Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStraw
senior tag
Ha valaki rendelt már elő dobozos játékot boltból, azt megkérném, hogy dobjon már rám egy privátot.
Előre is köszönöm

-
Nayrobi
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nekem van mindkettő, ha gondolod írj rám.
-
Torres13
csendes tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Én ps4-ről váltottam, írtam is neked.
-
Gabesz1019
senior tag
Van aki PS4-ről váltott One-ra, esetleg mind a kettővel rendelkezik? Ha igen, tudna küldeni egy üzenetet? Köszi.
-
nemesis404
csendes tag
Egyébként ha valaki beszámolója az X1 úgy ahogy oricharcos írta akkor az eddigi játékok es eredményekkel mi lesz ? (Bocsi ha hülye kerdes de ez az első konzolom meg nem vettem részt váltásban)
-
-ZeeZee-
senior tag
Van rá mód, hogy DVD lemezen tárolt divx-es videókat lejátszon a box? DVD megy, dlna-n keresztül megy a divx is, de ha beteszem a lemezt, akkor nem tud vele mit kezdeni. A media player csak a dlna-s helyeket mutatja.
#76885 melan Nekem eddig semmi gondom nem volt a CDKeys-szel. Bátran vegyél.
Rayman volt, de most én sem találom.Bocsi, Max-ra gondoltam, az még most is van... Akkor ebben nem tudok segíteni, storeban 3990 Ft. -
melan
senior tag
Hali! Visszaolvasva láttam, hogy épp most olcsón elérhető a CoD:Ghost. Én épp tegnap kaptam kézhez, 6050Ft-ért lemezes változatban, bár, ha hamarabb írjátok itt, online vettem volna

Még épp küzdök az online xbox-os vásárlással, sajnos kis hazánkban a paypal-t nem támogatja a box, az OTP tudását pedig meghaladja (mármint itt helyben) egy webszámla/kártya létrehozása, de hétfőre meglesz. Ez a cdkeys-es váráslás jó lenne nekem is, ha másnak is bevált... nem preferálom a lemezes játékokat, jobban szeretem, ha csak digitálisan kell "tárolnom".A cdkeys-nél lehet valami fennakadás? Megbízható oldal? Engem a Rayman is érdekelne, de az nincs fenn az elérhető játékok között...
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Ha én veszek egy havi ea access-t akkor jatszhatok egy honapig Fifa 16-tal ingyen?
Ha igen teljes verzio?
Köszi! -
Krissz1983
aktív tag
Tegnap megvettem az assassins creed unity-t a cd keys-től kemény 1.82 fontért 👊 582 forintot vonták le a kártyámról 😁
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy a játékba való belépésnél ne kérje az account jelszót? Felraktam a gyereknek a CoD Ghost-tot, és minden indításnál bekéri újra, pedig be van a gépen jelentkezve... -
BigStraw
senior tag
Ha valaki rendelt már elő dobozos játékot boltból, azt megkérném, hogy dobjon már rám egy privátot.
Előre is köszönöm

-
istvankeresz
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
+1 musztiii kollégára

-
TBMC
addikt
Köszönöm mindenkinek!
a cdkeys com on paypal lehet csak fizetni?
illetve, fizetést követően egyből emailben kapom a kódot, vagy postázzák a kártyát mint némely ebay eladó?
(bocs, ha hülyeséget kérdezek)

-
Gait
csendes tag
Sziasztok!Van egy barátom akit nem látok ha online-n van,ö viszont lát engem.meg tud engem hivni party-ba és játékba is.Mit lehet tenni hogy én is lássam ha online-n van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gold ügyben muszti-t keresd, tőle vesszük évest leginkább. (legalábbis sokan tőle vesszük)
(#76868) JenciHUN
Mondjuk ez jó kérdés, magya Accessnél olcsóbbat nem igazán találni, max a havi olcsóbb nagyon kicsivel egyes kódos oldalakon. (Cdkeys és tsa) -
TBMC
addikt
-
godzsy2
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Fentebb téma volt az xbox, mint bukott platform. Arra reagáltam. S mivel játszok néha PS4-en is, így a tapasztalataimat osztottam meg róla.
-
Tippmiksz
csendes tag
Corvin konzolban az 500 gigás box 80000 forint ajándék batmanes kontrollervédőved!
http://m.hasznaltkonzol.net/xbox-one-konzol-m
-
Tippmiksz
csendes tag
Sziasztok
Az AC unity még meg meg akad xbox one-on? -
Lefty
addikt
válasz
gazsiazasz
üzenetére
Azzal pont ne foglalkozz, nezd meg nehany nagyobb kulfoldi oldal kritikajat, mind 10/10, nem veletlenul. A jatek zsenialis es boven megeri ezt az arat.
-
KD6-3.7
őstag
Na szoval a multkor nem kaptam valaszt, megprobalom ujra,
Van tobb account is a konzolon es ha a tobbiek akarnak jatszani a sajat accountjukon egy jatekkal amit mondjuk en vettem meg az enyemre nem tudnak, mert mindig kiirja hogy lepjenek be a tulajdonos accountjaba. A home dolog bevan kapcsolva.
-
Sicilian
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Így egymáson látva a két konzolt, annyival nem is kisebb, hogy megérje váltani szerintem.
Nem is értem mi ez a nagy hype, hogy eladni a régit és váltani.
Nagy parasztvakítás, jó nagy felárért !
-
okibots
aktív tag
Banjo kazooie GOLD-dal ingyen tölthető pár külföldi storeban
Korea,Japán Már akit érdekel, mert személy szerint én magam lusta voltam behúzni..
-
Knobber
aktív tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Az új NFS már benne van az EA Accessben is. Az Ea Access meg ugye évente kerül 6000Ft-ba vagy havi 990Ft.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék pénzt feltölteni a gyerek microsoft fiókjába, de nem sikerül. Visa kártyám van, minden adatot megadtam, kiválasztom, hogy pénz feltöltése a ... fiókba, kiválasztom az általa felajánlott összegek közül az egyiket, fizetési mód megadás stb, a végén egy hibaüzenet lesz, miszerint nem sikerült a tranzakciót végrehajtani - forduljak a microfos ügyfélszolgálathoz. (Megjegyzem, ez sem sikerült, mert a problémám leírása után nem találok küldés gomb vagy hasonlót)
SZóval próbáljam a gyerek fiókjából egyből, vagy itt miért nem megy? A kártya hitelkártya, ezzel vásárolok máshonnan, lóvé van rajta... hitelesítéshez kódot kér átutalásnál, de nem minden esetben (pl allianznál nem).
Ötlet? -
ImpersonatoR
addikt
Xbox ONE S - UNBOXING Konzolvilag
-
Csapoati
nagyúr
A PES 2016 megéri a jelenlegi akciós árát (4000 Ft)? Én Fifázgattam csak az utóbbi 10 évben, de most megjött a kedvem a focihoz. Az EB-s dlc mennyire igényes?
-
Lefty
addikt
válasz
gazsiazasz
üzenetére
Ne hulyeskedj, a megjelenesi teljes arat is megerne barmikor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gondoltam minden hónap végén összeszedem a következő hónapban megjelenő játékok listáját.

Augusztusban megjelenő Xbox One játékok:
Augusztus 2:
Batman: The Telltale Series - Episode 1: Realm of Shadows - Trailer
Battleship - Link
Risk: Urban Assault - LinkAugusztus 3:
Overcooked - Trailer
Happy Dungeons (Preview/Early Access) - TrailerAugusztus 5:
Cannon Brawl - Trailer
Augusztus 9:
Uno - Link
Augusztus 16:
Grow Up - Trailer
Augusztus 19:
F1 2016 - Trailer
Augusztus 23:
Deus Ex: Mankind Divided - Trailer
Worms W.M.D - Trailer
Madden NFL 17 - TrailerAugusztus 26:
Assetto Corsa - Trailer
Attack on Titan - TrailerAugusztus 30:
Resident Evil 4 HD - Trailer
The Turing Test - Trailer
The Final Station - Trailer
Verdun - TrailerAugusztus 31:
Shiny - Trailer
-
gazsiazasz
csendes tag
MGS5: Phantom Pain-t megéri megvenni ennyiért?
-
-
válasz
eL Geri
üzenetére
Uh köszi. Már meg is vettem
Itt is kell játszani az USA régióval, de már zsír
Ezt már lehet akciónak nevezni.
Amúgy Overwatch ( PC ) origin edition is csak 35 Euro,. ( Battleneten 59 ugyan ez a verzió)adrian94(#76832) : ne már, álljatok le . Most ezt is meg kell vennem
Már nincs egy vasam sem 
-
adrian94
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy hányan játszanak a COD Ghosts-al jelenleg ?
Szerk:
Ha már itt járunk a Halo The Master Chief Collection is elég olcsó most

-
eL Geri
őstag
válasz
Knobber
üzenetére
Nekem baromi jó lenne a kisebb méret, mert most pl. azért van a földön, mert egyszerűen nem fér el a meglévő szekrényen már

Viszont egyébként a külcsín eddig is tetszett, nekem azzal sosem volt bajom. Sőt a fekete talán még nem is koszolódik annyira.Viszont ezekért az előnyökért nem fogok 50-70e Ft-ot adni érte

-
Knobber
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zjunior
üzenetére
Ha gépet bannolták akkor csak offline használhatod elvileg.
(#76829) Knobber
Ezt innentől mindenkinek magának kell eldöntenie hogy megéri-e neki. Csak ugye hamar kell gondolkodni, mert most ellepik a piatcot a régi gépek, ha meg a bontatlan előző szériás One-ok elfogynak a raktárakból, onnantól csak Slim-et lehet majd kapni.
-
eL Geri
őstag
Assassin's Creed Unity akció:
Na erre már nem csábulok el (a COD Ghosts után), de szinte ingyen van akit érdekel:
http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one -
Zjunior
veterán
Ha bannoltak vkit liverol attol a gep meg hasznalhato nem?
Talaltam olcson gepet... -
oriic
HÁZIGAZDA
Na hoztam egy kis infót. Két üzletben kérdeztem meg hogy mennyiért számolják be régi 500-as gépet új, Xbox One S vásárlásakor
Gamertech
576 KByte50 ezer Ft-ot mondtak mindkét helyen. Szerintem korrekt, főleg mert ugye 70ért már refurbished gépet kapni.
Bevétel előtt természetesen letesztelik mindkét helyen, hogy működik-e rendesen, és a kontrollernek sincs semmi baja.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"abszolút csak a platformok iránti szimpátia, haverok meg az exkluzívok döntenek."
engem speciel teljesen hidegen hagynak az exkluzív címek...rengeteg játék van és nem fogom felvágni az ereimet, mert nem játszhatok 1-2 ps exkluzívval...ps-ről indultam, boxon kötöttem ki...
nekem sokkal fontosabb volt a Microsoft lógó és az az mögött álló csapat ,support, szolgáltatások, LIVE, backward comp.,joy stb... -
norbi2010
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"a PS Neo még csak a pletykákban létezik"
Amúgy akiknek szervizelték már a gépét, mennyi időbe telt kb.? Ma délben vitte el az UPS.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
godzsy2
üzenetére
"azok, akik nem tudtak dönteni anno a két platform között - azért vettek PS4-et, mert az az "erősebb" gép."
Már az elején is tudni lehetett, hogy a PS4 nem lesz sokkal erősebb, annyival legalábbis nem, hogy a multiplatform fejlesztéseknél ez nehézséget okozzon. Szerintem sokan azért indultak el a PS4 vonalon, mert a bejelentés pillanatában az sokkal jobb vételnek tűnt. Eredetileg a Microsoft korlátozni akarta a lemezes játékok csereberélését, állandó netkapcsolatot igényelt volna vagy éppen a PS4-re már a bemutatókor volt több izgalmas exkluzív cím. Hiba korrigált sokat a Microsoft a megjelenésig (és még utána is), az előítélet az előítélet marad.
"Az eddigi infók alapján a Porject Scorpio erősebb lesz a PS Neonál, így az előbbit fogják többen venni."
De ha nincsenek exkluzív címek, akkor lehet ötször erősebb is a Scorpio, nem fog jobban fogyni, abszolút csak a platformok iránti szimpátia, haverok meg az exkluzívok döntenek. Ráadásul (javíts ki ha tévedek) a PS Neo még csak a pletykákban létezik, így nehéz összemérni őket teljesítmény alapján.
-
Attila432
tag
Sziasztok,
NHL 17 Beta kódok, ha valakit érdekelne és lemaradt volna a regisztrációról:
FMQMF-2CWQQ-DDFKW-RK3TR-KRVMZ
J2YT4-XYPGY-XDVKV-9R6VD-RDRWZ -
eL Geri
őstag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Istenem, ez aranyat ért

Köszönöm szépen a bénáskodásomban való segítséget.
Hiába na, zöldfülű vagyok én még ehhez a konzolos / online vásárlás dologhoz
Azt nem gondoltam volna, hogy csak a web-es felületen, a bal alsó régiót kell átváltani. De tökéletesen működött.
Még egyszer köszönöm
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Valaki már kérdezte tőlem, pm-ben írtam neki.
Én így csináltam: CDKeys-en Paypal-lal kifizettem (2915Ft volt). Erről kaptam 2 e-mailt (paypaltól is, hogy fizettem, meg a CDKeys-től is amiben a link van), a CDKeys-es e-mailben volt egy link, amin keresztül kapsz egy kódot. Azt kell ide beírni. Bal oldalon alul a régiót át kell váltani USA-ra, majd rákattintani a redeem-re, beilleszteni a kódot és OK. Ekkor ellenőriz, ha sikeres (és miért ne lenne), akkor kiírja, hogy most már Tiéd a játék. Ekkor visszaállítod bal alul a régiót Magyarországra, és meg tudod nézni a játékaidat. Ha belépsz a boxra, akkor a Games and Apps szekcióban lesz a ready to install részen. A boxon nem kell régiót váltani.
-
törölt tag
Be kell jelentkezni/regisztrálni, hogy elfogadja a kupont.

2550-et nekem megér ha mondjuk 6 órát eljátszogatok a single player részével. Ennyit többet elkúrok egy randira vagy egy sörözésre. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Leszel mostanában Halo 5-ben?

-
rdt89
addikt
válasz
godzsy2
üzenetére
Nekem a PS a kontroller miatt nem jöhet szóba, volt PS3, de a Dualshock 3 kifolyt a kezemből, azaz rommá tört egy erősebb meccs után, az Xbox meg odafigyel erre, igaz a 360 kontrollere emberölésre is alkalmas olyan masszív, de a One se olyan sokkal gyengébb.
Valamint nekem a Forza olyan húzó exclusive cím, ami miatt alap a Xbox, de sajnos az Uncharted is legalább ennyire csábító. Tudják ezek, hogy kell az emberre ráerőszakolni 2 konzolt is egyszerre. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Milyen okostelefont vegyek?
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XO-ra azért drágább lesz.

)
l.skywalker
IntelKiller7