Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
... és Upo
A Mi fiókba be vagyok jelentkezve. Az OEM feloldás engedélyezve volt/van.A fejlesztői menüben a Mi Unlock állapot-ban Fiók és Eszköz hozzáadva.
Hónap elején jött meg a teló. Az unlock engedélyt akkor kértem meg. Már rég megjött a felodó sms és az ellenőrző oldalakon is az van, hogy minden rendben. Ezen leírás alapján Nekem is a Download MiUnlock oldal jön be. Az i.mi.com oldalon is csatlakoztatva van a készülék az accountomhoz.
Olvastam, hogy a régi hun miflash unlock nem megy már. A legújabbal próbálkoztam. Majd visszafelé még vagy négy régebbivel.Az nem lehet gond, hogy developer ROM van fent?
-
Ambrosio
csendes tag
Sziasztok! Én is sikeresen beújítottam egy ilyen "kicsikét". Patent kis jószág.
Épp lakom be a készüléket, és találtam olyan funkciót, hogy alkalmazások zárolása. Nem lehet olyat csinálni, hogy ne vonalhúzogatós jelszó legyen, hanem újra kérjen az indításhoz ujjlenyomatos azonosítást?
-
-
Upo
addikt
Aukey-t orico-t ugreen-t is rendelhetsz nyugodtan, jók. Ebay kütyüs topikban mostanában írták páran, hogy leolvadt a blitzwolf hálózati töltőjük és többet nem vesznek blitzwolfot. Nekem autósban wan BW de nincs vele gond.
Múltkor (bő 1 hete) ezt akciózták 11$-ért: [link]
Ebben minden nedves vágyálom egyesül, QC, 5V2.4A, és még type C is van rajta, és nyaraláskor egy konnektorból ellátja a családot.
Type C nélküli olcsóbb [link], ha elég 1 portos akkor meg [link] -
rejtő
tag
Tud valaki ajánlani megbízható helyet ahonnan tudnék rendelni töltőt a telóhoz? Mindenképp Blitzwolf-ot akartam, de már a második shop utasít vissza hogy nem tudja teljesíteni a rendelést.
-
Pajoz
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Most akarok BL-t nyitni, TWRP, root. Telepítgetem a gépre ami kell meg olvasgatom a leírásokat. Szóval kb egy órája hozzá sem nyúltam. Csak az előbb a képernyőkép meg a hsz idejére.
-
holozis_HUN
addikt
Készül lassan az összefoglaló, pár napot kérünk, Kelly kollegával rajta vagyunk az ügyön.

-
bazsimano
őstag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
lattam a menube valami okostok almenut, nezd meg hogy az lenne-e az...
kepernyozar es ujjlenyomat--->halado beallitasok--->okos tok mod...en csak 2 napja kaptam meg a telot...uh nem szakikent irok...csak mert lattam valamit...hatha az...
-
helixP
nagyúr
válasz
Tappancs2001
üzenetére
4-hez, vagy 4x-hez rendelted? Esetleg lehet máshol a mágnes.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg Kínából a telómhoz rendelt Nillkin Sparkle tok. Ennek a toknak a használatához be kell állítani valamit a telefonon? Ha kinyitom a fedlapját, nem veszi fel a telefont. Lehet, hogy nem is okos tok? Elnézést, ha esetleg primitív dolgokat kérdeztem.
-
V.Stryker
nagyúr
A BL nyitáshoz valahol meglehet nézni, hogy hány nap van még a 30 napból? Egy másik készüléket nyitottam valamikor nemrég. Most megjött az új telefon és nem tudom nyitni emiatt.

-
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Én töltöttem már Samsung S8 töltővel,Lidl-ös 2A-es töltővel,2A-es Huawei töltővel,Blitzwolf töltővel és a kocsiban a Philips töltővel is +Xiaomi Mi Bank 2-vel,mindegyik tökéletesen együttműködik a telóval,szóval biztos a Te készülékeddel lesz valami gond.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Te itt is megfordulsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A 2. Vesztes
senior tag
ubul23
Én egy JBL töltövel próbáltam, ami a többi telómnál hibátlanul üzemelt. Kipróbáltam több kábellel is, és ezt a töltőt több telefonnal is, de a helyzet maradt: a töltő jól működik mással, csak ezzel a telóval nem. No mindegy, lehet hogy ez valami egyedi hiba.
Amúgy olyat csinál ilyenkor, mintha levennéd és rögtön felraknád a töltőre másodpercenként... Érdekes.
Igaz, csak a szélei műanyagok! Csak középen olyan vékonka a fémlemez, hogy elsőre megzavart!

Node vissza is pakoltam szépen a csomagolásába, és ajándékozásra vár. Nem nyúzom többet. A külseje nagyon bejön, biztos öröm használni!

Csaó!
Vuff!
-
kelly416
veterán
válasz
Dadpool
üzenetére
Ne érts félre, nem mondtam egy szóval sem, hogy menőznél, csak nekem ez hihetetlen kategória már. Mobilnet meg hiába van bekapcsolva, ha egy adta merő wifis netezés az egész. Azt azért Te is látod, hogy szinte végig wifi jel van. Szóval szerintem itt az egyik nagy spórolásod, meg ahogy elnézem, elég jó a térerő feléd, szinte végig zöld. Az is sokat jelent, úgy tudom. Én örülök neki, hogy ennyit kibír, én sem nyomkodom sokat a telefonomat, de mint írtam, két nap kb. 6 óra SOT és 20-25% magasságában teszem töltőre. És ennek is örülök már az LG G4 napi kétszeri etetése után.
Szerk.:
Az ébresztés és a bekapcsolt kijelző pont nem ugyanaz. Ébresztés az, amikor egy alkalmazás tartja ébren a telefonod akaratod ellenére. Nekem a google map csinál ilyent legtöbbet.
-
Dadpool
aktív tag
Ha megnezed az eddigi grafikonokat lathatod hogy az elején ébresztett es utana valamiért nem mutatja de a képernyőn alul megis ott van a csík hogy aktív volt a telefon tehat akkor ébren is kéne lennie. Ez valami bug lehet szerintem vagy nem tudom annyira nem ertek hozzá csak használom
-
Dadpool
aktív tag
válasz
kelly416
üzenetére
Twitch YouTube Chrome közepes fényerőn a telo.
A mobilnet folyamatosan megy. Játék az nincs egy perc sem de az ismerosokkel rengeteget beszélek viber messenger és társai. Szoval nem laboratóriumi korulmenyek közt értem el az értékeket
Nem is azert írtam hogy most menő legyek csak amulok és bámulok hogy ennyire jo a soc étvágya
Az eddigi készülékeim mind nap végén enni kért nagyon max 3 órás képernyő idovel ugyan ilyen használattal. -
[lAyCsI]
addikt
Tegnap beszereztem én is egy ilyen készüléket és szeretném rootolni, hogy a fölös dolgokat első körben kigyomlálhassam aztán meglátjuk mennyire jön be a MIUI, ha nem jöhet vmi custom ROM.
A bootloader nyitás root/twrp telepítés ugye nem jár garivesztéssel?köszi!
-
norbert400
tag
pont ma raktam fel az otps appot megy tökéletesen ujjlenyomat-olvasóval.
-
royalka
őstag
Tegnap megbolondult kicsit a teló (8.2.10) . Hiába volt állítva a kèszülèk akkor is fekvőbe mutatta a képet, restart, power off/on semmi. Majd újra kalibráltam a tárcsázós menüből giroszkópot. *#*#6484#*#*. Így már jo lett.
. Kicsit felbaszcsizott, mondjuk auto forgatassal jó volt, de ha kikapcsoltam eggyől fekvőbe vágta magát.
. Lehet kène egy reset romfrissítès után. -
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen telót,és az lenne a kérdésem,hogy tudom használlni rajta az OTP smartbankot?Van egy redmi 2-őm és azon a legutolsó frissítés óta nem engedi az appot regisztrálni mert azt írja,hogy feltört az oprendszer a telón.
A GPS része jól használható? -
kelly416
veterán
válasz
Dadpool
üzenetére
Oké, értelek, nekem bőven elég, hogy reggeltől másnap estig nem kell tölteni és 6-7 órát megy közben a kijelző, nem akarok a babérjaidra törni, de úgy őszintén, nagyon alacsony fényerőn játék meg egyéb bármilyen fogyasztó nélkül hozod ezt össze? Videót nézel róla meg netezel? Ez azért szerintem bőven átlagon felüli, arról nem is beszélve, hogy 1%-ra leengedni nem túl egészséges, remélem nem sűrűn csinálod.
-
-
norbert400
tag
na a május 15.ei rendelésem tegnapelőtt érkezett meg spemallról.
Rajtuk nem múlt. 23.án már mon volt csak a posta ült rajta.Vámolást nem úsztam meg de a spemall kifizette a számlabemutatása után 1 nappal. Persze próbáltak felajánlani kárpótlásul mibandet meg füllhallgatót de mondtam hogy inkább a pénzt.
Viszont a 2500ftos postai vámkezelést nem fizették ki, azért kaptam egy 8 usd-s kupont. Nem egyenértékű de most nem fillérbaszoskodok azért a pár ft differenciáért és elfogadtam.
így nagyjából 47e ftot költöttem rá és - pár évet az idegeskedések miatt hála a postának.
A telefon hátlapja arany, de azt úgy kell elképzelni hogy igazából a szürke egyik árnyalata és ha fény éri oldalról látszik hogy halvány sárga.

-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tegnap jött meg a telefonom és nagyon ott van . Üvegfolia helyett lehet hogy rendelek egy ilyet[link] Hátha jó !
-
Whist
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ezt az alkalmazásváltót hol találom?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Theory66
üzenetére
Mi meg naponta/2 naponta töltjük.
A telefon készenlétben us használ. Ha sokáig nem töltöd, de alif hasznáod, akkor a kijelzőidő kevés lesz, de amúgy sokáig nem kell töltened. De ha sokat használod (értsd: be van kapcsolva a kijelző) akkor sűrűbben kell tölteni, de a kijelzőidő több lesz.
-
válasz
bazsimano
üzenetére
Jól értem,hogy az a gondod,hogy nem tudod az ujjlenyomatolvasót életre kelteni?Vagy csak ujjlenyomatot nem tudsz hozzáadni?
Fogalmazz légyszi kicsit pontosabban.Theory66:
Ha 3,5-4 naponta töltöd,akkor nem is fog több összejönni,készenlétben (főleg 3-4 nap alatt) merül annyit,hogy 8-10óra SoT-ra nem lesz elég energia.
Nekünk max 1,5-2nap használat alatt jön össze a 8-10óra.
Én pl másfél naponta töltöm,aránylag magas fényerőn és elég aktívan,így szokott 8-9óra összejönni,ha kicsit lazábban gyötröm,akkor 9,5-10,5óra. -
Theory66
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem tudom mit csináltok, de nekem még nem jött össze 6-6,5 óra kijelző időnél több, pedig nem is nagyon nyúzom. Az említett dolgok ki vannak lőve vagy a wifi megy vagy a mobilnet fényerő is alacsony. Igaz 3,5-4 naponta töltöm csak.
Oct OS-ben van magyar nyelv?
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
meg nagyon ismerkedem a telefonnal...de mar olvasgattam ...es nem jottem ra,hogy hogyan tudom beallitani, hogy ujjlenyomatolvasassal ebredjen a telefeon...megoldhato?jelszo es ujjlenyomatnal csak a szokasos pin, minta jelszo van...
-
ubul23
senior tag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Én is töltöttem már kb vagy 5 különböző töltövel semmi ilyet nem tapasztaltam. Mire gondoltál akkor mikor azt írtad : "Ritka jóképű kis darab, még akkor is ha plasztik". A hátlap két vége plasztik az antenna miatt a közepe fém.
-
porse
őstag
válasz
A 2. Vesztes
üzenetére
Milyen töltővel és, hogy csipog? Mintha ki be dugdosnád? Nekem van itthon Nokia, Samsung, LG, a sajátját meg ki se próbáltam, mindegyikkel oké. 0.7, 1, 2 amperesek.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet a barátomnak, tegnap meg is érkezett. Ritka jóképű kis darab, még akkor is ha plasztik. Gondoltam feltöltöm neki energiával. Azt tapasztaltam, hogy csak a saját töltőjét fogadja el, másét nem. Ha nem a saját töltőjét használom, csipog meg villog az aksijele fölül. Viszont ha a sajátját használom, minden rendben.
Eddig ilyet egy telónál sem tapasztaltam, ez ok így?
Köszi előre is!
Vuff!
-
Promi
aktív tag
Az normális, hogy nem lép be a telefon recovery -be? Se szoftveresen, se a gomb kombinációval. Simán csak újra indul.
-
zol84
tag
Sziasztok , én arra lennék kiváncsi h a váltakozó képernyőzár hátteret h lehet beállítani, h ne csak az a 10 db legyen benne ami gyárilag van ?
-
Faby
senior tag
Akit érdekel, Aliexpressen a 3/32 verzió egészen baráti áron van. Leírás szerint Snapi 625 és tudja a B20-at.
A szürke alapcsomag 143,9 $, ami nagyjából 37 700 Ft.Viszont ez persze netto, még rájön/rájöhet az ÁFA + vámkezelés költsége, azzal együtt kb 50 ezer, hát, nem biztos, hogy megéri, amikor Eustock adja 53 ezerért. Ha viszont átcsúszik, akkor jó lehet.
De legalább itt van még szín választék.
Még nagyjából 10 és fél óra van hátra az akcióból. -
ubul23
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Simán felment és működik a telefon rendesen nem volt vele gond. Köszi
-
hitvanyalak
senior tag
Beléptem én is a tulajok közé, magyar boltból vettem, 53 volt kerekítve futárral-utánvéttel. Arra nem figyeltem, hogy angol töltőfejes, de ez legyen a legnagyobb bajom, kaptam egy autós tartót mellé.
Nem tudom, a MIUI vagy maga az android 6 ilyen jól összerakott, de utoljára HTC telefonal voltam annak fénykorában ennyire elégedett.
A G1 óta van androidom, és minden újnál azt gondolom, hogy na igen, de mostanában nem igen van keretem csúcs telefonokat venni (ilyen ez a kétgyerekes lét
)
Viszont itt mégis azt érzem, hogy prémiumot kaptam
Igazából annyi a kérdésem, hogy nekem a 3-ból max 1.5 Gb szabad RAM, ezt lehet növelni, vagy nem is lesz rá szükség?Visszaolvastam megtaláltam, köszi. -
ubul23
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ok köszi majd megosztom ,hogy működik vagy sem.
-
ubul23
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A faust kernel a LineageOS14.1- hez is jó vajon?
-
holozis_HUN
addikt
Valaki mondta, hogy direkt akkor jó a ramkezelés, ha belövöd a ram optimalizálást magasabbra... Teszteld le különböző ram beállításokkal.
Lakattal is zárd le az appokat az alkalmazás váltóban!
Ha lelakatolod elvileg jobban figyel rá, hogy ne lőjje ki, illetve ha ramot pucolsz a kis seprűvel, akkor ezeket nem törli. Csak manuálisan tudod majd törölni.
Bekapcsolás: lefele húzod az appot és ott rányomsz a lakatra.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A fejlesztői beállításokban a memória optimalizálást levettem közepesről alacsonyra,a miui optimalizációt kilőttem,az akkuoptimalizálást meg már rég kilőttem a gyakran használt appoknál,tesztelgetem hogy így egyben most hogyan javít,vagy nem javít a ram gondomon.Köszi a tippeket.
-
holozis_HUN
addikt
Fejlesztői menüben ezeket kapcsold ki: miui optimalizáció és a memódia kezelés vagy mi, vagy memória optimalizálást azt kapcsold ki szintén.
Illetve az alkalmazás váltóban ha lehúzod tudsz tenni rájuk lakatot. A sokat használtakat lakatold le. Akkuoptimalizálásból vedd ki őket.
Töbnet nem tudok hirtelen.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Valószínűleg a kulcs a custom rom,főleg hogy már a MIUI akkuhasználat szabályozását is kilőttem a gyakran használt appoknál.
Csak ahogy az előbb is írtam,nincs már kedvem romokat és kerneleket próbálgatni.
Csináltam vagy több mint 3 évig,már nem akarok ilyennel szórakozni. -
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
7óránál tartok és 41% van az akkuban,ezek tök jó eredmények,emiatt szeretem is a telót,de egyre jobban bosszant a ram kezelés!
Az S6-om anno az S7 portolt romjával nem töltögette újra annyiszor az appokat mint ez a teló,pedig az is 3GB ram-os és a TW se a ram spórolós fajta.Mellesleg egyik barátom párjának a csoda 2GB ramos Samsung A5 2016-ja se tölti gyakrabban újra,szóval ez elég gáz.
Meg a kamera...
Tudom,mondtam (írtam) hogy inkább veszek egy Sony RX100 kompaktot,de közben rájöttem,hogy az nem lenne mindig nálam,márpedig a fotóim 90%-ban olyankor készülnek amikor biztos nem lenne nálam.
A 2 bosszantó dolog miatt,de leginkább a ram kezelés miatt,megint megindult a "lehet cserélni kéne" bizsergés a tarkómon felfelé.
Lehet hogy romolgatással a ram gondomat meglehetne oldani,de már marhára nincs kedvem ilyesmihez. -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ès megèrkezett vègre
RN4 Global 2016102 kód a dobozon (MIDO)4/64 Codás kèszülèk. Bár sajnos már 20 %on van miután 1 hónapot utazott 
Help! Mit csináljak vele, hogy rootolt legyen? Mi ez a bootloader nyitás? A MiFiok már megvan 5GB. De valaki mondta, h lehet turbózni valahogy. Előre is köszi -
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Természetesen megosztom a tapasztalatom.
Tegnap este tettem fel ezt az appot. Eddig teszi a dolgát rendesen, csak annyi a negatívum, hogy tisztítás/takarítás/RAM törlés után rá kell nyomni a frissítés ikonra, különben állva marad az óra. Még annyit csináltam a beállításokban, hogy sose zárja be ezt a programot és induljon el automatikusan. Lehet, hogy ezen beállítások nélkül is jól működne, de majd kipróbálom.(#3694) Gixxer88, az enyém is ilyen, de nem tudom, maradjon-e, mennyire megy be a por a széleken, ami ugye nem egészséges.
A kijelzőre nem szeretnék semmit kenni, ki tudja, mennyire ragad rá, mennyire és mivel lehet eltávolítani, ha netán el kell.Tegnap néztem utána a fogyasztásnak. Hát, mit mondjak, kolléga azt hitte photoshop.

-
helixP
nagyúr
Vettem!

Simán lehet, hogy így van, és ahogy írtam, én vagyok régi vágású és 2-3 márkán kívül nem használok mást, de voltak rossz tapasztalataim velük. Nem szeretem elveszteni a pótolhatatlan képeket. Igaz,hogy a rossz tapasztalatoknak már 6-8 éve, simán lehet, hogy változott a piac. -
Hát a Mixza annyira nem noname,jóbarátom telefonjában egy 64GB-s közel 2 éve hibátlanul üzemel,az akciókamerában meg lassan 1,5 éves a 32-es.
Egyikre se mondanám,hogy ritkán van használva.
Vannak gagyi kínai noname cuccok,de a Tohaoll Mixza kártyái nem ezt a kategóriát erősítik.
Meg azért tegyük hozzá,hogy a memória chipek jobbára nagy gyártóktól kerülnek ki,az már más téma hogy milyen logo kerül rájuk más gyárakban.
Többségében Samsung chipekre épülnek a kártyák.
A Mixza pl nem az a 128as kártya amire csak rászitázzák a 128GB feliratot és a sebességet,aztán valójában 8/16GB-s Class6-os kártya,ezek valóban azt tudják ami rá van írva.
Tavaly még az S7 topikban az is kiderült,hogy gyorsabb az írása/olvasása mint a népszerű Sandisk Ultrának,vagy a Samsung Evonak.
-
bazsimano
őstag
megint sziasztok!
meg egy olyan kerdes, hogy toltes alatt nektek mennyire melegszik a telo? ugy ertem a hatlapja? -
kelly416
veterán
Én egyik fórumtárson keresztül vettem a 3/32-est Páromnak, két vagy három héttel később meg a 4/64-est magamnak, és emlékeim szerint 5000Ft-tal volt drágább a 4/64. Nem fogok eret pattintani, Párom sem hardcore user, meg azonnal kellett a telefon, de azért szívtam a fogam kicsit, hogy két hét meg 5000Ft nem olyan nagy megalkuvás 3/32 helyett 4/64-ért.
-
-
válasz
Janusz001
üzenetére
A kijelző elég jól bírja,szerintem nem kell aggódni.
A ram meg elvileg elég,de nekem kicsit Galaxy S6 deja vu-m van,hiába szabad 800-900mega sok appal a háttérben,többek közt pl a Chrome-ot és a Youtube-ot gyakrabban újratölti mint az elvárt lenne a 3GB ramtól.3 lap chromban,aztán 1-2 youtube videó és a chromeba visszalépve már újratölt.Mintha a MIUI memória kezelése kicsit agresszív lenne,de az 1GB-hoz képes hatalmas ugrás így is.Ha lenne lehetőséged 4/64-est szerezni,az lehet jobban megérné.Szerintem.
Bár lehet ha jön a 7.0 abban nem lesz ennyire agresszív a memória kezelés.Memkártya?Bármilyen Class10/U1 kártya,amelyik tetszik.
Nagyon drágát nem érdemes bele,Sandisk vagy Samsung kártyái megteszik,de pl Mixza kártyát ugyanakkora tárhellyel kínából beszerezhetsz fele áron (pl 128gb 10-12k) és nagyon megbízható gyors kártyák. -
Janusz001
őstag
Sziasztok, egy lg g2 mini telefonhoz képest mennyire karcálló ennek a kijelzője? Lassan 2 éve nyúzom védőfólia nélkül, de semmi zavaró karc nem keletkezett rajta, viszont haladni kellene a korral és a topicban szereplő telefont néztem ki, viszont védőfóliát/üveget nem akarok használni, mert számomra zavaró.
Másik ami érdekelne, átlagos használatra (semmi játék) elég -e a 3gb -os változat? Persze a mostani 1gb/8gb mini után biztos felüdülés lenne, csak meg e éri a plusz felárat?
Milyen sd kártyát javasoltok bele?
-
kelly416
veterán
Megtalálták nekem, itt olvastam, itt link is van meg kép is hozzá.
Neked meg gratula, hogy megtaláltad, én nem találtam.
-
V.Stryker
nagyúr
Jóvanna.

Megjött ma a készülék. Hát a Note 3 Pro -hoz képest sokkak sokkal szuperebb külsőre mindenképpen. Illetve a Note 3 Pro -hoz és a Redmi 3S-hez képest a telefonbeszélgetés minősége is feltűnően jó. Legalábbis az első hívásnál egyből feltűnt számomra.
Olyan kérdésem lenne, hogy van a tesztben is említett Android N téma, amivel 4x4-es osztás helyett 5x5 -ös osztás előhozható. Viszont 5x5 -nél nem tudok widgetet kirakni, vagy ikont. Csak törölni... Valaki használja? Van valami trükkje?
Nova-t használom évek óta, de kipróbáltam volna most így a gyárit is, ha nem 4x4.
-
V.Stryker
nagyúr
Bocs a hülye kérdésért, de most ez a pörgősebb topikja a Note 4 -nek vagy a másik, ami a cikkre épül?
-
kelly416
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Igazából szívesen átadom, de ketten vagy többen is lehetünk, nem akadály, hogy gyere. Sőt, én meg is köszönöm, mert az eddigi topikjaimhoz képest ez a topik pörög, nekem meg időm sincs mindig lesni (látod, a tegnapi óta most jöttem fel először sajna), meg sok dologban szerintem Te jártasabb is vagy.
F.B.I.:
Köszi.Theory66:
Asszem a bejárt út azért nem egyezik: Sony Z1 Compact -> Sony Z3 Compact -> Asus Padfone Infinity 2 -> Samsung Galaxy A7 -> LG G Flex 2 -> Lenovo Vibe Z2 pro -> Sony Z2 -> LG G4 -> Xiaomi Redmi Note 4x
De a G4 után epedve vártam a jó akkut. Letojom, hogy a képek gatyák. Bár nem értem, a z1c-vel rengeteget fényképeztem, aztán egyikkel sem, pedig amik utána voltak, mind elég jó fajta képet csináltak. Most ezzel megint fényképezgetek, de módjával, mert elrettent a minőség a G4-hez képest. Bár az árához képest meg kiváló a készülék úgy, ahogy van.V.Stryker:
Két megoldás lehetséges. Veszel egy például Nillkin-t, Páromén az van fent, kereken körbe a 2,5D miatt pár tized centivel kisebb, régebbi hozzászólásomban tettem fel google-drive linket, azon vannak képek.
A másik, hogy veszel olyant, ami kereken-körbe fekete/kék/akármilyen, mert láttam már homokszínűt is talán, az papíron végig éri a kijelződet, de én elképzelni sem tudom, milyen lehet (pedig van otthon kettő, csak nem tettem fel) amikor mások írják, légréteg van az üveg és az üveg között.
Szerintem a Nillkin féle megoldás egyébként teljesen elviselhető.
Én meg üveg nélkül használom (a linkes h.sz-ben benne van az oka is ennek) a telómat 06.13-óta asszem, egy hajszálkarc van rajta, amit csak nagyon-nagyon figyelve, napsütés vagy egyéb intenzív fényforrás alatt lehet megtalálni, még körömmel sem érzem. Zsebben (persze, más nincs mellette) hordom, tok általában nincs rajta, mostanában kompresszorral festek kerítést, strandra járok, magasított virágágyást csinálok, tehát mind-mind olyan vegytiszta munkák, ahol port sem kap, és természetesen ha hívnak, felveszem koszos kézzel is. Mégis jól bírja.bazsimano:
Érdemes fullra tölteni egyszer, de általában azt mondják, 20 és 80 százalék közt érdemes tartani az akkut, akkor van kikímélve.
Amit nem használsz. (Nem trollkodás, egyéni preferencia kérdése.)
Amit használsz. (Nem trollkodás, egyéni preferencia kérdése.)
A hosszú akksi élet titka a használatban rejlik pont, csak nem intenzív, agresszív használatban. Ha állni hagyod, hamarabb tönkremegy, mintha használod.Gixxer88:
Keress vissza, Páromén tökéletes a Nillkin, enyémre semmi nem jó. Gondolom van szórás abban a lekerekítésben rendesen.Egyébként akinek baja van az üveggel, állítólag ilyen "szmötyit" lehet venni Alin például, kis ecsettel bekencézed a levegős részt, és megszűnik levegősnek lenni.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ha mazohista típus vagy...

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Kicsit felbaszcsizott, mondjuk auto forgatassal jó volt, de ha kikapcsoltam eggyől fekvőbe vágta magát.
. Lehet kène egy reset romfrissítès után.

Ez a pörgősebb.

crok