Hirdetés

Aktív témák

• wwenigma

Jómunkásember

válasz pista59 #37800 üzenetére

1., Megszokás, az emberek még nem baratkoztak meg a flight mode-dal.
    2., Akku (nem, ne hozd fel hogy dugja toltore ejjelre, mi van ha nincs és kelnie kell :D )
    3., Egyebkent rohadt egyszeruen beletehettek volna, par mp. alatt kikapcsolva elkezd tolteni, csak egy minimal elektronika és egy minimal programozas kellene, hogy eledjen az audio alrendszer is. Szerintem ez csak egy veszteség az innovativitás oltárán. Hozzáteszem, engem nem zavar. De mint látod, sokakat igen.

latis666: oks, de nyilvanvaloan az RTC megy kikapcsolva is (mert nem felejti el az idot) arra alapozva mukodhetne a dolog. Csak ugye, latsd par sorral feljebb.

Glatius: Mint látod elég sok embert zavar. Amugy meg nem kell magyarazni, siman annyi hogy ezt nem tudja. Akinek nemtetszik, valtson visszakevésbé okos telefonra. :DDD (haverom vett valami nokiat, ami fagyott meg ujraindult - 5800 vagymi. Aszontak amikor megreklamalta, hogy ez a teló annyira okos, hogy naponta ujra kelll inditani, mert telerakja a memoriajat a sok okossaggal. Na ha ezt nekem leengedte volna valaki, szerintem a dokik hetekig rohogtek volna a faszikam hatso felebol kilogo okostelefonon. Végul sw frissites meg uj akku megoldotta a problemet.

Aktív témák