Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Az új doboz sokkal egyszerűbbnek és olcsóbbnak tűnik, mint a Slim vagy akár az eredeti verzió. Ez csökkenthet az árán. Emellett nem baj, ha nem üt el egymás mellett a két konzol, ha már egyszerre kell tulajdonolni.
Amúgy a specifikációkban semmi nem változik? Egyáltalán? Nem kapja meg az új controllert és blu-ray lejátszót se kap?
(#1099) Dr.F.E.R.I.: Én úgy vettem észre, hogy többnyire azért bele szokott férni a $>>€ átváltásba a magyar ár is.
(#1101) Helmoras: Ezt így fél óra eltéréssel hogy?

(#1102) vekk200: Az ünnep miatt rendszerint szoktak engedményt adni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
k4rL^
senior tag
$499 kezdő áron indit a konzol novemberben?
-
lacy86
addikt
500 Euro lesz nalunk is? vagy itt meg meg ra AFA?!

/ Amugy szerintem egy poppet sok erte , foleg hogy a game-k is szerintem dragak lesznek hozza -- de meg nem olvastam el minden hirt nem akarok hulyeseget irni /
-
keIdor
titán
válasz
vekk200
üzenetére
Az az igazság már régen le kellett volna váltani, elavult. Nálam speciel nincs is használva már nagyon, csak azért nem adtam el, mert szeptemberben erre lesz GTA5. Meg most PS3 kéne Last of Us miatt és ennyi, kifújt.
PC-men szebben és gyorsabban fut minden, 4x annyi pixelszámmal és még AA-val is. -
vekk200
tag
Sok áruló eddig bezzeg jó volt a jó öreg 360 mostmár meg hogy kezd bejönni az új megy a levesbe mi..én biza maradok még szerintem elég sokáig eladni se fogom az tuti biztos mindig elő fogom venni..

-
Blaise
veterán
Arról a 21 országról vannak infók?
-
szpal17
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Ezt így teljesen érthető, de a slim vátlozat után azért meg szoktak állni. Ráadásul nagyon hasonló lett az új 360, mint az XO...
Persze ha jóárasítva lenne az új 360 még lehet beszereznék 1-et, mert a slimet eladtam elég jó áron.
MasterMark: Jaaa...
De legalább megtudtam én is a dollár/euro ilyen kezelését...már sok helyen találkoztam euro=dollár árral... -
MasterMark
titán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Így már érthetőbb.
szpal17: Nem neked ment a szmájli, hanem az árra.

-
Xirtam
veterán
O Yes! Ezt vártuk!
0 KINECT , csak játék! Köszönöm Microsoft.

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Úgy tudom, hogy USA-ban nettó árakat adnak meg, mert az egyes tagállamokban eléggé nagy szórás van az áfakulcsban. Ezzel ellentétben EU-ban viszont a bruttó árakat szokták feltüntetni. Majd valaki kijavít, ha nem így van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyik sem érdkel annyira.... Csak a Halo... 60fps, dedikált szerverek...Álom.
(#1083) pzstmKi hitte volna, csak párszor mondtad el.

Amúgy meg csak igaz lett a dolog, csak a játékokról szólt a konferencia.
-
woodbear
addikt
nem akarok 360-on játszani az E3 utáán

-
szpal17
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt inkább tényként írtam...általában mindenhez hozzáraknak jó pár tizest. Ha ugyanannyi lenne, mint amennyi a forint árfolyama, akkor meglepődnék.
-
Helmoras
őstag
Forza 5 és a Titanfall tetszett, a többi nem keltette fel az érdeklődésemet :S
-
szpal17
őstag
Lehet szépen gyűjtögetni a pénzeket. 500 dollár és 500 euró áron lesz a konzol (két valuta közötti különbség nem nagyon érdekli őket)...nálunk még hozzá kell tenni jó pár tizest.
-
keIdor
titán
Ezzel a Forza 5 videóval engem megvettek kilóra.
-
negyven2
nagyúr
-
Tomics
addikt
Irjatok skacok mert melobl csak a ph forumra van idom. Szoval eddig novemberi megjelenes a ttutti? Arara is kivancsi vok.
Irjatok!

-
rocket
nagyúr
Novemberben jelenik meg a konzol.
-
leviske
veterán
Ez alapján úgy tűnik, hogy a használt játékokkal kapcsolatos botránnyal csak és kizárólag jól jártak, mert sokkal többet beszélnek a XO-ról, mint a PS4-ről és a WiiU-ról együtt. És elvileg arányaiban pozitívabb is a vélemény (ami mondjuk nem tudom mitől van
).Bár kérdés persze, hogy mennyire reprezentatív mintából dolgozik a GT és mit vesznek pozitívnak/negatívnak és semlegesnek...
-
rocket
nagyúr
Nem valoszinu ezen valtoztatni fognak.
Abban remenykedhetnek, hogy a Xbox One-rol mar az E3 elott minden rossz kiderult, mig a PS4 eseteben lehetnek meg felhasznaloi oldalrol nezve rossz dolgok amiket sokan tenykent kezelnek, hogy nem fog bekovetkezni, pl. fizetos PSN, hasznalt jatekok utani sarc, stb.Sony most mindenre valaszt kell adjon, mar nem lehet sunnyogni tovabb, ahogy a M$-nak se

-
vekk200
tag
Hé most ma derül ki hogy mi lessz ebböl az egészböl?

-
negyven2
nagyúr
Szerintem ez nem ekkor fog eldolni. Bar ha TE allitod, akkor biztosan, hogy igy lesz. Bar (igaz, hogy mas volt a helyzett) en meg emlekszem, mikor a x360-at is sokan temettek, meg a megjelenesekor is, hiszen a PS3 akkar is 3x erossebb lesz. En azt mondom terjunk vissza erre ugy 5-6 ev mulva.
Vagy esetleg Sony/Microsoft reszvenyesnek tetszik lenni? Vagy egy adott termek/szolgaltatas sikeresege (es itt inkabb arra gondolok, hogy menyire jo az adott egyen szamara) attol fugg, hogy mennyire hasznaljak/adtak el belole. Reszben igaz de reszben meg.
De egyszerubben leirva. Most meg mindig csak a reklamot/narketinget latjuk majd meg. Az, hogy ebbol tenylegessen mi is lesz meg majd csak kesobb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rocket
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyetlen bojkott nem jott meg be a jatek piacon.
DLC-k ellen is lazadtak, hogy fel jatekot kapnak teljes aron, aztan a masik felet DLC formajaban meg1 jatek teljes aran adjak a kiadok, megis nagyon sokan megveszik.#1051: Osszeall 10 ember megvenni 1 jatekot, es felossza a jatek idot, Pisti reggel 8:03-tol 9:17-ig, Jozsika 9:18-tol 10:59-ig stb.

Viccet felreteve nesze semmi fogd meg jol, teljesen ertelmetlen igy ez a rendszer, kicsit olyan erzesem van, nem tudtak mar mit ktialalni, ezert otlottek ki ezt a marhasagot. (mar ha tenyleg igy fog mukodni.)
Azt szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy egyszerre 10 gepen jatszhat 10 ember 1 jatekkal.#1055: Akkor meg van ido gyorsan Sony reszvenyeket venni, es eladni a M$ reszvenyeket

-
Def26
félisten
Microsoft kills game ownership and expects us to smile Elég érdekes cikk
-
woodbear
addikt
Én nem szólom le a drive club-ot mert nem sokat tudunk róla, de az szerintem olyan Test Drive unlimited szerű bandázós árkád dolog lesz. Nem hinném, hogy eséllyel pályázna a forza5 mellett a legjobb autós játék címre, de majd kiderül. GT7-el meg majd a gyerekem fog játszani
pedig még nagyon nincs tervben

-
Xirtam
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Picit előre szaladtál.
GT7? Majd ha a japók megtanulják hogy végre egy autós szimulátor játékba ami a "The Real Driving Simulator" nevet viseli bekerüljenek a HIVATALOS AUTÓ HANGOK. Beszélgethetünk. . . Addig a Forza az etalon ezen a téren. A Drive Club utolsó fejlesztői naplója után inkább vicc kategória az a játék. 
-
woodbear
addikt
Forza5 ingame teaser beszabehu
-
molnarpeter
nagyúr
Szó volt itt Wii-ről, meg hardcore rétegről. Nos, a Microsoft megcélozza mindkettőt. Kezdődött a Kinecttel, folytatódik az egész Xbox koncepcióban. Adott egy erős vas, felhős erőforrások, ergonomikus kontroller, de ott vannak a casual dolgok is, mint tv, és mozgásérzékeléses játékok - de közben nem folyik ki a szemed a grafika miatt. A One szinte a teljes piacot képes lefedni, szerintem ez lesz a sikere, hiszen nem csekély vásárlórétegekről beszélünk.
-
vekk200
tag
Egyre jobban látom hogy nem lessz akkora sikerük ebben az évben az új géppel mint annó a 360 al volt...mostmár sok a megkötés ez az online szarság is minek kell ezeket bele rakni egyszerűen elfogja veszíteni a gép a sajátosságait..

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Nem látom semmi jelét annak, hogy az M$ letérni szándékozna az eddig kitaposott ösvényéről. Kreáltak egy újabb izomgépet a Sony saját izomgépe ellen, hogy ott folytassák, ahol most tartanak az elődmodellek, fej-fej mellett. Eszük ágában sincs szerintem a Nintendo útját követni.
-
leviske
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
És akkor lényegében Te a Wii-t egy hardcore közönségnek szánt konzolnak tartod? Csak mert lehet az én szemszögemmel van a gond, hogy mondjuk egy Androidot se tartok hc kézikonzolnak attól, hogy van 300000 alkalmazás közt 5(?) valósan jó, "hc" játék.
De mostmár nagyon elkanyarodtunk. A lényeg, hogy szvsz nem lehetetlen, hogy a Microsoft is a Nintendo útját akarja követni és nem a HC réteg lesz a leginkább megcélzott közönség, ahogy a Wii esetében sem az volt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Ja, csak emellett más rétegeket is bevont. Mert a Monster Hunter 3, Metroid Prime 3 és Other M, a két Zelda, a Xenoblade Chronicles és a többi cím az nem casual. Sőt, aki hc jRPG gamer, az vett Wiit.
Mondjuk nyílván nem a "grafika mindenek felett" réteget fogta meg a Nintendo.
-
molnarpeter
nagyúr
Ez jó nagy baromság, saját példámból tudom: koliban sz.r a net, szóval mikor beviszem a boxot, hol csatlakozik, hol nem (inkább utóbbi), így mennek a FIFA meccsek, CoD osztott képernyőn, Kinect cuccokkal hülyülés, nameg egy kis Forza. Most a net miatt nem lehet majd használni arra a gépet, amire való?

-
Mister_X
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Nem volt a Wiinél semmiféle fájdalmas elválás a hardcore rétegtől, sőt. Az irányítás lehet meg lett erőszakolva pár helyen, de az egy-két sorozat javára vált (Metroid Prime, Super Mario, Zelda), a többinél (Monster Hunter, Xenoblade, stb.) meg ott volt a Classic Controller (Pro) támogatás és több exkluzívnál is csak el kellett forgatni a kontrollert.
-
leviske
veterán
A LocoCycle egyike az említett 15 exkluzív címnek? Esetleg része a 8 új franchise-nak is? Mert ha jól értem, eddig be volt jelentve X360-ra, de végül XO-ra hamarabb jön.
Mindenesetre, ha mindkét kérdésre a válasz igen, és esetleg még jön is pár hasonló kaliberű játék a bejelentett 15-be, akkor némileg értelmet nyerne az összes intézkedés, meg a bemutató hangulata. Mert ebben az esetben arra tippelnék, hogy a XO inkább a Wii szerepét szeretné átvenni, kevésbé fájdalmas elválással a hardcore rétegtől.
-
keIdor
titán
Hát... Azért érezni, hogy nem mindenre van jó hatással ez a fene internet. Mindenhol ott van, elérhető... Vissza is élnek vele. 24h login, használt játékok korlátozása... 5-10 éve barátságosabb volt minden. Nem vagyok nyilván internet ellenes, 1 óráig nem töltök már el időt nélküle, a telefonjaim is 24/7 rajta vannak, de ezek nem kellenének.
Régi időkhöz képest ez minden csak nem friendly.
-
Trak
addikt
Félreérted. Ha nem logolsz be 24 óránkánt, akkor nem enged semmit futtatni (legalábbis játékot biztos nem), de ha belogolsz újra, akkor megint menni fog minden.
Ha 1 hétre elmész, áramtalanítasz, utána hazajössz, bekapcsolod, belogolsz neten a live-ba, akkor menni fog minden. -
lacy86
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"Az Xbox One nem fog állandó internetkapcsolatot igényelni, de huszonnégy óránként legalább egyszer be kell logolnunk a Live-ba. Ha nem tesszük, egy játékunk sem fog elindulni."
Ezt akkor se ertem meg ha agyonvernek , hogy mi ertelme van
/ Ha En nem akarok "latni" 1 hetig xbox-ot akkor oda van mindenem?! / -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Napfénysüti
nagyúr
-
leviske
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Angry Joe gondolatmenetét folytatva: A visszajelzésekre hallgatva már nem követelnek rendszeres véráldozatot, így vélhetőleg a DNS elemzés is kimarad.

(#1011) pzstm: Abban egészen biztos lehetsz, hogy egyszerre nem lehet majd vele több helyen játszani. Max feltelepítve lehet gondolom.
-
pzstm
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
miért?
nekem és öcsémnek is lesz mondjuk xbox one a szobájában, családban marad alapon megosztjuk a dolgot, de egyszerre nem játszhatunk? Neeem....itt valami más van...
-
Def26
félisten
No akkor alapítsuk meg a családfát, testvérek, apák, unokatesók stb. Egy kérdésem van, ki lesz anya és apa?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pzstm
titán
Az Xbox One esetében a felhasználó által vásárolt és az adott gépen aktivált játékokkal bárki játszhat az aktiválásra használt konzolon, emellett újdonság, hogy a felhasználó által kiválasztott legfeljebb tíz családtag tetszőleges Xbox One konzolon futtathatja a megosztott játékokat.
Vagyis ha azt mondom, hogy woodbear a testvérem, Xirtam is testvérem, meg orichaclcos meg a cégnél még valaki, és mi családtagok vagyunk, akkor így összeállunk öten, összedobjuk a pénzt a játékra egyszer és mindannyian játszunk vele?????
Vagy most valamit nagyon hülyén fogalmaztak meg vagy totál nem értem ezt :S
Forrás: HWSW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7