Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az ORI gyereknek való?? Voltak olyan részek hogy csak a jó neveltetésem, és a jámbor természetem tartott vissza attól hogy üvöltve falhozcsűrjem a kontrollert
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván egy 10 éves simán megcsinál ilyen részeket, de én őszültem tőle

-
Jovanny2
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Emberi árra? Már 5990-ért is adták.

-
CtiveR
tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az Ori jó kis játék, látványos háttér a kategóriájában (ez a scrollozós mászkálós), de inkább gyerekeknek való szerintem. A PEGI 7 évtől ajánlja, ami kb igaz is, bár nincs benne nagyon rémisztő dolog szerintem, de az ismerős 9-10 éves gyerekek már unalmas találták, kisebbek el voltak vele. Szóval ha van 7-10 éves gyerek, aki játszana vele, akkor ok, egyébként szerintem nem nagyon lesz használva.
Más. Bevásároltam én is egy jó kis Far Cry 4 Gold-ot, Witcher 2-t (potom áron és ezzel elleszek, amíg a 3-as emberi árszintre süllyed) meg a Red Dead Redemption-t.
Ez egyébként milyen akció volt? Az xbox oldalra belépve tegnap láttam hogy , de a normál goldos akciók máshol vannak, ha ott nem hirdetik soha nem jövök rá, hogy egy csomó program le van árazva, némelyik nagyon durván.
Kicsit követhetetlenek ezek az akciók. A Red Dead pl szerintem egyik listában sincs, csak itt olvastam fórumon, hogy le van árazva goldosoknak. Lehet, valamit nem jól nézek, de semelyik akciós listában nem láttam.
-
JamesHun
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
hát ha ennyiért megkapom az ultimate kiadást lehet beneveznék
Még külföldi utazással se lehet ennyiért megszerezni
Bár el nem adnám az biztos
-
Corpuscle
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Annyiért az Ultimate Editon-t kizártnak tartom. Bár igaz lenne...
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Full HD-ra ott az asztali Blu ray meg a 140 film amit megvettem hozzá 👍. A tomb raidert vettem meg most csak 1500 huf volt akciósan. A 3 havi gold előfizu mellé meg amúgy is kaptam egy 3000-es vásárlási utalványt szóval ingyen volt 😆
Egy bajom van csak a digitális cuccokkal. Itt a belváros közepén a drága T-home nem képes csak 10Mb/sec-et nyújtani 😡 és így nagyon sokáig tart minden.... -
Bogyi007
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Wifiről nekem is siralmas a letöltés pedig nincs messze a box a routertől.
Madzagolva azért is jó mert ha pl használsz Pc-n Plex Media Servert és a Onera is leszeded a Plex klienst akkor simán tudod a FullHd filmeket is nézni a Boxon.
-
zsolti72837
addikt
-
Krissz1983
aktív tag
Hoppá. Kábelről gyönyörűen megy 👍 na akkor 1 hét diablo 😆
-
Xantomas
őstag
Nem értem ezt a Live előfizetést.
A múlt hónapban jött levél, hogy 2800 ft-ra emelkedik a live előfizetés díja egy hónapra. Tegnap megint csak 2000 ft-ot vontak le.
Most akkor a leírtakkal ellentétben csak egy havi emelés volt, vagy kisírták, hogy ne emeljenek árat? -
rdt89
addikt
válasz
Sicilian
üzenetére
Köszi az infót.

(#76176) Czimby, (#76177) pzstm:
6-7 éve Forza-zok és mindegyik meglepett ezekkel a finomságokkal eddig, de a 4 produkálta a legtöbbször ezt, bár lehet ott azért vettem észre sűrűbben, mert 180 ezer km-t toltam bele.
Köszönöm a válaszokat, akkor velem lesz a probléma, nem a játékkal. Emberi bugra meg nincs hibajavító csomag.
-
pzstm
titán
Kicsit hosszú, de kellemes olvasmány, hátha több ember látna tisztán, kicsit tisztábban, mi is a cél, mi is a stratégia, irány jelenleg:
Scorpio rising: Microsoft's plans for Xbox One and the future of video games
-
rdt89
addikt
Más még nem tapasztalta a Forza játékoknál (2-3-4-5-6-Horizon 1-2), hogy sokszor kanyarból kiforduláskor hiába nyomja a gázt nem reagál a gép, csak gurul 2-3 másodperces fázis késéssel? Eddig mindegyik Forza produkálta ezt és egy kiélezett versenynél ez nagyon kontroller recsegtető érzés tud lenni (minden segítség ki van kapcsolva).
-
H4rt1g4n
tag
Rosszul emlékszem, hogy az Evolve F2P játék lesz/lett?
Tegnap még akciózva láttam csak, de véletlenül sem ingyenesen.
-
Pacee90
tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Akkor vidd vissza nekik gyorsan ! És kérj egy új gépet !
-
kerti008
aktív tag
Kiprobaltam a Halo 5-ot az ingyenes het alatt. Van valami otletetek hol erdemes venni?
-
Pacee90
tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Téged valaki átvágott tesó

-
Def26
félisten
válasz
Krissz1983
üzenetére
Nem tudom, hogy eleve felújított gépre ugyanaz e a gari.
-
Krissz1983
aktív tag
Segítsetek kérlek. Jól tudom hogy vásárlástól számított 72 órán belül ki kell cseréljék a terméket ugye?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igazából semmi különleges.
-
Krissz1983
aktív tag
Ehh negyedszer kezdem újra és mindig megáll 81%-on. Asszem reggel viszem vissza.
-
Czimby
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Mad Max
Próbáld meg hosszan nyomni a bekapcsoló gombot
-
Krissz1983
aktív tag
Folyamatosan 81%-nál áll le a frissítés... Kezdek ideges lenni.
-
Krissz1983
aktív tag
Köszi.Rögtön egy kérdés. Ha az első bekapcsolás után a frissítés valami hibára hivatkozva leáll az nagy gond vagy sűrűn előfordul az ilyesmi?
-
Hány kepet es videót tárolhatok a live tarhelyemen? Egy ideje mar kiírja a game dvr, hogy fogy a hely stb. Töröltem egy csomó videót, de ez sem eleg neki.
-
válasz
Krissz1983
üzenetére
Tomb Raiderek, Halo sorozat, Sunset Overdrive, Gears of War sorozat, Forza Motorsport
-
Krissz1983
aktív tag
Na én is csatlakoztam ma hozzátok egy felújított x one-al. Remélem nem fogok csalódni mivel az előző generációban nagyon a ps3 felé húzott a szívem
majd írjatok már kérlek 4-5 játékot ami nagyon must have. (diablo 3 már megvan 
-
törölt tag
Most komolyan nem lehet játszani XO-n ha nem vagy online?
Szerettem volna levinni a gépemet a nyaralóba és most próbaképpen kipróbáltam hálózat nélkül. A dash éppenséggel bejön, de amikor el akarok bármilyen játékot indítani kéri hogy jelentkezzem be. Mivel net nélkül nyilván nem megy, visszavág a kezdőképernyőre és ez így megy újra és újra...

Ezt nem tudom elhinni! Mit csinálok rosszul?
-
JenciHUN
aktív tag
E3-on volt szó erről:
Language Region Independence. Based on overwhelming fan feedback, we’re enabling Language Region Independence to give gamers even more control over their Xbox experience and how they engage with their Xbox One. Language Region Independence gives gamers the freedom to choose any supported language on Xbox One, regardless of their location.
Ezt mikortól élesítik?

-
Czimby
addikt
válasz
nemesis404
üzenetére
Köszi már tudom a megoldást, USA-ban most épp akciós :-D
-
nauro
aktív tag
Tudtok ajánlani oldalt, ahol fel tuom venni wishlistbe játékokat, és szól, ha akciózva van?
-
Mankó
veterán
Kaptam még a boxhoz 10 Euró gift kártyát ajándékba. Meddig lehet azt egyáltalán felhasználni szerintetek, vagy csak egyszerűen adjam hozzá a profilhoz, aztán majd egyszer meg levásárlom? Gondolom csak az euórt használó országok store-jaiban használhatom el.
A németeknél elég furcsa játék árak vannak általában. -
parandroid
félisten
A 360 jóval szigorúbban veszi a régiózást, mint a One. 360-as cuccokat én is csak német store-ból tudok vásárolni, amióta a supporttal átállítottuk a profilomat németre, mert nem voltak hajlandóak lejönni a MO-n létrehozott, de Németországban használt profilhoz az ingyenes gold játékok. XBO-nál nincs ilyen gond, ott simán tudok vásárolni német ip-vel a magyar Storeból, HUF alapon, német hitelkártyával.
p
-
KEAN
tag
Igen, természetesen úgy értem, hogy 52-t kellet kp-ban otthagynom érte. (A többi a beszámítás volt.)
Szerintem a konzolt+kontrollert megérte eladni a beszámítási ár + 30ezer forintért, nyilván a +30 nélkül eszembe se jutott volna hozzájuk vinni.
A játékok nagy részét tényleg elég alacsony áron számolták be, de hát azért igen jó volt, hogy 2 db kivételével az összes cuccot el tudtam adni egyszerre és nem kellett mindenféle apróhirdetéses üzletelgetéssel foglalkozni, kinek, mikor, hol, mennyiért, mégse kell, inkább holnap találkozzunk, add fel postán, stb.
Ez van, valamit valamiért, a lustaságnak ára van.
-
-
KEAN
tag
válasz
Sicilian
üzenetére
Én például novemberben 52000 forintért vettem náluk egy 1TB-os Xbox One-t, Raise of the Tomb Raiderrel és Tomb Raider Definitive Editionnal. Beszámították a használt 360-amat, a kontrollereket meg a legtöbb használt játékomat, meg volt valami 30 ezres extra akciójuk is éppen.

Jah és adtak még egy 1 hónapos live előfizetést is csak úgy ajándékba.Mondjuk játékok terén tényleg ők a legdrágábbak.

-
negyven2
nagyúr
Gondolom az Xbox profilod régiója USA. És mivel a 360-an nézi ezt a régiót ezért csak USA-bol, USA IP -vel tudod megvenni.
Itt tudod átállítani.
Már ha engedi. Itt állítsd át Magyarországra. -
Czimby
addikt
Batman-t hogyan tudnám akciósan beszerezni?
Még kezdő vagyok :-D -
4m@15
tag
Szervusztok!
Vártam ezt a BC updatet a Red Dead Redemption miatt, de nem jött jól ki a dolog. Egyszerűen nem tudom megvenni a játékot se az Xboxon, sem pedig weben. Azt írja ki, hogy a fizetési módomat változtassam meg, pedig erről vettem mindig mindent. Amint rámegyek a megváltoztatásra, átdob egy oldalra, ahol be kell írjam a címem és minden mást is (amit már tud a rendszer) viszont a United States-t ad meg országnak.
Mi a fene baja van? Közrejátszhat, hogy lemondtam a havi Xbox Live előfizetésemet másfél hete?
Köszi

-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Erre esetleg valaki? Tudom, nem mai jatek mar, de anno 360-on egy darabig elszorakoztam emlekeim szerint.
Zombi-kedvelo jatekos tarsaim, szolitalak hat benneteket; mennyire jott be, mennyire idotallo, er ez most 5000 Ft-ot?
Koszi (minden velemeny erdekel)!
-
r.levente75
addikt
Nálunk az 576-ba új játékként árulnak olyan játékot, amit ők fóliáztak újra és még a záró vonalkód matrica is hiányzik róla! Egyszer a fifa 15 volt 15k egy ilyen csomagolással, kibontás után a lemez tiszta karc volt. Szó nélkül cserélték. ???
-
okibots
aktív tag
válasz
Sicilian
üzenetére
16990FT a Fallout 4 és a Rise of the Tomb Raider is, nem beszélve arról, hogy nem is egy játékot adtak már használtan drágábban mint újonnan, a saját üzletükben.
Én még mindig nem értem, hogy a fenében van még életben (kik vásárolnak ott, manapság az internet korában tíz másodperc alatt lehet találni jóval kedvezőbb ajánlatokat) emellett, hogy tud millió egy rendezvényt "szponzorálni".
-
Bogyi007
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ami annyira új, hogy kb 1 hónapja él.

Ez az akció szerintem akkor jó, ha elsőre veszel meg így egy játékot aztán amikor visszaviszed akkor feltöltőkarit kérsz (már ha éppen van az üzletnek) a magyar storehoz. Így legalább valamilyen szinten visszakapod a pénzedet, míg ha visszaviszed a játékot akkor készpénzt vissza nem adnak hanem másik játékot tudsz venni....(#76120) Sicilian: Viszont ezek az árak, akkor tudnak jók is lenni ha éppen van használt játékod és megunod és éppen be is veszik. Anno olcsón vettem Forza Horizon 2 lemezes játékot és többért bevették mint ahogyan én vásároltam.

Kapásból az összegből vettem feltöltőkarit és így jól is jártam.
-
Sicilian
addikt
Megnéztétek jobban ezeket a pofátlan ajánlatokat...
Pár példa:
Használt AC-Syndicate, 15.990Ft, máshol bontatlanul 7.000 Ft !
Halo 5, 16.990Ft, máshol használtan 5-7.000 Ft között van, de bontatlanul boltból 8.500Ft-ért árulják !
Stb-stb !
Pofátlan az 576, mint mindig !

Nem is kéne tőlük semmit belinkelni, mert csak felba..za az ember agyát.
-
daytonka1
tag
Unityn nem működik a Dead kings kiegészítő, hiába akarok elutazni a kijelölt helyre mindig csak az alap város közepére dob vissza. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
kelzsoca
félisten
Az 576 új akciót indított, már ami a használt lemezes játékokat illeti.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azok az FPS dropok te jó ég. (Min: 20FPS Max: 60FPS)
-
StLui
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem vettem tőlük, de ahogy Oric írja letöltő kódos, nekem még az "aranykorból" van 8 eFt-os gold jövő májusig
Szerintem is ez annak jó főleg aki szívesen játszik a játékkal, de elég jókat hallottam itt róla
Más: Sajnos Mordor nekem angol tudás híján elég zavaros, ennyire ritkán nem értem mi a helyzet. Egyszer valami sztoriban vagyok és kergetem Gollamot, azóta meg valami orcot kéne kinyírnom akit különböző figurák közül választhattam?, de ezen nem tudok túllendülni, annak meg csak nő a szintje vagy micsoda minden vereségem után
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
"Státusz: Letölthető"
Plusz alatta ott van a leírás is hogy fizetés után azonnal kapod a kódokat.
Szerintem egyébként ha valakinek nem kell a Ryse, akkor nem igazán kecsegtető az ajánlat.
-
Gabesz77
senior tag
Sikerült valakinek most megvenni a Red Dead Redemptiont? Próbáltam XOne-on, próbáltam az xbox.com-on, de mindkét helyen "Sorry, your puchase cannot be completed this time, try again later" üzenet fogad.
-
DefJamHUN
aktív tag
Mit gondoltok, ha a crewhoz megveszem a season passt akkor megkapom ingyen a csomagban foglalt osszes autot vagy csak azt jelenti, hogy majd a jatekban zsetonert megvehetem?
oo -
andro93
aktív tag
Sziasztok, a minap néztem a gamertech oldalán, hogy a Forza Horizon 3 Ultimate edition 18000 Ft lesz náluk, írtam nekik egy privátot aprón hogy ez a végleges ár-e, és azt írták hogy ennél drágább nem lesz. Ez azért érdekes, mert máshol 25k fölött rendelhető elő az Ultimate és 18-19k a sima. Mindenesetre előrendeltem náluk, szeptemberben tervbe van véve egy Xbox one S beszerzése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Onnan vettem eszre hogy par nap kihagyas utan a kovetkezo palyara mentem volna es kerte a lemezt vagy a kodot. Ugy latom lemezeset kell vennem mert a digitalis download most aranyarban megy.

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CnFv2mtWAAEhK1k.jpg:large)

oo
l.skywalker
IntelKiller7