- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtörök
senior tag
válasz
szilvaspet #28931 üzenetére
Nálam syberia rom alatt a telekomos kártyámon csak 3g hálózatot talál, minden más romon stabil 4g van, aminek nem nagyon értem az okát...pedig amúgy tényleg jó rom.
-
Upo
addikt
válasz
szilvaspet #28588 üzenetére
Vagy rendbe kéne tenni a gombot. Nálunk négyből már három note4-nél ez előjött. Én szétkaptam, a gombsoron óvatosan kihajtottam a fólát és kipucoltam a gomb kis fémharangja alatt. Visszaragasztottam, összeraktam, azóta is mennek, van ami már egy éve.
-
crok
Topikgazda
válasz
szilvaspet #28584 üzenetére
Esetleg értesítési sávnál a gombok közé tedd be a képernyő zárása gombot, akkor nem kell használni a fizikai gombot - pikkpakk megszokod és mindig le lesz zárva ha le akarod zárni. (Ezt kb. bármelyik custom/nem custom ROM tudja).
-
lkristóf
senior tag
válasz
szilvaspet #28584 üzenetére
Állítsd be mondjuk a vissza gomb folyamatos nyomásra zárja le a kijelzőt vagy rakd ki valahova kis ikonként a zárat.
-
-Prometheus-
tag
válasz
szilvaspet #28582 üzenetére
Miért kellene egy eleve bekapcsolt kijelzőn megakadályoznia az érintéseket? Nem hiszem, hogy bárki is örülne annak, ha mondjuk véletlenül eltakarná a közelségérzékelőt, miközben nyomkodja a telefont és onnantól az érintőkijelző nem működne. Ellenőrizd a kijelzőt, mielőtt elteszed a telefont! Nem?
-
Sequadon
tag
válasz
szilvaspet #28580 üzenetére
Lehet azóta már bekerült, annak idején mikor váltottam még nem volt ilyen. Van valaki aki Lineage OS 15.1-et használ és meg tudja erősíteni amit én tapasztalok?
-
pprod94
aktív tag
válasz
szilvaspet #20719 üzenetére
Lehet visszatérek még rá, Pixel Experience alatt nincs ilyen hiba. A béta AEX-et kipróbálom még.
ubul23 köszi, nekem is ez a gond. Pedig a jogosultságokat megkapta a Messenger. -
pprod94
aktív tag
válasz
szilvaspet #20631 üzenetére
Tényleg jó!
Az Ambient display miatt pörögtem most rá. Az alkalmazásváltóban nem lehet előcsalni a memóriahasználatot?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Jól látom, hogy csak az Orosz és Angol nyelveket tartalmazza?
-
Imi1981
veterán
válasz
Ez jónak tűnik! Olyasmi mint az rr rom, minden testreszabható. Szeretem az ilyen romokat. Ha megunom a miui-t kipróbálom.
-
vipviform
senior tag
válasz
szilvaspet #19938 üzenetére
igen, nálam ott van, pontosabban a rögzített hívások alatt, de elvileg ez a micloudból jön, még a 2014- es hívásaim is megvannak...
-
vipviform
senior tag
válasz
szilvaspet #19919 üzenetére
Melyik menüben keresed a rögzített hívásokat?
-
pprod94
aktív tag
válasz
szilvaspet #17640 üzenetére
Gyorstöltés alatt a Qualcomm Quick Charge-ra gondoltok?
-
crok
Topikgazda
válasz
szilvaspet #14760 üzenetére
Abban a ROM-ban már lehet fixálták és azért rosszabb - tedd fel a sound fix nélkülit.
-
Feri1977
senior tag
válasz
szilvaspet #13840 üzenetére
Nyakunkon a redmi note 5. Gyorsabb, jobb kamera, kijelző baltól jobbig ér stb. és csak 52 ezer lesz. azaz tömegével fogják ezt eladni 40-ért és 12-őt rácsengetve kapjuk a jobbat. Vagy nem? XD
-
juve600
nagyúr
válasz
szilvaspet #12875 üzenetére
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
szilvaspet #6348 üzenetére
Note 4 Snapdragon = Note 4 Global = Note 4X Snapdragon = "mido"
Csak hogy pontosítsunk.
MI6 és EZ a telefon kapta először a MIUI9-et, és a béta romot már beküldték ide a topikba. -
válasz
szilvaspet #6348 üzenetére
A Note 4x és a mi Note 4-ünk ugyanaz az teló,szóval annyira nem láttom vészesen messzinek a MIUI 9-et.
-
juve600
nagyúr
válasz
szilvaspet #4327 üzenetére
én egy simmel használom
-
válasz
szilvaspet #1564 üzenetére
Ha hivatalos romot telepítesz, szerintem még a TWRP-t is újra kell telepítened, mert felülírja a recovery-t is. TWRP telepítés után meg kell a no-verity-opt-encrypt-5.1.zip.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
szilvaspet #182 üzenetére
Tehát mind a 3 legyen kapcsolva? Te így használod? Nem zabálja jobban az akkut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- weiss: Pant* rant
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest