- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Janusz001 #8807 üzenetére
Én a MortPlayer-t használom megelégedéssel, immáron 8 éve.
-
válasz
Janusz001 #3712 üzenetére
A kijelző elég jól bírja,szerintem nem kell aggódni.
A ram meg elvileg elég,de nekem kicsit Galaxy S6 deja vu-m van,hiába szabad 800-900mega sok appal a háttérben,többek közt pl a Chrome-ot és a Youtube-ot gyakrabban újratölti mint az elvárt lenne a 3GB ramtól.3 lap chromban,aztán 1-2 youtube videó és a chromeba visszalépve már újratölt.Mintha a MIUI memória kezelése kicsit agresszív lenne,de az 1GB-hoz képes hatalmas ugrás így is.Ha lenne lehetőséged 4/64-est szerezni,az lehet jobban megérné.Szerintem.
Bár lehet ha jön a 7.0 abban nem lesz ennyire agresszív a memória kezelés.Memkártya?Bármilyen Class10/U1 kártya,amelyik tetszik.
Nagyon drágát nem érdemes bele,Sandisk vagy Samsung kártyái megteszik,de pl Mixza kártyát ugyanakkora tárhellyel kínából beszerezhetsz fele áron (pl 128gb 10-12k) és nagyon megbízható gyors kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest