Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
én 30ról 80-90re szoktam és úgy is nagyon gyors a gyárival meg is lepődtem, mert mikor még nem volt meg a telóm féltem hogy lassan tölt.
a gyorstöltés meg tényleg gyilkolja az aksit, főleg ha a külső hőmérséklet magas.. :S -
-
jUUh
addikt
Akinek esetleg A Magisk Manager-nél ha modulokra keres rá, egyből crashel, telepítse ezt és megoldja. Nem tudom mi volt a hiba, de többen írták XDA-n, hogy crashel.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát akkor ez a kéztel nyomkodom memória tisztító felesleges akkor?
-
juuzer
addikt
válasz
juve600
üzenetére
Nem fontos annyira a stock, amennyire tetszett, annyira hiányzik a "gyári" felülete pl a Samsungnak vagy a Huaweinek.
De lassan érzem, hogy kevés a 3000-es akksi

Csak itt agonizálok, hogy vajh cseréljek e, meg hogy megéri e. (Tudom, ez egyéni szoc probléma már)
Redmi 5, S2, 5 Plust néztem még, vegyesek az érzelmeim.
Köszönöm mindenestre a segítséget, még meglátom

Land: ha a kijelzője kontrasztosabb, az már nekem egy win

-
Land
veterán
válasz
juuzer
üzenetére
Én közel 1 év után váltottam tegnap A1-ről Note 5-re. Nem tudok még nyilatkozni, mert az A1-et használom még. De 1-2 hét és lesz róla véleményem.
Elsőre annyi, hogy picit kecsesebb, jobb és nagyobb a kijelzője.
Az nekem is talány, hogy stock droid után mennyire fogom szeretni a MIUI-t. -
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1
note5-re felrakod a PE romot és lesz egy MiA2-öd 4000-es aksival
-
juuzer
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm
Igen, ez így van. Bár így legalább nem szedi le a fejedet max hangerőn 
Egyedül a build qualitít, a type c-t sajnálom róla.
A kijelző is jobb? Bár nem tudom, Te hogy voltál vele, vagy csak én vagyok ennyire kényes erre, de csomószor nem egy élmény használni az A1-et pont a kijelző miatt.
-
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy van aki Mi A1-ről váltott esetleg Redmi Note 5-re?

Mennyiben másabb/jobb/rosszabb a Note 5? Itt nem a stock droid vs. MIUI-ra gondolok, inkább rendszersebesség, hangminőség, stb. A kijelző lenne a legfontosabb, mivel konkrétan csomószor érzem azt, hogy az A1 képernyője annyira fakó, hogy kifolyik a szemem tőle.
Előre is köszi a helpet!

-
Jeami
tag
Igen, ez én voltam, egyszerűen azt láttam hogy az A2 annyival nem gyorsabb, szebb, jobb hogy megéri rá váltani, 4/64-re biztosan nem és nekem már hiányzik a MIUI. A Poco gyorsabbnak érződött valóban, de rájöttem nekem még játékra is elég a Note 5!
Plusz ebből már van piros/vörös - fekete verzió ami nagyon tetszik, ár érték arányban a legjobb és a MIUI 10-el szerintem már szinte sebességben pariban van az A2-vel! A sima droid nekem már túl fapad. Ezért visszatértem. 
-
-
És most már jó nem lő ki semmi appot

-
válasz
ElDiabloo
üzenetére
Oké kikapcsolom meg próbálom,talán 10 percet várakoztam ahogy be van állítva de mindjárt meg is nézem kikapcsolt állapotban.Köszi a tippet.
Egyébként valahol lehet olyat kapcsolni,hogy bal fent a kis értesítési ikonok meg jelenjenek a képernyő záron is?
#KamuMazsola
Köszi neked is,át állítottam.
-
-
Azt olvastam anno,hogy a memória kezelés kilő lapokat ha sok van mwgnyitvy,de kettőt is kilő? Meg nyitottam a facebookot meg a vibert aztán siettem a városba,hogy ha majd haza jövövök mwg nézem. Erre haza jövök nézném de megnyitott lapok sehol,ez normális?
-
zsola400
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
MultiTool is kiolvassa egyszerűbb, gyorsabb!
-
tonyrulez
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
fastboot getvar anti
Illetve fastboot ROM-ban a flash_all.bat-ban set CURRENT_ANTI_VER=-nél is látni
-
Olyan problémám lenne hogy mikor lezárom a telefont akkor miután elsötétül a képernyő rögtön újra feléled. Nem mindig dk 10ből 3-4szer. Mi okozhatja? Másnál is van ilyen?
Gyári FW.
-
Tonyk
veterán
válasz
novakalex
üzenetére
Ha 9.5.17 felett vagy jelenleg akkor 4-es romok között ugrabugrálhatsz, de majd ügyelni kell a jövőben, hogy ha lesz arb5 és felkerül egy olyan, akkor már 4-re nem szabad visszaugranod. Nyugodtan toljad fel az arb4-es rom(oka)t, mint ahogyan a többiek is írják , mi a fenének lépnél vissza biztonsági szintet?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Akkumulátor kímélőt érdemes bekapcsolni? -
-
novakalex
aktív tag
MIUI Global Stable 9.5.17.0 illetve 8.7.5.-ös Béta utáni MIUI verziókról nem szabad visszafelé váltani, de az utána lévő romokon szabadon lehet ugrálni? Ez az ARB még mindig érdekes nálam..
-
válasz
kusza80
üzenetére
Ez inkább a Melyik okostelefont vegyem? topikba való, illetve az egyik készülék topikjában sem szerencsés kérdezni.
Itt nyilván a Note 5-öt hozza majd ki a többség.Paraméterekre az A2 jobb, tehát gyorsabb, a kamera jobb lehet, de a Note 5 előnye az erősebb akku, illetve a MIUI nekem hiányzott a Mi A1-nél.
Én a Note 5-öt venném. -
kusza80
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Ti melyiket választanátok és miért!
XIAOMI Mi A2 64GB vagy
XIAOMI Redmi Note 5
Várom a válaszaitokat és a segítségeteket.
Köszönöm szépen!
-
jUUh
addikt
Aki Masik X 1.1-et használ, kernelből milyet tettetek fel? Maradt a gyári?

-
juve600
nagyúr
glob stable 10-hez van már fastboot verzió ? tudtok adni hozzá linket ??

-
R a y
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na igaz, hogy van LED lag?
Elég hülyén hagnzik, de létezik.Más: milyen levelezőt használ?
iOSen használtam Edisont, meg outlookot, most androidon kiprobáltam az Aquamailt, de az ingyenes az nem jön be tele van reklámokkal, és most nem akarok fizetni. Most az Outlookot probálom, iOSen évekig használtam azt is. -
Norby86
őstag
válasz
Pityu.
üzenetére
Másodjára már nálam is. Valami system error lehetett akkor.
Apropó azt tudod e esetleg vagy valaki tudja hogy ha újra akarom húzni a romot, akkor elég csak TWRP-be be bootolni, ott wipe system, data, cache és társai, majd install zip és kiválasztom a romot, vagy ennél bonyolultabb a dolog? Mert amennyit tesztelgetem most, előfordulhat hogy újra fog kelleni raknom a romot.
Meg igazából az is érdekelne olyan személytől aki már próbálta, hogy ha felteszem a legfrissebb EU romot, akkor gond nélkül vissza tudok e térni erre a MIUI 10 Global Stable romra? Mert nem szeretném ha a telefonom az anti-rollback áldozatának essen. -
-
R a y
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Forumban olvastam előszőr róla még akkor mikor meg nem volt meg a note 5. Akkor én sem tudtam elképzelni hogy az mi. Aztán meglett a telo, és hát ahogy megláttam hogy villog (inkább nem is villog, hanem darabosan alszik el) akkor láttam hogy ez egy létező dolog....
-
Norby86
őstag
-
-
ktommy91
addikt
EAS schedulerre váltottam a KangarooX kernelben és tölthetők a test buildek. [link] Eddig elég jól teljesít, esélyes hogy dobom a HMP verziót. A test2 és 3 között a CPUquiet a különbség, aki sebességre vágyik az az utóbbit telepítse.
-
R a y
senior tag
Miui 10 alatt az értesítési led laggolás megvan még vagy már smooth?
-
yanna
addikt
Két simet (adat+hang) használóktól kérdezem, hogy van-e tapasztalat arról, melyik slotban jobb a netes sim használata.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én környezetembe kb. mindenki kapott frissítés értesítőt szóval szerintem meghatározott idő volt rá, hogy letöltsd. Régen random embereknek küldték ki végső tesztre, mostmár lehet majndem mindenkinek és a gyorsaságodtól függ, hogy leszedted-e.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem meg ha fel akarod rakni akkor van link hozza, leszeded betallózod és fennvan.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Potyka03
üzenetére
"Az elmúlt napokban sokan kaptak értesítést, miszerint a MIUI9 stabil rendszerükre elérhető frissítés. Ám ez sokaknak el is tűnt, mert mobilneten nem igazán szerencsés 1,5GB adatmennyiséget elhasználni és mire hazaértek WiFi-n már nem volt elérhető. Ez egy bevált szokás a hivatalos kiadás előtt"
Ja hogy ez normális. Szerintem nevetséges hogy nem tudja megjegyezni hogy arra a készülékre elérhető -
Potyka03
senior tag
válasz
baitsee23
üzenetére
Szeptember 20.-jön hivatalos a MIUI 10
HIVATALOS! -
*Mukeey*
addikt
-
baitsee23
őstag
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire agresszív a memóriakezelése? Huawei-ről váltanék, leginkább ezért (appokat kilövöldözi a háttérben, chrome folyton újratölt stb.) Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
-
Henker2
addikt
Tudtok esetleg olyan listáról ahol a telefonok " sorrendje, erősorrendje" van táblázatban és a Note 5 is szerepel?
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
Jó lett ez a Masik 1.1.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- VoLTE/VoWiFi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

öszi!

Elég hülyén hagnzik, de létezik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)