- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
15W esetleg, némi erőszakkal mehet, de az nagyon felső limitje ennek a telepnek, hogy károsodás nélkül töltse. E fölé remélem nem engedi a rendszer, mert az már nem fog jót tenni neki. De 7,5V-on akkor se ment 2000 fölé, szerintem inkább alá (~1800). Ilyenkor a telefonod 3800-4000mA-t ír ki.
-
Az áram mellett a feszültség is nagyobb
Dehogy. Csak a feszültség a nagyobb gyorstöltőnél, az áram jóval kisebb. Amit a telefon ír ki adat, annak semmi köze a töltőből érkezőhöz, ezt már 3,7V-on, a belső telep feszültségén kell érteni (másik lehetőségként a töltőfeszütségen, 4,2V). Az 1600 és a 2200 is 3,7-4,2V-on számolandó. -
törölt tag
-
-
-
-
Headless
őstag
megpbálom mi unlockal unlockolni...
és kiírja...feketén fehéren... De ha ennyire amatőrnek néztek...nem először nyitok bootloaderrt xiaominál volt note 4-e is ott még 1.1-es unlockban semmi várakozás nem volt, ez már nem használható ennél az eszköznél. 1.4-essel már ott is volt várakozási idő 72 óra...
most elbasztam, mert azt hittem megoldódik, a várakozási idő és amúgyis elmegyek jövőhéten ezért sokat nem vesztettem, mert előtte úgyse tudtam volna nyitni utána meg ígyis úgyis menni fog kb.
-
Headless
őstag
jún 10-11 óta nem megy ez, nincs más hátra mint várakozol én már váltottam 3 nem túl szép hangvételű levelet a xiaomi supportal is. nyitottam feature requestet is miui fórumon, nyilván sok minden nem fog történni ennek érdekében... XDA-n lévő leírásban írják is hogy nem megy már.
Próbáltam lefülelni wireshark-al, mit küld a szerver az applikációnak de sajnálatos módon titkosított kommunikáció folyik a szerver és az alkalmazás között...
Ha visszajelentkezel az eredetibe, újra kezdődik a 360 óra... Szóval jelenleg a legtöbb amit tehetsz, hogy belépsz egy fiókkal, és 15 napog offolod a telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest