- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
válasz trebrona #2797 üzenetére
köszi! (a power toggles programot használom, abban van adatkapcsolat, de persze nem működik: nyitja a gyári beállításokat. marad a legegyszerűbb megoldás: az értesítősáv lehúzásával ott a kapcsoló)
rejtö: neked is marad az értesítősáv lehúzás majd ott az adatforgalom kapcsoló[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
trebrona
nagyúr
válasz Turbobacsi #2796 üzenetére
Igen, az a baj.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
F.B.I.
veterán
válasz Turbobacsi #2794 üzenetére
MIUI-nál.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Valamilyen "okos tok"-ot tudnátok ajánlani a telefonhoz?
-
rejtő
tag
mobil internet on off widget kellene. Playen nem találtam használhatót. Gyári is jó lenne, de nem tudom kitenni az asztalra. Help!
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Nekem is ez volt a gondom, de sikerült megoldani, a miui.hu fórumon segítettek: a legutolsó 6-os android alapú global. dev romot kell feltelepíteni (6.2.17) a telóra (az 7-es android alapúakat nem engedi), a frissítő alkalmazással (előtte érdemes biztonsági mentést készíteni), majd ha feltelepült a 6.2.17 global dev rom, már fel is ajánlja a legújabb 7.6.8 global dev. rom-ra való frissítést.
-
Ganzer
aktív tag
A 9GAG app állandóan crashel/összeomlik. Semmit nem mókoltam a telefonnal, kivettem a dobozából és használom. Másnál is előfordult ez, aki használja az appot?
[ Szerkesztve ]
-
gyattil
csendes tag
Van működő megoldás a youtube bacgroundra EU romhoz?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok! Tud valaki okos megoldást arra, hogy a képernyő zárását gomb nélkül lehessen megoldani Pl.lock widget,vagy van rá Miui megoldás is? Köszönöm!!
-
Upo
addikt
Fastboot módba kéne rakni, a kép alapján nem abba volt. Vol- nyomvatartásával kell bekapcsolni, előjön a hegesztő nyúl az a fastboot. Illetve ellenőrizd hogy a fejlesztői beállításokban a fastboot kapcsoló be legyen kapcsolva (ha van benne).
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
boken
senior tag
válasz holozis_HUN #2765 üzenetére
Az egyik ujjam tiszta festék volt, lekapartam és még így is "olvassa".
Ezt sehogy
mindegy így marad most egy ideig.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz holozis_HUN #2763 üzenetére
Valószínűleg
KB 20x adtam hozzá és nem fogadja el, a többit elsőre viszi és működik is vele az OTP smart bank is és a képernyő zár is.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Meg van végre minden, 10 ujjambol csak egyett nem hajlandó beolvasni, természetesen azt amelyik a legkényelmessebb lenne. Azt hiszem hogy nem lesz hosszú távú a kapcsolatunk.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Oldman2
veterán
válasz Tappancs2001 #2749 üzenetére
Mi akadálya, hogy felvedd a másik fiókot (is)?
-
trebrona
nagyúr
válasz belakovcsa #2757 üzenetére
Ha van aktív google fiók a telefonon, akkor weben android eszközkezelőben tudod törölni az adatokat, ugyanaz az eredmény, mint egy factory reset.
Ha az sincs, marad a tesztpontos EDL mód szvsz. Illetve Upo EDL leírásait meg lehet próbálni, bár úgy tudom, azok már nem működnek. fastboot oem edl stb.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
boken
senior tag
Van teszt program a hardverre? Az ujjlenyomat olvasót nézném meg, vissza tettem a 8.2.5 de ezzel sem nyitja a képernyőzárat.
-
belakovcsa
újonc
Sziasztok!
Eustock-os Redmi Note 4 Global-t sikerült "mintázattal" lezárni és természetesen a csemete elfelejtette a rajzolatot. A teló gyári állapotban van (amint netet kapott 8.2.5-re frissült bekapcsolás után), nincs fejlesztői mód beállítva, nincs unlockolva, nincs miui fiókhoz kötve stb ... Mivel a telóhoz nem férek hozzá, ezért a fórumot olvasva próbálkoztam az alábbiakkal Windows 10 x64 CU alatt:
1. Fastboot mode (Vol- és power): OK. MiFlash próbálja flashelni a 8.2.5 global fastboot ROM-t, de flash error lesz pillanatok alatt (az error message alapján gondolom unlock kellene).
2. Recovery mode (Vol+ és power): semmi hatás, bootól a MIUI rendesen, így wipe/clean akció kilőve.
3. EDL (Vol+/- és power második rezgés után elenged): semmi. Bootól a MIUI rendesen (a MiFlash pedig a "levegőbe" flashel a végtelenségig minden hatás nélkül).
4. MiSuite nem is látja a device-t.Gondolom valamit rosszul csinálok, de az istennek sem tudom felülírni a rendszert. Igazából egy "factory reset" állapotot szeretnék elérni. Minden ötletet, megjegyzést szívesen fogadok.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz Winnie The P #2750 üzenetére
-
Pajoz
őstag
Nem hiszem. Az eddigi hsz-ek alapján (ha nem tévedek) nem is kell se edl, se se fastboot. A legújabb stabil rom-ra telepíthető a legújabb dev rom.
Ha jól emlékszem, akkor azt is írták már, hogy a régebbi (pl: mint nekem a 8.2.5 stabil) romra fel lehet tenni korábbi dev romot. De a 7.5.11 se megy fel. -
norbert400
tag
válasz Winnie The P #2752 üzenetére
külön kell regisztrálnod.
-
Winnie The P
őstag
válasz norbert400 #2751 üzenetére
Ok köszi, annyi még, hogy oda kell külön reg. vagy jó az ebay-es?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
norbert400
tag
amíg nem kapsz linket addig én azt javaslom hogy aliexpressen keress és nézd meg a feedbackeket hogy mit írnak a termékről. passzol e v sem.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Kéne egy kis segítség, ugyanis már eddig 2 helyről rendeltem (ebay, illetve itthonról) fóliát, de sajnos egyik sem volt jó a telefonra. Ha valaki ajánlana akár üveg akár hagyományos fóliát (ami persze tényleg jó méretben a telefonra) nagyon megköszönném.
Üdv!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. 2 MIUI fiókkal rendelkezem. Az egyikre megkaptam a bootloader nyitási engedélyt, amibe be is léptem a számítógépen, de a telefonon (Redmi note 4 4/64 B20) egy másik fiókkal vagyok bejelentkezve, ezért az UNlock folyamat 99%-nál ezzel a hibával megszakad. Hibaüzenet: Current account is not bound to this device. A telefonnál van arra lehetőség, hogy átváltsak egyik fiókról a másikra, vagy ez nem kivitelezhető? Előre is köszi a segítséget.
-
wazo
aktív tag
Én is brobalkozom nekem sem megy. Miflash-el akartam fastboot romot feltenni de a telót nem tudtam edl módba tenni. Zárt a bootloader lehet ez a baj?
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
boken
senior tag
Leszedtem mindent, de nekem nem jelenik meg a miflash-ben a telefon, eszközkezelőben ezt látom.
Recoverybe sem megy csak a telefon képét mutatja a töltővel.
Végig olvastam a leírásokat de valamiért nem lettem okosabb
Ötlete valakinek?
Vagy csak írányt hogy hol keressem a hibát.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz janakbacsi #2738 üzenetére
Köszönöm, az lesz szerintem, mert ugyan fel ment TWRP alól de nem müködik a wifi.
Nem tudom bekapcsolni.
Jön a fastbootos rom.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Pajoz
őstag
Zsír! Nagyon passzos ez a Nilkin tok.
Más: 8.2.5.0 stable global romra szeretnék feltenni dev romot.Ugye ez nem a legújabb ST rom, de nem akar frissíteni a teló. Korábban olvastam, hogy régebbi dev rom felmegy. Aztán lehet fresselni újabbra. Leszedtem a 7.5.19 és a régebbi 7.5.19 romot is. Egyik sem megy fel. Olyasmit ír ki, hogy engedélyezzem az újabb dev rom flasht a miui stable verziónál/ban. Nem tudom mit csináljak? Mint már mondtam első MIUI telóm.[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Már megoldottam, egy nagyon picit feszegettem felfele így már belemegy az otg kábelem is, még szerencse, hogy gumi és nem valami merev cucc.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
janakbacsi
őstag
válasz Tappancs2001 #2721 üzenetére
Pedig az driver hiba lesz szerintem. Eszközkezelőben mit látni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Narxis
nagyúr
válasz MIamano #2734 üzenetére
Igazából mindegy mert találtam képet az alsó csatlakozóról hogyan néz ki benne és szerintem ugyanúgy vastag a tok része mivel ütésálló csak így a töltőjén kívül más, pl. otg kábel nem biztos, hogy belemegy.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Van valakinek ilyen ipaky tokja? Link
-
Dr. Gonzο
senior tag
Az utóbbi pár napban érkezett két üveg a telefonhoz. Két különböző eladó, két különböző "márka". Bár az egyik törötten érkezett, de ezek teljesen egyformák. Még azt is kimerem jelenteni, hogy ugyanabból a gyárból valóak.A méret, a lukak, a minták is mindenhol ugyanott vannak. A töröttről levéve a fóliát ez is kívül a fekete rész alatt tapad. A másik törésmentes állapotban érkezett üveget feltéve tökéletesen illeszkedik az üvegre, jó helyen van a 3 alsó "gomb", jó helyen vannak felül a kivágások. Nincs benne "olajfolt", nem recseg tapizáskor.
Toknak ezt használom, tökéletes a kettő együtt. -
holozis_HUN
veterán
válasz MIamano #2728 üzenetére
Tuti nem, mert vagy 6. rendszert rakom fel teljes tisztítással és ott van + amikor bekapcosl és bejön a MI logó, akkor is ott van.
Narxis: tesztekben látod, hogy a kés sem (jerry rig everything) nem karcolja meg, így tehát a kulcsnak sem kellene (a kijelzőt) mert a kijelző üvege keményebb, mint maga a fém. Persze nem szerencsés egy helyre rakni (főleg kényelmi szempont) de elvileg az üveget nem karcolná meg.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem a tok szimplán igényesség kérdése. Van akit zavar a legkisebb karc is ha meg évente akar telót cserélni úgy, hogy az előzőt eladja akkor meg főleg vigyázni kell rá. Én még így üveggel se rakom pl. kulcscsomóval egy helyre mert egyrészt a kamera lencsét nem takarja semmi, másrészt a hangszóró körül megkarcolhatja és tuti zavarna viszont persze az is túlzás, hogy akkor valaki addig nem használja. Vettem egy olcsó "nyugdíjas" tokot és abban hordtam amíg megjött az üveg meg a tok.
-
MIamano
csendes újonc
Akinek nincs pixelhibája és szeretne egyet az töltse le a dailyroads alkalmazást. Elindítása után ha átváltasz és nem kilépsz! pl. egy LCD teszt programra akkor meg fog jelenni egy fehér kis pontocska a kijelzőn középtájt. Természetesen ha visszalépész a dailyroads-ba és bezárod akkor a pixelhiba is eltűnik. Ezzel csak azt szeretném demonstrálni, hogy simán lehet akár szoftveres is egy pixelhiba.
-
boken
senior tag
válasz janakbacsi #2726 üzenetére
Köszönöm, valamit biztos hogy én csináltam rosszul, a gyári stabilt feltudom tenni TWRP alól, vagy fastbootos megoldás a jobb ?
-
holozis_HUN
veterán
Ma felrakom a 7.6.8 xiaomi.eu developert, kíváncsi vagyok
-
boken
senior tag
Sziasztok, feltettem az RR romot, majd a Xiaomi.eu romot, mind a kettővel az a bajom hogy az ujjlenyomat olvasó nem nyitja a telefont. 2 ujjlenyomat is hozzá van rendelve de egyikkel sem megy.
Van esetleg ötletetek hogy mi lehet ?Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
holozis_HUN
veterán
Nyilván karcolódik, nem is ezt írtam, hogy nem. Nem igazán karcolódik és a nem karcolódik nem ugyan az
Persze karcolódik, S2 is karcos volt. Igen, a porszemek karcolják össze a kijelzőt.
Tudsz dobni linket, hogy te melyik üveget vetted?
-
helixP
nagyúr
válasz holozis_HUN #2714 üzenetére
Szar üveget vettél, sajnos, ahogy én is először (ropogás, kitakarás). Szerencsére vannak jobbak. Van ami nem homályos, nem olajfoltos, nem ér hozzá a kijelzőhöz.
Nem tudom, ki írja, hogy "nem igazán karcolódik"? De. Karcolódik. Minden üveg karcolódik egy bizonyos keménységi szint felett, és a sima porban, homokban vannak olyan kristályok amik lazán 5-6-7-es keménységűek. Nálam sosem a leesés, vagy a kulcs/apró volt, ami karcolt. Mindig a szinte észrevétlen porszemek.Másik oldalról: ez egy telefon, használati eszköz, pont emiatt szarom le, hogy hogy néz ki a 400 Ft-os tokban. Ha leejtem, sérüljön a tok. A kocsis példa enyhén sántít, mert ott nincs olyan anyag, amivel be lehetne vonni az autót. Ha lenne, már bevontam volna. Akinek ékszer a telefon és mutogatni akarja NE vegyen tokot.
Persze, nem hülyeség anélkül használni, de inkább cserélgetek rajta tokot / üveget a telefon árának 1%-áért, mint magát a telefont. Vita lezárva, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, csak ne tévesszük meg már az olvasókat, hogy nem karcolódik az üveg.
De minden üveg karcolódik és ehhez nem kell a bányában dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Most éppen a telefonom bootloader nyitásával próbálkozom, egyenlőre sikertelenül. Az engedély megvan a nyitáshoz, letöltöttem a myunlock progit, fel is telepítettem, csak egy a gond, hogy nem ismeri fel a telefonom fastboot módban sem. Pedig telepítettem a hiányzó drivereket is. Mi lehet a gond szerintetek?
-
kpetyke
tag
Sziasztok!
Hol érdemes ezt a telefont megvenni? Könnyen érvényesíthető gari előny
Illetve láttam, hogy több féle van belőle, melyiket válasszam?
Köszi!
-
patex1983
őstag
Én tok és üveg/fólia nélkül használok minden telefonomat, mióta élek... Nem mondom, hogy nem próbáltam már pár felé megoldást, de egyik sem jött be. Hátrány még nem ért belőle, pedig zsebben hordom a telefont.
Meg hát ugye a Note 4 egy szép készülék, én biztos nem takarom el mindenféle ótvar szilikon, műanyag tokkal... De hát kinek mi jön be nyilván...X
-
rejtő
tag
válasz holozis_HUN #2714 üzenetére
én 4 évig nyomtam S2-t, az első évben tok nélkül használtam és 2x leesett kb másfél méterről úgy hogy kiesett belőle az akksi. Semmi baja nem lett. Utána vettem rá tokot, azóta viszont nem ejtettem le. 😊 ezt a telót már nem merem tok nélkül használni.
-
holozis_HUN
veterán
Ezért:
1. rossz a tapintása, nagyon műanyag.
2. Tapad rá a zsír.
3. 3 nap alatt tiszta karc, mert a keménysége olyan 2-3 max.
4. leeséstől annyira nem véd.
5. ahol vége a fóliának ott hegyes a széle, pl a kamera kivágásnál törköd a képernyőt beragad oda a kosz, nem tudod kiszedni.
6. por megy alá, akkor buborékos lesz (az üveg nem)
7. macerás felrakás.Ezek a hátrányok, pár előny hirtelen:
1. olcsóbb, mint az üveg.
2. vékonyabb, mint az üveg.
3. könnyebb, mint az üveg.El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Faby
senior tag
Egy valamit nem értek, olvasva itt oldalakon keresztül az üveg mizériát. Miért nem használtok fóliát?
Ugyan még nincs meg a telefon, remélem össze fog jönni a vétel, de én pl biztos, hogy nem szívatnám magam mindenféle elálló, vagy festett keretű, de ugyanúgy elálló üveggel. Azzal meg pláne nem gyötörném magam, hogy addig nem is használom, míg nincs meg a tökéletes. Gyanítom olyan, hogy tökéletes védő üveg, nem létezik a lekerekítés miatt.
Vagy a fólia is merev annyira, hogy nem simul rá a lekerekítésre? Vagy miért nincs szinte szó róla?
Nem bántásnak szánom, senki ne vegye magára, de tényleg érdekel.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
holozis_HUN
veterán
Hát azért ér hátrány: Úgy látom, ez a full cover üveg magához a kijelzőhöz nem ér hozzá: vannak apró pöttyök, igaz, ez használat közben nem annyira észrevehető. Enyhén homályos, na ez már észrevehetőbb. Néha ilyen "ropogó" hangot ad ki, ha megnyomom a képernyőt (maga a fólia) illetve csúszkál a telón, mert ugye kicsi felületen tapad. Illetve mivel a képernyőhöz nem tapd hozzá, és van az a fekete keret, oldalról nézve bizonyos szög után kitakarja pl az akksimutatót. Arról nem is beszélve, mintha napfényben rosszabb lenne.
Nyilván, lapos képernyőnél nincsenek ezek, főleg egy Nillkin fóliával, simán felmegy, tök átlátszó, végig tapad az üvegen, kösz s apró szőr/porszálak sem mennek alá, semmi.
Azért meg lehet érteni 2.5D üveget használókat, hogy nem használnak üveget. Van hátránya.
Én is azon agyalok, hogy nem rakok rá üveget. Főleg ahogy írják, hogy nem igazán karcolódik. Én 3 évig a Galaxy S2-őt fólia nélkül nyomtam, alig lett rajta pár karc, kb 5x leesett, de semmi baja nem lett. És tokot se használtam! Bár igaz, ez a teló jóval nehezebb, esésnél nagyobb erő hathat rá. Érdekes dolog ez. Nem szoktam dobálni a telót, eddig 1x esett le, tök random, pont a hátlapra, akkorát csattant, hogy az egész folyosó rám nézett - kutya baja lett
Másik oldalról: ez egy telefon, használati eszköz. Az autót sem burkolod be szilikonba, és nem veszel a szélvédőre üvegfóliát - pedig bármikor neked mehet bármi, ami megkarcolja, behorpassza, betöri a szélvédőt. És az is nagy összeg. Sőt, maga az eszköz (ez esetben auto) jóval drágább, mint ez a teló. Miért nem teszel rá ilyeneket? Mert tetszik a kocsid, és nem aakrod csúfítani. Ugyan ez itt is: vesz az ember egy szép telót, rárak egy nagy tokot meg üveget, aztán lehet akármilyen prémium anyag stb, a 400 forintos szilikont fogdosod. Persze amikor telót keresnek sírnak, ha nem fém a hátlap. Minek, ha csak akkor látod, amikor áttörlöd a telót?
Persze vannak szép tokok is, 0.33 mm átlátszó, stb. De azok nem sokat védenek. Ha már szép telót vesz az ember (mint autot) akkor használja is úgy úgy, mint az autót - használat közben gyönyörködni benne. Remélem értitek, hogy mire gondolok
Nyilván, mindenki maga dönti el, mit hogyan rak rá. De nem hülyeség védelem nélkül használni a telót, hiszen ezért fejlesztenek jobbnál jobb üvegeket s alumínium házakat.
Tényleg erősen gondolkozok, hogy veg nélkül használjam - szebb is úgy a teló, napfényben is jobb lehet. Persze lehetnek mikro karcok, de az nem igazán izgat. Mélyebb karcok már igen (kb 1 db 1mm-es volt az S2-őn). Törés is, bár nem igazán ejtem le.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Peterhappy #2712 üzenetére
Tök egyet értek én is: olcsóbb cserélni egy 900 Ft is üveg fóliát, mint a kijelzőt. Ráadásul semmi hátrány nem ér, ha kijelző védőt használsz.
Nincs az a Gorilla Glass, ami ne karcolódna meg. Amíg vannak keményebb anyagok a földön, mint az üveg, addig az karcolódni is fog.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz tothmaxy182 #2705 üzenetére
Ühüm...
Megvallom őszintén azt hittem, öt hét alatt ideér a fólia - hamarabb megrendeltem, mint a telefont.
De teljesen igazad van, a tok végülis elég kell, hogy legyen, míg meg nem jön a fólia.Farzsebben hordom a telefont (tudom hogy gyarló vagyok), ezért tartok attól, hogy könnyen és gyorsan karcolódhat.
-
holozis_HUN
veterán
Mennyire karcos?
Bocsi, csak kutatást végzek, hogy kinek milyen fólia nélkül
-
rejtő
tag
válasz janakbacsi #2703 üzenetére
Szia. Nekem sem jött sms, ugyanarról a gépről lépj be az unlock felületre, és ha ott van a fastboot figura akkor megvan az engedély.
-
ferret77
aktív tag
Én kb három hete kértem engedélyt, sms-t máig se kaptam. Kb másfél hete megpróbáltam nyitni és sikerült.
-
D4ni
őstag
-
Flashget
félisten
Mvel en sem irodaban dolvozom tiszta korulmenyek kozott, igy kivartam amig a tok es uveg megerkezett majd 1 hnap elteltevel. Addig a regi xiaomit hasznaltam a RN4-el itthon "jatszadoztam"
En sem tudok hetente kivenni a zsebembol 60K-t azzal az indokkal, hogy na bumm megkarcolodott vagy eltort a kijelzoje veszek masikat. Semmi kivetni valot nem.latok ebben, hogy vagyunk paran akik vigyaznak a telefonjaikra.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
tothmaxy182
őstag
válasz Peterhappy #2673 üzenetére
Komolyan azért nem használod az újan megvett, szipi-szupi telódat, mert nincs rajta fólia?
Én fólia nélkül használom, már több, mint egy hónapja, és kutya baja. Tudom, hogy mindenkinek mást jelent a "drága" szó, de azért legyünk őszinték, ez egy 60ezres telefon, nem 250ezres. Mi van akkor, ha lesz rajta pár karc? Nem dől össze a világ. Ha meg már tokban van, akkor a leejtéstől sem kell annyira tartani, a tokok nagy része ráhajlik az kijelző szélére is, így védi azt...Az előző telefonomat (Moto G 1st Gen) kb 4 évig használtam kijelzővédő üveg vagy fólia nélkül. És igen, összeszedett ezalatt a 4 év alatt néhány karcot, amiket jól megtisztított kijelzőn, oldalról beeső napfényben lehetett is látni, de kit érdekel? Használat közben abszolút nem lehetett őket látni, a teló pedig kiszolgálta nálam az idejét, most apám használja tovább.
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
janakbacsi
őstag
most már nem áll meg 50 %-nál a folyamat az első résznél, de utána ez a hibaüzenet fogad.[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz koko7923 #2700 üzenetére
Én tegnap délután kértem, de még mindig nem kaptam SMS t, hogy megkaptam volna az engedélyt. Előfordulhat olyan, hogy van aki pár óra múlva megkapja, és van aki csak pár nap múlva? Vagy kérnem kell még egyszer?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen program, ami...?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Tippmix
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Xbox tulajok OFF topicja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok