- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
SirKero #36798 üzenetére
Gyari ROM? MIUI kanossza megvolt mar?
-
crok
Topikgazda
válasz
SirKero #35249 üzenetére
Ha kell a kihangosítás akkor kell a párosítás - ezért néznék szét az AA háza táján, telepített alkalmazások listájánál keresd meg az Android Auto-t és nézd meg van-e beállítva valamire mint alapértelmezett alkalmazás, vagy eleve nézd meg az alapértelmezett alkalmazások listáját: a telepített alkalmazások listájánál jobb felül van egy menü gomb, azt ha megnyitod ott van az alapértelmezett alkalmazások menüpont.
-
crok
Topikgazda
válasz
SirKero #34950 üzenetére
Akkor csak a bill. mint olyan nem megy, a telefon attól használható. Akkor első körben beállítások - telepített appok - jobb fent kis menu megnyit - rendszerappok megjelenítése > kapcsold be (szerintem a GBoard rendszerapp) - keresd meg a listában a GBoard-ot - állítsd le - töröld az adatait (megpróbálhatod előbb csak a cache-t és ha nem jó úgy se akkor teljes adattörlés) és próbáld meg újra a szövegbevitelt.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
SirKero #32019 üzenetére
"Eddig nem volt vele ilyen jellegű gond tavaly november óta melózik ott azóta jött elő." - egészen biztosan "a hely varázsa" ha eddig ilyen nem volt.
Képek alapján ez elég jól kiesik mindenhonnan de a Voda lefedettségi térképe alapján kellene legyen 2G/3G HSPA/3G és 4G is, ám - ahogy írták is - ez egy modern, szinte biztosan sok_beton+sok_fém épületnek tűnik alapvetően, ami szerintem se tesz jót. Egyszer már tanácsoltam hasonló helyzetben, hogy váltson vissza az ember először csak 3G preferáltra, ha úgy se jó akkor 2G-re hogy lássa mi lehet a gond (ha ez egy piszkálatlan készülék (asszonyé) akkor az alapértelmezett az az LTE preferált, márpedig akkor ha kell ha nem, ha van ha nincs állandóan LTE-t akar használni). Ezen kívül még ott van hogy rosszalkodik a SoC rádió része - de előbb legyen meg a teszt:restart után ideig-óráig jó: ez sajnos mindkettőre illik..
-
-
Simba86
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
válasz
SirKero #16905 üzenetére
Mert szerinted két perces munka átszervezni egy komplett részleget, megvalósítani a szerviz részleget, minden technikai feltételével, úgy, hogy hatékonyan működjön együtt esetlegesen a raktár-értékesítés-visszaposta részleggel, ügyfélszolgálat stbstb. és még esetleg az ott dolgozó el tudjon menni szabadságra is...
Ja , hogy nem ...
Gondolkozzunk picit
-
-
-
kelly416
veterán
válasz
SirKero #10814 üzenetére
Nem, mert nem is látszik annyira a felirat (vagy nekem rossz a szemem), mert ha a képeket megnézed a telefonról, mindegyiken a kamera és az ujjlenyomat olvasó közt van a vaku.
De azért nem törlöm, hátha valaki legalább a telefont felismeri.
A többivel, mint hibás címzés és kézbesítés itt tuti nem tudunk foglalkozni. Honnan jött? eBay, Aliexpress, egyebekre gondolok, nem a kínai feladóra.
Ahonnan jött, annak a topikját kellene megkeresni, hátha többet tudnak segíteni.
-
tonerz
aktív tag
válasz
SirKero #9018 üzenetére
Aha ez új nekem, tavaly még az Ecserin adtam le telefont szervizre.
De szvsz a Gubacsi út se körülményes Tömegközlekedés szempontjából, a nagykörúton a Mester utcánál felszállsz az 51-es villamosra Hentes utcánál meg le és kb 4-5 perc séta.Más
Ota lefrissültem 8.5.4-re (stabil) és van a telómban (Globál 3/32) egy 32-es sd kártya is, de a frissítés óta időnként feldobja az sd kiadás értesítést ez másnál is előjött? -
-
trebrona
nagyúr
válasz
SirKero #6388 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az új szoftverrel működik az Android Auto Suzukiknál.
Szerk: Amin működik a waze is.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
SirKero #6388 üzenetére
Amennyiben ez ennyire fontos neked akkor olyan készüléket vegyél ami támogatja a mirror linket, de majd holnap utána tudok nézni részletesen ha érdekel, de szerintem jobban jársz ha veszel egy air vent holdert és ezt a telót használod.
Meg romolással nem tudom, hogy ezt bele lehet tenni? De szerintem nem....., de majd a hozzáértők megmondják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest