- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theory66
aktív tag
válasz Turbobacsi #3697 üzenetére
Megtennéd hogy dobsz fel pár képet? Kamera, közelségérzékelő környéke érdekelne meg a hosszú és rövid élek hogy mennyire passzol. Nem olajos? Mennyire tükröződik? Tényleg nem ujjlenyomatgyűjtős?
-
-
-
veterán
válasz V.Stryker #3689 üzenetére
Az egyébként jól ismert és megbízható minőséget nyújtó Nillkin üvege is egy hulladék erre a telóra,amit nem tudok megérteni.
A szintén 2,5D-s szifonjaimon maximálisan jól állt,sehol egy kis levegősödés,ezen meg:Én inkább lesz@rom az üveget,annyit nem ér a teló hogy sok ezer forintot kidobjak az ablakon "hátha ez majd jó lesz" reményekkel,ezt már 1x végig játszottam az S7 Edge-nél is,közel 20e ft bánta és mindegyik üveg a kukában végezte,erre a telóra sincs normális üveg sajnos.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
Megkaptam a telefont meg nem volt idom foglalkozni velekerdesem, hogy erdemes egybol fullra tolteni? vagy hagyni kell igy ahogy van ?
miket erdemes torolni vagy tiltani a telorol?
miket erdemes telepiteni? (tudom szubjektiv a kerdes)
mi a hosszu akksi elet titka, azon kivul, hogy ne hasznaljuk?
elore is koszonom!
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami bevált edzett üveg rendelési forrás Aliexpressről a készülékhez?
Épp azt nézem most, hogy van ami így alul felül fekete vagy a készülék színű, amit nem is tudok hová tenni. Én teli üvegeset szeretnék, megszokásból...öregszem. Aztán látom,hogy vannak olyanok, hogy ki is írják, hogy nem méret pontos, picit kisebb.
-
-
hattrickuser
aktív tag
Az lemaradt... Novával is be tudod állítani a gyári háttérképeket.
A módszer: Alkalmazások - Beállítások - Háttérkép, és ott kiválasztod. (ugyanúgy, mintha nem lenne Nova).
B módszer: A főképernyőn hagyod az ujjad - Háttérkép - A sor végén "Alkalmazások és Témák" - Témák - "Helyi" fülön "Rendszer háttérképek". -
hattrickuser
aktív tag
Az időjárás és az óra nálam rendben volt, de az ébresztési időpont kijelzésével mindig gondok voltak. Találtam olyan témát online amiben az is szerepelt, de nem volt jó úgy sem. Volt hogy jó volt, de következő ébresztési időpont beállításnál már nem, vagy újraindítást követően nem mutatta a helyes időpontot.
Ha sikerül találnod egy olyat, ami megbízhatóan jelzi, kérlek oszd meg velünk.
-
Buckey
őstag
válasz kelly416 #3595 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor én is jól gondolkoztam, hogy egy külön mappába kell eldugni, amit nem akarok látni.
A kijelzőre nem szeretnék semmit felkenni, ki tudja, mit sóznak rá az emberre a mai világban. Elnézegetem még egy darabig, aztán majd leszedem. Vagy vágatok rá fóliát, az csak hajlik egy kicsikét.Igen, az lett volna a cél, hogy a gyárilag már feltelepített óra/időjárás app mutassa a beállított ébresztést is.
Most letöltöttem egyet, ami mutat mindent (Időjárás&óra widget), most próbálgatom.
Ami meg gyárilag rajta van, attól elvettem az összes engedélyt, letiltottam a háttérhasználatot, frissítést, hogy ne fogyasszon.(#3604) hattrickuser, nem rossz a Nova, de már kb. 6 éve használom, ideje egy kicsit mást is kipróbálnom. Én csak annyi hátrányát tapasztaltam, hogy a gyári háttérképeket nem tudtam beállítani. Amúgy minden jól működött.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz norbert400 #3678 üzenetére
A képet nézve még a chrome-ból is megkapod, vagyis ott is be vagy jelentkezve.
-
norbert400
tag
válasz kelly416 #3677 üzenetére
Végre megjött spemallról a telefon, hibátlan állapotban (még pixelhiba sincs).
Nos. ami viszont nagyon felidegesít az, ha messengeren írnak és hallom az értesítő hangot. messenger beállításoknál beállítottam hogy nem kell hang + értesítők beállításnál is.
de még is csipog.
+ van egy ilyen facebook értesítő is hozzá: [link]töröltem a facebookot a telefonról, de ugyan úgy megkapom. Esetleg valami megoldás? Illettve a +fb értesítést az üzenetről hogy tudom kikapcsolni?
ilyen amúgy egyik xiaomi telómmal se volt, nem is értem.
Köszöntem.
-
kelly416
veterán
Sziasztok újra!
Mint láthatjátok, megkaptam a topikgazda szerepet, mit az egyik legkisebb tudású. Én kértem, összefoglalót istápolok majd, segítek pár apró dologban, amiben tudok, és közben a nagyobb tudású topiktársak segítségét kérem néha, mint most is.
Mit kellene beleírni az összefoglalóba, ami nincs most benne (illetve mit vegyek ki a "Jelenleg 3/32GB-os kiszerelésben kapható a lenti specifikációkkal. ( később érkezhet 4/64-es is)" soron kívül?
Pont azért, mert a tudásom kicsi, nem fogok mindent első szóra beírni, csak ha többen vagy legalább egy-két megbízható egyén rábólint, illetve nem szeretnél ilyen "Tedd már bele, hogyan kell root-olni, köszi." hozzászólásokat kérni, mert nem tudok vele mit kezdeni. Írjátok le vagy linkeljétek be, ha arra érdemes, megy az összefoglalóba.Ebbe a topikba meg valószínűleg teszünk majd egy átirányító linket, és akkor majd hátha egy helyen lesz minden összefoglalót meg nem nyitó tokot/fóliát/üveget kérdező.
És nem utolsó sorban előre is bocsánat, ha törlöm valakinek a hirdetését (mert már volt itt is olyan), de itt is tilos hirdetni, arra ott a hardverapró.
[ Módosította: #45553408 ]
-
boken
senior tag
OctOS-en nektek jó a hang hívás alatt?
Nekem állandóan szólnak hogy nem hallanak rendesen, kicsit közelebb teszem a számhoz akkor jó.
Volte ki van kapcsolva.
Random be dob valami zenét, néha hívás közben is, nem tudom mit sikerült bekapcsolnom de idegesít nagyonTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Oldman2
veterán
válasz holozis_HUN #3672 üzenetére
:-)
Azt biza még nem, de ha a mostani feltöltés után is ennyi lesz az üzemidő, teljesen feleslegesnek tartom feltenni.
-
Thrawn
félisten
Úgy tűnik nálam bő másfél napig bírja az akksi, bár még messzemenő következtetéseket nem akarok levonni az első feltöltési ciklus után. Wifi, 4G adat, GPS, BT mindig be van kapcsolva, fényerő automatán, két SIM, legfrissebb developer ROM.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Oldman2
veterán
válasz holozis_HUN #3638 üzenetére
Pedig csak azokat a Tool-okat használom, amiket Te ajánlottál.
Végül 10%-ig engedtem le, ezek lettek a "záró" értékek:
3 nap 21 óra 17 perc
Kijelző idő: 8 óra 20 perc -
helixP
nagyúr
válasz V.Stryker #3669 üzenetére
Döntsd el Magad De szerintem sanszos, hopgy hasonló 13 Mp-el kamera van benne, mint a 3s-ben.
Üveg nem lesz jó rá
-
-
Theory66
aktív tag
Felkerült az üveg nekem is, nem tűnik olajosnak, egyedül a fényérzékelőnél nem 100% nekem az ablak pozíciója, de annak talán nem zavar be. Viszont ujjlenyomatot piszkosul gyűjti :'( és nem egyezik a hátlap árnyalatával, ezen felül meg vagyok elégedve.
-
helixP
nagyúr
válasz V.Stryker #3663 üzenetére
Redmi 3 Note vs. 4 Note.
Aszondják, hogy a megapixel csökkenés ellenére javult a képminőség, főleg low light. Fényképekre jó szó a tűrhető, én nagyon próbálkozom RAW-olni és kihozni a maximumot a dologból, mert az G6-nak ugyanez a szenzora van és ott csodásak a képek.(ez is mehetne összefoglalóba)
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Tökéletes! Imádom!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Note 3 Pro -hoz képest van valami érdemleges változás ennél a készüléknél? Az összehasonlító oldalakon nagy dolgokat nem találok. Fényképek türhetőek?
-
-
helixP
nagyúr
-
kliszi
senior tag
Hogy kel felrakni a hivatalos oldalrol letöltött stable és developer romot , milyen megoldással kel flaselni ? Valami leírás kéne az összefoglaloban nincs róla szó !
-
kliszi
senior tag
Ha tokot szeretnék rendelni az ebay-rol akkor milyen tipust kel keressek a sima note 4 az nem jó ? A Xiaomi Redmi Note 4x kell ehez a tipushoz ? Az engem is érdekelne hogy kel felrakni a hivatalos oldalrol letöltött stable és developer romot , milyen megoldással kel flaselni ?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
ht42
senior tag
Jól látom, hogy [EZ] nem jó a mi telónkhoz?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most rendeltem egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem hogy tudom felrakni a stable és developer romot akár elöször az egyiket aztán a másikat hogy kiprobáljam . Mi kel hozzá ?
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Elvileg ma hozza a futár a telót! Kérdésem az volna, hogy mivel érdemes kezdeni?
Úgy értem kell-e telepíteni valami ajánlott appot, vagy kell-e takarítani rajta valamit?
Előre is köszönöm a tippeket!
u.i.: amúgy érdemes a kicsomagolásnál videót készíteni? (garancia és egyéb ügyintézés miatt?, eustocktol rendeltem)
-
Ganzer
aktív tag
Azt hogy lehet megoldani hogy a galéria ne napokra meg albumokra bontva, hanem ömlesztve mutassa a képeket/fotókat?
-
F.B.I.
veterán
Aki fejlesztőin van, az kapott frissítést? 7.6.22?
Továbbá a messenger nem szokott rosszalkodni? Chat fejek nem látszanak, csak fehér körök jelennek meg, csak az újratelepítés segít, 7.6.15.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
yaksi
aktív tag
Sziasztok! Redmi 4X, B20 külföldi tartózkodás (Horvátország): mobilnet van, telefonálni nem lehet. Van egy másik teló, egy Redmi 3 Prime, az gond nélkül megy. Azon a HR VIP hálózat van kiválasztva, ezen az a hálózat a listában tiltott. A szolgáltató szerint náluk minden oké... Szerintem a telefonnal nincs gond. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
yaksi
-
Pajoz
őstag
A két sim-ből az első céges. Ezt még nem tudtam kicseréltetni. A másik saját. Az már 4G-s, de azon nincs net. Fényező szabályzónak tegnap raktam fel a Lux appot, meg a gyári auto úgy lesötétít, hogy semmit se látok. Most 1 nap 11 óránál jár 48%-on 2 óra 11 perc SOT-tal.
Erre a beragadókra nézek valami appot. Mondjuk a Wakelock detectort.Oldman2
Az is jó akku idő. -
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok! A magisk-et hogy kell felvarázsolni rootoláshoz? Honnan, és mit kell letölteni hozzá? Van valami beállítás, amit jó tudni?
-
Promi
aktív tag
Hali!
Szeretném nyitni a bootloadert, de meg kell várnom a 72 órát (még 30 óra van hátra). Csak segítség képpen írom, hogy próbáltam az összefoglalóban lévő "Régi, magyarra fordított Mi Unlock (ezzel nem kell 72 órát várni a nyitáshoz)" verzióval, de ez már nem működik. Kiírja, hogy töltsem le az újabb verziót (gondoltam szólok). -
netseft
aktív tag
"Nem lesz pixelhibás a teló tuti."
Ezt így vakon nem lehet kijelenteni. Egy szakmai fórumon ne írjunk már ekkora blődséget. Egyáltalán nem ritka a kijelzőhiba, de lehet találni problémamentest. Saját tapasztalatom és az itteni hozzászólások is ezt mutatják.Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
ivógéptanács
tag
Gyerekek, ez a bolt megbízható 'smartshop' személyes bolti átvétel lenne, és ezek a telók orig csomiban vannak ? Nagyon köszi a válaszokat.
-
porse
őstag
4G+ nak mennie kéne a telefonnal? Csak kíváncsiságból.
... szerintem.
-
Maist
senior tag
A 2 sim, és a H+ háló azért merítgeti a telefont. 4G-n takarékosabb lenne, ha elérhető nálad, akkor legyen azon inkább. A magas fényerő is nagyobbat harap az akkuba. Esetleg nézd meg az ébrenlétet, nem ragadt-e be valami program. Én így állok, reggel 6-tól megy a telefon, egy óra sima hívás, és voip vegyesen, folyamatos mobilnet/bt, fényerő csúszka középen:
Nálam xiaomi.eu rom, 7.6.8. Nekem ez eléggé jó most, de nem megy annyit, mint párom 8.2.2.0 global stabilja.
Melyik ez a téma?
[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Az IMAK Sandstone tok megfogta az ütést, aszfaltra, 1 m magasságból. Átlyukad, de a telefon szemmel láthatóan nem sérült.
-
martillo
tag
Sziasztok,
Latom mar tobben feltettek a 8.2.10-et.
Van ismert komoly problema vele, ami miatt ne tegyem fel? Egy-ket ideiglenes problemat lattam (mobilnet, wifi kapcsolat, stb) de barmi komoly es tartos hiba?Koszi!
-
veterán
Van erre a telóra "stereo mod"?
Xda-n nem találtam infót,hátha valaki itt többet tud erről. -
Mano66
senior tag
válasz BullZeye #3612 üzenetére
Simán TWRP-ből telepítettem a Magisk v12-őt.Wipe,Cache törlés.Majd TWRP-ből universal-safetynet-fix-v1.10.1.zip telepítés.Wipe,Cache törlés.Újra indít.Ha fel volt telepítve a MagiskManager akkor törlés és újra telepítés.Én maradtam a MagiskManager 4.3.3-nál mert jobban tetszik a felülete mint a v5-é.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
droti25
őstag
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy a dual sim melyik fajtáját tudja a telefon? Dual aktív vagy a dual standby?
-
Upo
addikt
válasz trebrona #3589 üzenetére
Kivéve ha nincs fastboot. A fatbootot edl-ből helyre lehet rakni, úgyhogy feleslegesnek azért nem mondanám. Szoftver nélküli chipet is lehet írni edl módban, amikor nincs fastboot. Pl. ha a bedöglött chipet újra cseréled, vagy ha valakinek nem erőssége az olvasás, akkor el lehet úgy cs€szni hogy csak edl-ből lehet helyrehozni.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
hattrickuser
aktív tag
válasz holozis_HUN #3611 üzenetére
Köszi, az appot ismerem és használom. Mikor kellett nem volt akciós, ha jól olvastam karácsony tájékon akciózták, talán idén is fogják, bár nekem már nem kell megint megvennem.
-
holozis_HUN
veterán
válasz hattrickuser #3608 üzenetére
Néha leviszik 40 forintra, én ennyiért vettem.
Letöltöd az Apps Sale appot, és ott majd írni fogja.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
holozis_HUN
veterán
OctOS.: Egy bugot találtam: ha be van kapcsolva a mobilnet és hívok valakit, akkor egy idő után szakadozik/nem hallanak. Reportoltam. VoLTE kikapcsolva, azzal együtt lehet jó lenne.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz bazsimano #3606 üzenetére
eBay-ről: [link] fekete, standstone-t.
Gearbest-ről: [link] és [link]Oldman2
Legfőképpen az ára a negatívum, ha jól emlékszem 2.000 Ft körüli összegért lehet megvásárolni.
Sajnos az ébresztőóra idejének hibás megjelenítése az általa kirakott widgeteken is jelen van.
Volt eset, hogy a TeslaUnread is "cserben hagyott".
De összességében szépen testre lehet vele szabni a megjelenítést.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz hattrickuser #3604 üzenetére
koszi szepen! meg lehet tudni, hogy milyen tokot valasztottal? es folia/uvegben te mit valasztottal?
udv
b. -
Oldman2
veterán
válasz hattrickuser #3604 üzenetére
Érdekelne, hogy szerinted mik a hátrányai a Nova Launchernek!
-
hattrickuser
aktív tag
Az ébresztés idejének kijelzése nálam is hiba, de ezt már jelezték: [link]
Én is próbálkoztam sima MIUI témával, KWGT-vel, KLWP-vel, de nem lett jó...
Vernee Apollo Lite-hoz vettem meg a NOVA launchert (csupasz androiddal értékesítik), vannak előnyei a MIUI-val szemben, de hátrányai is. A Huawei EMUI felületére hasonlít igazán, igaz abban ha a főképernyőn 2 ujjadat egymás felé húzod, akkor előjön egy menü, ahol el tudod rejteni az alkalmazásokat.
bazsimano
Az ipaky tok átmeneti megoldásnak nekem megfelel. Igaz nem tapad a kézbe, talán kicsit csúszós, de tökéletesen illeszkedik, a kivágások jó helyen vannak, és valamennyire védi a telefont (amíg ideér az új tok).
Nekem sem a színe, sem a mintája nem tetszik, bár ez ízlés kérdése, a feladatát viszont ellátja. -
B2man2
aktív tag
Fólia / üveg témához:
http://m.buy.mi.com/in/item/3164700005#specs
https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-Note-4x-3mk-FlexibleGlass/37258
Ezeket próbálta már valaki?
-
veterán
válasz bazsimano #3599 üzenetére
Szerintem nem lesz gond ha fólia nélkül kell használnod egy ideig.3 hetes a telóm,használom is,nem is óvom túlságosan,poros környezetben is rendszeresen használom,mégsincs rajta karc,sőt lekopogom még mikrokarc se,szóval nem hiszem hogy baja lesz míg a fóliád megjön.
Az ipaky tokokkal egy bajom van,hogy a műanyag keret szerintem nagyon gagyi.Szvsz fogásra olyan semmit érő műanyag,a festése is a 2 filléres.Összességében jó tok,nincsenek sorják,illesztési pontatlanságok,a kivágások is pontosak,de én mégsem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest