- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
tsabeekaa #20976 üzenetére
Jó jó, de ha "csak" elhagyod mondjuk a 5ös buszon mobilnet bekapcsolva, akksi még szuperálni fog fél napig, 1 napig neked. Simán látod azt is ha a sofőr bevitte a garázsba vagy a talált tárgyas részre. Addig meg csak gép elé kerülsz jó eséllyel sőt kb 1órán belül úgy is észreveszed hogy hiányzik.
Volt hogy IKEA-ban párom telefonjáról beléptem a device managerbe google fiókkal mivel pihepuha kanapé ide vagy oda de kifolyik a zsebemből a telefon. Fél pillanat alatt MAX hangerőn csörgött és meglett.
Csak arra próbálok kilyukadni hogy fent áll az lehetőség is hogy nem ellopják a készüléket hanem csak elhagyod szimplán akkor ez is megteszi.Ha ellopják nem csak kikapcsolják a netet
De van ilyen last seen is ebbe a managerbe szóval ha gyanúsan egy 8.kerületi lakásra mutat és te mondjuk nem ott laksz akkor telitalálat.
-
kelly416
veterán
válasz
tsabeekaa #19025 üzenetére
Köszi. Ez is valami, majd holnap foglalkozom vele. Igazából "csak" az a bajom, hogy egyrészt twrp volt rajta, másrészt simán megy most kínai rommal, ha hangerő felfelét nyomok neki. Csak kell a fenének a kínai rom, csak csirkelábak és angol van benne, azt meg nem akarom Anyám kezébe adni így.
-
bbubby00
őstag
válasz
tsabeekaa #16339 üzenetére
Egy dodgee X5 van neki már pár éve. Ennek a telónak, azon kívül, hogy pókhálós a kijelzője, mert pont arra esett, tehát a sarka sincs benyomódva, semmi baja nincsen. Most is azzal telefonálok, nyomogatom stb.
Neki arra kell a telefon kb, h nyomogassa a fb-ot, csináljon az unokájáról pár képet és néha csacsogjon, sztem tökéletes.
De nem akarok belemenni semmi személyeskedésbe, mert nem ittvan a helye.
[moderálva][ Módosította: radi8tor ]
-
Upo
addikt
válasz
tsabeekaa #14253 üzenetére
Én kínai devet használok, de nekem tegnap a 7.10.14-es ota jelzett be. Úgy néz ki a 10.12-est nem volt ideje észrevenni. Fel is raktam, és nem jelentkeznek a jelzett hibák.
Amúgy csodálkozom, a közelmúltban volt pár visszavont rom, de a csehek simán megcsinálták belőle az eu romot, nem számított a visszavonás. Kíváncsi vagyok, hogy a javított 7.10.14-ből megcsinálják-e a 10.12 helyett vagy nagy ívben le. A MIUIHU rom is a 7.10.14-ből van, és régebben is figyelembe vették a visszavonásokat más készülékeknél is, nem tudom az eu rommal miért hagyják figyelmen kívül. Illetve lehet hogy be van izzítva az automata script, és személyesen rá se bagóznak, de ez csak feltételezés. -
vadkörte
addikt
válasz
tsabeekaa #14185 üzenetére
Esetleg a Magisk Manager-en belül egy cache törléssel meg még lehet próbálkozni. Nekem ez után működött a modul letöltés. Előtte nem.
ui.:
Tegnap/ma éjjel feltettem a 7.10.12-es EU dev-et
Szokni kell még egymást. Egyelőre az a legnagyobb újdonság, hogy az eddig is gyors és gördülékeny telefon veszett gyors lett... Nem rossz.Az egyetlen eddigi negatívum, egy állandósult "hibaüzenet": A SIM kártyát nem bírja aktiválni a MIUI. Enélkül egyelőre az üzeneteket nem tudja archiválni.
Elképzelhető, hogy a MIUI fiókom kettős azonosítása a ludas? (telepítés előtt nem kapcsoltam ki) -
somé
őstag
válasz
tsabeekaa #12729 üzenetére
Ha visszanézed, "mezei" userről beszéltem, értsd: laikus vásárló, aki mondjuk nem ph-tag, nem tudja mi az a root, mi az a bootloader, rom. Egyáltalán, nem is érdekli az ilyesmi. Az internetet is csak levelezésre használja. Csak használná a telefont.
Visszakapja. Kiírja, hogy van frissítés. Annyit azért ért hozzá, hogy igen, elindítja, újraindul. Hiba újfent.
Ezért írtam, rom csere nem megoldás a normál usernek.Azt is leírtam, hogy én miért küldtem vissza. Azért 50k összegért elvárható, hogy ami új az úgy működjön ahogy kell. Gyári frissítés után meg főleg.
-
vargalex
félisten
válasz
tsabeekaa #5379 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy mindenféle módosítás nélkül igaz ez a kijelentés. Ugyanis youtube-on van több videó is, ami szerint megoldható, csak a nano SIM-et kell módosítani hozzá (persze senki nem vállal érte felelősséget és nyilván feszül/szorul az egész), vagy egy nem túl elegáns kiegészítővel (természetesen a második SIM aljzaton kétoldalas ragasztó val, azaz a hátlapra ragasztható.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tsabeekaa #4878 üzenetére
Nem kell, de köszi!
Felteszem szerintem a Xiaomi.eu 7.7.13-at... Bár jó lenne ez a cucc... De szerintem Velvet kernel + legfrisebb miui jó lesz aksiban.... Remélem. Nem tudom mi a baj, akármit állítok az jön, hogy gyári beállítások visszaállítása, így kezdi, el ssem kezdődik az, hogy lépjek be Google stb....
-
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
tsabeekaa #4862 üzenetére
Miket állítgattál még?
Nekem olyat írt ki, hogy tegyen vissza a gyári beállításokat, ilyenek... Mondom hirtelen mi a franc. Rámentenem és visszarakott TWRP-be.
Lehet kipróbálom majd SuperSU roottal.
Mi5-re felment, viszont az animáció nagyon nem jön be, szerintem leszedek egy animáció nélküli verziót.
-
Buckey
őstag
válasz
tsabeekaa #3978 üzenetére
Én a telefonomra ébredek, nincs MiBand-om. Órát is ritkán viselek, munkaidőben egyszerűen akadályozna, otthon meg már nem venném fel.
Vannak még csodák, bár, szerintem nincs sok különbség szoftver ügyileg a két készülék között, vagy éppen kompatibilis a két készülékhez.
-
válasz
tsabeekaa #3946 üzenetére
Akkor marhára nem értem,hogy miért van az hogy nálam és másoknál szinte semmivel se jó,többeknél meg vagy minden probléma mentes,vagy csak 1-2 eszközzel nem működik.
Jaaa most értelmeztem jobban,hogy Te mire gondolsz.Mindenhez kapcsolódik,azzal nincs gond,csak megbízható eszköznek nem tudod beállítani,így mindig kell neki a jelszó/ujjlenyomat,kivéve a MiBandet.Ez a gond sokunknál. -
Buckey
őstag
válasz
tsabeekaa #3921 üzenetére
Akkor ez MIUI specialitás.
De ez legyen a legnagyobb baja a telónak.
Viszont a javasolt téma eddig tökéletesen bevált, pedig próba képpen elég sokat nyúztam a készüléket, de eddig még nem lett 00:00 az ébresztés kijelzése.Mégegyszer köszönöm a tippet ht42 fórumtárs.
(#3924) helixP, akkor még egy alternatíva, de azt hiszem, már nem térek vissza Novára, megtetszett ez a MIUI felület/kezdőlap.
Sok appom nincs, ami van, az meg elfér 4 mappában (Iroda, Navigáció, Internet, Média). A maradék kettő (Kuka és Beállítások) meg leghátul, ugyanis az appokat egyszer elég beállítanom, nem piszkálom minden nap. A rendszerbeállításokat meg az Értesítési sávról is el lehet érni. -
Flashget
félisten
válasz
tsabeekaa #3208 üzenetére
Ez regen nem igy volt, de amiota oket is azzal vadoltak meg, hogy jelentenek a xiaomik kinai szerverre, azota van ez. Nem emlekszem a redmi 1snel ilyenekre.
mas
sd kartyara elkezdte a hulyeseget, hogy formazzam meg..beolvasni nem tudja a fotokat rola. Kivettem vissza raktam de semmi hatasa. Atraktam redmi 1-be ott beolvasta..lementem pc-re a tartalmat utana formazhatja.16GB-bol van meg 2GB szabad hely tehat nincs tele irva.
Regebben a redminel is volt ilyen de akkor megjavult kivet utan. Jo lenne ha nem haldoklana....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest