Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikoczka
aktív tag
Gears 1-2-judgement kodok vihetok ha valakinek kellene.(elvileg meg aktivalhatok)

-
-
HKorn
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

asse' tudom mik ezek (egy-két kivétellel)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Július 1-től az alábbi új játékokkal bővül a Game Pass:
Resident Evil 6
Dead Island Definitive Edition
F1 2015
The Flame in the Flood
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Bard’s Gold
Monaco: What’s Yours is Mine -
Tomics
addikt
Ha külső vinyót használok plusz tárhelynek akkor azt a vinyót CSAK arra használhatom, vagy minden egyéb más dololgra is ha PC-re is rádugom néhanapján?
-
-
Chumlee
senior tag
3 hónapos live hol volt 3000 forint környékén ? Vissza felé nem találtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki mostanában akarna venni US GIFT Card-ot vagy Live-ot.
PayPal csak akkor van, ha mobil nézetben hagyod az oldalt.
-
Janusz001
őstag
Ez nem tudom mennyire jó ajánlat, haver küldte németből, saturnban one s 500gb, 2 kontroller, 4 játék(fh3,fm6, valamelyik halo és a rise of the tomb) 299 juró.
-
turikoczka
aktív tag
Mennyivel summer sale elott jon a promo video?Lehetseges h a jovoheten lesz?
-
debcamp
aktív tag
válasz
vicces
üzenetére
Settings > System > Updates and checking “Keep my console up to date” and “Keep my games & apps up to date”
Ekkor kikapcsolt állapotban is tudja időnként ellenőrizni a gépet és ha van update (konzol/játék), akkor megcsinálja "sunyiban", így nem akkor szembesülsz vele ha épp játszani akarsz.. pláne ilyen nettel.
-
vicces
addikt
válasz
Zoleee83
üzenetére
na kezd összeállni a dolog, remélem úgy van ahogy gondolom.
használom a gépet, majd kikapcsolom. a gép leáll, de a tápegység marad fehér. bár van hogy egyből sárgára vált. valószinűleg ekkor tölti le a frissitést a rendszerhez. ez sokszor ugye marha lassú a netkapcsolat miatt. egyszer csak végez vele, installál, majd újraindit. vagy újraindit és akkor installál tökmindegy. és ezt az indulást látom én úgy mintha csak úgy bekapcsolt volna a gép.
de mint már irtam rendszerfrissitést már nagyon rég csinált. pedig egy időben szinte minden héten végig kellett várni az első bekapcsolásnál, ami rohadt dühitő.egyébként most ráböktem a halo-ra, mert a single részt még mindig nem csináltam meg. erre bedob egy 30 gigás updatet... mindezt 3 MB/s-el. el is ment a kedvem megint az egésztől.

-
Jovanny2
őstag
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan oldal/alkalmazás, amivel nyomonkövethetők XO játék leárazások, akciók?
-
vicces
addikt
de nem a gyorsabban induló módba van állitva, hanem amikor elvileg totál le kéne kapcsolnia. vagy ez már megszűnt ?
különben minden jól működik rajta, csak aggódok nehogy pl a táp legyen rossz. mondjuk rendszerfrissités is már rég jött rá. viszont ha újra bekapcsolom viszonylag sokáig kell néznem az xbox logot
újratelepiteni nem akarom, mert elvesznek a játékállásaim. -
Sify
senior tag
-
vicces
addikt
sziasztok!
lenne egy érdekes jelenség a géppel kapcsolatban. ha áram alatt van néha-néha fogja magát és egyszer csak bekapcsol.. nem tűnik túl normális jelenségnek. energiatakarékos módra van állitva. viszont sokszor kikapcsolás után a tápegység még fehéren világit és nem kapcsol le sárgára.
szóval ez normális vagy sem? -
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
DaveHutt
üzenetére
Most nézem én is, ez nagyon jó ár: [Diablo III: Eternal Collection]
1 hétig tart az akció /feltehetően akkor ez a csomag nem lesz a Summer Sale-ben/ -
Zjunior
veterán
-
válasz
r.levente75
üzenetére
Dlc cars-nál (all cars) tudod "megvenni" őket ingyen.

-
r.levente75
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi.
Megvettem a vip csomagot, de ezeket nem találom. Merre keressem őket? A my garageben nincs! Az egyik ott volt a Lamborghini, rámentem és azt írta ki, hogy átrakta valamilyen másik garageba, azóta sincs meg!
2016 Lamborghini Aventador LP750-4 SV, 2016 Koenigsegg Regera, 2015 Ferrari F12tdf, 2015 Ultima Evolution Coupe 1020, and 2015 Ford Falcon GT F 351.
A pörgetős CR-ket megduplázza az rendben.
-
Chumlee
senior tag
Minecraft-ban 4 játékos esettén osztott képernyőt bírja az S ? Nagyon melegszik tőle ?
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 4K most menő, úgy mint régen "A jampecok a Chevroletben agyba-főbe nyomják...".
Érthetőbben, a 4K helyére helyettesítsed be a GARAFIKAI szót és mindjárt érthetőbb lesz miért kell mindenkinek letölteni a XOX-on a GRAFIKAI PATCH-et 
UI: még egyszerűbben: VGA csere után feljebb húzhatod a grafikát

-
r.levente75
addikt
Fh3-ban kinek mennyi a max sebesség és melyik autóval?
Nekem a centenariora fáj a fogam.
-
Bogyi007
veterán
-
-
i@lex
őstag
Kaptam egy ilyet, ha valakit érdekel.
Hello Trovian! Thank you for downloading Trove. Here is your code for Digital Dragonfly Wings & Accursed Arachnid Mount: 44MFG-HPCDH-JW3PF-RT7GM-462WZ. Redeem by 7/31/17. For more information, visit http://www.trionworlds.com/trove/game/faq/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlerite trailer - Megjelenés: Majd egyszer.

-
Zoleee83
addikt
-
törölt tag
Sziasztok. Hogy tudok hozza jutni a fh3 bán a Lamborghini huracan horizon edition amelyik credits boost os? Meg tudom venni de mind 5 Milla. Annyit nem adok erte. Mikor dobja ki a jatek ? Koszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Silεncε
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
A felesleges irónia volt csak úgy tűnik nem ment át. Ez van
-
Medocsabi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát igen. Nagyon elment "pc" irányba a konzol,ezen is látszik sztem hogy szépen lassan a kiöregedett pc-sek áttérnek konzolra

Én hótlesz@rom milyen felbontáson fut a játék,ha jól néz ki. Alkalmasint ez egy konzol lényege (szerintem) -
MasterMark
titán
Mondjuk ez, hogy 720p-n úgyse lehet szép a kép, meg "feleslegesen" dolgozik szépen mutatja, hogy azt hiszik az emberek, hogy a felbontástól függ a képminőség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem direkt volt sry.
Egyébként most itt van előttem egy DS4 V2 és egy régebbi TF2-es XO kontroller, és egyik sem recseg, ropog. Bár tegyük hozzá DS4 tapintása nekem még mindig furcsa kicsit. -
DaveHutt
őstag
Teljes Diablo 3 pack (alapjáték+Ros kieg+necro DLC) Gold előfizetéssel 13600 FT.
Necro DLC 3000 Ft (10 euro, ami így olcsóbb, mint PC-n!). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Durva azért. 6K-ról lekonvertált 4K
Jó tegyük hozzá, hogy nem egy Cryengine-ről van szó. 
-
l.skywalker
Topikgazda
Titanfallék már 6K-val riogatnak

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
" PS4 kontrollere jobb anyagokból van összerakva, "
Lehet, de néhány ismerős már találkozott ezzel a DualShock 4 esetében:
Mindkét konzolnál megvannak a hulladék kontrollerek szerintem. XO-nál az első szériás Elite-ek a kacatok (sokaknál széthullott konkrétan), PS4-nél a DS4 V1-ek morzsolódtak szét, de nagyjából szerintem az elmúlt hónapokban mindkét oldalon jobbak a kontrollerek már.
Teszem hozzá, hogy most is van olyan PS4-es ismerősöm akinek a V2-es DS4-ről is kopik az analóg, míg nálam is volt múlt héten olyan XO kontroller ami nem első széria és recseg ropog.
Viszont az is érdekes, hogy amit kollega említ, hogy a limitált kiadások meg meglepően egyben vannak. Titanfall-os meg Halo-s volt nálam pár hete, tökéletesek voltak, semmi ropogás, lötyögés.
-
Chumlee
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én anno úgy hallottam ,hogy a stick-ek kopnak bár ne legyen igazam .
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na meg a speckó kontrollerek (pl az én forzásom) már jobb anyagokból is vannak, legalábbis tapintásra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Madoc
üzenetére
Nekem csak egy kissé fényesebb csík látszik egyelőre a PS4 kontrolleren.
A legdurvábban az X360-on kopott nálam, az XO-é ahhoz képest jobb, a PS4-é meg egyelőre annál is jobb, de ezt még csak 1 hónapja használom.Írtam már korábban, hogy érzésre a PS4 kontrollere jobb anyagokból van összerakva, mellette az XO-é egy kínai gagyinak tűnik (főleg a lötyögős, recsegős, fényes műanyag ravaszok, meg az ABXY. Ráadásul már nem is olyan bazi kényelmetlen, mint a korábbi Dual Shock verziók.
Ergonómiában viszont az XO kontrollere még mindig jobb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blazing Angels, Cyber Troopers Virtual On OT & Radiant Silvergun, Wolf of the Battlefield: Commando 3 and Assassin’s Creed: Brotherhood are coming to Xbox One Back Compat today.
-
törölt tag
válasz
Madoc
üzenetére
vagy rakhatnának valami olyan gyűrűt a stickek körüli beremre ami nem kezdi el vágni, sérteni a nyakat. Nem hiszem , hogy bonyolult lenne kitalálni.
gerii
A kattogás , recsegés már ha jobban megkapaszkodok benne nálam is előforduló jelenség. És picit elszomorító , hogy egy ilyen áru kontrollernél jelentkezik. A 360-as az nekem valahogy masszívabb érzést keltett anno a kezembe, továbbá az sem tetszik , hogy az xbox one controllerének a külső burkolata csak összevan pattintva.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Nem túl jó kérdés, mert valakinek igen, valakinek nem. Én megvettem, mert tetszik az a pár plusz autó, de ha te nem mész velük majd, akkor nem éri meg (a dupla reward meg alapból nem egy nagy szám).
-
Madoc
veterán
válasz
üzenetére
Használod-kopik, nem használod-nem kopik. Ez már a 360-as kontrolleren is ugyanigy volt és semmit nem befolyásol. Műanyag ér a műanyaghoz. De ha fém érne a fémhez vagy a műanyaghoz akkor is kopna. Ha meg nem érne fgymáshoz akkor eltörne a kar. Szokj hozzá. Mind ilyen.
Amugy akinek van ps kontrollere, annál ez hogy van?
-
r.levente75
addikt
Érdemes ezt megvenni?
Forza Motorsport 5 VIP Membership -
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !
Nálatok is jelentkezni szokott Xbox One Controllernél a Stickek nyaki kopása ? illusztrált képen jelöltem mire gondolok pontosan.Múlt héten vettem egy új controllert azon is egy-két használat után körbe már jól látható az a karcolódás/kopás a nyakakon hiába próbálom szépen forgatni nyomkodni a stickeket. Van erre valami megoldás , hogy ne kezdjen kopni ?
Szinte zavar , hogy zsír új controller és ugyanúgy jelentkezik a probléma. Igazán csinálhatna valamit az MS ilyen téren. -
Bogyi007
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Egyébként nagyon, de nagyon ritkák azok a TV-k (monitor az más, konzolt elsődlegesen TV alá szánják) és gondolom nem is olcsók. One még az 1080p-vel is küzd, 21:9 pedig ~35% telejsítményvesztés is képbe jön.
Továbbá hátrányba kerülhetnek azok, akiknek sima 16:9-es TV-jük van az extra látótér miatt (pl. StarCraft II nem is támogatja a formátumot pont emiatt).
-
ronaldo
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Én VLC-t meg a beépített Media Playert használom és külső feliratot is megjelenít. A hangsávokkal is megbirkózik. Nem mindig ugyanaz az app, de ha a Media Player valamiért nem kezeli, akkor a VLC igen (és fordítva).
Eddig nem futottam bele olyan release-be, amivel nem bírt volna valamelyik (persze ettől még lehet ilyen).
szerk: közben látom már válaszoltak többen is

-
Sentinel80
aktív tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Sajnos semmi jele egy ideje, hogy dolgoznának Ut3 patch en.
BC emiatt még annyira se esélyes.
Egyedül PC re jött ki az a patch ami gamespy mentesítette a játékot, a PS3\X360 UT3 azóta használhatatlan multira. Az UT4 nek nagyobb esélye van a megjelenésre, de az már egészen más lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Packeta
- HP notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként most itt van előttem egy DS4 V2 és egy régebbi TF2-es XO kontroller, és egyik sem recseg, ropog. Bár tegyük hozzá DS4 tapintása nekem még mindig furcsa kicsit.