- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
hattrickuser #7638 üzenetére
Sajnos a V8.5.4.0 frissítés sem oldotta meg a widget hibás ébresztő megjelenítési hibát. Nagyon nehezen hiszem el, hogy 9 hónap alatt ezt nem tudják javítani.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi módon lehetne a híváslistát egyszerre törölni (mármint nem egyesével)?
-
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser #3951 üzenetére
Igen, ezért furcsa nekem is, hogy ezt még nem sikerült cirka fél év (vagy több) alatt kijavítani. Vagy egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel az alapvető (így már ciki) hibával. Lehet nélküle élni, csak mikor dicsekedtem a készülékkel, furcsán néztek (meg én is), hogy miért éjfélre "van" állítva az ébresztés.
-
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser #3919 üzenetére
Nekem sem sikerült belevarázsolnom a Novába.
Viszont jó hír, ha van (vagy lenne) pár működő téma, amivel tényleg működik a kezdőképernyőn való ébresztőmegjelenítés.
Akkor ezek szerint csak a témával, widgetekkel van probléma, vagy a redszerrel is?
Vagy ez is olyan, mint egyes készülékeknél, hogy ez nem hiba, hanem valami féle future? -
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser #3746 üzenetére
Szívesen!
Nálam ma reggel böngészés után 00:00 fogadott, ráfrissítettem, elindítottam az appot és lelakatoltam. Már minden elképzelhető dolgot csináltam, ami eszembe jutott, de még nem sikerült lenulláznom az ébresztést a widgetben.
Ha ez sem jön be, akkor így jártam.Annyit még észrevettem, hogy Opera alatt nem tudok képet feltölteni a Galériából, Hoppával és egy macskával kidob. Fájlkezelővel, Fotókkal működik tökéletesen.
-
Buckey
őstag
válasz
hattrickuser #3686 üzenetére
Természetesen megosztom a tapasztalatom.
Tegnap este tettem fel ezt az appot. Eddig teszi a dolgát rendesen, csak annyi a negatívum, hogy tisztítás/takarítás/RAM törlés után rá kell nyomni a frissítés ikonra, különben állva marad az óra. Még annyit csináltam a beállításokban, hogy sose zárja be ezt a programot és induljon el automatikusan. Lehet, hogy ezen beállítások nélkül is jól működne, de majd kipróbálom.(#3694) Gixxer88, az enyém is ilyen, de nem tudom, maradjon-e, mennyire megy be a por a széleken, ami ugye nem egészséges.
A kijelzőre nem szeretnék semmit kenni, ki tudja, mennyire ragad rá, mennyire és mivel lehet eltávolítani, ha netán el kell.Tegnap néztem utána a fogyasztásnak. Hát, mit mondjak, kolléga azt hitte photoshop.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
hattrickuser #3608 üzenetére
Néha leviszik 40 forintra, én ennyiért vettem.
Letöltöd az Apps Sale appot, és ott majd írni fogja.
-
bazsimano
őstag
válasz
hattrickuser #3604 üzenetére
koszi szepen! meg lehet tudni, hogy milyen tokot valasztottal? es folia/uvegben te mit valasztottal?
udv
b. -
Oldman2
nagyúr
válasz
hattrickuser #3604 üzenetére
Érdekelne, hogy szerinted mik a hátrányai a Nova Launchernek!
-
vigyori78
őstag
válasz
hattrickuser #3544 üzenetére
Ez engem is érdekelne !
Itt valóban csak ennyit írnak, ilyen egyszerű lenne a Stable és Developer telepítése ? -
válasz
hattrickuser #3446 üzenetére
Nálam is előfordul néha,elég bosszantó.
Nem értem miért kell engednie a telónak a kijelző bekapcsolását zsebben.A szifon felvillan ugyan,de abban a pillanatban ki is kapcsolja a kijelzőt.Az S7 Edgem is csak egy pillanatra kapcsolta be a kijelzőt,ez meg "ne takard le a szenzort" felkiáltással vígan világít pár másodpercig,de ezt a marhaságot már az S8 is csinálta...
Marha jó volt hogy "gyors ikonnak" kint volt a kamera és a telefon,volt hogy arra lettem figyelmes,hogy hangokat hallok a zsebemből,mert a drága a zsebemben belépett a telefonba és felhívott valakit az hívási előzményekből,vagy éppen a sötét zsebemet fényképezte belülről... -
zzz03
őstag
válasz
hattrickuser #3446 üzenetére
Kepernyozar es ujjlenyomatok -> halado beallitasok -> zseb mod, ezt kaocsold be es nem nyitja a zsebedbe. Rezgesre nem hinnem h lenne megoldas mig vissza nem rakjak az swbe.
-
Egri75
csendes tag
válasz
hattrickuser #3010 üzenetére
Itt találsz megoldást:[link]
-
Pajoz
őstag
válasz
hattrickuser #2855 üzenetére
Én pünkösd első napján rendeltem meg. Szerdán már a kezemben volt a teló. Tehát kb két munka nap.
Azóta frissítettem a rendszert.
Óvakodtam tőle, de kezdem megszeretni a MIUI-t -
Fulár
senior tag
válasz
hattrickuser #2853 üzenetére
Én csak a saját nevemben beszélhetek de az eddigi pontosan egy hetes használatból levont konklúzióim kizárólag pozitívak!Ez a készülék gyakorlatilag mindenben felülmúlta a várakozásaimat!Semmiféle negatívumot nem tapasztaltam!Amit kiemelnék az az akkuidő.Gyalázós használat mellett is simán megvan a két teljes nap.
A kijelző minősége,a Ram kezekése,a gyorsasága,a testreszabhatósága,a kamerás képességei,Gps pontossága,hangszoró milyensége stb stb.Ezek mind-mind hozzák az elvárhatót.Ha van is gyenge láncszem ebben a telefonban én még nem találtam meg!Nem bántam meg a megvételét!
Az sem egy hátrányos szempont,hogy ez az egyik legsegítőkészebb közösség amivel valaha dolgom volt! -
dragon1993
addikt
válasz
hattrickuser #2853 üzenetére
A 3/32 rendelése a hiba a 4/64 nem sokkal drágább.
Írj rájuk mikor lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest