Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
Becsatlakozok én is, hátha máshogy tudom megvilágítani a témát.
Adott az Xbox one, amiből kijött a slim verzió (az S), majd ezt követően jött a félgenerációs és erősebb X és azután az all digital gép.
Mindegyikkel tudsz digitális verziójú játékokkal játszani és az all digitalon kívül a többi lemezes játékokat (nem csak játékokat de ez más téma) is kezel.
Mindegyik gép tud wifit, lant stb. kezelni, ami még különbség, hogy kizárólag az Xbox One (tehát az első verzió, a dagi) tudja közvetlenül a kinectet (kamera) kezelni, a többihez átalakító kell.
A használt lemezes játékok piaca működik, de ott számolja azzal, hogy intézni kell (telefonálni, levelezni stb.) és lehet benne még postaköltség is, és ezzel oda-vissza (vétel-eladás) számolni kell.
Ahogy írták előttem is, a microsoft store-ban nagyon jó leértékelések szoktak lenni (digitális játékokra, kiegészítőkre) és vannak megbízható oldalak (pl.: cdkeys), valamint eladók (pl. a hardverapro. hu-n) akiktől jó áron lehet venni játékkódokat és előfizetéseket valamint feltöltő kártyákat is.
Az előfizetésekről már írtak a többiek is, ha játszani szeretnétek mások ellen (multizni) akkor kell live gold előfizetés, ami nagyjából 12.000 Ft egy évre és jár hozzá havonta 4 játék ( Xbox one és 2 Xbox 360 ami fut Xbox One-on is, ez a visszafelé kompatibilitás) és létezik game pass előfizetés, ami olyan mint egy online játékkölcsönző (hasonló pl. a Netflixhez), ahol addig tudsz játszani a felhozatalban lévő játékkal amíg él az előfizetésed és/vagy ameddig benne van a "kölcsönözhető" játékok között (mert havonta be- és kikerülnek játékok, nagyjából 4-5 darab). A live gold előfizetés és a game pass egy csomagban, ún. Gamepass ultimate-ként is létezik, egy ideje a live gold előfizetést nagyin olcsón át lehet váltani gamepass ultimate előfizetéssé (ezért írták a többiek hogy 3 évre 36.000 Ft-ért rogyásig lenne játékotok).
Van néhány egyéb kisebb (nekem legalábbis kicsi) különbség (például a későbbi kontrollerekben nincs jack csatlakozó) még a gépek és tartozékaik között, de nagyjából ezek a legfontosabbak.
Remélem sikerült közelebb hoznom Téged a tudás forrásához
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7