istennek sem jut tovább!
Ekkor akkumulátor ki és kezdhetek újból játszani, de ettől egy tapodtat sem jutok előbbre!
Köszönöm a segíteni akarásodat, ha még valami eszedbe jut, örömest fogadom.
-
Medical
aktív tag
válasz
DessertFox #22605 üzenetére
Próbálkoztam vele,de sehogyan sem lehelt élezett bele.
Esetleg egy útmutatót tudnál adni, hogyan kell használni, mi kell még hozzá, hogyan kell beállítani? -
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22598 üzenetére
Szeretném a segítségeteket kéni az alábbi dologban.
Leírás szerint lecseréltem a recovery –t.
Az új cwm_6.0.5.3 zte_skate –t SD kártya gyökerébe másoltam, majd beléptem a régi 4.0.1.4 cwm be és az install zip from sd card > chose to install cwm 6.0.5.3 zte_skate –t zip Fájl feltelepült.
Újra indítás leírtak szerint, kikapcsolt állapotban nyomni a :Hangerő fel + home + power gombot 5 mp-ig. Sajnos csak az Android figura jött be.Több variációt is kipróbáltam, de csak a régi indítási formában (hangerő le + power) tudott belépni az új recoverybe. Sajnos a hang erő gombokkal nem tudok lépkedni. A kurzor. legfelső soron (reboot system now) on áll. Egyedül a power gomb működik, mikor azt megnyomom, akkor, tovább lép. Itt a root device -re kérdez rá. kurzol -No feliraton áll, itt sem tudok lépkedni a hang erő gombokkal. Így a - Yes - Root device (/system/xbin/su) -t, nem tudom elindítani. Egyedül a power billentyű működik mikor azt megnyomom a Skate, újra indul és az android figuránál lefagy!
Többször is próbálkoztam, de mindég eddig jutottam. -
Medical
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban.
ZTE Skate mobilomon jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent és a MIUI v5Special Edition ROM.
Szeretném a romot lecserélni alábbira, ZTE Skate PAC-man 2014.09.14 romra. Azt olvastam, hogy a recoverit le kel cserélni CWM 6.0.5.3 –ra.
Kérdésem, ezt hogyan kell végrehajtani?
Köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22572 üzenetére
Alábbi romokat felraktam tesztelés céljából. Kíváncsi voltam wifin keresztül melyek azok a ROM -k, amik, csatlakozni tudnak a netre.
Korábban írtan ide a fórumba, hogy az ICE AMOR romok, nem tudnak csatlakozni a netre.
Alábbi ROM -k, nem tudnak csatlakozni:
- bz MIUI v5.3.by tirimosqui.hungaria rom
- ICE AMOR romok
- miui_2.4.13_remix_v5_S
- Skate V2+
- ZTESkate_ROM_miui_v1.0_20120729Alábbi ROM -k fel tudnak csatlakozni:
- MIUI v5 SPECIAL EDITION
- ParanoidAndroid 2.81
- Slim Stake 4.2.2
- RootBox_JB_skateMilyen magyarázata van a különbségeknek?
Javaslatokat továbbra is szívesen várom.
ICE AMOR III ROM érdekelne főleg.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Medical
aktív tag
válasz
Dexter68 #22574 üzenetére
Még nem próbáltam a 4-esre rátenni CM11-es romot, de igazad van próba szerencse.
Még soha nem csináltam TPT-t, félek is tőle, de ha muszáj biztosan rászánom magam, de előtte még átolvasom az ezzel foglalkozó ajánlott cikket.
Nem tudok rá jönni mért vacakol nálam az IA3.
Köszönöm a válaszotokat.
-
Medical
aktív tag
Balu Arc
Dexter68
és más hozzá értők!A TPT Helper-t, csak végszükség esetén venném figyelembe. Itt a fórumban sokat olvastam róla, hogy veszélyes terület. Főleg nekem, mert laikus vagyok hozzá.
Az IceArmor3 -ról, több helyütt is olvastam stabil és minden működik benne. Ráadásul tetszik is! Nem véletlenül többször is próbálkoztam vele, legutóbb tegnap du. Sajnos csak nem tudom rákényszeríteni, hogy rá kapcsolódjon a wifire. Érdekes a kezdő lapon nem is látszik a wifi icon, de a beállításnál igen és látja is a routerem, próbál is csatlakozni rá, sikertelenül.
Természetesen, ha tudnátok, ebben segíteni újból kísérleteznék vele. Az Adrenalin engine-t, már le is töltöttem.
Nem kimondottan 4-es romra gondoltam, hanem egy megbízható, mindent tudó gyors ROM –ra, ami már esetleg újabb.
Sajnos az előző hozzászólásomban a kérdéseimre nem kaptam kielégítő választ, így újból meg kérdezem.
1. Jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent. A fórumon olvasom, hogy másik CWM Reco -ra van szükség, mégpedig a CWM 6-os ra. Abban az esetben, ha cm 10 től, magasabb romot akarok fel rakni. Ez igaz e?
2. Ha az 1. kérdésemre, IGEN a válasz, akkor a TPT Helper progit az SD kártya gyökerébe kell rakni és a CWM Recoból kell indítani?
3. Ha felraktam a CWM 6-t, és később vissza akarok térni egy cm-7 Romra, akkor a CWM-t is vissza kell cserélni a korábbira? Nevezetesen, CWM Reco 4.0.1.4 típusra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Medical
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Fiamtól kaptam egy ZTE skate telefont, Orange Monte Carlo custom rommal. Anyira tele volt már pakolva, hogy a fel rakott programok már nem tudtak frissültek.
Gondoltam egyet és az itteni fórum segítséggel lecseréltem egy másik romra, nevezetesen ICE AMOR 3.
Sajnos gond volt vele mert nem tudott wifin csatlakozni a hálóra. Látta a routert próbálkozott de nem sikerült. Ezért ismét romot cseréltem, nevezetesen "pa_skate_2.81-03APR2013-084103" ez pedig a T-mobil hálózatról ugrott le gyakran, idegesítő volt.
Azt mondják három a Magyar igazság, nos a mostani rom jól működik "Slim skate 4.2.2", de elég lassú. Ezért neki akarok vágni egy cm-11-20140916-NIGHTLY skate felrakásához.
Nos ehhez kérném a segítségeteket.
Jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent. A fórumon olvasom, hogy másik CWM Reco -ra van szükség, mégpedig a CWM 6-os ra.
Nem tudom jól értelmezem e ennek a menetét, le kell tölteni a TPT Helper progit, gondolom egyenesen a skate mobilra egyenesen az sd. kártyára, ezt követően a régi CWM Reco 4.0.1.4 ből kell telepíteni?
Ha ezzel megcsináltam az új partíciót és ha úgy gondolom még is a jelenlegi ROM -t akarom vissza rakni, akkor a régebbi CWM Reco 4.0.1.4 is vissza kel állítani vagy maradhat a CWM 6-os? Pl. az ICE AMOR 3. -t rárakhatom?
Remélem nem zavarosan fogalmaztam meg a segítség kérést, melyet előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest