- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz bala6120 #19314 üzenetére
Közben kiderült hogy mikor jön ez elő. Ha normálisan használom a Chrome-ot ahogy letöltöttem akkor nincs ilyen probléma. Én átállitottam, hogy alul legyen a kereső /könyvjelzők stb és akkor csinálja ezt, hogy néha nem jön elő a billentyűzet. A megoldás vagy alaphelyzetben ahogy letöltöd úgy használod a Chrome-ot vagy más böngésző.
(#19313) kárátékutyá Na azt meglesem mert ez a üvegfólia nem jön be ami rajta van. Én is csak a karcoktól féltem. Jó vékony fólia? Mert ez az üveg ami rajta van baromi vastag és az is zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz bala6120 #14126 üzenetére
Meg majd, persze, csak meg tesztelgetek..
kitalaltam, hogy novelni kellene a background es hidden meg az empty appok szamat meg reszelni a lowmemorykillert hogy ne toltson ujra pl. a chrome tabokat tobb program hasznalata eseten. Lehet egy modulba teszem a trukkoket, lehet szetvalasztom - egyelore magamnak irom ( :[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz bala6120 #7195 üzenetére
nem válasz akar neked lenni, de érdekelne, hogy vki tudja-e, hogy mitől függ, hogy a telón 4G vagy LTE felirat jelenik meg? akárhol vagyok, nekem csak 4G-t ír ki, LTE-t sosem. (most flottás korlátlan hipernetem van, előtte a telekomos mobilnetre is csak 4G-t írt.)
elnézést kérek, ha buta a kérdés...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
kriszpontaz
veterán
válasz bala6120 #6106 üzenetére
Holnapra jön az enyém is, szürkében. Kár hogy nem volt 4/64-es, szürke, de elég lesz a kisebb modell is. Nekem nem tetszik a fekete, biztos mert fekete telóm volt csak már vagy 15 éve, lehet elegem lett belőle .
Nálam most az akku volt a létkérdés. Unom már naponta tölteni a telefonom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest