- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
creed33 #26022 üzenetére
Válts régiót Indiára, és biztos felajánlja OTA-n a 11.0.5.0 biztonsági frissítést letöltésre és telepítésre, és attól hátha helyre jön. Aztán a régiót nyugodtan visszaállíthatod magyarra.
Egy próbát mindenképp megér szerintem, már csak a biztonsági hibajavitások miatt is. -
Gery1987
őstag
válasz
creed33 #25295 üzenetére
Adom a dolgot!
Én is szeretem amire kell arra bőven tökéletes. A kijelzővel szenvedek egy kicsit de úgy tűnik megtaláltam a megoldást és működik is ahogy elnéztem
De még tesztelem. De egyenlőre mindenképpen marad mert maximálisan megvagyok elégedve a készülékkel, ha AMOLED lenne a kijelző AOD-al már hibátlan lenne és tuti a haláláig használnám. De így is a legtovább nálam üzemelő telefon címét viszi úgy hogy szervízben sem volt! Sosem.
-
-
Joe1
tag
válasz
creed33 #19382 üzenetére
Én LCD monitortisztítóval tisztítottam + mikroszálas törlővel.
Először fóliával együtt pontosan ráillesztettem a kijelzőre, széles celluxszal egyik oldalát hozzáfogattam a telefonhoz, felhajt, megnézed újból, hogy szösz nem került-e rá, fóliát levesz, üveget ráhajt és nem kell további igazítás. -
-
-
jUUh
addikt
-
mcsm88
senior tag
válasz
creed33 #18590 üzenetére
Tegnap rendeltem tőle, ma már meg is jött, fel is raktam. Jó a gyárival is, meg a sajátommal is, de a gyári csak dísznek jó és ugye te vagy a telefonleejtős srác...
Amikor rakjátok fel, ne nedvesen rakjátok.
Tisztítsátok meg teljesen a kijelzőt ujjlenyomat és pormentesre, majd száradás után mehet föl. (Ne hőlégfúvóval szárítsatok, mint az egyik haver a macbookját, amire rácsöppent a sör 😃) -
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #18429 üzenetére
Akkor az a szervizes hülye volt
mert szét lehet választani az lcd t meg az üveget aztán le tisztítják és az új üveget ami kb 4000Ft ha szokott lenni egy speckós uv ragasztóval össze ragasztják az lcd vel.Az egy más dolog,hogy lehet nem nagyon csinálják a szervizek vagy nem mind,általában speckós géppel szokták csinálni de ha nincs hozzá akkor igen tényleg macerásabb de nem lehetetlen
Én egyszer itthon is ki fogom próbálni ezt az lcd meg üveg szétválasztás dolgot#zzz03
Anno én is meg akartam várni az OTA frissítést de aztán elcsábultam és megint előbb raktam fel.Nem rossz frissítés de a 10.0.6.0 is elég jó volt szerintem akkuidőre meg pláne.Nekem se tetszik az a százalékos valami mert kiolvasni is nehezen lehet az előző jobb volt,meg az új gombok is szokatlanok,meg a biztonság részben a beállításokba azon belül a sebesség gyorsításánál lett egy plusz hirdetések fogadása amit azonnal ki is lőttem,meg mintha úgy emlékeznék szelfi portrémódban nem volt vaku most van,de nem tudom erre jól emlékszem e.Meg az előzményeknél felül lettek ikonok én kb ennyit vettem észre.
-
jUUh
addikt
válasz
creed33 #18438 üzenetére
Az a helyzet, hogy én eddig csak ilyen üvegfóliát rendeltem, a WolfRule márkájút, a többiről nem tudok nyilatkozni. Ilyen ott abba a hirdetésbe nem látok, de az összefoglalóban is vannak kipróbáltak, nézz körül. Most rendeltem a napokban 2 WolfRuleos cuccot, remélem hamar ideér.
-
Pityu.
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
creed33 #18412 üzenetére
Követtem a dolgot , azért is írtam azt amit.
A karitativsággal egyet értek , hiszen azért vagyunk itt. Erről is szól a fórum .Ha tudok segítek másoknak szívesen , mert sok segítséget kaptam én is.
De ez már túl mutat ezen... Nah mindegy , én kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban .
Egyet tegyél meg: mihamarabb csinaltasd meg végre azt a telefont
-
Balzak83
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #18376 üzenetére
Mi lehet anlegnagyobb rizikó,mondjuk ha félre ragasztod
De mondjuk igen ha úgy álsz neki .ont egy srác a huawei mate 10 esének,meg vette 90EFt ért 1 hónap múlve elejtette betört a kijelzője aztán vett hozzá pót kijelzőt,a telefont szét feszegette ami még nem is volt vészes mert kevésbé látszott,még szét is szerelte amit szint űgy aránylag jól meg csinált pár csavar veszteséggel,aztán jött a profizmusa beragasztotta az új kijelzőt pillanat vagy nem tudom milyen ragasztóval de szerintem erősebbel mert bele kóstolt a műanyagba is,na ezt kellett nekem tendbe hozni...
-
gzw222
csendes tag
válasz
creed33 #18028 üzenetére
Szia! Bocs, most olvastam csak, hogy Szombathelyi vagy. Én tavaly itt cseréltettem kijelzőt, teljesen korrekt, jó.
Cseretelefon, két óra múlva mehettem érte. Én vittem a kijelzőt, ráadásul a telefonom már nagyon görbe volt, 3 ezer forintot kértek a belerakásért.
Én ide mennék most is: http://mobilszombathely.hu/ (94) 319 071 -
spileraaa
senior tag
válasz
creed33 #18057 üzenetére
en a redmi 3s tortem be 3- szor
ketszer rendeltem kinabol mivel a repedestol mukdoot a keprenyo nem votl sietos kb 2 honap volt mire ide ertes egyszer mivel surogs volt a kepernyo nem erzekelt rendesen igy eubol rendeltme 4 nap allat itt volt
a kinabol rendelt nagyon jo minosegu volt
az eus is jo de mintha gyengebb lenneamit linkeltel nem igazan hasonlit kepen ezekhez
pedig ha van keret barmelyik szakuzeltben javitjak es olcsobban mintha csak kepernyo lenne
-
jUUh
addikt
válasz
creed33 #18123 üzenetére
Én gyári tokkal ( meg eddig többféle Aliexpress-essel) használom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #18064 üzenetére
Mikor először ragasztottam be kijelzőt akkor a kijelző hátulján elég gyenge volt a ragasztó szalag,mivel akkor még nem igazán volt gyakorlatom csak lelkesedésem,be raktam rendesen a helyére a kijelzőt és meg is ragadt csak felül nem vagyis szar volt a ragasztó,de ugye mivel nem tudtam vele mit kezdeni másnap el vittem mentünk debrecenbe.Be vittem egy telefon szervizbe és hál isten a gyenge ragasztó végett ki tudták szedni a kijelzőt és 4000Ft ért meg csinálták rendes ragasztóval.Szóval az 5000Ft reális lehet.
-
Balzak83
senior tag
válasz
creed33 #18064 üzenetére
creed33! 40e+postáért van fent hardveraprón 4/64es teló, és még garis. Vedd meg azt, ezt meg add el igy ahogy van, 25-öt kapsz érte biztosan. 15-16e lesz a ráfizetésed, de 2 nap alatt van új telefonod, nem kell küldözgetni, várakozni, és főleg, megbontani. Szilveszetkor már arról írhatod a buék smseseket. Ez a legtisztább megoldás szerintem, minden más csak felesleges időpocsékolás.
-
vargalex
félisten
válasz
creed33 #18057 üzenetére
Ahogy már megkaptad a választ, sajnos az. Egyébként a kerettel szerelt kijelző cseréje simán elvégezhető otthon, nem nagy művészet. Mondjuk én Redmi 4X-en cseréltem (kétszer, mert sajnos az első eladó olyat küldött, ami csak 2 pontos multitouch-ot tudott, illetve produkált elég sok ghost touch-ot is, így refund lett a vége), de itt is hasonló bonyolultságú.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #18026 üzenetére
Mondom,én itt vettem kétszer samsunghoz gyári kijelzőt és mind kétszer frankó volt,de elárulom itt vásárolt OEM el is van tapasztalatom,na azt még egyszer sosem az az OEM amit én vettem a színe sem olyan volt mint a gyárié meg az anyag vastagság ilyesmi is más volt,de a gyárinak írt samsung az tökéletes volt,azóta is boldogan használja a két tulaj a telefont velük amiket meg csináltam.Előzőbe írtad az 5000Ft spórolást az max akkor jön össze ha te magad csinálod meg a kijelző cserét.
#Mercutio_
Ha azt nézzük nem egy gyári kijelzőre is jött a panasz sárgulásról.
-
creed33
aktív tag
válasz
creed33 #18051 üzenetére
[ez a kijelző keret nélküli ugye?]
Köszönöm előre is a választ!😉 -
creed33
aktív tag
válasz
creed33 #18020 üzenetére
Most beszéltem egy mobil szervizzel, illetve boltal. Nem azzal akinél javítíttatnám a telefont. Azt mondta gyári kijelzőt nem is lehet rendelni az internetről,és valószínű hogy funkció hibás kijelző fogok kapni. Ilyen hogy dupla koppintàs pl lehet hogy nem fog működni. Kínai mobilok árusítása a fő profilja a boltnak.Mondott még sok egyebet de úgy összességében nekem gyanús volt az illető....azt is mondta hogy legalább 45000 Ft ot kellene fizetnem egy megbízható gyári kijelzőért, illetve cseréjéért.
Remélem nem lesz igaza. -
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #17931 üzenetére
Ragasztót is szereztél be?Én egyszer ragasztottam be samsung kijelzőt a rajta lévő ragasztó csíkkal hát nem lett százas,azóta nem bízok a kijelzőkre rakott ragasztó csíkban.Meg ha valami van ragasztóval még lehet kicsit izgetni mozgatni a kijelzőt,egyébként én B7000 ragasztót használok.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
creed33 #17895 üzenetére
Na most meg nézegettem a kijelzőket bár kevés támpont van mert mihez mit írnak,az enyémen két kis kerek hely van kamera meg vaku meg a pici led látszik.A pro n három ilyen kis karika van.
szóval kicsit meg lehet keveredni,lehet érdemes rákérdezni a boltban a kép nem e csak illusztráció meg,hogy nem e tudnak valami pontosabbat mondani.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
creed33 #17909 üzenetére
Nem tudom te milyen szervízben jártál ahol a pro-t nagyobbnak mondták, mert teljesen azonosak. Minden kijelző jó. A redmi 5 plus nem lenne jó (ezt hívják indiában sima note 5nek, ezért van a kavar.) De azon fordítva vannak a kivágások. (Balról kettő, jobbról egy) Nincs más hiba lehetőség ami miatt félned kéne bármilyen néven is hirdetik. Ha balról egy, jobbról kettő van, mint amilyet linkeltél is akkor az jó, tök mindegy hogy sima note 5 vagy note 5 pro.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest