Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajthy
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a Google Phone App-ját feltenni a telefonra, de nem engedi
(play / apk próbálkozás) Link
Van valami ötletetek, hogy mit tegyek vele?
(Nexus5-ről tértem át, megszoktam az alkalmazást)Köszönöm, István
-
Agostino
addikt
sziasztok
befutott ma a kijelzővédő üvegem, szerintem nagyon baba lett. jó volt a megérzésem, hogy vegyek kettőt, az első alá ziher bekerült egy porszem, de szerencsére a második tökéletes lett. icipicit elcsúsztak a gombok, de talán mivel frissen lapult rá, tudtam csúsztatni valamennyit rajta, most hibátlan. [ezt rendeltem], itt lett javasolva. ilyen felrakva, szerencsére semmi sem látszódik belőle : )) [kép] | [kép] | | [kép] | [kép] [ja, és nagyon szép a telefon kijelzője, eddig matt fólia volt rajta, ami elég sokat visszavett belőle : ) ]
-
Zoleee83
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Haha elhiszem, de kinek mi. Én szerenék zsebretett telefonnal leülni , laptopom meg már van, nekem nagyon sok az 5,5" (mostani 4,7"), úgy hogy egész nap monitor elõtt ülök nem sok értelme lenne. Jo hogy megtapogattam. De maradok itt is mert jó kis társaság van, jó tippeket lehet olvasni.

-
holozis_HUN
addikt
Szerintem hanyagolom ezeket a custom romokat...
Lineage OS tiszta lagg néha, naponta kell újraindítani, mert valamiért bugos lesz az értesítési sáv lehúzása és tiszta laggos stb. Aksiról ne is beszáéljünk. Megy vissza a MIUI.
Melyik a legfrisebb developer verzió? Valaki tud dobni egy linket TWRP flashez? Ugye így a bootloader nem fog bezáródni?
-
Ganzer
aktív tag
Rendelnék Nillkin féle flip tokot a telóhoz redmi note 4x-eset hogy a kivágások, lyukak jó helyen legyenek. Viszont az "okos tok" funkció is működni fog rajta hogy kinyitás nélkül fel tudjam venni ha hívnak? Van valakinek ezzel a tokkal tapasztalata?
-
Upo
addikt
Azért érdemes átgondolni ezeket a dolgokat.
Egyrészt ez a kevésbé stabil, ezt honnan szűrted le? Csak azt ne mondd hogy azért, mert a másiknak az a neve hogy "stabil", és te meg bedőlsz a pszichológiai terrornak. Évek óta használok developer romokat a xiaomi telóinkon, mindenkinek van a családban xiaomi telója, és egyiken sincs "stabil" rom, soha nem volt stabilitási gond egyikkel sem.
Másrészt, amit te a letöltéseknél látsz, azok a pénteki developer buildek, de a fejlesztés nem itt megy, a fejlesztőknek napi buildek vannak, amin dolgoznak. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a fejlesztési ág "stabil" része, a pénteki build a heti fejlesztések során kialakult végterméknek tekinthető, ugyanúgy mint a stabil ágon az 1-1.5-2 havonta kiadott build.
Nem nagyon értem a gondolatmenetedet, úgy fogalmazol, hogy azért kevésbé stabil mert tesztelés alatt van??
Ez azt sugallná, hogy a stabilt nem tesztelik (akkor meg ki a fenének kell olyan amit még csak nem is tesztelnek), illetve ha a stabilt is tesztelik, akkor meg miért lenne rosszabb a developer? Sőt, ha követjük a gondolatmenetet, én azért jobban bízok egy olyan szoftverben, ami folyamatos tesztelés alatt van, a kiderült hibákat pedig szinte azonnal javítják is. Ráadásul nem csak Jancsi, Mari és Ilonka néni teszteli, hanem meglehetősen sok fejlesztő, akik általában Ilonka néninél jobban értenek a miui-hoz.
Aztán a gyakoribb bugok. Bug mentes szoftver _nincs_ ! Aki dolgozik, az hibázhat is. A bugok gyakorisága meg nem összehasonlítható a két ágon, pont a kiadás frekvenciája miatt.
Amúgy nem különösebben szokott bug lenni a developerben, legalábbis a működésben kritikus fajta. Apróságok be tudnak csúszni (ahogy a stabilban is), amivel együtt lehet élni. Például az utóbbi egy hónapban amióta megvan a telefon, kb olyan hibák voltak, hogy az iránytű app ikonja hibásan jelent meg, vagy a hardver tesztet nem tudtad elindítani az about menüben nyomkodással. Ezek simán együtt élhető dolgok, annál is inkább, mivel a következő _héten_ már javítva volt mind. Na ugyanez amikor a sztárolt "stabil" romnál fordul elő (mert nem mondhatod hogy az hibátlan), akkor lehet nézni a hibát 1-2 hónapig is, és utána kiderül hogy a következő stabilban javítva lett vagy nem.
A kiemelt figyelem a developer ágra összpontosul, a "stabil" az egy kicsit mostohább. Egy fejlesztő írta, hogy kb. hogy képzeljük el a stabil rom kiadását:
- Te, Cseng, nem kéne kiadni egy stabil romot?
- Ok, Wang, nyomjuk.
Fognak egy közeli developer verziót, átkonfigolják, hogy le legyenek tiltva azok a dolgok amik csak a developerben működnek, átírják a stabil ág verzió számozását, aztán mehet. KB. ilyen szintű a stabilnak csúfolt rom, aztán simán megeszi a nagyközönség mert annyira nem ért hozzá.
Úgyhogy nyugodtan mehet a "stabil" hype, de azért nem árt ha kicsit tisztában vagyunk a dolgokkal.
Én biztos hogy nem fogok visszaállni a stabil romra, régi elmaradott szoftver verzió, ráadásul herélve (pl. ha egy gyári appot le akarok tiltani a stabilban akkor egy shortcut maker appal kell vacakolni, mert amúgy a tiltás gomb nincs engedélyezve, és társai), hiányozna hogy a bevezetett újdonságok jó ha hónapok vagy fél év múlva kerülnek be a stabil romba, például a klónozott appok, második asztal, hosszú screenshot, képernyővideó, tasker-hez hasonló automatikus feladatok (így hirtelen ezek jutottak eszembe) mind mind jelentős késéssel kerültek be a "stabil" ágba.
Tehát aki herélt régi szoftver verzión hónapokig akar a bugokkal együtt élni, vagy nem szereti ha hetente bejelez hogy frissítés van és a beállításokban sem akarja ezt a viselkedést kikapcsolni, az stabilozzon. Magának is jó lesz, Ilonka néni.
Aki meg szereti a friss verziót, kíváncsi az újdonságokra és használná is őket, és szereti ha egy hiba 1 hét alatt javításra kerül (de ez akár 1-2 nap is lehet, mert ha olyan a hiba akkor inkább 1-2 nappal halasztják a developer rom kiadását, és már javítva kerül ki!), az nyugodtan használhatja a developert.
Ez az én véleményem, nem trollkodni akarok, ha valaki nem ért egyet akkor nyugodtan vitassuk meg, Csak ez így kikívánkozott, mert nem osztom azt az előítéletet ami rendszeresen felbukkan, és ha jobban belegondol az ember, akkor lehet hogy nem állja meg a helyét. -
Nestor16
senior tag
válasz
jmuranyi
üzenetére
Köszi.
Bár azért ezeknek nincs akkora nevük és hátterük.A cikkel kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy én nem bánom, hogy történt egyfajta visszalépés a CPU terén, viszont ha ezt át tudták konvertálni az akksi idő javulására, akkor mindenki boldog. Legalábbis aki telefonként akarja használni, mint én is tehát böngészés, messenger, viber, zene, film stb. annak jobb a több ram. Engem már kicsit kezd megőrjíteni, hogy a Note 2-ben az előző előtti programot tuti bezárja, néha az előzőt is. A tabokat is mindig újratölti a böngészőben. Aki nem játékra használja a telefont annak elég lehet a teljesítménye szerintem. Az akksi idő is javulgathat nyugodtan, ki ne akarná csak 2-3 naponta tölteni a telefonját?
Nekem ez a sebességű fejlődés önmagában is megdöbbentő. Note 2 eljövetelekor csiszoltak a sebességen, én már ezt a telót vettem, ráadásul külföldről a megjelenésekor (sajnos ismerősömnek itthonról még csak a Note1-et vettük) és már lemaradva érzem magam. Azóta mindenben fejlődött a széria. A lekerekített képernyő is meglepett, amikor az a csúcsmodell Samsung védjegye és itt is feltűnik hasonló. Az alap dolgokat nem is sorolom, mint ujjlenyomatolvasó, 4GB ram stb. Szóval szerintem hatalmas a fejlődés főleg abban a tekintetben, hogy negyed áron (a csúcskészülékekhez képest) egy kifejezetten használható készüléket kapunk, ami már nem lassul be, már kényelmes és jó is használni. -
Upo
addikt
válasz
Theory66
üzenetére
Itt egy kicsit speciális az eset, mert most a developer az nougat-on van, a stabil meg még marshmallow, ezért nem csak a frissítés üteme a különbség. Ha majd a stabil is átáll 7-re, akkor megint valamelyik dev-ből lesz előállítva a stabil. Most gondolom valami közös kódbázisú 6-os romból generálják le a stabilt, és nyilván nem a developer ágon futó tapasztalatok alapján javítgatják, azért lehet hogy olyan hibák lehetnek benne amik a developerben nincsenek (és fordítva is). Viszont a developerben várható, hogy következő péntekre javítva van, a stabilnál ez lehet 2 hónap is. Én nem szoktam feltolni rögtön az újat ahogy pénteken felteszik. Kivárom a hétvégét, figyelem a tapasztalatokat, és ha nincs gond akkor vasárnap-hétfőn mehet fel. Ha meg kritikus a hiba akkor azon a héten nem frissítek.
-
jmuranyi
tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Szívesen

ZUK Z2 (nem pro)
Elepfone S7
OUKITEL K6000 PlusEzek EU raktárosak. Érdemes szétnézni, mi van még.
Ezekre már nem cserélném le a Note 4-et,
de egyetértek veled, most elég látványos a
fejlődés ebben a kategóriában... -
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
800 hsz körül járok a topikban, nem tudom jól értelmeztem-e a dolgokat. A stable és a dev rom közt annyi a külömbség csak hogy a dev sűrűn frissít? A dev már Nougat vagy az is Marsh?
-
Upo
addikt
Nekem ugyanez, sima fekete, tegnap jött meg. Elég lazán illeszkedik, szinte beleesett a teló a bumperesebb tokhoz képest (abba tényleg alig megy bele, a topik legeleje felé tettem be róla képeket), viszont sokkal vékonyabb vele a teló. Csúszkálni nem csúszkál benne. méretre pontos, a kivágások igényesek. A vastag tokhoz képest nekem a gombok nehezebben járnak, a power gomb hosszú nyomásnak többször neki kell állnom, mert elveszi, de majd megszokom hogy jobban kell préselni. Ha a képernyőn swipe-olok oldalra és nem állok meg, akkor simán klaffan egyet a tok széle, azután szép lassított felvételben megy vissza a telefon oldalához, nem mondanám hogy feszülősen ruganyos. Landscape módban fogva olyan érzés, hogy épphogy nem áll el a saját súlyától lefelé, lehet hogy majd ahogy korosodik, el is fog állni. De akkor veszek másikat.
A márkajelzést észre se vettem a szélén, de megvan az enyémen is. Ugyanolyan dobozban jött mint a nemrég betett képen. Ezt a pénzt simán megérte, azért jó kis tok ez. Ha meg olyan helyre megyek akkor visszateszem a vastag gumisba. -
Oldman2
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem több hetes használat után kicsit vékonynak tűnik, az oldalsó perembe sűrűn beleakad az ujjam, ami ilyenkor enyhén kihajlik.
Nem fikázni akarom, mivel tetszik nekem is, csak egy apró észrevétel részemről.
-
válasz
Nestor16
üzenetére
Memória, tárhely biztos elég de a SoC évről évre fejlődik, meg a kijelzőről se tudni, hogy mi kapható majd ezen az áron 3 év múlva. Hosszú táv=3 max 4 év, főleg egy középkategóriás telefonnál.
Ha már SoC akkor egy kis érdekes olvasnivaló xda-ról: Opinion: Xiaomi’s Love for the SD625 (and Other Sidegrades) Impacts the Value of its Affordable Smartphones
-
Nestor16
senior tag
Egyébként kapható egyáltalán 65k-ért más 4/64-es készülék itthon? Vagy akár külföldről? Azért ennyi kraft már elég pár évig az biztos. Amíg el nem romlik mondjuk.

-
snecizero
senior tag
Olyat csinált a telefonom, hogy csak 70% töltött fel. Tovább nem töltött. Legalább 6 órán át töltöttem.
Késöbb ez helyre állt, igaz csak 97% tudom feltölteni. Sebaj én így is szeretem. Pixel hiba hát sajna van. Igazából sima használat közben nem veszem észre. Amikor viszont VR szeműveggel használom akkor eléggé látható. -
tsteve
senior tag
a global developer rom a magisk-kal átmegy már a SafetyNet check-en a snapis note 4-esek esetében?
tudja valaki? ez gond volt korábban, s nem kísérleteznék vele ha nincs megbízható megoldás... köszi a választ előre is -
Fulár
senior tag
Nem tudom,hogy érdemes e lenne költeni még a G3-ra.Bár nagyon fáj a szívem érte.Szerintem mind a mai napig egy frankó készülék.Nem tudom mi lesz a sorsa.Talán inkább el kellene passzolnom alkatrésznek ha lehet egyátalán.
Az Apolló lejátszót is kipróbálom.hátha!
A Sms probléma engem is érint.Néha még muszáj vagyok küldeni egyet-egyet.Nem találom a karakterkódolás beállítását.Talán nincs is rá lehetőség....?
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! -
ak76
senior tag
Az SMS küldéssel szívok,ha ékezetes betűt használok nem a megszokott 160 karaktert küldi el,hanem valahol a felénél befejezi az üzenetet,és már vált is a második SMS-re,nyilván a karakterkódolást kéne beállítani,de sehol nem találom,tudom,használjak mailt,messengert,stb-t de van amikor egyszerűen muszáj SMS-t használnom.
Ötlet? -
porse
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem is tetszene, de olyan könnyen alá tudok nyúlni kisujjal is, tuti alá menne a dzsuva..
-
porse
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Érdekes, nekem a full fekete jött belőle. Inkább puha szilikon hatása van, meg nem is feszes a telefonon, elég könnyen ki tudom szedni belőle.
-
holozis_HUN
addikt
Na itt vannak a képek és linkek.
Maga a tok
Kamera körüli védőperem
Kis átlátszó csík
Csuklópántnak való hely (bár szerintem kicsúszik a telefon a tokból nagyobb rántásnál)
Alulról
Márkajelzés (Cafele)
Jobb oldal
Bal oldal
Felülről
Hangerő + bekapcsoló gombok
Előlap 1
Előlap 2
Előlap 3Ahol vettem: Redmi 4X, Gray, eBay
Remélem sikerült eléggé részletesen

Egyébként maga a tok nagyon patent, pontos kivágások és a telefonon is nagyon feszesen áll, nem mocorog benne a telefon, nem is olyan könnyű a tokba belerakni, rendesen rá kell húzni a sarkára. Remélem érthető

Anyaga ugye szilikon, enyhén átlátszó matt, közepesen csúszós, de jobb, mint maga a telefon burkolata (kevésbé csúszik) és eléggé vékony, amikor asztalra ejtem a telefont olyan kemény puffanása van, nem olyan, mint a gyári szilikon tokkal, az olyan puha volt

Nem tudom, hogy milyen a csuklópánt-akasztó rajta, annyi, hogy pici dudor és gyakorlatilag 2 lyuk (a lyukon a telefon burkolata látható) és ott kell befűzni. Nem tudom milyen lehet, hiába áll feszesen a tokban, azért nem rángatnám a támasztól fogva a telefont egy erkélyről, szerintem kicsúszhat nagyobb erőhatásra a telefon a tokból.
Egyébként üvegfólia van a telón, így a tok é az üvegfólia teljesen egy síkban van, fólia nélküli telefon esetén valószínűleg a képernyő fölé ér.
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Tegnap óta vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak.Lg G3-at váltott le mert annak bár alig másfél éves volt de minden átmenet és külső behatás nélkül megdöglött az érintőpanelja.A javítás annyiba lenne mint a teló összértéke.
A Redmi-vel nagyon pozitívak az első tapasztalataim.A Root-ba és más finomságokba egyelőre nem vágnék bele mert ennél a telónál egy kicsit kacifántosabbak a dolgok mint az"átlagnál".
Sajnos viszont máris kérdéssel kell kezdenem mert olyasmibe szaladtam bele amit eddig még nem tapasztaltam és nem tudom mire vélni.Röviden:
Szeretek hangoskönyveket és a Rádiókabaré egyes epizódjait telón meghallgatni.De ez főleg a könyvek nem mennek egy szuszra.De szerencsére a zenelejátszók a telókon megjegyzik,hogy hol tartottam és onnan folytatom ahol abba hagytam.A Redmi viszont nem csak,hogy nem jegyzi meg de nem ír ki semmit az Mp3 időtartamával kapcsolatban és ha megpróbálok bele pörgetni akkor a legelejére ugrik vissza.Már sokféle lejátszóval próbáltam és ugyanaz a hiba.A gyári lejátszó pedig meg sem jeleníti ezeket a közönséges Mp3-akat.A lejátszóknak minden engedélyt megadtam.(Player Pro.Jet audió music player pro)Sokadik Droidos telóm de ilyen még nem volt
Az esetleges tippeket nagyon megköszönném! -
bulek
tag
Upo: Bocsánat, nem válaszolni akartam, hanem új hozzászólást
Nillkin tokot, flipest Sparkle series, használ/vett vki hozzá? Működik az okostok mód?
Nekem sima Note4-hez való van, mikor rendeltem nem tudtam, hogy ehhez a note 4x való. Az okostok funkció nem működik. A másik fórumban azt beszéltük kb egy hónapja, hogy az lehet az oka, hogy a két telefon közt hardver eltérés van, nem érzékeli a mágnest. -
zzz03
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Kepet! Tokrol is es a telefonrol a tokkal. Ja meg egy linket a tokhoz.

-
-
BullZeye
veterán
TPU tok, szóval félbe tudod hajlítani, nem hard case.
Csak annyira tapad, hogy ne essen ki a kezemből. Kollégám olajos kézzel rakott rá egy ujjlenyomatot direkt, az is eltűnt róla használat alatt hamar, szóval nem gyűjti az ujjlenyomatot, zsebre tételnél "resetelődik".
1 nap után is nagyon tudom ajánlani, mert telefon pici marad, sokkal jobb a fogása, és mégis védve van kisebb ütődésektől, karcoktól.De ahogy írták, lehet pár hónap múlva elkezd kopni, viszont még úgy is megéri, ha 3 havonta ki kell cserélni, eddig legjobb tokom, pedig Huawei G300-ra annó találtam egy baromi jót, de végre sikerült überelni.
-
Upo
addikt
Hát egy-két fenntartásom van.
Egyrészt csak akkor működik, ha a telepítendő rom nem flasheli vissza a gyári recovery-t. Mert akkor nem tudsz rebootolni a twrp-be. Azt meg lehet csinálni, hogy a telón tartod a twrp.img fájlt is, és a rom frissítés után azt is felküldöd megint: Install - jobb alul Install Image gomb, betallózod a twrp-3.1.1-0.mido.img-t (vagy aminek épp nevezted), bepöttyözöd hogy recovery, és swipe. Ekkor már fent is van biztosan a twrp. Az se baj ha előtte is fent volt és nem is cserélte le a rom frissítés, nem lesz tőle semmi baja.
Másrészt a mido hivatalos twrp-ben nincs az advanced menüben disable dm-verity opció, helyette kell flashelni a lazyflasher zipet, ugyanazt csinálják. Cofface féle twrp-ben fordul elő ez a menüpont, mido-ra is lehet ilyent találni az oroszoknál, de én inkább használom a friss hivatalosat.
Nálam még utána megy fel a magisk.zip is, és kész is, lehet újraindítani. -
Graphics
Jómunkásember
Kis infó, megjött a full cover üveg.
A titok: Ez az üveglap csak a szélein tartalmaz ragaszanyagot, tehát középen nem.
Szépen feltapad viszont, kivágások tökéletesek, és felrakni is 1 perc se volt.
De azért annyi trükk van a dologban, hogy nem 100%-os a feltapadás, tehát a fekete széle nem véletlen van, így fedik el a hiányosságokat, ez sem görbül rá a szélére.
Ideig óráig jó
Emellé megérkezett az strapatok is, így már perfekt a védelem

-
Upo
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ez maximum ilyent tud:
Biztonság alkalmazás (zöld pajzs) - Akkumulátor - jobb felül a fogaskerék - ütemezett be-és kikapcsolás.
Nincs heti programos, egy kikapcsolási és egy bekapcsolási idő van, mondjuk ezekre meg lehet mondani hogy a hét melyik napján. De olyant nem tud, hogy pl. hétfőn-szerdán ekkor kapcsoljon ki, pénteken meg akkor. Az automatikus feladatok meg nem tud kikapcsolást, más dolgok vannak a programozható műveletek között. Ez ilyen, ezzel kell együtt élni.
Amúgy melyik telón volt ilyen programozható ki-bekapcsolás?
-
adoks
aktív tag
Az mitől lehet hogy a messenger chat fejeket engedélyezem, de minden újraindítás után elfelejti?
-
adoks
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ezt csak MTK chipsetes telefonok tudják. Kicsit nekem is hiányzik.
-
How to install/update MIUI rom using TWRP without losing TWRP/bootloop
Ez vajon működhet? Szvsz nincs szükség a data és a system wipe-ra és nem árt ha flasheljük a lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip-et is és akkor így csak a supersu-t kell majd újra flashelni.
-
Turbobacsi
senior tag
az előző telómon volt időzíthető heti programos ki/be kapcsolás, ezen nincs ez a funkció? (vagy nem találom..)
-
ace05
senior tag
A total commandernél mit kellene beállítani, hogy tudja írni is az sd kártyát? Az engedélyeknél a tárhely be van kapcsolva. Azt mondja, hogy felad egy ablakot, hogy és ott válasszam ki az sd kártyát, de nem ad fel semmit.
-
gabe8719
senior tag
Kedves Topiklakók!
Végleg eldőlt, hogy ezzel a telefonnal tervezném leváltani a lerongyolódott HTC One-omat, azt hiszem minden tekintetben megfelel az igényeimnek.
Tanácsot szeretnék kérni a rendeléshez:
A 4/64-es Snapdagonos változat lenne az elképzelés, beszerezhető itthon, garanciával, esetleg máshonnan, de rendesen érvényesíthető garanciával? Sok oldalt megnéztem, de több helyen alig volt megkülönböztethető, hogy a tízmagos, vagy a nyolcmagosról van szó, sok félrevezető információt találtam.
Vagy maradjon a 3/32-es változat pl. edigitaltól? Beérem a kisebbel is, csak ahogy néztem, alig van árban eltérés a kettő között, így inkább a nagyobbat venném.
Ja, és még egy fontos kérdés, nem találtam infót róla: OTG támogatás van?
Köszi előre is!
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Most rendeltem meg a telefont a 4/64-est, feketében, már be vagyok zsongva, mikor ér már ide

Lesz hozzá flip tok, még mi legyen, melyik képernyővédőt?
By.: Johnny
-
melkah
tag
Tapasztalat masnak is, hogy ne szivja meg amit en.
Rendeltem uvegfoliat ilyet/innen, de nem jo. Kissebb mint maga a kijelzo, es nem, hogy az uveg feluletet nem takarja le, de meg az erintofeluletes kijelzot reszet sem. Ezt azert vettem, hogy instant legyen ra valami, de mostmar felek, hogy ha egy honap mulva megerkezik amit kinabol rendeltem, lehet, hogy az is rossz lesz. Mar kerdeztem ketszer is itt a forumban, de nem kaptam valaszt. Tudnatok ajanlani magyarorszagon viszonylag gyorsan elerheto atlatszo uveg foliat ami jo is? Ha nem, akkor kinabol melyiket es honnan erdemes rendelni ? -
válasz
BullZeye
üzenetére
Ez merev vagy a szokásos szilikon anyag? Vagy valahol a kettő között? Én Imak tokokat használok (de abból alapvetően a hard case / cowboy szériát). Ez nem ilyen ragadós tapintású? (és a Note 4Xhez való jó rá, ugye?)
Üveglapból végül érkezett olyan vaakinek, aminek nem áll el a széle?
-
Whist
aktív tag
Rendel a halál külföldről...
budakalászi Auchanban 69.990.- ....
Megláttam és azthittem leteszem a hajam... xd -
Első körben nézd meg, hogy akkor is akad-e, ha a zene a belső tárhelyen van. Ha nem, akkor formázd a telefonban az SD-t, és újra másolj rá mindent, ami kell.
(#2111) G48: a hivatalos update fel sem fog menni TWRP-vel, de ha mégis felmenne (mondjuk valaki csinált TWRP-s installt), a root nem maradna meg-
-
G48
senior tag
Ha TWRP és SU is van MIUI 8.2.5.0-nél a kapott frissítéseket fel lehet tenni? A SU megmarad?
-
dkpisti
tag
Developer rom milyen béta vagy teljesen használható? Akksi idő hogy alakul?
-
ace05
senior tag
Üdv!
A Poweramp megakad random időközönként egy pillanatra. Ez ellen mit lehetne csinálni ? Az sd kártya viszonylag új (1 éves), az előző telefonomban (redmi pro) semmi baj nem volt vele. Ott is poweramp-el hallgattam a zenét.
-
Upo
addikt
Még jó hogy nem engedi a HMNoteGlobal romot, neked a HMNote4XGlobal rom kell, a nem rá való rom tönkreteheti!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok