-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Graphics #18151 üzenetére
Én is használtam mindkettőt. Nekem a 4x jobban bejött, masszívabb darabnak tűnt, használhatóbb méretben. Hangszórói erőteljesebbek, és a vonal másik felén is értenek. Mondjuk a Note 4-el egyéb gondjaim is voltak de a mikrofon és a hangszórók miatt vittem vissza a boltba, és szerencsére visszaadták az árát.
-
TomPack
őstag
válasz
razorka777 #14889 üzenetére
Miért borzalom? Mi a baj a MIUI-val? Bárcsak minden rom ennyire testreszabható lenne.
-
TomPack
őstag
válasz
Darko_addict #12292 üzenetére
Hogy a fenébe lehet ez? A gyárban összecserélték volna a dobozokat?
-
TomPack
őstag
válasz
ruszi_tomi #10355 üzenetére
Nálam is ez a probléma volt! Vissza vittem ahol vettem!
-
TomPack
őstag
válasz
szaki21 #7359 üzenetére
Nem piszkáltam! Global Stabil 8.2.10.0 van rajta! Gyorsan kellett egy telefon, mert elromlott az A5. Az edigital mellett az szólt, hogy közel van, és neten rendelhettem meg Egyből át is vettem, és így egyébként 14 napig indoklás nélkül elállhatok a vásárlástól, és úgy gondoltam ők nem fognak szórakozni a visszavásárlással ha esetleg pixelhibás lenne, vagy bármi gyíkom lenne vele. A garancia meg a Waytek-hez szól. Őket mondjuk nem ismerem. 58.9eFt-volt egyébként.
-
TomPack
őstag
válasz
Flashget #7299 üzenetére
De! Most hogy mondod, valóban! Vagyula féle ROM-volt fent! Még a Mi4-el "kezdtem" a pályafutásom.
Jó ez a kis telcsi, jó ez a ROM, engem csak egy dolog bosszant, hogy marha nagyok rajta az ikonok, a betük, az alkalmazások nagyon nagy méretben futnak, mintha valami látássérült lennék! Az előző telefonomban ami egy Galaxy A5 2016-volt, nemcsak a betüméretet lehetett állítani a gyári ROM-ban, hanem a kijelző DPI-t is! A Note 4-ben nincs ilyesmi beállítási lehetőség? -
TomPack
őstag
Sziasztok! Lehet valahogy kijelző felbontást állítani a telón? Hatalmasok az ikonok, és az alkalmazások is nagyon nagy méretben futnak! A menüben nem találtam ezzel kapcsolatosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest