Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
Van ajándékba egy 14 napos Gold és egy 30 napos Gamepass kódom (utóbbi csak olyan accounton működik, melyen nem volt még Gamepass), akit érdekel üzenetben jelezze.
-
Gabesz77
senior tag
Ez a Way out baromi jó játék, nem hittem volna.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A héten vettem meg a cdkeys-en az alapot, nagyon nem tudtam még elmerülni benne, de valami eszméletlen szépen néz ki ez a játék.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
"Eljutottam idáig, hogy csak casual játékok érdekelnek, sikerélményt akarok"
Na ez az érzés, ismerős.

Mindig minden platformon jó (volt) játszani, ma is szívesen tolnék sokféle játékot, csak annyira béna lettem (pedifg anno pc-n lenyomtam a Flashback-et
), hogy nekem már csak az easy fokozat aktív a választásnál. Online meg arra sincs esélyem, hogy esélyem legyen. 
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Urak, általában mennyi ideig tart, amíg a CDkeys-en vett kód megérkezik? Két és fél órája vettem az AC: Origins-t, de még semmi. -
Gabesz77
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Igen, ugyanez van nálam is. Na majd holnap megpróbálom megtudakolni tőlük.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Urak, van valakinek infója arról, hogy a Telekomnál esetleg megszűnt volna a One X forgalmazása?
-
Gabesz77
senior tag
Sikerült valakinek most megvenni a Red Dead Redemptiont? Próbáltam XOne-on, próbáltam az xbox.com-on, de mindkét helyen "Sorry, your puchase cannot be completed this time, try again later" üzenet fogad.
-
Gabesz77
senior tag
Ha kell valakinek Gow 4 béta kód, dobjon egy privátot.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, nekem is van egy Alan Wake kódom, akkor legyen a leggyorsabb privát küldő kolléga a nyertes.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék: ha megveszem a store-ban a Shadow Complex játékot, akkor ez utána meg fog jelenni One-on a letöltési listámban és minden probléma nélkül játszhatok is vele?
(A Guns Gore and Cannoli után rákaptam ezekre a 2D-s játékokra)
tunkiih: Köszönöm.
-
Gabesz77
senior tag
Gyors kérdés: tud valaki infót adni arról, az Xbox Live Gold kódok régiófüggetlenek-e?
-
Gabesz77
senior tag
Jó reggelt!
Xbox live kódokkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Amerika régión használom a gépet és a felhasználói profilom is amerikai. Ilyen esetben mindenképp amerikai régiós kódot kell szereznem, vagy ezek teljesen függetlenek?
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Aki előrendelte a Fifa 16-ot, mennyi idő után kapta meg az egy hónapos EA Access kódot? Tartják a leírt 7-10 napot, vagy hamarabb megjön?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De van, de csak este jó nekem, mindig 9 óra után. Married with children.

-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezzel a névvel valószínű.

-
Gabesz77
senior tag
Tegnap toltam egy kis Cod zombi írtást és összerakott egy feltehetően magyar kollégával a rendszer, mert nagyfaszu69 néven futott. Melyikőtök az?

-
Gabesz77
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
37 és fél vagyok, végre alszik mindkét lányom, ennek örömére tolok is egy kis Call of Duty-t.

-
Gabesz77
senior tag
Nem tudom, miként, de nekem pont egy hete a weboldalon a paypalt is elfogadta.
Purchase Date
Thursday, November 13, 2014Total before Tax: $24.99
Tax: $0.00
-----
Total for this order: $24.99
Item(s)
The Walking Dead: Season One
Price: $24.99
Quantity: 1The following payment option will be billed for this purchase:
PayPal ID: ggabi77@outlook.com
Billing ID: B-9M154152CE238905Y -
Gabesz77
senior tag
Hajnali 3-ig sikerült nyomatni a COD-ot, mire a végére értem, baromi jó játék lett. Le a kalappal a Sledgehammer előtt.

-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
És annak is, aki nem szereti az autós játékokat. Saját példa.

Eszméletlenül jó játék. -
Gabesz77
senior tag
Na ilyen is van: COD AW Windows Phone alkalmazás
-
Gabesz77
senior tag
Egy COD klán invite-ot majd én is kérek szépen, név: gunnergabe77
Srácok, ez a Sunset Overdrive tényleg ennyire qrva jó cucc lett? Folyamatosan szemezek vele, de nem vagyok biztos a dolgomban. A PS-es Rachet részeket imádtam, nem tudom, belevágjak-e.

-
Gabesz77
senior tag
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
Vegyél Xbox One-t, szerintem jelenleg sokkal jobb választás, és nem mellékesen nem búg, mint egy traktor.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére

-
Gabesz77
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
"9. Játékok mellett a Gold előfizetés is megoszlik, így elég ha egyik embernek van előfizetése."
-
Gabesz77
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Olvastam, épp azért kérdezem, hogy valaki már próbálta-e a Goldot. Homeolva (szép szó) van a gépem, de eddig csak játékokat vettünk, most lenne aktuális a Gold előfizetés.
-
Gabesz77
senior tag
Próbálta már valaki a Gold home-olást? Ez ugyanúgy működik, mint a játékmegosztás? Azaz ha pl. én veszek éves Gold előfizetést, a másik fél is minden teendő nélkül simán játszat online?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
üzenetére
Hasonló a helyzet nálam volt. Volt PS4-em, de a hangos ventilátor miatt képtelen voltam játszani vele, visszavittem, korrekten cserélték is garanciában (a 2 hét után nyikorgó kontrollerrel együtt), és kaptam egy ugyanolyan - számomra - hangosan búgó gépet. PS4 már nincs, a One-nal teljesen megvagyok elégedve.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
godzsy2
üzenetére
Tegnapelőtt vettem pont az amazonon ilyen store card-ot.
Előtte a gyft.com oldalon vettem paypalra amazon gift card-ot és azt váltottam be. ~250 Ft/dollár árfolyamon vonta le a paypal. -
Gabesz77
senior tag
Lehet most valami gond a store-ral? Szeretném megvenni az NBA 2k15-öt, de nem fogadja el az eddig minden gond nélkül használt paypal-omat. Két hete vettem goldot, akkor simán ment, most pedig semmi.

-
Gabesz77
senior tag
Erre a felbontás mizériára majd a COD és a GTA megjelenésekor leszek kíváncsi. Remélem itt összekapják magukat a fejlesztők és nem lesz nevetség tárgya egyik XOne-os verzió sem. Előbbinél olvastam, hogy a Ghosts 720p-s felbontásánál magasabb lesz (link), a PS4-es pedig 1080p, ofkorsz. A GTA-ról nagy csend van...
-
-
Gabesz77
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Elhiszem és megértem, hogy idegesít, én a PS4-et azt hittem ki..szom az ablakon, amikor berregett este. Főleg, amikor a második is ezt csinálta.

Küldd vissza, garanciában cserélik, kapsz egy csendes gépet, oszt' ennyi.
dunc: opps, na, ez el is kerülte a figyelmem. Ez kellemetlen, de még mindig inkább egy kis ciripelés, mint egy porszívó.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Nem biztos, hogy a konkurenciával jobban jársz ilyen téren. Onnan jöttem, tudom. Két gépem is volt, garanciában cserélték az elsőt a zajos ventilátor miatt, és kaptam egy ugyanolyat... A zajt úgy kell elképzelni, hogy este, amikor alszanak a gyerekek és szeretnél játszani, annyira hangos, hogy felébred rá mindenki.
-
Gabesz77
senior tag
Amerikai account-tal is szedhető a PES 15 demója. Kíváncsi leszek rá.
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, eladó Dead Rising 3 nincs valakinek?
-
Gabesz77
senior tag
Urak, eladó Kinect esetleg valakinek?
-
Gabesz77
senior tag
Na megvan a Fifa 15, a játékok menüben, a ready to install oszlopban lehet kiválasztani.

-
Gabesz77
senior tag
Betoltam a webes felületen a Fifa 15 kódot, el is fogadta, de ugye a store-ban még nincs fent, a megjelenéskor majd simán tölthetem?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Nem, az enyém meg se nyekken. Csak akkor hallok némi - teljesen normális - működési zajt, ha odahajolok közel.
Tegnap éjjel toltam a Fifát, a feleségem, a másfél éves és a 9 napos lányom szépen aludtak mind ugyanabban a szobában.
(Előtte PS4-gyel ez elképzelhetetlen volt.) -
Gabesz77
senior tag
Na szóval, akinek nem kell a COD kód, keressen privátban. (vagy a lemezes verzió, és valahol Esztergom környékén tengődik
) -
Gabesz77
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére

Köszönöm, próbálom. -
Gabesz77
senior tag
Srácok, van, aki nem Fifa rajongó és megválna a kódjától, amikor megvette a gépet? Engem érdekelne.
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, az EA Access-ben hol lehet beállítani, hogy ne újítsa meg a havi előfizetést automatikusan?
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, hol lehet beregisztrálni a boxot a jótállás miatt? Az istennek nem találom sehol.

-
Gabesz77
senior tag
Kettő Fifa 15 kód engem is érdekelne majd, ha eladja valaki.
-
Gabesz77
senior tag
Nem is gondoltam volna, de ez a Ryse nagyon jó játék lett. Rég szórakoztam ilyen jól videojátékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IntelKiller7