- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Na, megjött volna a Skate. T-mobile-tól rendeltem online, és a rendelés leadásánál direkt írtam a megjegyzés a futárnak rovatba, hogy mielőtt hozza, hívjon fel, és egyeztessen időpontot, mert édesanyám (az ő nevére vettük, mert mi nem voltunk itthon a napokban) kórházi kezelésekre jár, és lehet, hogy pont nem lesz itthon. Na ma direkt nem ment sehová, csak éppen átszaladt a szomszéd kisboltba, kb. 5 percet volt ott, és az idő alatt jött a futár. Hagyott egy értesítőt, hogy itt volt, mást nem. Még annyit se, hogy felhívja, hogy na itt vagyok a csomaggal.
Most este hazaértem, felhívtam a megadott mobilszámot, másodszorra felvette a faszi, és közölte, hogy ráírta a papírra, hogy délután négytől ezen a számon ne hívják. Akartam mondani neki ezt-azt, erre kinyomta a telefont. Felhívtam a GLS központi számát, hogy hát ilyenkor möfaszvan. Hát mi más, majd jön hétfőn (vagy azon a napon, amikor akarom). Mondom akkor mondja meg a futárnak, hogy mielőtt hozza a csomagot, egyeztessen már időpontot velünk. Ügyfélszolgálatos: erre nem lehet kötelezni a futárt.
Érdekes, eddig akármilyen csomagom jött, mindig felhívtak előtte, hogy na kb. 2 óra múlva érkezik, legyek otthon ha lehet.Na szóval ennyit az egyik legnagyobb futárszolgálatról. Pedig párom is beleélte magát, hogy ma végre nyüstölheti az új telóját...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest