-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
válasz skadarafam #11495 üzenetére
Ha jól emlékszem, EU romon nem is lehet régiót váltani.
Lassú voltam....
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
MODERÁTOR
válasz skadarafam #11495 üzenetére
EU ROM-on nincs régióváltásra lehetőség/szükség.
Minden működik alapból, kivéve a netmegosztás 5 GHz AP sávon.Xiaomi 13T
-
neoforce
aktív tag
válasz DroiDMester #11491 üzenetére
Egyébként meg lehet hogy csak annyit cserélték !Nem értek hozzá!
-
nagyúr
válasz Trailblazer #11492 üzenetére
Lehet, hogy főzött romot akart rátenni
-
neoforce
aktív tag
válasz Trailblazer #11492 üzenetére
Hát most mond meg😂 természetesen nem direkt😂
-
skadarafam
kezdő
eu romon is India régió kell a téma és a hangosabb zenehallgatáshoz?
-
neoforce
aktív tag
válasz DroiDMester #11491 üzenetére
Figy ezt írták ! Miért kételkednék? Amúgy 47k telefon hogy lenne annyi csak az alaplap?De mindegy is nem ez a lényeg hibátlanul müködik azóta!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
horfer84
csendes tag
válasz WhiteWalker #11488 üzenetére
A hálózat látható az eszközök számára, a laptopommal is azon vagyok ebben a pillanatban. Manuálisan is próbáltam megadni neki a hálózatot, de sajnos semmi.
[ Szerkesztve ]
-
neoforce
aktív tag
válasz pvojnisek #11467 üzenetére
Szerintem küld be WayteQ hez eustockot ök szervizelik! Gariba nem fogják megcsinálni de egész olcsó így is! Asszony redmi 5 plusz át belerakta tányér krumplipürébe, azután alig majd egyáltalán nem töltött! Teljes alaplap csere caklipakli 8000ft voltOkszidácio volt ott is! Ha durva árat mondanak nem muszáj megcsináltatnod!
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
Mivel nem leszek itthon és a mobil netemet szeretném megosztani a laptoppal, azt kell választanom, hogy Beállítások/Továbbiak/Bluetooth megosztása? Vagy van egy másik opció a net megosztására?
Köszi! -
horfer84
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a telefon nem látja az 5 Ghz-es WIFI hálózatokat. Van ötletetek mi lehet a baj? Most 9.6.3 stabil, de próbáltam a 8.8.23 dev alatt is.Köszi a segítséget!
-
törölt tag
Na sajna így sem jó. Bárhogy rakom fel a TWRP-t + a lazyflashert akkor is a Mi-recovery jön be.
Ez alapján csináltam.
"A, módszer1. Innen töltsd le a TWRP képfájlját, valamint a dummy.img-et és telepítsd a Minimal ADB-t innen.
2. Nevezd át recovery.img-re a képfájlt, és helyezd a(z) Minimal ADB mappájába a dummy-img-vel együtt. (Nekem C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot)
3. Lépj be fastboot módba.
4. Csatlakoztasd a telefont a géphez.
5. A Minimal ADB mappájában SHIFT+Jobb klikk és "PoweShell-ablak megnyitása itt". Amennyiben ILYEN hibával találkozol, a ' cmd-here' fájlt indítsd el.
6. Flasheld a dummy.img-et a következő parancssorral: fastboot flash antirbpass dummy.img
7. Most flasheld a recovery-t a fastboot flash recovery recovery.img sorral.
8. Lehúzod a telefont a gépről, és a bekapcsológomb + hangerő FEL együttes lenyomásával bootolsz a recoveryba.
9. USB-n keresztül a telefonra juttatod a Lazyflashert, és az Install menüből flasheled azt.
10. Készen vagy, mehet a reboot."
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Az előbb frissítettem. Viszont most az értesítési sávon az értesítések jelzését nem tudom kikapcsolni.
Szerk, Az Adguard-ot biztos nem, a többit lehet.
Máshol lehet, vagy megszüntették?
Köszönettel![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Bootloader nyitva van, felraktam a TWRP-t, de újraindításnál mindig a gyári recovery jön be.. Kellene még valamit csinálnom vele, hogy a TWRP jöjjön elő mindig.
-
kszthly
senior tag
válasz kazsmerlaca #11470 üzenetére
Nem nekem kell.
De van még aki jó ötletnek gondolta a 9.6.3.0-ra rátenni egy 8.7.5-öst. Nem is értem....A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
MODERÁTOR
válasz kazsmerlaca #11470 üzenetére
Dehogy is!
Főleg, hogy akár azokkal is lehet téglázni a telót. Ha egy ARB4-esről visszaváltasz ARB3-asra.
Oda kell figyelni, az tény.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kszthly
senior tag
Tudtok adni egy elérhetőséget a szakemberhez, aki visszahoza az életbe az ARB tégla telefont?
Köszi!A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
pvojnisek
csendes tag
Sziasztok!
Három hónapja vagyok boldog tulajdonosa a telefonnak. Határozottam állíthatom, hogy életemben ezzel a készülékkel voltam eddig a legjobban megelégedve.
A hétvégén viszont történt egy baleset. A telefon beleesett egy tóba. Kb. 3 órán keresztül volt 1 m mélységben. :-O
Maga a történet, hogy odakerült, már önmaga vicces, de ide nem szórakozni járunk elsősorban, nem terhellek vele Benneteket.
A telefont szétszedtem, kipucoltam. Sajnos jól fel is volt töltve az aksi, ezért elég sok oxidáció jött rajta létre. Viszont meglepően kevés víz jutott be meglepően kevés helyre.
A kipucolás után összeraktam és két hibát tapasztalok rajta (egyelőre). Bootloop és nem vesz fel töltést (a kijelző bekapcsolásakor kb 16 mA folyik). Sajnos ennél többet nem nagyon lehet tenni itthon pótalkatrészek csereberéje nélkül. Szóval két opció marad. Vagy eladom alkatrésznek, vagy elviszem szervizbe. Tudtok ajánlani jó helyet?
Eustockos masina, ma meg is rendelem az utódot. Nem váltok típust, nem látom, hogy azóta lenne jobb ár/értékű telefon. Közben felmerült a turbado nevű bolt is, de még a nettó árat sem írják ki, kicsi bennük a bizodalmam.
Minden segítséget és ötletet szívesen veszek.. :-)
Köszi! -
kidnou
őstag
válasz hevizms #11465 üzenetére
Itt láthatod melyikre ne menj vissza
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #11464 üzenetére
Köszi.
Jó ezt azért biztosra tudni.
Szerintem az összefoglalóban is lehetne ezt jelezni,mert kissé félreérthető.Legalábbis szerintem.
Ott úgy jön le hogy abszolút nem lehet visszafelé romolni -
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
Értem srácok,de azt egyébként honnan lehet tudni melyik rom ARB 4-es?
Vagy ami a 9.5.17 után jöttek/jönnek/jönni fognak azok már mind olyanok?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
Összefoglaló:
A MIUI Global Stable 9.5.17.0 illetve 8.7.5.-ös Béta utáni MIUI verziókon az ARB ENGEDÉLYEZVE VAN!Tehát ha ezeken a verziókon vagy, esetleg ezeknél újabban, NE válts visszafelé, mert HARD BRICK a vége
Ez kicsit félreérthető nekem.Egyáltalán nem szabad visszafelé váltani vagy pld a Global Stable 9.5.19-re nyugodtan lehet?
-
kidnou
őstag
válasz dévidvilla14 #11456 üzenetére
1. Igen
2. Töröld, ugy biztosan nem lesz összeakadás a másik rommal -
Thoty
senior tag
Nálam továbbra is halk a Viber, Skype, stb. illetve mintha normál telefonálás is halkabb lenne.
Indiai régión vagyok, mégis.
Van erre valami megoldás? -
dévidvilla14
csendes tag
Sziasztok!
BL nyitva, TWRP fenn.
Két kérdésem van:1. A telón most Global Stable 9.6.3.0 van, akkor nyugodtan rakhatom rá a 8.8.23-as eu devet, igaz?
2. Ha clean install-al akarom feltenni, akkor az advanced wipe-nál az internal storage (belső tárhely)-et is be kell pipálni, csak ennyi a különbség a sima installhoz képest, igaz? -
Pityu.
nagyúr
válasz WhiteWalker #11450 üzenetére
Mitől ,viszkitől?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
juve600
nagyúr
illetve olyan ami tényleg méret pontos
-
juve600
nagyúr
üdv
hol tudok jó minőségű üvegfóliát vagy sima fóliát venni ?
amit a nilkin tokhoz kaptam ,azt nem sikerült az illetőnek rendesen feltenni sajnos
hazai forrás kellene -
R a y
senior tag
maroni kollégának sok sok +++ mert segített rajtam, vettem tőle egy tokot meg kijelző védő üveget, mert gyorsan kellett mert a jövő héten érkezik a két teló
Köszönöm!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Niarn
tag
válasz octopus75 #11435 üzenetére
én tegnap letoltam ezt.
az összes programot nulláztam, ami némi kellemetlenséghez vezetett 2FA fronton az authenticator miatt. pár helyről kizártam magam. figyeljetek oda ilyenre más ne járjon így
amit én észre vettem:
van hogy program összeomlik. stabilban ilyen nem volt.
közelségérzékelő mintha nem lenne oké, hívásnál nem kapcsolta ki kijelzőt,
és a fényerő haloványabb. stabilon gyorsan és jól beállította, ezen sötétnek érzem. -
-
akidur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi időkben(napokban - talán régebben) a mikrofonommal problémák vannak. A másik oldal folyamatosan arra panaszkodik, hogy halkan/tompán/hullámzóan hall, néha szinte semennyire.
Nem tudom lehet-e ez szoftveres gond vagy hardveres inkább?
Érdekesség még, hogy kihangosítva semmilyen probléma nincs, ebben az üzemmódban hallanak rendesen, megszűnik a tompaság, hullámzó hang.
A legfrissebb(talán) global stabil 9.6.3.0 rom-om van, semmi mókolás. Alap programok....Csak frissítgettem mióta megvan.
Ha valakinek ötlete vagy hasonló tapasztalata van, sokat segítene! -
octopus75
tag
Valaki tudja, 9.6.3.0 és 8.8.23. között lehet oda vissza váltani simán updater-ből?
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem tudom szerintem a legutóbbi frissítés óta többet zabál a telefon. Fele appal be sem vagyok jelentkezve mint előtte meg kevesebbet nyomkodom úgy volt régebben vagy 10 óra sot most meg éppen csak alulról súrolja így ahogy van a 8 órát és mondom nem nyomkodom annyit meg nincs is minden app bejelentkeztetve.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
G48
senior tag
Sziasztok. Miért lehet hogy csak egy AEX verzióval van 4G mobilnet? LOS, crDroid-on csak H+ van. Csak a ROM és gapps lett felrakva.
-
baitsee23
őstag
válasz szabi__memo #11426 üzenetére
Igen, az élet rövid! Az idő pénz!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Wesder #11424 üzenetére
Az árak miatt biztos nem érte meg, ahogy mondod. A választék meg holnap is ez lesz. Lehet 20%al drágábban. Vagy nem drágábban. Szóval max akkor éri meg ha nincs az eustocknál és még drága is. Csodálkoznék ha ott mindenki több százezres termékért ment volna. Mert pár ezer forintért kedvezmény miatt órákat sorban állni ostobaságnak tűnik. Persze mindenki azt csinál a szabadidejével amit akar
-
baitsee23
őstag
-
Wesder
félisten
válasz szabi__memo #11422 üzenetére
Sac/kb Eustock àron adtàk a cuccokat szóval simàn adta. Ja és volt minden, amit csak el tudsz képzelni. A Stock kinàlata ehez képest semmi.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Én is megtapasztaltam pár nap használat után hogy valóban ár érték bajnok a telefon.
Nem véletlenül dicséri szinte mindenki.Nagyon jól döntöttem mikor elhatároztam hogy megveszem.
Csak kíváncsiságból megkérdezném hogy ez a Nearby funkció mit is takar tudja valaki?Mondjuk ha rányomok nem reagál de gondolom nincs jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Rendszer betűméreteit lehet változtatni? Amennyiben igen, valaki leírná hol lehet megtalálni a beállításokon belül? Nincs nálam/előttem ilyen telefon.
Köszönöm.
.
-
Wesder
félisten
válasz Trailblazer #11418 üzenetére
Lett. 2-is. Meg egy Mi Bluetooth Speaker Red Edition, meg egy In Ear HD Pro, meg egy Mijia alu toll.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
6.5h volt, de megérte kimenni
-
WhiteWalker
nagyúr
Most MIUI GS 9.5.19-n vagyok , erre mehet TWRP alól a legfrissebb EU DEV rom?
Nem lesz tégla? -
jUUh
addikt
A legutolsó Masik nem tölt lassabban nektek?
Samsung Galaxy S23+
-
baitsee23
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest