- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Figyelj, ez megint egy olyan plusz, hogy most is tudsz zenét hallgatni miközben játszol. Van amikor használom 2-3 órás Forza futam van hogy nem.
Az pedig, hogy tényleg nem csak arról szól, hogy van Józsika aki gamer, hanem van család, akik esetlegesen néha leülnek filmezni, vagy megboldogult anyám. Ez számomra megint csak szimpatikus. Igazat megvalva a SONY-nak rengeteg olyan húzása volt ami számomra kellemetlen. És amúgy is Xbox párti voltam ebben a generációban. Így most eléggé elvakult vagyok SAJNOS!
De eleve a Forza az egyik kedvenc franchise-om! Így nekem már ez miatt is megéri az új gép. Az XLive fejlesztése csak hab a tortán, a skype megjelenése szintén. Remélem a 15 új játék nem tartalmaz kinect játékot. És megvárják a Kinect berobbanását kicsit!
Érdekes év elé nézünk!
Jó lesz ez, de azt se szeretném ha valamelyik gyártó elhúzna. Minél kiélezettebb egy piac , az annál jobb megoldásokat szül. De az Xbox One és a PS4 is 5-6 év múlva a jelenlegi koncepciójának egy teljesen más irányát fogja képezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lesz ez, de azt se szeretném ha valamelyik gyártó elhúzna. Minél kiélezettebb egy piac , az annál jobb megoldásokat szül. De az Xbox One és a PS4 is 5-6 év múlva a jelenlegi koncepciójának egy teljesen más irányát fogja képezni!
l.skywalker
IntelKiller7