- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
Taktoj #29765 üzenetére
Igen, es a memoria hasznalat is sokkal jobb lett. 9.x-nel Bootolas utan, kb ures telon 50% elment (4GB). Most, ha mar fut is par program, akkor is csak 4x %-on all a memoria.
Viszont par hasznos dolog hianyzik a 10-bol, remelem hamarosan potoljak (pl operator nevek kiirasa,stb)
-
crok
Topikgazda
válasz
Taktoj #24067 üzenetére
Volt már hasonló kérdés és a személyes válaszom megint az hogy online működik csak és van, akinek biztonságot (is) ad ha offline, bármilyen külső segítség nélkül is van megbízható térképe. Én spec. megvettem a Sygic-ot, szerintem teljesen megérte. Anno az iGO szülinapp-ot is letöltöttem, van, amin (belföldön) azt használom - pl. a kocsiban használt telefonon ami térkép+diagnosztika céllal működik.
-
vargalex
félisten
válasz
Taktoj #24055 üzenetére
Az rendben van. Azért kérdeztem, mert ha ott csak B20-on van 4G lefedettség, de a te készüléked nem tudja és esetleg a szolgáltató nem fedte le a területet 3G-n (általad említett területen elég valószínű), akkor valóban csak az EDGE maradna... Biztos nem Note 4X-ed van, vagy MTK-s Note 4? Rajta van a dobozon piros négyzetben a Global Version felirat?
Térerővel nem szokott gond lenni, ahogy a topictárs is írta. -
Simba86
senior tag
válasz
Taktoj #12943 üzenetére
már bocs, de te miről beszélsz?
Ugyan milyen problémáid voltak, amiért "rengeteg kompromisszumot" kellett kötnöd???
Megjegyzem, nálam egyik probléma sem áll fenn, így vagy user error lesz, vagy hardveres és garis hiba...
Előbbi és utóbbi esetén sem en bloc a Redmi note 4 a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest