- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
Ezek gyárilag bent vannak az Adguardban. Csak bepipálram meg a hufiltert.
Nem szerkeszthető ami benne van, csak pipálni engedi.
Most 1 nap 11 óra 25 perc, 8 óra 15 perc SOT, 36%.
Ez nekem teljesen jó. Automata fényerő, főleg wifin. Adatkapcsolat is aktív folyamatosan, ha kell akkor az megy. Nem szoktam annyira figyelni mikor vált. -
wwenigma
Jómunkásember
Az a baj hogy ez nem valós hanem csak feltételezett dolog, igazából erős saccolas. Azt azért észre lehet venni ha elkezd az akku degradálodni és cserére érett....
Pont ilyen app az AccuBattery, tehetsz vele egy próbát sőt még lehet én is felrakom röhögni mert imádom amikor valaki megpróbálja megmagyarázni hogy mindig 52-74% között tartsam az akkut mert akkor 70 évig fog működni. -
-
-
KamuMazsola
őstag
Top biztosítás 22700 Ft, az olcsóbb 19400Ft, csak simán átszámolva. Szerintem ez a felár elég drága, a telefon árának 40, illetve 35%-a. Van akinek megéri, de én biztos, hogy nem adnék ki ennyi pénzt biztosításra. Még a kínai webshopok is adnak valamilyen garanciát, így az sem kútba dobott pénz ha valami baja lenne a telefonnak.
-
creed33
aktív tag
Gyakorlatilag nincs gyenge pontja a készüléknek ha egy átlag(!) felhasználó igényeit veszem figyelembe.
Kiváló képminőségű fotókat lehet nappal lőni vele.Persze vannak extrák amiket meg kell fizetni más készülékeknél pl. vízállóság stb. de ezek nem "létfontosságú" dolgok. -
WhiteWalker
nagyúr
A gmail appot is el kellene felejteni és sóval behinteni hogy nyoma se maradjon.
Akkora bughalmaz , nála nagyobb nincs , a gugli szégyene az az applikáció.1x szivatott meg , azóta váltottam Aquamail-re és minden rendben.
A MIUI témát lezártam! Akinek nem működik ,keressen alternatívát! Csak ne jöjjön ide sírva hogy nem működik.
-
hislah
aktív tag
Mi a fene? Én sem akarok egyelőre frissíteni. Jelenleg 9.5.17.0-val használom a telefont. Szintén kikapcsoltam a frissítés keresését de nálam is többször szólt már, hogy nézd csak letöltöttem egy új frissítést. Nyomd meg a gombot és utána nincs visszaút. Pápá ARB 3.
Mondom nem.Nem tudom mit csinálnék, ha reggelre felkerülne a 9.6.4...
Mondjuk boldogan használnám és elfelejteném az ARB parámat. 😂😂😂 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest