- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeon.hu #12870 üzenetére
Én Lineage 14.1-et használok,nekem bevált.
Üzemidő is jó,stabil,szinte stock droid,de ami nálam a legnagyobb előny,hogy sokkal jobb a memória kezelése mint a MIUI-nak.
Próbáltam RR-t is,az se rossz,jó benne a rengeteg beállítási lehetőség,de az üzemidővel nem voltam túl elégedett.Mondjuk a gyári kernelével nem próbáltam,Faust 6 volt a telón,de azzal nálam nem remekelt,viszont ugyanezzel a kernellel és Lineage-dzsel teljesen jó az üzemidő. -
zeon.hu
nagyúr
-
pluhm
aktív tag
válasz
zeon.hu #7605 üzenetére
Van 8.5, de csak 1,5 napig volt elérhető pár napja OTA-n. Manuálisan fel lehet rakni, valaki korábban belinkelte ide a rom elérhetőségét, azt le kell tölteni és a zip fájlt betallózva feltelepíteni. A lényege a frissítésnek, hogy Android 6-ról 7-re frissít, de marad a MIUI8. Ha viszont fenn van ez a rom, akkor szintén manuálisan át lehet állni mindenféle bootloader nyitás és egyéb macera nélkül a fentebb említett módon a Dev 7.8.10-re, ami viszont MIUI9, de béta.
-
Flashget
félisten
válasz
zeon.hu #7304 üzenetére
Lehet használni de szerintem felesleges, mert a toknak elég nagy az ablaka amin ugyanaz van mint amit ráragasztanál a kijelzőre. Esetleg sima fólia mehet rá ami a karcoktól megvédené ha egyáltalán karcolódna ilyen tokban.
Glassal viszont már vastag neki a telefon nem arra tervezték a méretét, hogy túl legyen biztosítva.
Az én véleményem, ha ezt a tokot használja valaki nem kell semmit sem a kijelzőre ragasztani.
Csak annyit teszteltem rajta, hogy felhívtam másik mobilról ahol kiírta a számot és ha mentve volt a nevet is. Viszont ha valaki fényképet is rak a számhoz na az itt már felejtős. -
kelly416
veterán
válasz
zeon.hu #6861 üzenetére
Bakker. Most jutott eszembe, hogy pár éve jártam hasonlóan. Kísértetien hasonlóan. Átirányítottam a telefonomat a cégesemre "ha nincs válasz xy másodpercig" feltétellel. Aztán idővel átirányítottam a cégesemet a sajátomra (nem hülye vagyok, mindennek volt oka, nem akarok ezzel terhelni itt senkit) viszont elfelejtettem eminnen kikapcsolni az átirányítást. Így sikerült elérni, hogy szólt a sajátom pár mp-ig, a hívás átpattant és egyből vissza is, mivel ott feltétel nélküli azonnali átirányítás volt. Eredmény, szólt a telefonom pár másodpercig, aztán újra indult a csengőhang, aztán újra indult a csengőhang, aztán ...
Ja? Ennek van meg a bibije? Ezt találtad meg? Mármint a csengőhang ismétlést?
-
xTech
tag
válasz
zeon.hu #6904 üzenetére
Azt még megpróbálhatod, hogy: Developer options > legörgetsz alulra > Memory optimization > Off
Nekem ez kellett ahhoz, hogy 1) mindig kapjak notit, 2) ne tűnjenek el a notik, 3) ne zárja be az appokat a háttérben. Minden más, amit próbáltam (pl. autostart, akku beállítások változtatgatása stb.) nem hozott eredményt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
zeon.hu #6883 üzenetére
Biztonság alkalmazás=>Akkumulátor=>Alkalmazás akkumulátor kímélő=>Kívánt alkalmazás
Ide mindent hozzá kell adni kivételnek, amit szeretnél, hogy fusson háttérben és helyet is tudjon meghatározni.
Ide tartozik a Viber, Messenger stb is, ha azt szeretnéd, hogy biztosan érkezzenek az üzenetek azonnal, illetve a különböző widgetek is, hogy tudjanak frissíteni, valamit a tracker alkalmazások is. -
válasz
zeon.hu #6578 üzenetére
Hogy érted,hogy más méretű?Mm-re ugyanakkora mind a 2.
A Note 4-ek közötti eltérés kimerül annyiban,hogy az MTK-son máshol van az infra és az értesítési led,de méretre még a különböző SoC-vel szerelt telók is megegyeznek,a ram/rom méret meg pláne nem számít a külső méretekben.
Vagy valamit félre értettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest