Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A Camera2 API aktiválása kell neked.
Azután már "mindent" tudsz állítani.Hangerő-téma.
Hosszabban tesztelve. Hangosabbnak tűnik, de nem sokkal. -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
A telefonra rá lehet rakni olyan kamera szoftvert, amin lehet állítani az expozíciós időt? A gyáriban nem találom ezt a lehetőséget.
-
-
tolto
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom, csak gyárilag állítólag frissült a miui még másfél hónapja kb. ami orvosolta a rossz hangminőséget és gyenge hangerőt, nézd már meg légyszíves egy jó lejátszóval (én nrg player és powerampot használok mély és magas eq ráadva és akkor hallom a kásás hangképet, amit A1 és a többinél nem hallottam), és jó zenével, hogy milyen a minősége és hangossága, megköszönném.
-
-
tolto
csendes tag
Szóval..aki hallgat zenét jack-en régen ugye mindenhol írták, hogy halk, és kásás a hangkép nagy a zaj stb...állítólag kiadtak frissítést rá, a telefonra gyárilag megjött miui frissítés ezt orvosolta, és tisztább a hangkép és hangosabb is lett, ez igaz?
-
Te tudod, hogy neked mi a fontos, tény, hogy most már ott tartunk, hogy 2-3 évet bőven kitart egy jól választott teló, főleg a Xiaominál mert nincs annyi újdonság évente és szándékosan úgy rakják össze a hardvert, hogy nehezen tudj dönteni hacsak nem választasz a felső kategóriából.
Én tavaly elkapkodtam és megvettem a 32GB-os Note 4-et, ha vártam volna 64/4-esre akkor lehet nem is vettem volna meg a Note5-öt.
-
tolto
csendes tag
.oké értelek..csak sokat szoktam fényképezni, és az mi note 3 képeihez vagyok szokba, ami ezt a színvonalat hozza, az az A2 lenne..+ az audio jack kimenetre csak rosszakat írnak, én sokat hallgatok zenét..Az A1 fullos volt, hangos és kristálytiszta, az Mi note 3 elmegy még jó, de sok xiaomi telefon gyengébb hangkimenetre halkabb és a hangminősége kásás gyatra..és azt olvastam, hogy a note 5-ben is gyenge audio van..ez igaz? Aki hallgatott már zenét rajta sokat (nekem agybadugós sony és sennheiser fülesem van azzal nincs gond), mit mond?
-
w333
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mégis középkategóriás SOC van benne ... és óriási kávák !

Ha jól tudom az tavalyi modell nem ?

De igazad van a Redmi Note -től azért kicsivel feljebb van a ranglétrán !
(#10585) tolto
Ha fontos az üzemidő és 3.5 Jack + erősebb készülékház akkor Note 5

-
tolto
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
úgy, hogy ismétlem vonzanak az újdonságok, és mivel nincs B20 az mi note 3-ban, meg csak 7.1.2-es androidos, meg szeretnék egy másikat, mégha imádom is, ezért néztem ki a note 5 vagy A2-őt.
-
-
tolto
csendes tag
Kezdek teljesen elkeseredni. Mi note 3-am van, imádom, de vonzanak az újdonságok, és a mindenki által agyon hypeolt note 5 és A2 között vacillálok, de egyik sem lesz úgy látom.
Note 5-nek gyengébb a kamerája mint az A2-é sokkal, rakás youtube videót néztem róla, meg az audio kimenetén is (jack) rosszabb a zene minősége, az A2-be jobb dac-ot építettek, proci is gyengébb gorilla glass is stb.
Az A2 fullos lenne, szebb is, jobb kamera erősebb proci jobb gorilla glass stb., de ott meg a fényerő kevés és fakó kicsit a kijelző, meg ha rohadt aksit nem cseszték volna el alig van 3-5 óra SOT írják mindenhol, mert azonnal venném, mert nagyon jól néz ki stb.Azt hiszem marad az Mi note 3.

-
Fulár
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!Mihez kezdenék nélkületek?

-
-
kidnou
őstag
válasz
skadarafam
üzenetére
Teljes mértékben
-
skadarafam
csendes tag
dev mennyire hasznalhato? gondolkodom a valtason.
-
baitsee23
őstag
Valaki fel merte már rakni az új EU ROM-ot (8.8.16)?
Milyen? -
ktommy91
addikt
Tölthető a 8.8.16-os EU dev. 8.7.26 után fürgébbnek tűnik, bár lehet hogy csak a tiszta telepítés miatt van.
-
-
natë
nagyúr
válasz
manchester99
üzenetére
Hát..akkor próbálj Arnovát, bár ott rosszabb a hátlapi minősége (számomra)
-
-
natë
nagyúr
válasz
manchester99
üzenetére
Az összes gcam port elvérzik az előlapi kameránál hdr módban. Próbáld saneklic-ét.
-
manchester99
tag
Véleményetek szerint melyik a legjobb gcam port ?Feltettem a legutolsó serjoe87 félét de itt nem működik az előlapi kameránál a világítás.
-
kszthly
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Minden romnál le van írva, hogy mi az alap és mik a változtatások. Nekem ennyi bőven elég.
Jobban érdekelne ez a "fizetésre kötelezés".
Kezdek aggódni, hogy egyszer a EU MIUI fórum kommandó rám rúgja az ajtót és megterrorizál.Á, csak vicceltem!
Én nyugodtan alszok, mert fizettem.
-
mm89
őstag
Sziasztok, régebben volt róla szó, hogy polarizált szemüvegben nem látszik a kijelző.
Hát végre megjött az üveg fólia, felraktam és tökéletesen látszik a kijelző.
Szóval akinek ez gond, az dobjon rá egy üveget -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona
üzenetére
Ha ragalmazas, jelentsenek fel es szamoljanak el a penzekkel a birosag elott. Ja nem fognak mert lehet adozni is kene belole...ha nagyon akarjak csinaljak meg a mókolást a romon és adjak ki, kapnak penzt ha megerdemlik. Mint barmelyik mas normalis dev team.
Nincs hivatalos fan site, sima fan site es semmi mas. Nem kitalalt hulyesegek, amennyiben nincs igazam linkeld a forraskodot amibol dolgoznak. Ez a bullshit amit terjesztetek a csodalatos reklamokkal televagott oldalrol...
-
trebrona
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Undorito és szánalmas, lehuzo nyomik gyülekezete, szerintem joggal feltételezem azt hogy hiaba jön össze a pénz azt fogják hazudni hogy még nincs meg.
Ez pedig már túlzott és megalapozatlan vádaskodás és rágalmazás részedről.

Hivatalos fan site, a xiaomi.eu romokban is az ő fordításuk van. Egyébként sem eu, hanem miuihu. Sokan használják a romjaikat, szeretik is. Valóban akkor készítenek újabb romot, ha közösségi gyűjtésből összejön a tesztkészülék. Sokadik telefonnál van ez így, mindig elkészült a rom. Mellesleg a global fordítás javarészt a miuihu-s tagoknak köszönhető, ők dolgoznak a crowdin project-ben.
egyebkent is egy mokolt-moddolt és innen-onnan összeollózott gyári romot kapnának amit rohadtul nem nagy kunszt megcsinalni.
Ebben ismét tévedsz, ha valmire nincs rálátásod, csak kitalálsz hülyeségeket, ne terjeszd legalább!
Félreértés ne essék, nem védek senkit, csak a sok bullshit amit levágtál, már sok volt.
-
dioka7
senior tag
Nem kötözködés, de reggel héttől, éjfélig csak 8 óra telt el? Nem akarok ott dolgozni, napi 8 órát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a jack dugó hiány nem emiatt gond, hanem ha mondjuk zene megy telefonról, vezetékes hangrendszerre (kocsiban AUX, stb), vagy vezetékes head-settel telefonálsz és közben töltenéd is. Azt hogy oldod meg az átalakítóval? Szóval ez felhasználás függő...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nagyon gáz ez az EU MIUI fórum meg a telóra gyűjtés bakker.
Tegnap szovatettem hogy necces pénzt kérni azert hogy dolgozzanak valamin, csinaljak meg es ha jol mukodik akkor ugyanugy mint mas developerek eseten majd kapnak sörre paypalon és hogy a közösség mashol is kivetette az ilyen lejmolós senkiket. Jöttek azzal hogy de hát a szerver karbantartás meg ilyenek - mondom aha a reklamok meg disznek vannak minden letezo helyen az oldalon. Ma reggelre nem kiraktak FB csoportból?
Mondjuk sokat nem vesztettem, az a mértékű idült idiotizmus ami ott ment részükről...Undorito és szánalmas, lehuzo nyomik gyülekezete, szerintem joggal feltételezem azt hogy hiaba jön össze a pénz azt fogják hazudni hogy még nincs meg. Senkinek nem ajanlom hogy egy forintot is fizessen nekik ezen hozzáállás miatt, egyebkent is egy mokolt-moddolt és innen-onnan összeollózott gyári romot kapnának amit rohadtul nem nagy kunszt megcsinalni.
-
Mobiltokshop.hu vagy Alza.hu
-
tolto
csendes tag
Tudtok magyar boltot, ahol normális tokot lehet venni rá? Csak szilikon tpu érdekel, vagy nilkin, de kék mondjuk, mert persze note 5a-ra milliárd van, a gyári tokja meg hulladék, A2-re is van rakás, csak note 5-re nincs sehol normális tpu szilikontok vagy nilkin, és nem fekete, meg nem összecsukható és a többi baromság.
-
ktommy91
addikt
-
Igen Android One, de közben TomTom Go-t telepítek és megzavart. Van ez így, mea culpa.

-
-
Én is A2-t akartam de nem tetszett, hogy drágább lett mint a Redmi Note 5 csak azért mert hangyányit erősebb SOC van benne meg android go rendszer. Ha nem vágták volna meg az aksit akkor azt mondom oké de így az összkép nagyon nem jó. Mintha direkt nem akarna a Xiaomi kiadni egy minden szempontból ütős telefont android go vonalon, hogy inkább a MIUI-s változatokat válasszuk de biztos az se segít, hogy negyedévente új telefont adnak ki valamelyik árkategóriában.
-
juve600
nagyúr
van új PE Pie build [link]
Changelog
* Fixed duplicated baseband on About phone
* Fixed force close when deleting files
* Fixed backup restore
* Fixed camera force close when DND is enabled (however stock camera still doesn't working when HAL3/camera2 api is enabled)
* Fixed pixel animation when gestures are enabled
* Fixed device not booting sometimes -
válasz
Pityu.
üzenetére
Mi van, ha azt írom, hogy itt a fiók törlése pontosan ugyanazt eredményezi, mint más készülékeknél a kilépés a fiókból?
Mellesleg a mindenképp lépj ki a fiókból vagy töröld azt akkor érdekes, ha nem ugyanazt a címet akarod használni (bár akkor is csak egyszer beírod és kész), vagy eladod.

-
tolto
csendes tag
válasz
creed33
üzenetére
SOT idő 7-8 óra, mivel 2*4 magra épül és az alacsonyabb fogyasztású magokat használja általánosságban, így ugyanannyi az SOT ideje, mint az A1-é volt. Egyik ismerősömnek van A2-je, reggel 7-től éjfélig nyúzta egyik nap kipróbálta, végig youtube, BT, meg játékok, és 8 óra SOT idő volt+még maradt 5 százalék az aksiba.
A jack dugó hiány meg nem hátrány, most MI note 3-am van, ahhoz is van type c átalakító, ugyanúgy szól ha rádugom a fülesem, mint a jack dugós előző telefonjaimban, nincs hátrány, egy 3 cm-el hosszabb kábel van csak, már megszoktam.
-
creed33
aktív tag
Jó reggelt!
Balzak83 Utánanéztem.Olyan 75 körül jönne ki plusz garanciával ott,most nem is tudom hirtelen hogy erre még rájönne e a szállítási költség.Végül likestore ajánlata mellett döntöttem 64ért.Köszönöm azért a segítőszándékot!tolto én is megnéztem,nálam a jack csat. hiánya ill. gyengébb akku tántorított el az A2-től
-
válasz
Pityu.
üzenetére
Nem értem ezt a nagy hisztit!
Minek kéne kilépni a Google fiókból egy gyári állapot vissza állításhoz?

Ha valóban az FRP LOCK.tól félsz attól nem kell félni első indulásnál bekéri az email címed és jelszavad és kész máris bent vagy a telefonba! Ebből miért kell hisztit csinálni? Vagy netán NEM tudod az email címed és jelszavad? mert más aggodalom nem lehet!!!
Amúgy meg ha a telefon beállításaiból csinálod a gyári állapot vissza állítást, akkor kikapcsolja az FRP.t nem kell FOSNOD hogy nem tudsz belépni!
-
Valaki ténylegesen meg tudná mondani,hogy készüléken belül,hogy lehet kilépni a google fiókból mert ha csinálok egy factory resetet vagy gyári beállítást bejelentkezett fiókkal akkor meg szopom.Viszont egy samsung telefonban egyértelmű a dolog mert van egy fiók kezelő ott rá megyek a google fiókra és kiválasztom,hogy kilépés a fiókból,itt nem találni ilyet csak a Mi fióknál,ezt igazán jobban is meg csinálhatták volna nem széthányni amennyi fiók van hanem egy összesítő fiók kezelőt csinálhattak volna.
Ó anyám ennyire túl bonyolítani
Én a googléban kerestem

Mert lent csak a Mi fiókot mutatja én meg azt hittem az külön van erre kiderül,hogy az a fiók kezelés
Aztán itt meg meg találtam a fiók törlését
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Sokáig gondolkodtam milyen telefont vegyek végül erre a telefonra esett a választásom.
A biztonság kedvéért szeretném megtudakolni tőletek honnan lenne leginkább érdemes megvásárolni a készüléket.
Lehet hogy megvenném a legolcsóbban beszerezhető helyről,viszont a garanciális háttér nem lenne megfelelő esetleges garanciális hiba esetén.
Fekete globált szeretnék vásárolni amihez jár a tok utánvéttel.Köszönöm!
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem törölni akarom csak kilépni belőle a telefonon.
#Pakliman
Nekem max a naptárat látja de abban nincs semmi.
-
-
kszthly
senior tag
Bár, ha jól látom fel van függesztve többek között ez a típus is...
-
Fulár
senior tag
Srácok a héten megint kimarad az a nyomorult Eu.Dev?Fentebb mintha olvastam volna valamit de nem tudom visszakeresni.Nem talâlom.És ha igen ezekkel a hírekkel kapcsaolatban hol lehet információkat talâni,hogy nem kelljen mindig megkérdeznem?
Köszönöm! -
-
dioka7
senior tag
Sziasztok, az miért van, hogy a gyári kamera app néha (nem mindig) 2-3 mp alatt indul el? Rohadt idegesítő, mert nagyon sokat fényképezek a melóban és azt csinálja, hogy bejönnek a kezelő gombok és fekete a kép (mint mikor lencsevédő van egy fényképezőn), aztán eltelik az a 2 mp és megjön a kép. Nem mindig csinálja, de már 5 éve MIUI-zok és ezt soha semmilyen telefonon nem tapasztaltam. MIUI9 volt a Note4-emen és annál sosem volt ilyen gond 10 hónap alatt amíg használtam. Ötlet? MIUI9.5.19.0(OEIMIFA)
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért mert gyári visszaállítást akarok csinálni vagy factory resetet ha nem lövöm ki a google fiókot utána b...szhatom.
#Pakliman
Ismerem viszont a jegyzeteket nem menti nem is látja.
-
w333
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na király ... Google Naptárt telepítettem és ott bekapcsoltam az ünnepnapokat azóta a MiUi naptárban is látom, így a Google naptárat töröltem

-
Pakliman
tag
válasz
Pityu.
üzenetére
[MyPhoneExplorer]
Mióta létezik, ezt használom minden telefonomnál (pároménál is).
Nem gond neki a különböző telefonok közötti visszaállítás (Pl. Galaxy S mentést Xiaomi Redmi Note 4 telefonra, majd annak a mentését Meizu M6 Note-ra.). -
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja, hát ha az ünnepnapok nincsenek integrálva, persze, hogy nem mutatja.

-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest