Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz
bala6120 #19314 üzenetére
Közben kiderült hogy mikor jön ez elő. Ha normálisan használom a Chrome-ot ahogy letöltöttem akkor nincs ilyen probléma. Én átállitottam, hogy alul legyen a kereső /könyvjelzők stb és akkor csinálja ezt, hogy néha nem jön elő a billentyűzet. A megoldás vagy alaphelyzetben ahogy letöltöd úgy használod a Chrome-ot vagy más böngésző.
(#19313) kárátékutyá Na azt meglesem mert ez a üvegfólia nem jön be ami rajta van. Én is csak a karcoktól féltem. Jó vékony fólia? Mert ez az üveg ami rajta van baromi vastag és az is zavaró.
-
crok
Topikgazda
válasz
bala6120 #14126 üzenetére
Meg majd, persze, csak meg tesztelgetek..
kitalaltam, hogy novelni kellene a background es hidden meg az empty appok szamat meg reszelni a lowmemorykillert hogy ne toltson ujra pl. a chrome tabokat tobb program hasznalata eseten. Lehet egy modulba teszem a trukkoket, lehet szetvalasztom - egyelore magamnak irom ( : -
Simba86
senior tag
válasz
bala6120 #7195 üzenetére
nem válasz akar neked lenni, de érdekelne, hogy vki tudja-e, hogy mitől függ, hogy a telón 4G vagy LTE felirat jelenik meg? akárhol vagyok, nekem csak 4G-t ír ki, LTE-t sosem. (most flottás korlátlan hipernetem van, előtte a telekomos mobilnetre is csak 4G-t írt.)
elnézést kérek, ha buta a kérdés...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bala6120 #6106 üzenetére
Holnapra jön az enyém is, szürkében. Kár hogy nem volt 4/64-es, szürke, de elég lesz a kisebb modell is. Nekem nem tetszik a fekete, biztos mert fekete telóm volt csak már vagy 15 éve, lehet elegem lett belőle
.
Nálam most az akku volt a létkérdés. Unom már naponta tölteni a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest