Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Na, megjött volna a Skate. T-mobile-tól rendeltem online, és a rendelés leadásánál direkt írtam a megjegyzés a futárnak rovatba, hogy mielőtt hozza, hívjon fel, és egyeztessen időpontot, mert édesanyám (az ő nevére vettük, mert mi nem voltunk itthon a napokban) kórházi kezelésekre jár, és lehet, hogy pont nem lesz itthon. Na ma direkt nem ment sehová, csak éppen átszaladt a szomszéd kisboltba, kb. 5 percet volt ott, és az idő alatt jött a futár. Hagyott egy értesítőt, hogy itt volt, mást nem. Még annyit se, hogy felhívja, hogy na itt vagyok a csomaggal.
Most este hazaértem, felhívtam a megadott mobilszámot, másodszorra felvette a faszi, és közölte, hogy ráírta a papírra, hogy délután négytől ezen a számon ne hívják. Akartam mondani neki ezt-azt, erre kinyomta a telefont. Felhívtam a GLS központi számát, hogy hát ilyenkor möfaszvan. Hát mi más, majd jön hétfőn (vagy azon a napon, amikor akarom). Mondom akkor mondja meg a futárnak, hogy mielőtt hozza a csomagot, egyeztessen már időpontot velünk. Ügyfélszolgálatos: erre nem lehet kötelezni a futárt.
Érdekes, eddig akármilyen csomagom jött, mindig felhívtak előtte, hogy na kb. 2 óra múlva érkezik, legyek otthon ha lehet.Na szóval ennyit az egyik legnagyobb futárszolgálatról. Pedig párom is beleélte magát, hogy ma végre nyüstölheti az új telóját...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest