Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
skadarafam
üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz
skadarafam
üzenetére
Ha Magisk-ből felrakod a portoltat, igen. Ha a stock számodra a stock MiUi-t jelenti.
-
ktommy91
addikt
válasz
skadarafam
üzenetére
Az A2 kamera app-ja hibátlanul működik az összes oreo custom ROM-on.
-
skadarafam
kezdő
lineageon megy a stock kamera? vagy ott kamera fronton mi a helyzet?
-
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy gyári GS (9.5.19.0) MIUI kernelt valaki tudna linkelni? Köszi
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Arra ott van a dupla halkító gombos kamera indítás is. Én azt használom ha sürgős verekedést kell videózni

-
kidnou
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tinik sosem teszik le, náluk nincs képernyőzár

-
Anonymus23
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem is, gondolj bele, hogy hogyan készülhetne a sok tininek a gyors videó, amikor egymást püfölik az iskolában, vagy az erősebb éppen szívatja a kisebbet, és húszan videózzák, miközben senki sem segít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!

Megoldható lenne hogy a kamera funkció a jobb alsó sarokban lezárolt képernyő esetén se legyen elérhető?
Tehát ujjlenyomat olvasó használata nélkül ez a funkció se legyen elérhető ezt szeretném.Jelenleg minden további nélkül a zárolt képernyő jobb oldalának balra való elhúzása után lehet használni a kamera funkciót. -
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
mondjuk igaz..

-
ktommy91
addikt
-
válasz
csiziktomi
üzenetére
Ez rajtad úgysem segített volna, neked nem ARB zárad volt, hanem nem a Note5.re való ROM.ot telepítettél, neked nem volt már FastBoot a telón, mivel a bootloadert is kinyírtad!
-
M0RGI
őstag
Akit érdekel és hasonló problémával találta szembe magát mint én:
Ezzel a tempered glassal jó lesz a polaritás portré módban is és lehet látni polarizált szemüvegben, pl vezetésnél, stb. a kijelzőt!
(Imak üveggel nem működött)
Más!
A legújabb global rommal eltűnt a váltakozó háttérképek témaválasztási lehetősége, csak a local aktív. Indiai régióban vagyok, azelőtt működött ez a dolog.
Mi lehet a baj? -
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csekkold le a felvett videófile-t. Lehet azóta javították, de a nyaralásom alatt felvett "60 fps-es" videók közel nem voltak 60 fps-esek.
Párom ugyanilyen videója Almával agyonverte a Note videóját. Mondjuk ebben sosem volt erős a Xiaomi. -
-
natë
nagyúr
válasz
EasyKnight
üzenetére
Elő, de nem valós 60 fps sajnos...
-
EasyKnight
tag
Sziasztok!

Elő lehet csalogatni valahogy 60 FPS-t a kamerából?
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Érdekes, mert én ezt rendeltem, batai15 pedig ezt, és meglepően ugyanaz a kettő, azonos árban, csak más eladótól. Mint írtam nekem takar, úgyhogy gyanúsan takar az is, csak nem veszi észre.
Paintben összedobtam egy képet, nem vagyok PS mágus, 1px eltérés lehet a valósághoz képest
[kép] batai15 ha ránéznél hogy valóban nem takar le a képernyőből, megköszönném, mert ha tényleg nem, akkor azonnal rendelem
Rettentő zavaró az a pár pixel kitakarás is, de mégse használnám TG nélkül (mikor feltettem már találtam hajszálkarcot...) -
hislah
aktív tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Néha én is felteszem a gyorsabb -e, jobb -e kérdést, de senki nem meri megválaszolni, hogy nem. 😂😂😂
Na majd mindjárt DroiDMester megöl.

-
batai15
félisten
Hasznal valaki miui 10 public betat? Milyen?
-
Mephistoone
senior tag
Bocs csak egy kérdés az 10es miui gyorsabb lett mint a mostani utolsó 9es? Köszönöm
-
batai15
félisten
5D Full Glue Cover Tempered Glass Xiaomi Redmi Note 5 Pro Screen Protector Film sFor Xiaomi Redmi Note 5 Pro Full Glue Glass
http://s.aliexpress.com/mERjQjya?fromSns=Copy to Clipboard
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/themes/fix-gcam-low-light-whyred-china-global-t3834161 -
Tonyk
veterán
válasz
manchester99
üzenetére
Nekem is ma jött egy ilyen, és sajnos ez is túrja lefelé a hydrogel fóliát.
-
hevizms
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszönöm.Akkor lényegében egyszerűbb lett volna azt kerdeznem mi nem kell
. Hazudnék ha azt mondanám hogy az angol felületen nem igazodnék el,de biztonságosabbnak érzem ha magyarul látom.Főleg ha magyarázó szöveg is van. Sajnos nem tudok angolul amúgy . 
-
B2man2
aktív tag
Találtam egy leírást a telefon "unbrick"-eléséről, Xiaomi ID engedélyezés nélkül.
Hátha valakinek kell.
link -
batai15
félisten
Nekem ma érkezett meg az 5d üveg, szépen felment, eddig jónak tűnik.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek dobjatok pár linket full ragasztós üvegfóliákról a készülékre. Már a note 4-nél is szinte havonta kellett cserélni a szélein ragadós sz@rokat mert folytok elengedett a ragasztás. A note 5-re is megjött a fólia, de mihelyt feltettem és a tokjába visszapattintottam, már el is engedett.
Köszi előre is!
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én is angolul használom.
-
manchester99
tag
Hello ,na én nekem ma egy [link]ilyen tok jött kínából és azt kell mondjam hohy nagyon jól mutat a telefonon ,külön pozitívum hogy finoman oda vezeti az ujjadat az ujjlenyomat szenzorhoz és nemm csak egy ugyanolyan kivágott luk tátong ott
,széle vagy körbe gumis ami szintén pozitívum annak aki úgy pihenteti a kis ujján a telefont ahogy én szokom 
-
jUUh
addikt
válasz
skadarafam
üzenetére
Mindig max fényerőn vagyok, sokszor még este is, és sehol se látom, hogy beegett volna.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
skadarafam
üzenetére
Az mókás lenne, hacsak nem max fényerőn hagysz statikus képet pár héten-hónapon keresztül rajta.
-
skadarafam
kezdő
kezd beegni a kijelzom. vagy szellemkepesedni. multitaskingnal latni halvanyan az ikonokat. meg ahol szurkebb a hatter
-
akidur
csendes tag
korábban kérdeztem már, volt valakinek mikrofon problémája?
A jelenség az, hogy normál telefonáláskor(de hangrözzítő app-al is) tompán, hullámzóan, távolról hallanak, az összhatás nagyon rossz. Ugyanez vodás és T-s SIM-el is.
Kihangosítva minden rendben, sokkal hangosabb és tisztább is. Vigyem szervízbe(eustock-os), lehet szoftveres gondja? Az android teljesen 'gyári', frissítve 9.6.3.0 Stabil.Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
kidnou
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezek szerint csak egy kicsit zártad be

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Itt valami anomalia lesz. Ugyanis most ujrainditottam a telefont , a TWRP megmaradt , viszont a boot Mi logo alatt "unlocked" felirat virít.
Viszont a fejlesztői beállításokban a Mi Unlocked állapotánál ott figyel a lakat a "BL zárt" felirattal

Nahhh esszem f@sszom megáll
-
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A kernel flash visszazárta a bootloadert?
Ez de durva, életembe nem tapasztaltam még ilyet. -
batai15
félisten
1: óriási különbség van aközött hogy bl nyitás, root twrp stb vagy csak fel dobsz egy apkt.
2:tuti hogy nagyon népszerű lesz a telefon és ha most is nem fullos a kamera,hamar az lesz.
3 notere a patch használata óta rosz szavam sincs a gcammal. Mindig minden helyzetben készült fotó, pite alatt ki merem jelenteni hogy végre van fullos kamera. -
Nem tudom, az offolóknak feltűnt, de ez nem a Poco topikja.
Nincs gond az offal, ha az jelezve van.
-
kidnou
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam nem bántotta
-
natë
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Nem, mert a portok tele vannak bugokkal. Gyakorlatilag nem találsz olyat, ahol valami gond ne lenne. A Playből pedig csak Nexusra, Pixelre telepíthetsz, ha a hdr+ -t használni akarod.
Röviden, annyi a difi, hogy az említett mobiloknál a build.prop tartalmazza a plusz sorokat, amiket a Note-nál utólag írsz be. -
-
batai15
félisten
Gyerekek amint lehet váltok a pocokra. Built in támogatja a Google kamerát, végre egy telefon amit full gyárin lehet használni.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azt nemtudom hogy sikerült,

Még ilyet se hallottam, meg nem is volt, van mikor 1.nap alatt kipróbálok 3-4.kernelt is de soha nem volt ilyen hogy bezárja a BL.t
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jah , bezárta a Bootloadert
- nem mintha romolgatnék de hát nahhh
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel 3.1-es verziója. [link]
Changelog:
-Using a bit modified SD660 frequency table
-Lower CPU voltages
-Balanced profile using stock interactive settings
-Some CAF defconfig changes
-LMK reseted to kernel/common android-4.4
-HBTP improvements
-LCD backlight min/max limits added
-Safetynet patches reverted
-Some other fixes,improvements...see on github -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi és neked is ktommy91!
Felraktam és milyen változást kellene látnom?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hagyjuk mar, hogy mit modosit... a bt headseted erositeset es nem a rameno hang hangerejet...nem "okoskodok" ha nem beszelsz hulyeseget.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
igen természetesen mehet unified verzió működik az összes MiUi ROM al, és a custom ROM okkal is, még a PITÉhez is jó!

******************************************************************************************
wwenigma : inkább ne kezdj megint okoskodni lehet állítani a BT.re kimenő hangerőt is, mivel ugye a telón a hangerő gombokkal is tudod szabályozni a BT.re menő hangerőt.Note3ProSE telómnál már csináltam annó erre egy módosított mixer_paths.xml-t, szóval simán lehet módosítani a BT hangerejét is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szemből nézve én csak ezeket látom: felül 2px csík pont kitakarva, alul 11px csík bukkan épp fel, oldalt 2px és 5px csíkok vannak takarva