Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jUUh
addikt
válasz
kidnou
üzenetére
Egyébként (MIUI frontról nem tudok nyilatkozni) durva, hogy ahhoz képest, hogy milyen idős a telefon, szerintem tökre szerethető és jó használni. Gyakran gondolkozok a váltáson, de bármit kitalálok, a végén mindig úgy vagyok vele, hogy nem érne meg nekem annyit...
A Realme X2 Pro-ra fáj a fogam, de az meg már más ligában játszik. -
-
válasz
kidnou
üzenetére
Ami nem meglepő, nem egy kategória a kettő.

Én most a Mi 10T-t (Redmi K30 global verzió) várom, de ha a Note 9 is hole punch kijelzővel jön, akkor az lesz/lehet a befutó.
Jó ez a Note 5, a Redmi 4 Prime után a második teló, ami nagyon tetszik de azért már bőven csereérett a Kicsike.
-
margithid
veterán
válasz
kidnou
üzenetére
Kijelzőt ebayről érdemes rendelni? Vagy aliexpressről?
Elég olcsón látok már, ha találok valakit aki ki is cseréli akkor nem lesz drága a javítás.
Vajon ez a sárgulás a hanyag összeszerelés miatt van, vagy egész egyszerűen ez ilyen és ha kicserélem, akkor is sárgulni fog egy idő után?
Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Pro kijelző között van különbség,? -
beller
aktív tag
válasz
kidnou
üzenetére
Beállítások - SIM-kártyák és mobilhálózatok - kiválasztod a SIM kártyát - Mobiladatszolgáltatók Nekem automatikusra volt állítva, ha azt kikapcsolod, akkor felkínálja a szolgáltatókat. A baj az, hogy a Digi-nél is meg a Vodánál is sorba kinálja a 4G-t 3G-t 2G-t. Ha kiválasztod az egyiket, mondjuk a 4G-t, akkor ha csak 3G van nem fog működni a telefon. És cak a Digit nem lehet választani. Így csak a határok környékén érdemes ezt választani.
-
Szevi
tag
válasz
kidnou
üzenetére
Ma megpróbálkoztunk a tisztítással, de nem volt eredményes. Volt olyan, hogy csatlakoztattuk a fülest, automatikusan elindította a youtubeot, de mégis a telefon hangszórója szólt. Vagy van, hogy csatlakztatás után elindít valami nem oda illő alkalmazást. Factory testet esetleg?
-
nimfas
addikt
válasz
kidnou
üzenetére
Szia, egy linket tudnál dobni, nehogy egy 2 éveset tegyek fel. 😁
Te tudod esetleg hogy a képeken szereplő Dev rom-ra feltehető-e recovery-ből a szintén ott szereplő verzió? Esetleges melyiket érdemes feltenni helyette amivel nem csinálok téglát a telefonból?
Előre is köszönöm!
-
-
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
Nem egyformán jönnek elő ezek a hibák ahogy észrevettem az évek alatt. Hiába egy rom és egy telefon, van akinél előjönnek bizonyos hibák, van akinél nem. A sötét téma időzítésnél akkor rosszul emlékezhettem, nekem úgy rémlett volt olyan funkció az előző romokban hogy a napszaktól függően automatikusan is kapcsolta. Nemcsak az éjszakai módot hanem ugye a sötét módot is.
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
Az a helyzet hogy nálam az előző heti rom bugos volt, ez egyenlőre nagyon patent eddig. Mondjuk a sötét módot aminél a menürendszer fekete hátterűre vált úgy rémlik mint ha eddig automatikusan bekapcsolta volna naplementekor. A mostani romban csak annyit látok hogy ettől eddig beállítható mikor kapcsoljon be.
-
Lacopapi
addikt
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
Melyik eu dev. romot érdemes feltenni ami még úgy mond teljesen bug mentesen működött? Mert én a múltheti kiadással sem voltam meg elégedve, ezt a 22.-i kiadást meg akkor már meg sem próbálom feltenni.
Remélem jövőhétre összeszedik magukat és mivel egy ideig az utolsó build lesz, normális bugmentes verziót raknak ki belőle. -
Lacopapi
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kidnou
üzenetére
'Szerencsére' nem ritka és szerencsére nincs javítva
-
-
-
ktommy91
addikt
válasz
kidnou
üzenetére
Alapból egy agyrém hogy sokan hétről hétre frissítik a ROM-ot a legfrissebb nyílt beta-ra amiben lehet hogy nincs semmi lényegi változás de már csütörtök este vicsorogva nyomkodják a frissítés gombot, hogy mikor jön már ki. 1-2-3 havonta jöjjön egy stabil a nagyközönségnek, a beta teszt pedig legyen zárt. Ez szerintem abszolút ésszerű döntés a xiaomi részéről.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kidnou
üzenetére
Köszi , kérdeztem . Azt mondták jobb ha bezarom , akkor nem szivóznak a szervizbe.
Hát ez a xiaomi együttható egy vicc
Azt hiszem , bezarom a BL-t a MiFlashel , aztán kérvényezem a nyitás másnap , így míg szervizbe van a telefon, ami lesz 2 hét , addig is ketyeg az óra a nyitási engedélyből... Nyerek pár napot a 30 napból
-
-
-
-
trouble
senior tag
válasz
kidnou
üzenetére
Nem nyitnék vitát,de én pont így vagyok !
Huawei-el kezdrem, a leírtak miatt léptem a Xiaomi felé !
Ahogy nő a cég és megy a busines, óhatatlan, hogy változnak,
pont abba az irányba amit a "gondolkodó" user nem szeretne !
De ez elsősorban üzlet, és csak utánna jövünk mi)!
Ha végképp elqrvulnak(Xiaomi), majd jön más(meizu,eleephone, mittomén)!
Egy darabig pédásan figyelnek mejd az userekre, aztán minden tőrténik újra mint előtte!
Erre pont jó péda a Huawei
És talán kiv. lesz a Xiaomi, majd meglátjuk!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest