- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EmThor #58186 üzenetére
Háááááát, a 8 azért eléggé feljött a környezetben is, szerintem a difi inkább az, hogy a legutolsó reinkarnációban csupa unalmas, kietlen versenypálya van, míg a 4. rész a legváltozatosabb pályaversenyzős játék, ever
az a baj amugy, hogy a 4 után a 2-3 már nemigazán lesz játszható, mert olyan magasra kerül vele a léc
oké, van azokban 1-2 pálya, ami 1-2x jópofa, de kb ennyi, minden tekintetben visszalépés mindkettő korábbi (ahogyan az elvárható - nem pedig ahogyan pl a 7. rész után a 8.-al történt, khm
)
árkádosabb vonalat szereted? Project Gotham Racing 4 megvolt?
-
Ispy
nagyúr
válasz
EmThor #38255 üzenetére
Forzát kaptam a boxhoz, nem rossz játék, de valahogy engem nem fogott meg.
Én most az assissinokat húztam le, igaz megvannak lemezen, de így az akciós árral megéri megvenni, a lemezeket meg elpasszolni, a helyzet az, hogy ahogy öregszem úgy egyre lustább is vagyok, a franc fog mindig a lemezekhez ugrálni
-
Ispy
nagyúr
válasz
EmThor #37788 üzenetére
Igen, ezt én is megcsináltam a Gears Of War-ral, és utána indítottam újra.
(#37787) Sicilian
Igen, wifit használok, de valamikor meg megy pikk-pakk. Mindegy már csak 2 játék és remélem befejeztem egyenlőre a játékok vásárlását
Egyébként szerintem az F1 2014 ára el van írva, mert én 3,5k-ért vettem meg, ami nem 20$, hacsak nem lett ennyire erős a forint tegnap óta
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest