- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
-
kelly416
veterán
válasz
Dadpool #3770 üzenetére
Ne érts félre, nem mondtam egy szóval sem, hogy menőznél, csak nekem ez hihetetlen kategória már. Mobilnet meg hiába van bekapcsolva, ha egy adta merő wifis netezés az egész. Azt azért Te is látod, hogy szinte végig wifi jel van. Szóval szerintem itt az egyik nagy spórolásod, meg ahogy elnézem, elég jó a térerő feléd, szinte végig zöld. Az is sokat jelent, úgy tudom. Én örülök neki, hogy ennyit kibír, én sem nyomkodom sokat a telefonomat, de mint írtam, két nap kb. 6 óra SOT és 20-25% magasságában teszem töltőre. És ennek is örülök már az LG G4 napi kétszeri etetése után.
Szerk.:
Az ébresztés és a bekapcsolt kijelző pont nem ugyanaz. Ébresztés az, amikor egy alkalmazás tartja ébren a telefonod akaratod ellenére. Nekem a google map csinál ilyent legtöbbet. -
kelly416
veterán
válasz
Dadpool #3757 üzenetére
Oké, értelek, nekem bőven elég, hogy reggeltől másnap estig nem kell tölteni és 6-7 órát megy közben a kijelző, nem akarok a babérjaidra törni, de úgy őszintén, nagyon alacsony fényerőn játék meg egyéb bármilyen fogyasztó nélkül hozod ezt össze? Videót nézel róla meg netezel? Ez azért szerintem bőven átlagon felüli, arról nem is beszélve, hogy 1%-ra leengedni nem túl egészséges, remélem nem sűrűn csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest