- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Ambrosio #27380 üzenetére
Nem a rendszeren múlik.Egy normálisabb fájlkezelő tudja.Pl a Total Commanderrel pár mozdulat az egész:a pdf-eket tartalmazó mappára egy hosszú érintés,majd a felugró menüben ki kell választani az ikon létrehozása kezdőképernyőn,és kész.Amennyiben a TC-nek njncs magadva az engedély ,hogy a kezdőképernyőt megváltoztassa,akkor azt még meg kell adni.
Sajnos a gyári fájlkezelővel ez nem megy.Legalábbis én nem találtam ilyen menüt,igaz,nem bagyon ismerem...Régóta TC-t használok. -
tbc2
tag
válasz
Ambrosio #12954 üzenetére
Nekem is van itthon egy Prius2, és nekem sem csatlakozik.
Szerencsére asszonyé, és az ő telefonja viszont csatlakozik a Prius-hoz. Tehát nem (csak) a Priusszal van a baj... Viszont jó lenne megoldást találni, mert egy Redmi 4X-et terveztem pont venni a feleségemnek, de ezek után lehet, hogy nem az lesz a befutó...
-
válasz
Ambrosio #4006 üzenetére
Feldobja,be is állíthatod,meg is tartja a beállítást csak éppen nem működik.
Próbáltam már egy tucat bt-s eszközzel+megbízható helynek beállítottam az otthoni címet,ott is figyelnek a megbízható eszközök között,de ennek ellenére minden alkalommal kéri az ujjlenyomatot/jelszót.
Amúgy eredetileg a beállítások-google alatt kéne lennie a Smart Locknak,de ott nem találom.
A legegyszerűbb ha új bt-s eszközt adsz hozzá,vagy törlöd a meglévőt és újra párosítod,elméletileg akkor újra fel kéne dobnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest