- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z #14237 üzenetére
Rosszul mondtam, a fiam vodás feltöltős kártyájával próbáltam, azzal nem ment. Most az én előfizetéses kártyámat raktam bele, ami szintén nagy, azzal egyből vodafone 4g. Úgyhogy gond egy szál se. Pedig ez a tuti kártya viszonylag friss, idei. Akkor apn lesz. Talán kicsit korán vettem meg a karácsonyi ajándékot, de eláll addig.
-
micafighter
nagyúr
válasz
z123456z #14216 üzenetére
Ugy tudom igen, az egyik hely h+ot tud, a másik 4g-t. Másik két kártyás telóm is pl egyik helyen 2g-t tud, masikon h+ -t. Amugy a 4ghez hogy menjen a sim kártyának is tudnia kell a 4g-t, ha több éves a sim be kell vinni a szolgáltatóhoz hogy cseréljék 4g képesre, ingyen cserélik.
Amugy éppen kitörheted a próba kedvéért, mert utána abba a kis keretbe visszarakod a simet amiből kitörted és ugyanúgy jó lesz.
-
micafighter
nagyúr
válasz
z123456z #12918 üzenetére
Nincs mit
A konkluzió lemaradt, de valamennyire magától értetődik, ezért érdemes kijelzővédőt használni, mert annak a cseréje párszáz vagy max pár ezer forint, míg a telefon kijelzőjének a cseréje minimum 30ezer körül van.
(#12921) Kolondrum factory resetet kapott a telefon? Utána próbáltátok az ő fiókját hozzáadni, a fiókjából az adatokat visszaállítani a telóra, és most kéri hogy lépj be egy olyan fiókkal, ami már volt azon az eszközön?
(#12913) nagyra Köszi az összehasonlítást
Akkor azt a 15 dollárt megérheti a Sony szenzor, ha egyértelmüen jobb
-
kelly416
veterán
válasz
z123456z #12916 üzenetére
Az egyik felét micafighter jól leírta. Én meg azt szoktam írni a kulccsal karcolósra, hogy fáradj a szobád ablakához és karcold meg kulccsal. Ugye, hogy nem sikerült? Na most szüleid voltak előrelátóak és zafírüveget tettek bele? Nem hinném.
A másik meg az, hogy nem hiába van kézbe a telefon asztalra fektetés helyett. Vegyél kézbe egy deszkát, amiben van egy szög félig és üsd be egy kalapáccsal teljesen. Lehet, hogy sikerül, de sokkal macerásabb, mintha mondjuk egy tuskón lenne a deszka, hogy legyen húzása is az ütésnek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
A gorilla glass és egyéb "karcálló" üvegeket (Mohs-skála 5,5ös keménység) nem a fém tárgyak fogják összekarcolni (amik csak 4-5 erősségüek), hanem az apro por és homok (kvarc) szemcsék (6-7-es keménység). Ha valaki nem tölti egész életét labor környezetben akkor lehetetlen elkerülni hogy a telefonod érintkezzen por/homok szemcsékkel valamilyen formában, amiből előbb-utóbb karc lesz. Amit nem fog a por/homok előbb-utóbb megkarcolni és alkalmas lehet (pl megfizethető) kijelzőnek az pl a zafír (8as erősség) amit minőségibb óráknál használnak (nem apple) illetve nagyon ritkán telefonnál is használnak, pl a HTC U Ultra drágábbik verziójánál.
-
aytukabozs
addikt
válasz
háát...
ILYEN videó is van róla, de azért én nem fürdenék vele a Balcsiban(#12915) LaMazZz
Igen a B20 (800MHz) meglétét a 4G LTE rovatban kell keresni.
Ha ilyen telefont akarsz, szerintem ne várj vele, mert már jön az 5-ös sorozat, ezek előbb utóbb el fognak fogyni, a 4/64-es feketében pl. már most is egyre kevesebb helyen van.Mindamellett a B20 lefedettség (egyelőre) inkább a nethez jutásodat tudja erősen befolyásolni, ezek a készülékek ugyanis a 4g-n kívül a 3 és 2g-t is tudják szóval hacsak nem bivalyb*sznádon laksz, valamelyik hálózaton mindenképp elérnek.
-
sandró60
addikt
válasz
z123456z #12823 üzenetére
Nyugodtan frissíts.Így 4 nap után intenzív használat mellet semmi probléma.Igaz én nem tudom a 6-os verzióhoz hasonlítani,mert ahogy megvettem a telefont következő nap ment rá a frissítés.Az előző telefonomhoz képest az akku használata ég és föld a Xiaomi javára
Azért a Wifi legyen bekapcsolva a telefon ható távban legyen.
Nem kell csere- berélni rányomsz,hogy frissítsen a telefon elvégez mindent. -
crok
Topikgazda
válasz
z123456z #12662 üzenetére
Már leírtam de leírom mégegyszer.. van megoldás ha mégis lenne ilyen gond. Ott van a logout blogomban leírva. Még arra se veszik az emberek a fáradtságot hogy elolvassák, nemhogy végigcsinálják. Hasonló tüneteket produkál pár egymástól független dolog (hanghívás közben rossz hang) ami még csak nem is mindig a ROM fejlesztő hibája (VoLTE.. "OK Google"..) de vannak rá leírások hogy mit kell csinálni, ráadásul úgy szedtem össze hogy a legnagyobb valószínűséggel előforduló és legkönnyebben megoldható hiba megoldása van elől, és mélyül a víz ahogy mész előre.. Az, hogy nem kapsz választ.. nem, mert amolyan poroszosan működik a magyar, akkor van síás ha gond van, azt nem szokta írni ha nincs.. így persze hogy csak az jön le, hogy a telefon szar, mert amúgy 100+ felhasználónál nincs hiba de nem írja le mindenki hetente egyszer hogy "na, ezen a héten se volt gond" de van aki meg napi 10+ értelmetlen hosszászólással generál másik 50+ értelmetlen választ amit egy egyszerű keresés is megoldhatott volna (vagy ha már megoldást kér akkor legalább azt csinálná amit mondanak neki.. mert ha folyamatosan mellémegy annak amit írunk akkor minek írunk? És ő minek ír..?). Komolyan úgy gondoltad, hogy egy ilyen kérdésre most akkor kapsz 140+ választ hogy "nincs semmi baja"? Az ilyen write-only userek teszik átláthatatlanná a topikokat. Le kellene már erről szokni, 2017-ben mindenki képes szerintem a Google és a fórummotorok keresőinek használatára, főleg ha okostelefonokról van szó. Az értő olvasás se árt ha megy.. és tényleg kezd gáz lenni hogy az ára miatt bárki beleválaszthat *ebbe a fosba*. Ha minden ilyen write-only usert "kiszolgálnánk" akkor heteken belül átlépnénk de min. 2018 elején átlépnénk a 100000 hozzászólást.. És őszinte leszek sokszor éreztem már egy-egy hozzászólásnál hogy "ott az összefoglaló, ott a kereső, ott vannak a leírások, de jó, még most az egyszer leírom megint.. de inkább nem.."
@somé: sajnálom.. de megértem.
-
helixP
nagyúr
válasz
z123456z #12669 üzenetére
Azért nem "tolongtunk", mert az összes általad akkor feltett kérdést 1000x megválaszoltuk a fórumban korábban, csak arra sem vetted a fáradtságot, hogy visszaolvass. Azzal a kérdéssel, hogy "csalódni fogok-e benne" nem tudunk mit kezdeni.
Ha elkezded a fosozást, akkor valótlanságot terjesztesz, ezért nyílik ki a bicska a zsebében. -
-
válasz
Eszedbe ne jusson ilyet adni a gyereknek.. Felejtsd el..
Utána még számonkérés lesz az apjánál. ...
Feltehetőleg FEJLESZTŐI romban kijött egy hiba, akkor valószínűleg mind egyből szar lesz, merAZinterneten kommunikálnak így mind szar lesz.
Még te vagy felháborodva, mert nem olvasunk helyetted... ? Add el, állj el a vásárlástól, de ne szennyezd a topicot hülyeséggel.
Szerinted tömeges problémáról van szó? Hm?
Arra nem gondolsz, hogy esetleg azért nem jött válasz, mert elégedetten használjuk? Én pl nem lesem a topicot minden szir-szar miatt... Használom, üzemel.
Bohóckodni nincs kedvünk, tehát ha nincs több kérdésed, add el mihamarabb, VAGY NORMÁLISAN kezdj el kommunikálni.
-
nagyra
tag
válasz
Figyelj már, tekintve hogy k*rva sokan olvassák és írnak is a fórumban, és csak 1 ember válaszolt, akkor valószínűleg nem tömeges a probléma. Pl. nekem sincsen semmi baja sem a hanghívásnak, sem semminek (mivel a legújabb ápdétben javították a zenelejátszás bugot).
Amúgy meg, van kereső, használni kellene, nem kérdezgetni a nagyvilágban. Amikor megvettem a telefont, én végiglapoztam mind (az akkor) 10 000 hozzászólást. Igen, volt pár óra, de a "hiba" "probléma" és hasonló szavakon elég hamar fenn akad a szemem. Szóval aki nagy tudású telefont venne (főleg kínait) olcsón, sokezer (khhmmm... sok tízezer) forintot spórolva egy Samsunghoz képest, az vegye a fáradságot és OLVASSON BELE EGY KIB*SZOTT FÓRUMBA, ahol már május óta foglalkoznak a telefon tulajdonsásaival, hibáival.
De ez csak az ÉN véleményem, természetesen vannak sokkal okosabb, szebb, (és gazdagabb
) emberek a nagyvilágban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest