Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bep

őstag

Így GP sorrendben nekem a Dirt Rally 2.0, a Dirt4 után sajnos hatalmas csalódás.
    Először is. One X-n a grafika teljesen rendben van, nagyon tetszik. Én kontival irányítom, teljesen kikapcsolt segítéséggel (minden off), hardcore töréssel. Nagyon tetszik az irányítás is, jól érzem az utat, ez is 5*.
    Viszont a karrier és pályák....
    6 rally helyszínen is csak 12db szakasz van ami igazából csak 6db (mert oda-vissza 6-6), ráadásul ezek sem teljesen különbek egymástól, hanem pl. a helyszínenkénti 1db hosszú szakasz is össze van rakva 2-3 rövid szakaszból, ahogy megfigyeltem nagyvonalakban... Már a hosszú szakasz után a csukott szemmel vágtam neki a rövid szakaszoknak, itinert ki is raktam kávét kikérni, mert a kövi rövid ugyan ez lesz csak visszafele.
    Emellett a csapat menedzsment kettes alá lett kb.
    Az, hogy a többi helyszín dlc az már nem sokat nyom a latba, de 1 szezont mentem az Lancia Fulvia-val, de igazából így úgy érzem, hogy kijátszottam a játékot a fentebb említett negatívumok miatt, már nem tudok többet beletenni furcsa érzés fogott el :) .
    Mintha a Forza Motorsport 7 kijött volna 700+ autóval, meg mindössze a Monza helyszín Full+Full Alt+Short pályákkal és akkor nyomjad neki.

Új hozzászólás Aktív témák