Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juve600
üzenetére
Én a korábbi linken letöltöttem a 8.8.9-es dev-et, de azt nem engedte feltenni az updater, mert azt mondja, hogy nem tudja hitelesíteni vagy mi, így maradt a hivatalos oldalról a 8.7.26, amire viszont azt írja, hogyha vissza akarok váltani, akkor törölni kell a személyes adatokat. Ez most kimaradt, mivel nincs kedvem az authenticatorokat újra élesíteni minden fiókomhoz.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ismerem,sajna nem a legjobb,sokszor nem ismeri fel,de ez így volt az előző telómnál is.Igazából mindegy,recovery-s romot tudok telepíteni,rootolni meg ha akarok akkor valakinél megcsinálom.
-
juve600
nagyúr
üdv
ha valaki a stabil 9-esre a gyári updater-rel rakja fel a dev 10-et akkor törlődnek az adatok a telefonról ???

-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
Gmail app-ban hiába állítom be, hogy rezegjen email érkezésekor, nem menti el a beállítást, visszaáll az alapértelmezett kikapcsolt állapotra és nem rezeg, ha email érkezik. Az értesítési szintet sem tudom átállítani "Magas" szintról bármi másra, mert hiába választok mást, nem történik semmi...Találkozott már valaki ilyennel? Mi volt a megoldás rá?
-
hevizms
addikt
Kszthly,JUUh köszönöm a segítséget.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Miert mit nem szeret?
Nekem van egy MAC_androidfiletransfer nevű appom , keress rá. Über király. Kábellel popecül lehet vele oda-vissza másolni , atomstabil.Ha nincs win gép , akkor marad a bootcamp vagy valamilyen virtuális gép app és arra létrehozni egy win rendszert.
-
Bubukain
senior tag
sziasztok
vettem egy ilyen telefont, miui 10 dev 8.7.26 van rajta.
két kérdésem lenne.
egyik, hogy szeretném feltenni rá a masik 2.4 romot, de mi a helyzet az ARB-vel? mehet fel a rom, vagy téglásítja a telót?a másik a bootloader nyitás.
csak a miui oldaláról letölthető windowsos appal lehet nyitni a bootloadert?
csak mert egy darab PC sincs itthon csak MAC.
más telefont nyitottam már OSX alól ADB-vel terminalból, itt ez lehetséges?köszönöm ha válaszoltok
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a megerősítést.

jUUh: a másodikból rendelt kollégám, azok a tokok elég merevek és vékonyak, kicsit csúsznak is, plusz eleve egy szép enyhe ívben meghajlottak a gyártáskor, így amikor felfekszik a telefonra, akkor a power gombnál kidudorodik az anyag. 3 ilyen tokot vett különböző színekben, mindhárom ilyen volt.
-
natë
nagyúr
Láma kérdés : az csak az én faxságom, hogy újraflashelek egy fastboot miui romot minden custom rom előtt? Format data elég nem? Gondolom fölösleges a fastboot alap, mert legyalulom..

-
-
kszthly
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A 8.8.2-t és a 8.8.9-et is visszavonták. Átalakult titkos kiadássá.
-
-
juve600
nagyúr
olvastam hivatalos oldalon hogy gond van a 8.8.9-es glob dev rom-al és térjen vissza aki tud az utolsó stabil rom-ra,de az meg ugye a 9.6.2.0-ás miui9-es rom
azt hogy ? nem lesz tégla ???
azt írják hogy töltsd le a telefonra és az updaterből telepítsd
szerintetek ???
-
-
juve600
nagyúr
[link]
hivatalos oldalon 8.7.26-os az utolsó tölthető 10-es rom
hol vannak a frissebbek ??? -
frewwy
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan AOSP romot, ami kihasználja Xiaomi AI driverjét? 9.0 AOSP vagy Masik a jobb összességében? Véleményeteket kérném.
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vissza.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi hátránya az ARB-nek.
-
válasz
CactuS
üzenetére
Én az első két pontot egyben szoktam intézni, így időt spórolok.

Egyébként az ARB miatt én nem feltétlen akarnék visszaváltani a dev.-ről a stabilra.
Meg általában a dev. is simán használható a mindennapokban.Az adatvesztésre készülj fel, de valahol azt olvastam, hogy nem történt ilyen stabil -> dev. váltáskor.
-
Srácok, stabil romról szeretnék gyári dev romra váltani.
Ha jól értem, akkor az alábbiak szerint kell majd eljárnom:
1. Letöltöm a dev romot innen (sima note5, global).
2. Felmásolom egy mappába a telefonra a rom-ot.
3. A gyári updateerrel betallózom és feltelepítem.Ilyenkor az app adatok törlődnek majd a telefonon? (A legtöbb dolog felhős, ami picitg macerás az a néhány authenticator app). Ha esetleg nem jön be a global dev, akkor a visszaváltás is így megy vagy ott már van valami csavar?
-
natë
nagyúr
Egy darabig nem lesz passzos Magisk, ugye ez a bankos alkalmazásokat használókat érinti. Az old api tiltva lett.
-
jUUh
addikt
Kérdésem továbbra is az lenne, hogy ez így megfelel nektek összefoglalónak egyelőre, vagy nem, és amennyiben nem, mit javítsunk, adjunk hozzá, stb?
Ha nincs ellenvetés, akkor kérném a moderátorokat majd, hogy tegyék bö' összefoglalónak. 
-
hevizms
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nekem ez a kernel csere ez valamiért nem jön össze.Már a múltkor sem jött össze a Masik rom esetében,de most sem.
Fogalmam sincs mit csinálok rosszul.Global Dev 8.7.26-KangarooX-MIUI-r1.8.zip a belső tárhely gyökerébe letöltve.
-TWRP elindit/Telepités,a végén a Gyorsitótár/dalvik törlése ,majd a Rendszer újraindítása.És sajnos Bootlop

-
törölt tag
Ha Glob. Dev. alatt cserélek kernelt, az a heti frissítésekkor megmarad, vagy visszaàll?
-
nullpoint
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Köszi mindkettőnek

Így már rögtön más a lány fekvése

QZS: 1
gps: 6
Glo: 10
BDS: 13
Gal: 6
sbs: 7Már csak az merült fel bennem hogy ezeket ténylegesen látja/használja , vagy csak tudja hogy azok ott vannak.
Lehet hogy a sima Gps test progi amit használtam csak azt mutatja amit a telefon valóban használ is éppen a navira?
-
ktommy91
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Az aosip-ot akhinarang csinálta meg whyred-re, a device és vendor tree az a los tree amit mik3 meg vasishath kezdtek el fejleszteni. A kernel meg a derp ami egy szög egyszerű caf kernel linux upstream-mel. Az aosip rom fejlesztésében akhilnarang inkább csak másodhegedűs- A pe-t jhenrique09 és Andersonmendes2016. Juve600 azt írta hogy jhenrique09 is részt vett a pie bringup-ban.
-
nullpoint
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Gps ugyanolyan gyors mint az előző verzióiddal, bár még mindig csak gps meg glonass holdakat lát, függetlenül attól hol vagyok. (8.8.9 eu dev, minden rommal ugyanez volt kerneltől függetlenül, lehet hogy a gps mpdulom hibás)
Wifi szintén jó, használom tovább aztán pm ha valami nem okés. -
-
hevizms
addikt
Kernel cserét lehet,illetve érdemes a Global Dev esetében is végrehajtani?
-
batai15
félisten
Szeretnék írni egy hosszabb véleményt erről gsi romról, mint átlag user, bár várnám tommy és mester véleményét, hogy ők mit gondolnak,foleg arról hogy ami működik az úgy működik e ahogy kell vagy, csak megy de nem úgy ahogy kellene.
Nálam minden működik,nagyon elégedett vagyok. Notifi led is,kamera minden. Állítólag videó híváskor nem megy, messenger én próbáltam működik.
WiFi mobilnet bt stabil, bt azonnal kapcsolódik, és pl itt is ki írja az akku töltöttséget. Kamera utolsó arnova is szépen megy, gond nélkül.
Rendszer nagyon fluid, bár szerintem lehetne gyorsabb, az alap tárcsázó picit lassan tölt be.
Nova launcher a task váltó használatakor nem olyan fluid mint az alap pixel launcher így most ezt használom.
Másik bug hogy ha készítek Google cameraval képet, és onnan tekintem meg akkor a galériába ugrik nem közvetlen a fotóra.
A gesztus vezérlés nem mondom lehetne logikusabb láttam már jobbat is, de mondjuk így nem kell lemondani a gyors app váltásról és némileg biztonságosabb a kezelés pl messenger nemszerette a miui gesztus vezérlést.
Összességeben tetszik.
Akku szintén elég jó.
Én ajánlom napi használatra, ill ezek alapján azt gondolom elég hamar kellene legyen a nagyobb official romoknál pite,mert lényegében bug fix kell amit most első körben zip formába kell felrakni, ill saját cuccaik meg némi optimalizálás kell, de már nekem ígyis nagyon bejön a pite. Ennyit szeretem volna. -
M0RGI
őstag
Szaisztok!
Ismét szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
A váltakozó háttérképek menüjében hiába jelölöm ki alul, hogy mely témájú háttérképekre "iratkozom fel",
egy-két naponta elfelejti ezt és az összes témát kijelöli újra.
Mit lehet ezzel csinálni? Rohadt idegesítő, hogy állandóan újra kell állítani. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most olvasom, te EU dev.-et írtál.
Akkor csak arról lehet szó, hogy én kedvelem a márkát, ezért nekem mindig jól működött...
Örülök, hogy a kezemben jól működnek a Xiaomi kütyük, ennyit ér, ha valaki fan!
-
Sil_ver
tag
9.5.19.0 Stable van nekem,de sehogy nem tudom kitenni.😭Majd átha egyszer lesz stable 10 és azon majd megy.
Köszönöm a segítséget.👍 -
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor az lehet a megoldás, hogy én EU dev.-en vagyok.
A Keep az egyik elsőként feltelepített appom, azonnal megy ki widgetbe.
Nem volt bajom a 9-es global stabilon, a 9-es EU dev.-en, sem a 10-es EU dev.-en. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
8.8.3 EU Romban lett javítva, globál romban elvileg még nincs javítva! kolléga is leírta hogy hivatalos BUG
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nálam sincs gond a Keeppel. Sem MIUI 9, sem MIU 10 alatt.
-
Sil_ver
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem még 9 es miuim van,akkor már itt is hiba lehetett?☹️
-
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Twrp úgyis van(cusrom romok végett) és twrp hez pc sem kell kézzel is belehet pötyögni a 2.sort

-
Sil_ver
tag
Valaki kipróbálná kitenni a keep widgetet?Nekem azt mondja nincs telepítve,pedig használom,csak jobb hijján parancsikonról.😣
-
batai15
félisten
Van már aosp pite (nem gsi) bár gondolom gsi az alapja, csak meg van oldva a könnyebb telepítés.
Másnak is tele van hányva az xda bitcoin hirdetéssel? -
natë
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ja tudom, csak kiment a fejemből, nyaralok, kiszívta a nap 😎
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Vagy fastboot-ban is megoldható twrp nélkül
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest