- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kelly416
veterán
A témaösszefoglaló a lap tetején van, egy pár soros szöveg és alatta egy "Összefoglaló kinyitása" című felirat rejti huncut módon a bővebb összefoglalót. De mobilnézetben ne keresd. Ott nem látszik.
Senki nem mondta, hogy nem tud telefonálni. Azt mondta pár ember, hogy gyengébb a hangminőség, ami sok esetben szolgáltatói hibával is magyarázható részben. Illetve egy valaki mondta, hogy nem tud telefonálni, de Neki mindene elszállt, mobil, wifi, minden, úgyhogy Nála hardveres hiba lehet.
Ha félsz a garis dolgoktól, ne külföldiából rendeld meg, vedd meg itthon olyan helyen, ahol adnak rá egy vagy két év garit. Egyet tudok, két évet fogalmam nincs, lehet-e, és hol lehet kapni rá.
Ha kihasználod a 4/64-et szerinted, vegyél olyant, hiszen az a pár ezres már semmit nem jelent egy ekkora összegnél. Szerintem. De mint nem is oly régen leírtam, a 3/32-es (Páromé) és a 4/64-es között nem érezhető a sebességkülönbség jelen pillanatban. De mindenképpen snapdragon-ost vegyél, és figyelj oda a B20-ra, legyen benne.
Ha megrendeled a full cover üveget, és még tokod is lesz a telefonon, akkor felteszed a tokot, az nem is engedi, hogy rosszul tedd fel az üveget. Legalábbis én még olyan tokot nem láttam a telefonra, ami nem emelkedik kicsit a kijelző fölé, és ha oda emelkedik, akkor már megadja a helyét az üvegnek. Szóval, ha a tok fent van, megtakarítod a kijelződet rendesen, lehámozod az üvegről a fóliát, ami a ragasztót takarja, felteszed az üveget a telefonodra és örömködhetsz. Ha "hagyományos" üveget teszel fel, ott már nagyobb figyelem, "szakértelem" és szerencse kell. Az első kettőt nem magyarázom, bár a szakértelem helyett elég a rutin, tehát rendelsz 10 üveget és egy tuti jó lesz belőle.
A szerencse meg azért kell, mert az eredeti kijelző széle le van kerekítve. Az összefoglalóban láthatsz képet, pont a Páromé az, amire tökéletesen illik az az üveg, ami az enyémen ritka rondán áll. Az én telefonom üvege úgy van lekerekítve, hogy nem fekszik fel jól rá a védő üveg, nálam csak a full cover játszana, de inkább védelem nélkül használom a telót.
Tokból is van pár link az összefoglalóban, de nincs olyan, ami mindentől megvédi a telefonod, úgyhogy vigyáznod kell rá valamennyire mindig.
-
nemkufar
tag
Téma off, de!
"Vele", "Nekem", "Rá"...
A mondat közepére így kínálja fel sok "okos" mobil a szó beírását, ám aki azt így el is fogadva beírja, az a magyar (és nem "Magyar"!) helyesírást csúfolja meg.
Engem irritál ez, de nagyon.
Elnézést kérek, de én még azon generáció tagja vagyok és vannak igényeim is az anyanyelvem ápolását illetően!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest