- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
lumpy95 #23624 üzenetére
Nálam már kétszer cseréltek kijelzőt a sárgulás miatt (ami egyébként később barna lesz). Nem nagyon lehet ilyen problémáról olvasni a topicban, úgyhogy nem tudom, hogy lehetek ilyen "szerencsés", hogy rögtön kétszer is...
Magáról a szervizről nincs tapasztalatom, ugyanis nekem egy Note 4X-em van, amit a SmartShop nem a WayteQ-nél szervizeltet. -
nagyra
tag
válasz
lumpy95 #17765 üzenetére
Igen, nekem is gyári Xiaomi flip tokom van, és nagyon jó.
Teljesen jól megfogja a telefont, kiváló anyagminőség, 3 hónapja zsebben hordom, és (majdnem) mintha új lenne.
Egy dolgot csesztem el megrendelésnél, a színt. A blue gray az elég sötétszürke, gondolom a silver passzolna színben a szürke telefonhoz
-
Toth_Jani
őstag
válasz
lumpy95 #17765 üzenetére
Ilyen drága nincs, de olcsóbb van.
Ami a hiba az annyi hogy ha megfogom a telefont és egy kicsit megemelem az elején a takaró lapot akkor bekapcsol a kijelző.
De amúgy nyitja zárja a telefont, ha be van csukva híváskor az ablakban jelenik meg a felvétel gomb, és fel lehet venni az ablakon keresztül.
Nagyon enyhén mágneses így az iránytűt zavarhatja. -
kriszpontaz
veterán
válasz
lumpy95 #7948 üzenetére
Én írtam hogy a Huawei Band a 7.0-ás MIUI8-al normálisan csatlakozott. (MIUI Global 8.5.4 Stabil)
Előtte az MM alapú rom sehogy nem akart csatlakozni. Nem frissítettem még 9-re, de gyanítom már ott sem lesz gond. Nálam is párhuzamosan megy az Mi Band 1S-el, nem is tudtam hogy eszközfeloldásra az Mi Band-en kívül mást is elfogad a teló. -
vadkörte
addikt
válasz
lumpy95 #7941 üzenetére
Esetleg lehet, hogy tágabb az USB csatlakozó (bármelyik oldalon) és nem 100-as a kontaktus. Próbáld ki másik fejjel, esetleg másik USB kábellel (pl. az 1S-em a gyári kábelével nem tudtam tölteni, most egy Huawei, egy Lenovo, meg egy kábeldobos univerzális vacakkal töltöm (utóbbival a legstabilabb
))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest