Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
medvekutya
üzenetére
Nem fogom, vajon miért is veszem a Gta-t is lemezesen?

Meg úgy kb mindent? -
DummyBoy
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Unity, Dragon Age és GTA ... És akkor nyista unalom

-
cyberkind
félisten
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Gta 5 egyértelmű.
(#25395) baker_
Én csak a tucatjátékokat mint a Fifa, CoD és barátait fogom úgy venni, de ki tudja. -
XFishboneHUN
senior tag
Gyerekek nagy a dilemma GTA V, vagy AC: Unity legyen?

-
cyberkind
félisten
válasz
tunkiih
üzenetére
Meg nem azért, de mindenki odavan hogy ezt meg ezt adják, ja, Forza 5 jövő héten érkezik, méghozzá a limitált kiadásban, ami lemezes, nem szar kód, akkor ott a Fifa amiben rettenet béna vagyok, + tökmind1 milyen bolt, ott van az esélye hogy bontottat kapsz, mert valaki visszaküldte az elállási joggal, én tutira mentem.
-
norbi2010
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem a Unity nem jött meg megjelenésre, csak ma, viszont kiderült, hogy hozzánk már nem a pds, hanem a dpd hozta, és náluk volt valami gubanc.
-
tunkiih
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
100ért teljesen jó egy bontatlan sima, ha használt lett volna nem érte volna meg az emlitett példámmal bolti 120as ár esetében... ez esetben ver toronymagasan 1 bundle csomag (csak).
Alapbol ez a 4 játékos pack 140 lett volna és nem emlitettem meg még a liveot és ez így komplett 130ért.., de felesleges osztani szorozni normál esetben is a bundle a jó döntés, vannak kivételek.. 100ért belefér a bontatlan uj ez a lényeg . 
-
cyberkind
félisten
-
tunkiih
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Átlagban 115-120 egy alapgép igen, egyértelműen jobban megéri azért egy uj bundle.
Nekem 130ért lett 4 játékkal, 1 év liveal, ebből kiárultam 2 játékot 24 orán belül (thief, tomb raider) tehát 115ért lett egy uj forza fifa + 1 év live one pack... ha tovább bontod bőven 100 alá esik az uj alapgép.

Nekem sehogy sem érik meg a használt konzolok, a 360nál sem érte meg sokszor... itt meg pláne.
-
medvekutya
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
már nincs sok és imáid meghallgatásra kerülnek

biztos olcsó volt, parádésak ott az árak
-
Userlook
tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
En nemetben vettem 69 euró volt. Nagyon jó a grafika. Bár igaz én nem láttam 360-on csak YouTube-os videókat láttam h milyen 360-on.
-
válasz
medvekutya
üzenetére
ja már nem birok magammal

Userlook fú most nagyon nem kedvellek
mennyi volt az MM-ben? -
Userlook
tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Nekem már sikerült Gta 5 beszerzési az Mm üzletben ma kapható volt késő délután. Épp akkor pakoltak ki a polcra mikor ott voltam és vettem is

-
medvekutya
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
behergelted magad ?

-
cyberkind
félisten
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Én már most fáradt vagyok.

De vár Master Chief.
-
válasz
medvekutya
üzenetére
nem fogok tudni aludni

-
medvekutya
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
ha lefekszel, pont ugyanakkor lesz reggel 6, csak még energiád is lesz a játékhoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
Én eddig is rühelltem ezt az FPS nézetet a Gta-ban, de most hogy már elég gameplayt néztem, még véletlenül se tolom arra a nézetet, már utálom de nagyon.

-
Mister_X
nagyúr
Én is 100-ért néztem apróban, azért a pénzem ellensége nem vagyok
Talán ha elkel addig a 3DS, akkor tuti bele fog férni egy-egy cím is,mde úgy sem fogja megvenni senki sem. -
krokk
senior tag
na srácok én is betársulok hamarosan

rendelés leadva az assassins bundle-re
kifejezetten jó kis csomag - ac:bf + ac: unity + cod:aw + 3 hónap gold
örülök hogy nem 1-2 hete rendeltem meg csak most
-
atee73
csendes tag
Hali
csak egy kerdes ,...megvettem a Halo MCC-t ,elmeletileg jar hozza a nightfall sorozat is amibol(asszem) mar elerheto az elso resz , amikor a jatekbol inditani akarom ( ott van az extrak kozott) behozza a halochanel appot ami kozli velem hogy vegyem meg a Master chief collectiont ha meg akarom nezni ...De hat mar meg van
esteleg vkinek otlete ???u.i: egyebkent a Halo MCC elkepesztoen jo lett sztem :-) jaaj ha csinalnanak eggyet a Gears of War-bol is

-
Mister_X
nagyúr
Ha megszán a sors (én leszek a hónap dolgozója, eddig mondhatni megérdemlem), akkor a fa alá rakhatok magamnak egy ONE-t - na az ekdvemre való lenne. Bár pont a lényegre (játékok) nem futná
Mi a free-to-play jelenleg a platformon? -
ForRedGlory
félisten
Ha ma kaptam uzenetet a konzolvilagtol, hogy feladtak a GTA V-ot a futarnak, akkor az vajon holnap ideer? Nulla tapasztalatom van ilyen teren a dpshungary-rol. Eddig csak DHL es GLS volt nalam.
-
Croft-21
őstag
Aktiváltam a 14 napos goldot, de azt nem látom sehol, hogy gold vagyok.
-
cyberkind
félisten
Na haver már PS4-en tolja a Gta-t, itt valaki nincs szerencsés?
-
tunkiih
őstag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nekem írja gond nélkül azt a párat, hogy épp mivel játszik zárójelbe xbox 360 társaságában.
Erős nettel nincs értelme az Instant-On -nak.. 1 percig nem használtam.. 15w / 0.5w kikapcsolt állapotban, nekem valahogy nem éri meg azért a -15 mp boot időért..
+ alapjáraton így tartom korrektnek, hogy ha kikapcsolom akkor kikapcsolom.. 
-
Kronk
őstag
Ha felhasznalok egy dlc-t, pl a forza 5-hoz a GOTY-t, akkor ha eladom a játékot, akkor a következő játékos már nem tudja már használni? Mert most vettem hasznaltan, és csodálkoztam, hogy előttem még nem használták, vagy mégis többször használatos?

-
Croft-21
őstag
Akik a barátlistámon x360-on játszanak, miért nem látom, hogy mivel? Csak kérdőjelek vannak a nevük alatt. És hol látom, hogy gold vagyok?
-
Lefty
addikt
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Én biztos megyek egy kört 6-kor, de után sajna menni kell melóba...
-
gulb
őstag
AC unity appot valaki felrakta mar mobil eszkozre?? 1 ladat kinyitottam vele de notre dame msodik puzzle megoldhatatlan.... legalabbis 7 kiserletbol nem talalom az emblemat.
valaki? -
Zjunior
veterán
Vki légyszi megszánna egy zavvi koddal ha van
!
Megköszönném! -
Grougon
tag
válasz
Croft-21
üzenetére
instant on ha szeretnéd ha letöltsön játékot, frissítést stb a háttérben.
Energiatakarékos ha nem használod egész nap össze vissza.
Nekem sokáig instant-on volt de rájöttem hogy felesleges. Kibírom hogy 30mp-et várnom kell amíg bekapcsol
Letöltés meg nem fontos mert 120mbiten minden lejön gyorsan. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Na twich en mar nem bannoljak őket.
Találtam egy XO strem et (a sok ps4 között)
Nem akad ahogy nézem tartja a 30 fpst remélem nem lesz eltérés tényleg a két verzió között.
Lehet megveszem én is csak tényleg nem akarom beszívni. -
-
DummyBoy
senior tag
Ha már emlegetve volt ...
Ti milyen külső HDD-t használtok - ajánlotok One-hoz?
Beleszaladtam a pofonba ... eddig tudtam mit törölgetni, de már nem tudok ... és nem férek.
Kellene vennem egy külső winyót, csak nem tudom milyet.
Előre is köszi!
-
Zjunior
veterán
Far cry 4 mikortol jatszhato?
-
RichieTri
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
szerintem sima ügy

..én a The Crew-l leszek így... -
Croft-21
őstag
Melyiket érdemes kiválasztani? Energiatakarékos, vagy Instant-on?
-
Na ki fogja holnap reggel 6-tól tolni a gta5-öt?
vagy csak én vagyok ennyire elvetemült hogy le sem fekszem aludni és azt várom, hogy 6 óra legyen? -
Croft-21
őstag
Magyar nyelv nincs is a menübe? :/ Most kapásból egy 500 megás updatet szed le.
-
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
amennyiben nincs neki jelenleg aktív gold előfizuja

-
Croft-21
őstag
Sikerült nyélbe ütni az üzletet
Már nálam van az új ONE. 
A csomagban van hozzá egy 14 napos Gold előfizu is, de ha jól sejtem azt csak új account létrehozásával tudnám aktiválni. Nekem viszont van profilom az x360-ról. -
Zjunior
veterán
Instant modban nem frissul a box...
Mit csinaljak?:/ -
Grougon
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
én vettem US store-ból

-
sting2
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Áhh, lejárt lemez már.
Most htelt intéz mindenki....
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Ennyire nem szerettem volna nyíltan kimondani, de ha már így alakult.....
A viccet félretéve, igaz kijátszottam már X360-on, de nagyon csábít X1-re az átdolgozott játék és gondolkozom azon, hogy megveszem! Már csak a multi miatt is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Update: Ki az, AKI NEM VETTE MEG A GTA V-öt?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Senki, tök bukás az a játék.
-
Lefty
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Inkább azt kérdezd, hogy ki nem?

-
medvekutya
aktív tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
mármint ajandékba szeretnéd ?
-
SütiGTi
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Már van

-
XFishboneHUN
senior tag
GTA V-öt megveszi valaki?

-
norbi2010
őstag
Az oops something went wrong hibával mit lehet kezdeni? 7 napos trial kódot akarnék aktiválni, de nem engedi sem xbox.com se boxon.

-
gulb
őstag
Bocs sracok igazatok van sok jo hitel 0% ert hajra hajra.. bocs hogy beleszoltam.. XBOX forumon ahh...
-
Zjunior
veterán
Uk:
Sima X1 forza 5 fifa 15 gta v-el 133k!
Far Cry-on gondolkodok megvegyem-e itt a cod mellé:/ -
godzsy2
senior tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Az Edigital elég nagy cég, sok mindent lehet náluk vásárolni, kizártnak tartom, hogy használt terméket árulnának a nélkül, hogy feltüntetnék. Nekem a tabletem tőlük van, refurbished változat, de úgy is hirdették az oldalukon. Egyedül a garanciával gyűlhet meg a bajod, mert arra aztán tényleg nagyívben sz*rnak, de mivel One-t akarsz venni, annak a gariját az MS végzi, így ki tudod őket kerülni.
(A kollégámnak kb. 7 hónap után besz*rt a noname tablete, elküldte javításra. Megjavították, de kibontáskor látszott, hogy az előlap fel van válva, így azonnal visszaküldte. A második javítás után meg nem csatlakozott semmilyen wifi hálózatra, sim kártya nélküli változat lévén nem lehetett rajta netezni, így újra visszaküldte és kérte a készülék cseréjét is. Noname tabletről van szó, már nem is árulták, pénzt meg nem akartak visszafizetni. A kollégám begurult és küldött nekik egy szépen megfogalmazott levelet, amolyan hivatalos módon elküldte őket melegebb éghajlatra... az edigital dolgozói már nem tudtak mit kezdeni se vele, se a levelével. Ez a huzavona tartott kb. 2.5 hónapig. Míg végül személyesen az edigital nagykutyája hívta fel a kollégámat sűrű bocsánatkérés közepette, hogy majd ő intézkedik. Másnap a számláján volt a tablet ára.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Sony PlayStation 5 Slim
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapbol ez a 4 játékos pack 140 lett volna és nem emlitettem meg még a liveot és ez így komplett 130ért.., de felesleges osztani szorozni normál esetben is a bundle a jó döntés, vannak kivételek.. 100ért belefér a bontatlan uj ez a lényeg .

!
l.skywalker
IntelKiller7