Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Most teszem épp fel, épp most indul újra - egyébként én a /system/build.prop-ban meg a /system/etc/audio_platform_info.xml-ban matattam meg leszedtem a Google alkalmazást (nincs többé OK Google..) és nálam nincs mikrofon probléma.. szóval el is mentettem mielőtt restartoltam.
-
Whist
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Érdemes?
-
Winnie The P
őstag
Hali! Ma este jött egy frissítés : MIUI 8.2.10.0 MCFMIDL For Redmi note 4.
-
Theory66
aktív tag
Köszi a választ !
(#3288) helixP
A doboznak azért van értelme, mert elegem lett abból hogy a táskában összetekeredik a füles, meg bele kell tömködni a zsebbe
Eddig egy Xperia Z1 Compact tartozék fülessel nyomtam, az ráadásul gumis anyagú kábellal van szerelve, had ne mondjam mennyit káromkodtam miatta 
-
-
nagycoge
csendes tag
Tok, védő üveg témához
Ma jött meg a két fenti kiegészítő
Tok
Üveg
A tok nagyon mutatós és tökéletesen illeszkedik
Az üvegről ugyanez már nem mondható el...
A széleken még hagyján, de középen az a foltosodás borzalmas:
Mindegy, egyelőre marad...
A nagyobb baj az, hogy ezzel a plusz réteggel már olyan "vastag" a telefon, hogy a kijelzőt nem védi a tok, sőt...:
Akkor lehet, hogy mégsem marad...
Inkább néhány karc a kijelzőn, mint egy esetleges leesésből származó törés...
A tokot viszont nyugodt szívvel tudom ajánlani. Minőségi anyaghasználat és egész vékony
-
Előre beállított hangképek ide,vagy oda,nekem nem tetszik már a Dual Hybrid hangja.
Ugye a Note előtt S8-om volt,annak a fülese nagyon bejött,szerintem szebben szól mint a Hybrid,arról nem is beszélve hogy kényelmesebb és stabilan áll a fülemben,a Hybridet rendszeren igazgatnom kell.
Mivel az S8 elment a háztól,így utólag kellett egy olyan fülest rendelnem,5990 volt a gyorsboltból,szvsz ennyit maximálisan megér. -
válasz
Theory66
üzenetére
Annyi, hogy van külön Xiaomi fülesekhez igazított hangkép beállítás, valamint be tudod állítani, hogy a hangerő fel/le gombokkal lehessen léptetni a zenét. Utóbbi nem lényeges szerintem, előbbi meg akkor nem, ha amúgy is rootolod a mobilt, mert vannak remek hangzásjavító modok, pl. ez: [link]
Egyébként én egy Xiaomi Hybrid Dual Drivert használok a telóhoz, és a fent linkelt moddal valami mennyei hangzása van, semmivel sem rosszabb, mint az S7 edge-emé volt.
-
Theory66
aktív tag
Srácok milyen előnyei lennének ha Xiaomi fülest használnék a telefonhoz? Piston 3-t nem találok ami eredeti lehetne, a Hybridhez nincs műanyag tok, a Hybrid pro meg nem ajánlott a Milyen fülest vegyek topik összefoglalóban. Ha nincs előny lehet más márka után néznék...(pedig nagyon bejönnek formára meg a teszteket nézegetve nem is rosszak)
-
snecizero
senior tag
A lányomnak megtetszett a redmi note 4 telefonom. Ezért oda adtam neki. Rendeltem is avval a lendülettel magamnak még egyet. Eustoc róla rendeltem. Szürkét rendeltem véletlen. Feketét szerettem volna. 13.20 óra.perckor adtam ma le a rendelést. Van esély rá hogy péntekig ide ér ?
-
Zotyatv
tag
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Szia! Nekem meggyűlt velük a bajom. Redmi note 3 .... at rendeltem, de kiderült/fizetés után/, hogy nincs nekik.Ez kb. 2 hetet vett igénye és csak akkor válaszoltak, mikor rákérdeztem, hogy mi a probléma. Megígérték a visszatérítést, de csak akkor lett belőle tény, mikor az Ebay refundot kértem. Nekem azóta kerülendő.
-
danih
veterán
Megjött az enyém eustock-ról. 9h Tempered glass védőfolia elég gyík rajta, széleken nem illeszkedik XD.
Visszaolvasok majd biztos érintve volt a téma csak számomra érdekes hogy erre rá is kérdeztem amikor vettem hogy ez tuti jó lesz-e rá. Mindegy, pénzt visszaadják... -
egykettő
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszi, akkor javítom a statisztikát nincs pixelhiba és a hívás minőségre még senki nem panaszkodott
Eddig király a teló. -
ubul23
senior tag
Ha letöltöm a gyári Stable rom recovery verzióját akkor a twrp recoveryből tudom telepíteni?
-
egykettő
aktív tag
csatlakozom én is a táborba egy 3/32-el. Most jött, mivel keressem a pixel hibákat? Eléggé csúszós a hátulja, mint ahogyan erről irtak is, valami ultravékony tokot és fóliát mmindenképpen szeretnék rá. Látom itt is épp ez a téma.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
XDA-n nem, mert ott nem engednek warezt, és a műholdas szolgáltatások licence díjasak.
(#3271) Duliee: a hátsó kivágásnál viszont lesz elcsúszás, de nem vészes.
-
-
la77
csendes tag
Sziaszok!
Teljesen összezavarodtam méret és tok ügyileg.
Mielőtt megkaptam a telót én is rendeltem tokot és üveget Redmi Note 4-hez, persze nem lettek jók.
Most ezt néztem ki, de itt már a kétféle Redmi Note 4x van!!!
Külön van a Redmi Note4X(16G/32G) és a Redmi Note4X(64G). (Eddig nem láttam sehol különbséget méretileg a két verzió között.)Melyik lesz jó a Redmi Note 4 Global Edition (B20-as) 4/64 változathoz?
-
bbubby00
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Beállítások- rendszeralkalmazások - telefon - hívásvárakoztatás.
Akku tapasztalatok.
Akku üzemidejével nagyon nagyon meg vagyok elégedve!!
1nap 15óra - 5óra57perc kijelzőhasználat auto fényerővel és most jár az akksi 47%nál!!!
Fólia/tok/pixel
Munkába az eustockos spigent használom, sarkai kopottak már a zsebből ki-berakástól esni nem esett a telefon. Gombok jó helyen, jól működnek, mindenhol szépen illeszkedik.
Kijelzőn nincsen fólia, így a multkori kutya megtapicskolása óta több karcot nem gyűjtött, tapintása így hibátlan, nem is fogom védeni semmivel.
Picelhibáról annyit h nálunk 2/2db 4/64es van és hibátlanok!
Hívás:
Akikkel napi szinten több órát beszélgetek panaszkodnak, h nem hallanak rendesen néha (egy flottában vagyunk). Akikkel csak napi 1x pár percet náluk nincsen ilyen jellegű dolog.
Kijelző szeret rakoncátlankodni, beállítás után 50ből1x nem kapcsol ki.
Hívásfelvevője gyáriban nem a legszuperebb és még mindig nem jöttem rá h h tudom az értesítési sávból leszedni, h ne dobálja fel midnen hívás után automatikusan h sikeresen végrehajtotta.
Kamera
Gyári appot használok, amire nekem kell néha lekapni egy két dolgot arra tökéletesen megfelel. Sötétben is jobban teljesít mint a galaxy note3am. Gyorsan talál fókuszt, nemkérdez csak csinálja.
Ujjlenyomatolvasó
Beállítottam mind2 kezemen a mutatóujjam, így mindkettővel kényelmesen feltudom oldani, sosem volt ilyenem, az elején sokat bénáztam, de mostmár 10/9x feloldom!
Összegzés
Megérte leváltanom a 3,5éves samu zászlóshajót. Gyári rendszer kicsit kacifántos, még szokni kell 1hónap után. Ár/érték arányban senki nem bánja meg szerintem. Hátlap kicsit recsegős nekem, de az összehatás egy szépen kidolgozott telefon!
Tehát aki nem tudja eldönteni, h megmerje-e venni, annak mindenképp ajánlani tudom. Én úgy jutottam a döntésre, h előtte ki sem próbáltam, de csalódni nem fog semmiképpen! -
Winnie The P
őstag
Hali! A hívásvárakozatást hol tudom beállítani? Köszi.
-
kelly416
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én írtam is Nillkin üvegről meg képet is tettem fel. Oldalra csak az érdemi részt fedi, lent és fent sem fed végig, de legalább elég sokat takar, és tökéletesen passzol a Párom telójára.
-
holozis_HUN
addikt
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Sokszor kitárgyalt téma már, és te is tudod jól, hogy 2,5D-re nincs rendes üveg.
Full covert ismered, más pedig nem fog rendesen takarni.
Ez van

-
holozis_HUN
addikt
Valaki használ nillkin tempered glass-t? Ha jól látom ez olyan, hogy csak addig van az üveg, ameddig még nem kezd fehér csík lenni oldalt. Viszont ha jól látom képeken + videókon, akkor van olyan rész, ahol a képernyőt már nem is takarja... SZóval túl kicsi. Gyári üveg volt nekem jó, egész nagy részt befedett, de eldobtam, mert jött full cover
Viszont ezt a liquidet kipróbálnám.Valaki használ olyan üveget, ami rendesen fedi a telót, de van fehér csík körülötte? És valami minőségesebb cucc.
-
dragon1993
addikt
Bővítem a statisztikát
3/3 pixelhibás -
Kobe
veterán
Beleptem en is a bagazsba egy fekete 4/64-essel

Mi4-et valtott -
ferret77
aktív tag
Telefontok készítése ragasztóposztollyal
Jó lehet, amíg meg nem érkezik a megrendelt 😁 -
royalka
őstag
Hmm.mit talaltam.. Buborék eltüntetès a tempered alol. 😂😂[link]
-
G48
senior tag
MIUI-n dpi váltás után a Frissítés, Időjárás, Biztonság, Filekezelő app nem méreteződik át az normális? 400 dpi.
-
agy73p
senior tag
Hali,
most olvastam ezt a cikket és láttam, hogy ennek a telónak a chipkészlete alkalmas a Galileo használatára.
Csak az érdekesség kedvéért, van ötletetek, hogy lehet-e hasznélni, és ha igen, akkor hogyan?
Köszi -
Goldmen75
őstag
-
Flashget
félisten
válasz
Goldmen75
üzenetére
Ma jott meg nekem is, de annyira nem ajultam el tole.
Uveget ne rakj ra mert akkor nem vedi meg a sarkat semennyire sem.
Van masik 2 fele tok aminek magasabb az oldalfala az jo ha uveget is rak ra az ember. Ez mar atesett eles teszten tokeletesen megvedte a saroknal.
[link]
Ill.van meg ez a tpu tok ez is jo.
[link] -
Flashget
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
vam csak 150 eurotol van.
27% afa+ 2500 Ft posta dij amivel szamolni kell. -
Goldmen75
őstag
Passzol! Minden stimmel! IMÁDOM!! S csak ajánlani tudom!!!
Viszont fólia kérdés necces...a hajlítás miatt is s tb....van akinek van már megfelelő?!
-
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Matekozd ki, és rájössz, nem éri meg
-
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Áfával év vámmal már ott vagy mintha az Eustocktól rendelted volna és akkor egy esetleges gariztatás is egyszerűbb.
Persze nem kizárt hogy átcsúszna a vámon,van rá esély,de ezzel nem érdemes kalkulálni annyira lutri. -
dragon1993
addikt
válasz
ivógéptanács
üzenetére
Áfát + Vámot számold hozzá
-
ivógéptanács
tag
Sziasztok,
ez megbízható hely, ill. az ár gondolom rendben van :
akinek van tapasztalata, előre is köszi a választ.
-
Flashget
félisten
Ma megjott egy ujabb tok (ket fele szinben rendeltem) meg egy van uton. De mar latszik, ha + uveg van ragasztva a kijelzore mely az ajanlott es melyik az ami + veg nelkulire. Ha megjon egy hsz-ben osszefoglalom.
-
Trailblazer
veterán
Fura, hogy eme teló (meg az X-es) nevében egyáltalán 4-es szám szerepel, mert állítólag a kínaiaknál ez balszerencsés...

-
Neck
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Fú, köszi szépen, majdnem kihozattam, mert ennyiért jó áron volt

De akkor sztornó.Komolyan bosszantó, hogy mennyi féle változat van belőle, követem a Xiaomi cuccokat, de ez valami fantasztikus - Note 3 és Note 4 variánsokból valami tizen akárhány változatot számoltam össze.

Kéne valami táblázat, ami összefoglalja ezeket...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült, most megy fel a 7.6.15.

-
-
Neck
veterán
-
-
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Nekem 8.2.5.0 van fent, minden rendben van vele.
Még nem jött rá az új frissítés, valószínűleg azt majd szép lassan kapjuk meg többen
-
Zsozsoka 74
senior tag
Megkerdeznem hogy a Global 8.2.5.0 jól muzsikál?
Van olyan jó mint a 8.2.2.0? -
-
Meglett végül a hiba oka, kikapcsoltam a képernyőfedvényt még előtte pár nappal.
Másik dolog:
R4A topicban felmerült, hogy valakinek nagyon merült a "VoLTE bekapcsolva" állapotban.
Nekünk nem tűnik fel, mert ugye elég méretes a telep, de érdemes kikapcsolni ezt, és lehet még spórolhatunk az aksin
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Beállítások, értesítések és állapotsor, alkalmazás értesítések.
-
aAron_
őstag
Elég nevetséges módon, a két hetes telefonom kicsúszott a zsebemből ülve, és fél méteres zuhanás után betört a kijelző.
Itthon hol lenne érdemes megcsináltatnom véleményetek szerint?
2 éves hazai garanciával rendeltem spemallról.
Mindenképp eredeti kijelzőt szeretnék, és lehető legszebb eredményt.
-
Dexata
csendes tag
Egy nagy respect az EUStock részére. Dragon1993 javaslatára levélben közöltem a problémám. Nagyon gyorsan válaszoltak is: csomagcserével cserélik a készüléket!
Ha minden rendben lesz, akkor biztosan ajánlott tőlük vásárolni! Kíváncsian várom a folytatást...
Ezúton is köszönöm Dragon! -
Úgy tervezem, hogy elállok a vételi szándékomtól.
(1) Lehet-e ilyen esetben kérni, hogy küldjenek másikat? (Ami remélhetőleg pixelhiba mentes.)
Szerintem nem, mert ahogy azt írtad, jó eséllyel nem garanciális hiba.
(2) Melyik csomagküldőt érdemes választani? (GLS költségtervezője 5800FT-os díjat írt....)
Pedig annyi lesz, mert őket kell igénybe venned.
(3) Lehet érdemesebb lenne megvenni egy közeli boltban, ahol 10e forinttal drágább? (Így a gatyám is elmegy a szállítási költségre...)
Sajnos jól okoskodsz, az Eustock esetében szívás a visszaküldés, mivel nem belföldre kell küldeni.
-
Flashget
félisten
válasz
tsabeekaa
üzenetére
Ez regen nem igy volt, de amiota oket is azzal vadoltak meg, hogy jelentenek a xiaomik kinai szerverre, azota van ez. Nem emlekszem a redmi 1snel ilyenekre.
mas
sd kartyara elkezdte a hulyeseget, hogy formazzam meg..beolvasni nem tudja a fotokat rola. Kivettem vissza raktam de semmi hatasa. Atraktam redmi 1-be ott beolvasta..lementem pc-re a tartalmat utana formazhatja.16GB-bol van meg 2GB szabad hely tehat nincs tele irva.
Regebben a redminel is volt ilyen de akkor megjavult kivet utan. Jo lenne ha nem haldoklana.... -
eisento
addikt
skacok, bratyom ma vett egy ilyen telot. van olyan lehetoseg hogy ne kelljen minden alkalmazasnal engedelyezni pl hogy mukodjon az ertesitesi led meg ilyenek? vagy mindenkepp be kell allitgatni kulon kulon viber messenger stb-nel?
-
Ebben lehet valami. "Cipőt a cipőboltból, fényképet a fényképezőgépből".
Nekem a kamera az egyetlen szívfájdalmam, annak örültem volna, ha jobb, de még így is jobb mint a bridge gépünk, ami lassan két éve pihen a szekrény mélyén...
Én az utóbbi hat-nyolc évben mindig "kukáztam" a telefonjaimat, használtan vettem és rendszeresen cserélgettem, most kimondottan úgy szerettem volna telefont vásárolni, hogy "rászánom a pénzt", de legalább két évig telefon legyen. És egyelőre nagyon az az érzésem, hogy jól választottam és én még nem is igazán aknázom ki a lehetőségeit, mezei global rommal, mindenféle mókolás nélkül használom.
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Eddig leginkább csak a kamera miatt voltak csúcs telóim,de ez annyira fürge teló és bitang az akkuja,hogy inkább szerzek mellé egy Gopro-t vagy egy Sony RX100 kaliberű fényképezőt a fotóknak/videóknak,mert a kamerát leszámítva maximálisan kielégíti az igényeimet.
-
-
dragon1993
addikt
Voltam a helyzetedbe, sajnos akkor nem értem rá így én kifizettem a drága postát visszafele.
(35km a bolt tőlem)
Sajnos ilyenkor 14 napos elállás van és de elég gyorsak utána újat rendelhetsz.
Nekem a második is pixelhibás volt ott felajánlották, hogy küldenek egy Mi Basic fülest és a futárnak adjam oda dobozban a telefont és visszautalják.Megveszed a közeli boltban akkor megint szívás, mert kibontod és pixelhibás akkor nem viheted vissza, mert nem garanciális. Rendelés esetén meg Pestre kell visszaküldeni ha pesti vagy akkor nem gond nyilván. (legtöbb esetben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig egy Xperia Z1 Compact tartozék fülessel nyomtam, az ráadásul gumis anyagú kábellal van szerelve, had ne mondjam mennyit káromkodtam miatta

)