- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz
vikla007 #21131 üzenetére
Megvolt :/
Általában vagy változatos hiba üzeneteket kapok, hogy cannot read hello packet, meg, hogy a kért erőforrás használatban stb. De mikor nehezen elkezdené a Flashalést kapom a 'You are not authoried for this download". Volt egy Method ahol a MiFlash mappából ki kellett törölni a Mi mappát amiben az autentikátor van, de akkor meg egy "log in failed" üzenettel leáll a flash. -
Takuun
aktív tag
válasz
vikla007 #18440 üzenetére
Smartshop-ban, miért? Van velük rossz tapasztalat?
(#18441) mayday00 üzenetére:
Fogalmam nincs, hogy az LCD vagy mi sárgul be. Nem értek hozzá. Ránézek, foltos sárga, sz@r, agyfelb@szás, Xiaomi vezér anyjának szidása, majd fórum turkászás, aztán valamikor garis ügyintézés, közben átgondolása, annak, hogy mennyire ragaszkodok ehhez a készülékhez.Azért a garis ügyintézésre kíváncsi leszek még, ha van rá igény, majd megírom, de ez már csak Februárban lesz esedékes, addig nem érek rá ezzel foglalkozni. A sárgulással meg együtt lehet élni addig a pár hétig. Pozitív dolog, hogy a használhatóságot nem befolyásolja ez a hiba.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
vikla007 #17061 üzenetére
Felraktam kettőt próbából AccuBattery mutatott ez mindent de azt hittem tudok egy olyan felületet nyitni benne amin mutatja külön külön az alkalmazásokat mi mennyit fogyaszt de ehelyett csak annyit mutatott mint ami a képen be van karikázva pirossal
Aztán leszedtem egy másikat Borítókép Kaspersky Battery Life: Saver & Booster ebben már többet mutatott de ez sem az igazi. -
kszthly
senior tag
válasz
vikla007 #15574 üzenetére
Bármelyik romon használható a Fluid Navigation Gestures.
Testreszabhatóbb mint a MIUI-n.
Jelenleg Lineage-en használom. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
vikla007 #15041 üzenetére
Megnéztem még napközben , ott van egy "ütemezett be és kikapcsolás" , azon belül lehet időpontot megadni a ki és bekapcsolásra , de hogy ez most milyen funkciót lát el az már nem egyértelmű...nincs odairva hogy ez az lenne e , amit én keresek , vagy az akku optimalizálás lenne...
A GS kiadásban ott lehetett tudni.
-
ktommy91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest