-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz F.B.I. #13894 üzenetére
Igazából nincs vész, mert most egy ideig sztárteló lesz az A1,
sima ügy kiszállni belőle csak lehet várni kell kicsit mert most épp sok ügyeskedő akar ebből meggazdagodni :/(#13899) kecskekutya
"Vicces, be van kapcsolva."
A kérdésfeltevésnél mondjuk ezt elfelejtetted közölni, úgy meg nehéz pontos választ adni hogy maga a kérdés sem pontos...Az engedélyeknél a "megjelenítés a képernyőzáron" pl. hogy áll?
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz F.B.I. #13891 üzenetére
Ezt egy kicsit hirtelen írtad?
Nagyjából értem ugyan amiről szól, de Grétsy László forog a sírjában,
pedíg még meg se halt szegény!!!4Részemről még meg sem jött a telefon, és már össze volt rakva a gépen a pakk a Lineage-ítéshez.
Ahogy vannak MIUI fanok, úgy van akinek egyszerűen nem jön be, ennyi.
Előtte 8 hónapig nyüstöltem az unokatestvérét (redmi pro) és gondolom ha ennyi idő nem volt elég hogy megszeressem, akkor már nem is fogom.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Upo
addikt
válasz F.B.I. #13148 üzenetére
Nem oldható már meg!
Hiába veszed ki a kártyát, ha visszateszed akkor a következő szinkronizálásnál törli!!!
Olyant találtam még, hogy át kell nevezni a telón a képeket, akkor talán nem törli ki. Csak nehogy valami más alapján megtalálja hogy azok mégis ugyanazok a képek...
Lehet kipróbálom valami képpel.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
F.B.I.
veterán
válasz F.B.I. #13146 üzenetére
Rájöttem: egyszerűen a telefonon, nem lehet törölni a MiCloud-ból a fényképeket, mert ott csak teljes törlést csinál (nem túl okos a rendszer) érzékeli az SD kártyát is összekapcsolt eszközként. Ezért csak PC-ről oldható meg vagy, ugye SD kártya eltávolít, a folyamat előtt. Nincs külön fénykép törlése a Cloudból opció.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Upo
addikt
válasz F.B.I. #13135 üzenetére
Most ránéztem a dologra mert nekem is kéne pucolni a felhőt. Úgy néz ki, hogy most már végleg össze van kötve a felhő az eszközökkel, nem lehet úgy törölni a felhőből hogy ne törölje a készülékről is, csak fordítva, telefonról törölhető hogy a felhőben megmaradjon.
Egyre idegesítőbb, hogy folymatosan több és több dolgot elcs3sznek ami előtte jól működött, nagyon irritáló.Néhol javasolják, hogy ki kell kapcsolni a galéria szinkronizálást, felhőből törölni, és akkor megmarad a készüléken. Ezzel scak az a baj, hogy amikor gondol egyet és visszakapcsolja a szinkront magától a tudtom nélkül, akkor már törli is a telóról a képeket.
FCK!
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz F.B.I. #13135 üzenetére
Olvasd el amit írtál, és értelmezd.
"Kijelöltem a képeket, törlés, kérdezi, hogy a felhőből és az összes eszközről. Igen."
Te nyomtad rá, hogy ne csak a felhőből hanem az eszközeidről is törölje, csak megcsinálta amit mondtál neki.Kérdésedre a válasz: Úgy lehet elérni, hogy amikor kérdezi hogy az eszközeidről is törölje, akkor azt nyomod hogy ne.
Ha már itt vagyunk, meg lehet valahogy oldani, hogy a mi cloud-ban ne kapcsolódjon mindig vissza a galéria szinkronizálása? Már tele a tokom, mindig visszakapcsolja, pedig nem akarom a képekkel megtölteni a mi fiókot.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
micafighter
nagyúr
válasz F.B.I. #10939 üzenetére
Igy meg lehet oldani a "3rd party" vagy "külső" témák használását: https://youtu.be/ZpDHEEQvmL0
A szövegelése nem lényeg, némitsd le, az appot szedd le amit használ és csináld utána amit csinál. Pár napja raktam fel igy 4-5 témát, mindegyik megy szuperül.
(#10948) porse: én is ezt a választ találtam hivatalos miui forumon amit te irsz, de nem volt kedvem megint ilyen köröket csapni elég volt nekem a BL nyitásnál A fentebb linkelt videóban bemutatott módon nekem ment gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
-
veterán
válasz F.B.I. #10780 üzenetére
Rio egy szórakozóhely Budapesten!
Ha viccnek szántad a kommented Rio-ra vonatkozó részét,akkor vedd úgy hogy nem szóltam!Amúgy én se vagyok elájulva a kamerától,de a helyén kezelem a telefonnal együtt,csak egy 50K-s telóról beszélünk...
Mióta megvan,kicsit leszoktam a mobilos fotózásról,de néha-néha ha valóban szükség van a fotós képességeire,akkor azért nem annyira tragikus a helyzet,megteszi.
De egy nagy előnye van a gyengusz kamerának!Buliban nem azzal vagyok elfoglalva hogy videók és képek formájában megörökítsem az estét,nem a telefont b@szogatom egész éjjel,hanem valóban szórakozok,kikapcsolódom és bulizok![ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
pluhm
aktív tag
Engedélyezzed a nemzetközi adatbarangolást, így lesz neted külföldön is. Arra figyelj, hogy csak az EU tagállamain belül nincsen plusz költség a mobilinternetre és beszédre, más országokban (pl.: Szerbia, Ukrajna, Svájc, Norvégia....stb, mivel nem EU tagállamok) viszont igen.
-
Dadpool
aktív tag
Ha megnezed az eddigi grafikonokat lathatod hogy az elején ébresztett es utana valamiért nem mutatja de a képernyőn alul megis ott van a csík hogy aktív volt a telefon tehat akkor ébren is kéne lennie. Ez valami bug lehet szerintem vagy nem tudom annyira nem ertek hozzá csak használom
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
-
helixP
nagyúr
Tévedsz: az okostelefonok megjelenésével egyidős a fóliázás. Sőt, akkor még indokoltabb volt. A puha rezisztív kijelzőket kvázi kötelező volt védeni, pláne, ha Stylusoztál. Sok gyártó alapból 2-3 fóliát csomagolt a dobozba. Szerintem a tokozás akkor kezdődött el, amikor megszűntek a cserélhető elő / hátlapok.
Gratulálok a le-nem-ejtési rekordodhoz, folytatását kívánom Sajnos a felhasználók nagy része nem ilyen szerencsés / ügyes.Carline: Franc akar vele kereskedni, egyszerű a dolog: a kijelző védő üveget 900 Ft cserélni, a kijelzőt 20-30 ezer. Ugyanez, ha leesik. Tokot cserélni 1000 Ft, borítást több / nem is lehet. HASZNÁLATI tárgy a telefon, nem design termék. Full nem érdekel a "telefon eredeti dizájnja" a "fém matt érintése" meg hasonló hülyeségek.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Hogyhogy használsz, ha nem érted a bajunk?
Amúgy S2 is jól bírta. Pedig betonra is esett.
Igem, ez az eladás. Használni akarom, nem kereskedni vele Minek a szép, minőségi teló, ha az ember elrondítja, rossz tapintásúvá teszi.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Carline
őstag
Ja, ez egy kicsit már olyan mint az új autóban az ülésvédő.
Egyes tulajok agyonkímélik és nem is látják, nem is ülnek a kocsi eredeti üléshuzatján, hogy majd eladáskor milyen jó lesz, mert megkímélt, stb.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
bbubby00
őstag
Sztem ennyi után ez még épp beleférhetett, próbáltam lezárni egy túltromfolhatatlannal az egészet...
Szerintem is elenyészőnek kell, h legyen a hibáknak, mert ha nem így lenne, már megjelent volna a cikk a mobilarénán, hogy elismerte a Xiaomi.
Ennyire nem kell felkapni a vizet, van vagy 150pixelhez címzett hozzászólás. De biztos citromba haraptál.
Írd be a keresőbe a nem kívánt szót és ahol látod h sárgán világít, azt a hozzászólást görgesd tovább.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Rawulf
őstag
Ha a Xiaomi.eu készít ebből a stabilból, akkor azt is feltöltöm, de tőlük nekem nagyon lassan töltődik Kínába, úgyhogy eltart jó darabig. Persze a xiaomi.eu 7.5.11-es twrp firmware-t is megtalálhatjátok a MEGA-s könyvtárak között.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem szintén van band 2-őm és amíg nálam volt a szürke EU stockos note 4, addig hibátlanul működött, csatlakozott rendesen. Én végül feljebb megyek egy picivel és a Mi 5S Plus topikot fogom boldogítani, de kollégák nagy részének marad a Note 4. WP után egyébként minden már a Note 4 is felüdülés volt, főleg a sok beállítási lehetőség miatt. Egyedül a kamera volt botrányosan gyenge (L950 után), de ennyi pénzért teljesen korrekt ez a telefon.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Pedig nem olyan bonyolult. Attól, hogy a többségnél hiba nélkül üzemel, attól még lehetnek ilyen anomáliák bizonyos kombinációk esetében, ami adódhat a szolgáltatótól, a SIM kártyától, a telefon gyártási idejéből, a használt ROMból, beállításokból, stb. Az enyém működik / nem működik elég picike mintavételezés az összes telefonra levetítve, nem mérvadó. Miui fórumon már kicsit szélesebb a spektrum, ott látszik, hogy nem kitaláció és nem is egy adott szolgáltatóhoz köthető a hiba, de a többi még nem körvonalazódott.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
dragon1993
őstag
Ez a RAM dolog teljesen téves Android esetében.
A foglalt memória sokszor cache célra van befogva, illetve amikor "bezársz" egy alkalmazást vagy becsuksz egy fájlt az simán lehet, hogy a memóriában marad, hiszen a rendszernek nincs szüksége az adott memória területre viszont ha újra meg akarod nyitni ugyan azt akkor sokkal gyorsabban végre tudja hajtani. -
Upo
addikt
Mondhatni szinte minden szokásos para benne van, duplakopp, színes értesítő led, gombok háttérvilágítása, iránytű, giroszkóp. Mondjuk nfc és barométer nincs benne, de nagyon eszembe se jutott volna ha nem most vettem volna a fiamnak egy blackview bv6000-et (abban még ezek is vannak), ráadásul abban 4200-as az akku, el vagyunk maradva...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest