- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bazsimano #3752 üzenetére
Jól értem,hogy az a gondod,hogy nem tudod az ujjlenyomatolvasót életre kelteni?Vagy csak ujjlenyomatot nem tudsz hozzáadni?
Fogalmazz légyszi kicsit pontosabban.Theory66:
Ha 3,5-4 naponta töltöd,akkor nem is fog több összejönni,készenlétben (főleg 3-4 nap alatt) merül annyit,hogy 8-10óra SoT-ra nem lesz elég energia.
Nekünk max 1,5-2nap használat alatt jön össze a 8-10óra.
Én pl másfél naponta töltöm,aránylag magas fényerőn és elég aktívan,így szokott 8-9óra összejönni,ha kicsit lazábban gyötröm,akkor 9,5-10,5óra.[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
válasz bazsimano #3606 üzenetére
eBay-ről: [link] fekete, standstone-t.
Gearbest-ről: [link] és [link]Oldman2
Legfőképpen az ára a negatívum, ha jól emlékszem 2.000 Ft körüli összegért lehet megvásárolni.
Sajnos az ébresztőóra idejének hibás megjelenítése az általa kirakott widgeteken is jelen van.
Volt eset, hogy a TeslaUnread is "cserben hagyott".
De összességében szépen testre lehet vele szabni a megjelenítést.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bazsimano #3599 üzenetére
Szerintem nem lesz gond ha fólia nélkül kell használnod egy ideig.3 hetes a telóm,használom is,nem is óvom túlságosan,poros környezetben is rendszeresen használom,mégsincs rajta karc,sőt lekopogom még mikrokarc se,szóval nem hiszem hogy baja lesz míg a fóliád megjön.
Az ipaky tokokkal egy bajom van,hogy a műanyag keret szerintem nagyon gagyi.Szvsz fogásra olyan semmit érő műanyag,a festése is a 2 filléres.Összességében jó tok,nincsenek sorják,illesztési pontatlanságok,a kivágások is pontosak,de én mégsem szeretem. -
válasz bazsimano #3543 üzenetére
szerintetek az megoldhato, hogy mielott kifizetem bekapcsolom es csekkolom, jhogy pixelhibas-e pl
nem megoldható, egyetlen futárnál sem, mert csak akkor adhatja oda, ha kifizetted
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
norbert400
tag
válasz bazsimano #3520 üzenetére
nem általános jelenség hogy pixelhibás, csak egy writeonly felhasználó próbált itt feleslegesen okoskodni, azóta lett úgymond talán jogosan divat megemlítve hogy nem pixelhibás a készülék.
persze most épp van egy komment, megesikprogram segítségével meglehet állapítani.
ez a verzió nem támogatja ha jól rémlik.
lehet, pl a puremobiltól. De én ilyen ratyiktól nem vennék semmit. persze biztos van más is aki árulja de mástól se vennék.
Általános jelenség hogy ebayről megveszik 300ft értékben és értékesítik a 10x áron, ha ez téged nem zavar akkor igen, gyorsan hozzátudsz majd jutni."És akkor az amoledet szidják..."
ja csak hogy a tied gyári hibás, míg az amolednél maga a technológia miatt jelentkezik ez.
-
veterán
válasz bazsimano #3520 üzenetére
Nekem lehet hogy csak szerencsém van,de eddig soha nem kaptam olyan telót aminek valami hibája lett volna,a Note 4-em is perfekt.
Vagyis csak majdnem!
Dead pixel tesztnél,a sötét szürke képen kezd látszani az értesítési sáv beégése,pedig nincs 1 hónapos a teló.Sokkal sötétebb az a sáv és kivehető az akku jelzés is...
És akkor az amoledet szidják...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest