Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak megkérdezem, mi a problema a roaminggal?
-
hislah
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyilván van előnye is. De csak egy kicsi.
Ilyenkor érdemes fixre állítani a szolgáltatót. -
-
powers
tag
Sziasztok,mi lehet az oka,hogy amikor TWRP biztonsági mentésből akarom visszaállítani a global stabilt,nem tudom feloldani a zárképernyőt,nem fogadja el? Már úgy is próbáltam hogy feltettem a global stabilt,kiléptem a xiaomi fiókból,és arra próbáltam meg a mentést,ami sikerül is,de egyszerűen nem tudok bemenni
azt írja lejárt a munkamenet erre a fiókra -
Kerni62
tag
Vsn ilyen menű, be is van állítva, de frissítés óta nem jelenik meg.
-
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Tegnap frissitettem MIUI 10-re, bár ne tettem volna! Azóta nem írja ki az értesítési sávban a szolgáltató nevét. Van erre megoldás? Köszönöm. ( Nagyon fos lett az egész megjelenés)
-
creed33
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi,a lényeg a segítőkészség!

Ha nem tudok vele mit kezdeni akkor marad,talàn idővel el lehet távolítani. -
-
creed33
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Neked ment
-
-
Pubszon
veterán
Maga a töltő ez, tudja a QC3-at is.
MIUI 9-el nem ment 8V fölé soha a töltés. -
yanna
addikt
Szerintetek az értesítési hang anomáliákat megoldja ha szűzen telepítek egy MIUI 10-et? Engem roppant bosszant ez a bug.
-
pergabb
senior tag
ez a beégés amit írtatok és spontán fel is szívódik, még egyszer nem jött ki a telefonomon, pedig nyáron kemény napsütésben már sikerült laggolósra játszanom a telefonnal és a fényerő is automatán volt, azaz csontra felhúzta, de lehet csak az én szemem nem állt rá. Igazából, ha eltűnik, akkor tök mindegy, a hátterem pedig alapból fekete ahogyan a menü is.
-
pentiumboi
csendes tag
Network_selection_disabled_association_rejection hibával találkozott esetleg más is? TP-Link 1043ND V1 routerrel dobja el a wifit. Ami számomra érthetetlen, hogy nincs logika benne. Van amikor napokig megy, van, hogy egymás után 5-6 alkalommal (10 percen belül) szakad meg a kapcsolat, és írja, hogy "Letiltva.".
Más telefonokkal vagy laptoppal nem csinálja ezt.
Jah igen, 9-es és 10-es miuinál is ugyanúgy csinálja, full gyári, global stable.
-
zsola400
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszi megtaláltam, itt néztem én is csak nem tekertem lentebb az ablakot így nem látszott a harmadik opció!
-
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnám beállítani a twitter értesítést,mert a 10-el csak rezeg nem csipog.
Próbáltam az értesítéseknél,de nem találtam. -
tutis
addikt
témákat honnan lehet letölteni?
-
zsola400
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom letiltani a telepített appok frissítését vagy a play áruházat, hogy ne frissítsen? Viber + 1-2 appot kéne. -
-
jUUh
addikt
Köszi az infót a beégéssel kapcsolatban. Max fényerőn használom a telefont amikor csak tudom, de sose tűnt fel ez a jelenség, még így se látom, hogy tudom mit kéne nézzek.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Karórámat korábban a telefonhoz állítottam, de a MIUI Global 10.0-ra való frissítés után nem találom az órát. Az ikon megvan, de ha a főképernyőn rábökök az időre, rögtön az ébresztőt hozza be. Ott még van 1-2 lépési lehetőség jobbra vagy balra, de az órát nagyban másodpercekkel sehol nem látom.
Hova bújtatták ?!
Köszi előre is!
-
kerobi
senior tag
Sziasztok ez a tok jó lehet? Illetve milyet javasolnátok?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nah igen. Backup kepekből alap dolog . Két helyre is mentek , az egyik a gugli drive , a másik manuálisan havonta 1x vinyora.
Ezt már a többieknek is írom:
Gugliost nem szeretem . Régebben csak oda lehetett szinkronizálni, onnan nem tudott a készülékre vissza tölteni és asszem mappakat se lehetett , hanem vegyesen ömlesztve.
Lehet változott a helyzet , mert kb 1 éve néztem utoljára.
Azóta csak a FolderSync+ gugli drive. Innen akár zip formátumban is le tudom tölteni a mappákat...Pedig biztos a MIUI kavart be valamit a második asztal funkcióval. Mert a készüléket szinte nem is használtam hétvégén , csak egy ismerősnek mutattam meg ezt a funkciót...
A guta megütött helyből , mikor láttam hogy eltűnt az egész , cirka 3000 kép... -
ElDiabloo
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Végül is orosz romot használok
Lehet megtetszettek nekik a képeim és másolás helyett véletlen áthelyezésre nyomtak 
Nekem sem volt előtte soha ilyen, pedig az évek alatt kb napokban mérhető, hogy meddig használtam gyári MIUI-val Xiaomi telefont. És azóta sem történt hasonló, tényleg csak az az egy furcsa alkalom.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem egyszer tök magától egy 250 képes mappából tűnt el 236. Azóta sem tudom miért, és akkor már hogy-hogy nem az összes tűnt el.. Ráadásul nekem csak Mi cloudba volt mentve ahonnan én még nem találtam, hogy lehet galériába egész mappát letölteni, így egyesével mehettem végig rajtuk, hogy leszedjem a telóra.
-
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Google Photos.

-
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem hinném hogy a miui miatt volt
-
KamuMazsola
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ahogy kezdtem olvasni, pont a mentés jutott eszembe, de látom te sem ma kezdted. Amúgy nekem a Google Fotók szinkronizál.
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy iszonyat fekete pont a MIUI-NAK!!!
Olyat csinált a rendszer , hogy a stroke kerülgetett! Történt ugyanis , hogy az összes kép egyszer csak törlődött a telefonról.
Semmit se csináltam vele. Annyi történt , hogy nap közbe a második asztal funkciót néztem meg , majd később azt töröltem , mire most nézem este a kép galériát üres
. Nem tudom ,hogy ennek tudható e be , de hogy a galériát nem babraltam az hótziher.Hát menten az őrület határán voltam , még szerencse , hogy van a FolderSync app és minden éjjelre be van állítva az automatikus képgaléria backup a gugli drive-ra.
Most nyomom a restore-t a gugli driveról....Agyrém komolyan
-
ktommy91
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
A vendor mismatch errort a ROM fejlesztőjének kellene javítani, a fagyásról pedig vagy az UV vagy Adolf Polyák debil hadserege tehet. Mindjárt fordítok egy kevésbé alulfeszelt verziót.
(#13825) hargitomi: Telepíts custom kernelt. Én pl maxoltam amit a HW tud és elég kellemes a végeredmény.
-
hargitomi
tag
Utolso eu-n masnal is halk egy kicsit a fules max hangereje?
Eddig nem tunt fel, de most kicsit gyenge. Trukkok/tippek erre? -
Goose-T
veterán
válasz
ktommy91
üzenetére
Azt írja telepítés után induláskorm amikor a jelkódot kéri a betöltés előtt, hogy Gyártói kép eltérés észlelve. ... Ellenőrizze, hogy a gyártói képe megfelel ennek: OPM1.171019.011. Miután megadom a jelkódot, a LOS animáció kezdetekor ki is fagy. Eddig egyik kerneleddel sem indult a telefonom, mit kell ahhoz csinálni, hogy menjen? Nem lehetne kivenni az OC-t belőle? Kipróbálnám az EAS-t szívesen.
-
yanna
addikt
Az értesítési hangokkal nem igazán acélos a helyzet, most meg egyszerre szólt az alap akkumulátor merülés és az értesítéseknek beállított bugyborék hang. Mi a fene ez.......
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Kicsi a difi, sokkal több a hő.
Nálatok sem ad értesítést a HAHU app? Minden on állásban de csak akkor látom az új autókat ha belépek.
De van más bajom is, nekem ilyen aprók. Szóval BBM app, de lehet bármi Messenger. Ebben fogom kiválasztom hogy képet pl a open kamera készítésen, beixelem h ne kérdezzen később. A kérdés az, ha mégsem azzal akarom akkor hol van menü arra ahol lehet állítani?
-
61 perc és 78 perc. Qc2.0 és 5V 2A . Megéri? Nem.
30-90% között, kábel is ugyan az. -
tesla
csendes tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Úgy jó ha félreérthetetlenül kapja az infót az ember, úgy nincsenek további felesleges kérdések

Hacsak nem az hogy miért pont kettőskereszt kell a sor elé.
De ez már csak az érdeklődő laikus kiváncsisága, meg gondolom ez már a hogyantweakeljünkandroidot téma lenne és nem ide való.
-
ktommy91
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy is lehet mondani.
-
-
Terentius
őstag
Miui 10 Global stable nem rootolton hogy lehet 4k-ban felvenni?
-
tesla
csendes tag
Miért nem lehet kikapcsolni hogy az ujjlenyomatolvasó ne ébressze fel a telefont? Eudev 8.9.20
Nagyon irritáló.
Systemben lehetne turkálni de nem akarok ha lenne egyszerűbb módszer.
Titaniummal próbáltam letiltani mindent ami fingerprint keresőszóval előjött , de nem történt változás.Ezeket lehetne törölni vagy átnevezni és állítólag akkor a szenzort már egyáltalán nem fogja használni a gép.
/system/priv-app/FingerprintExtensionService.apk
/system/lib/hw/fingerprint.searchf.so
/system/lib/libcom_fingerprints_service.so
/system/lib64/libcom_fingerprints_service.so
/system/lib64/hw/fingerprint.goodix.so
/system/lib64/hw/fingerprint.searchf.so
/system/lib64/hw/gxfingerprint.default.soMondjuk annyira nem zavar ha nincs mert amúgy sem használnám, de nem értem miért nem lehet egy kapcsolóval ezt kiiktatni.
-
Azért ha néha fotózgat az ember az rendesen megharapja az aksi töltöttséget.
-
yanna
addikt
Akkumulátorhasználat/alkalmazásoknál a média mit takar? Kétszer annyi a CPU használata mint az androidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor érdemes fixre állítani a szolgáltatót.
azt írja lejárt a munkamenet erre a fiókra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nem tudom ,hogy ennek tudható e be , de hogy a galériát nem babraltam az hótziher.