Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Bár inkább ez lehet, tv-s topikba kellene de azelőtt megkérdezem, hogy mással is van esetleg így. Nekem 2008 végi Xbox Elite-m van hdmin keresztül rákötve a tvre(lg42ld550) és pl fifánál azt csinálja, hogy amikor gyors mozgások vannak (pl labda ugye) akkor a labda olyan "szellemképes" lesz (nem tudom jobban mondani sry) ez mitől lehet?
-
k!nG
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tulsagosan erdekel. Ha a valaki a live nev alapjan itelkezik az akkor maximum nem vesz fel baratnak es ennyi. Direkt odairtam, hogy obszcen es elnezest kertem, ebbol talan kovetkeztethet az ember arra, hogy nem gondoltam halalosan komolyan a dolgomat amikor megcsinaltam a profilt.
Amugy fiu vagyok, de ez mar boven off, nem sracok?
-
StLui
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy őszinte lány, vagy esetleg még fiú is ráadásul?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Számit, hogy más mit gondol?

-
k!nG
aktív tag
Sziasztok nem tudom jo helyre irok e, de ket kerdesem lenne. (a jatekok topicjaiba nem akartam irni, mivel az a reszleg PC-re vonatkozik)
Egyreszt a Fifa 14-nel azt figyeltem meg, hogy erzeleki a jatek azt, hogy liveon vagyok, de megsem tud az EAS FC-re csatlakozni, tehat nincsen Ultimate Team stb. Probalkoztam mindennel, ujrainditassal, az online beallitasokat is megneztem, de semmi. Es nem szerverhiba, mert haverom tudott csatlakozni.
Plusz a BF4-nel a kalibracios kepernyonel azutan, hogy beallitottam a kepszeleket (az elejenel), befagy a jatek es meg az esocseppes betoltokepernyo es a jatek tolt folyamatosan, de megallas nelkul. Megprobaltam a multis CD-vel is, de ott is ugyanez. Nem hinnem, hogy a gepemmel van baj, mert egy ujonnan vett 250GB Slim gep es a live is uj, es minden mas jatek multija megy rajta. (GTA, Forza, Gears of War, Bad Company, stb.)

Nagyon megkoszonnem, ha tudnatok tippeket adni.

(Ja es aki akar az felvehet, a nevem kicsit obszcen, elore elnezest: Faszcibal0)
-
krokk
senior tag
srácok a "Bocsánat. A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra." az azt jelenti, hogy náluk van a probléma, vagy jelentheti azt is, hogy a kártyámmal? virtuális kártyával próbálkozom limitet beállítottam, ergó lehetne róla vásárolni. de azért felmerült bennem, hogy kiírja-e ha a kártyával van gondja

amúgy borderlands 2őt óhajtom megvenni

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is majdnem megvettem a Borderlands 2-t, de furcsa volt, hogy mindenhol csak a letöltés újra gomb jelent meg... aztán rájöttem, hogy valamelyik előző akcióban már megvettem fillérekért

-
MasterMark
titán
Elsőre sikerült hozzáadnom az új kártyát a profilomhoz, meg is vettem a Borderlands 2-őt.
Erre nézem tovább, és ott a Wolf Among Us második epizódja is ötszázért... Hát nem hagyhatom ott, viszont nem szabadna már erre költenem.
Még alszok rá egyet... -
Trak
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Mindig vannak egyenlőbbek... Es persze túlbuzgó moderátorok, akiknek fogalma sincs az adott topikrol...
-
Laca0
addikt
-
anorche1
őstag
Fejből írom, nem biztos hogy teljesen pontos:
Mentések és a profil egy boxban formázott penra másolod, rá dugod gépre. Horizon felismeri, jobboldalt a mappákból kikeresed a profilodat, és fogd és húzd módszerrel balra húzód, egy megjelenik egy ablak. Ha jól emlékszem 2db kódot fog kiírni (vagy 3). Megnyitsz hasonló módon egy mentést, és a profil 2 (3?) kódjával felül írod azt, amit mentés tartalmaz, majd asszem a refresh, resign gombbal elmented. Ha kész, vissza másolhatod a box -ra mentéseket és a profilt. -
raziel01
veterán
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Elszállt a profilom, a gép is alig akart elindulni miatta. Törölnöm kellett, de törléskor azt választottam, hogy a content maradjon. Meg is találtam a gépen, hogy hol vannak ezek a fájlok, de hiába másolom be egy új profil alá, nem akarja felismerni.
Van rá valamilyen megoldás, hogy újra használhassam a mentéseimet?
Köszi!!! -
raziel01
veterán
The Wolf Among Us Episode 3 tölthető pár napja.
Én most vettem észre, mivel megvan a Season Pass így ingyenes nekem. 10 dollárt abszolút megért a Season Pass akcióban. -
Petreszku
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy full hülyeség amit kérdeztem, de nem ártottam senkinek vele. -
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Látom sokan játszotok a Titanfall-val. Akkor talán tudtok válaszolni a kérdésemre is. Nekem most használatban egy XBOX360 ELITE gép van, 2008 végén vettem soha nem volt szervizben (KOPP-KOPP).
Plusz van egy SLIM gépem tartalékban, teljesen szűz, bontatlan még. Érdemes a játék miatt elővenni a SLIM gépet vagy az ELITE is még jó fogja bírni a strapát. Gondolok itt a lemez folyamatos pörgésére.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
dreizwanzig
aktív tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
szia!
én ilyet vettem, nekem bevált!
-
negyven2
nagyúr
-
norbi2010
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akkor annyira nem is jó üzlet.

raziel: én migráltam már a profilomat oda-vissza és megmaradt rajta a pont/pénz. De akkor lehet hagyom, most úgy is inkább a Titanfall-ra fáj a fogam.

-
norbi2010
őstag
$-os Microsoft Gift Card működhet magyar account-tal? Ha nem, akkor úgy meg lehetne oldani, hogy csinálok egy amerikait, arra beváltom és migrálok magyarra?

-
norbi2010
őstag
Én látom rosszul vagy a Borderlands 2 tényleg 524Ft?

-
raziel01
veterán
Főleg csak DLC.
Esetleg a Batman: arkham city lehet jó vétel 1300 Ft-ért. -
norbi2010
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Feleslegesen tenné, kb. másfél éve engem is figyelmeztettek, mivel "rontottam" az üzletét valakinek aprón, próbáltam megmagyarázni de semmit sem értem el vele.

-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
azigen
en kerek elnezest 
szerintem sem erdemes vele foglalkozni. Hebe-hoba en is kapok figyelmeztetest, de kulonosebben nem mozgat, hogy reklamaljak miatta. Egyeni avatart nem akarok, neked meg mar ugyis van

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Az indoklás igen részletes. Én tuti nem hagynám annyiban, de mindegy.
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Azért kedves, nem?
[link] -
válasz
MasterMark
üzenetére
Komolyan?
Beszarok... -
MasterMark
titán
Aham, még figyelmeztetést is kaptam. Hmm, köszi.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tibi86
üzenetére
A válasz hogy technikailag lehet. Csak cserélgetned kell a vinyókat, attól függően hogy mivel játszol. Illetve oda kell figyelni, hogy menteni arra a vinyóra ments, amelyiken a játék van. Más kérdés hogy 250giga bőven elég szerintem szinte mindenre, szóval max én cserélném egy 320-asra. Nálam a legnagyobb játékos időszakban sem volt fennt 5-6 játéknál több a gépen, és még így is üres volt a fele vinyó.
Na a lényeg, hogy én azt tanácsolom, hogy ha kevésnek találod a 250-es vinyót, akkor vegyél egy 320-as HDD_t, az előzőt meg add el.
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Lehet a boxnál két különböző hdd-t használni, melyekre azonos profil alatt mentettük le az "on demand" játékokat?
Magyarul érdemes vennem egy 320GB vinyót a jelenlegi 250-es mellé, hogy ne kelljen a játékokat állandóan töltögetnem?Köszi
-
StLui
veterán
Nem, félreértesz. Azon nem vagyok fennakadva, hogy nem akar, nem tud valaki segíteni, azon igen ha e mellé még oltogat is. Ahogy MasterMark el is ismerte, hogy nem véletlenül éreztem azt hogy burkoltan ugyan de lehülyézett engem, meg azokat akik ezt nem tudják maguktól megoldani. És ha ezt veled is megtenném most mondjuk én, hogy miért nem érted a szitut, akkor gondolom te nem is akadnál fenn ezen, mert ilyen a nyilvános fórum minősége.
Téma lezárva részemről mert segítség nincs, csak szájat tépni jöttél te is. -
dilipok
veterán
tessek meg egy hszgyujto komment akkor: szerintem is user error... Igazabol nem tudom milyen megoldast varsz, leirtuk tobbszor is, hogy ennek nem ugy kellene mukodni, ahogy te mondod, hogy mukodik. A support minden bizonnyal tobb segitseget tud nyujtani neked, mint mi. Probalj veluk egyeztetni. (nekem az angol profilomon is megkerdezte ketszer, de azota soha. A tesom a magyar profiljan is megcsinalta, azota sem jott fel megint)
-
toza
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
nem is...
-
StLui
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem én hogy az, de nem tudom mit kéne csinálni, pl most ugye hiába nyomok B-t egyszerűen kilép akkor és választhatók megint felhasználót, ez pont magyar profil, a gyereké, az enyém régi angol, és azzal semmi ilyen nincs soha.
Csak az bosszant, hogy te semmi segítő jellegűt meg sem próbáltál írni, csak a kioktató stílus, míg más legalább próbálta valamit, vagy nem írt, a te beírásaidnak a hsz gyűjtésen kívül pont semmi értelme, ahogy a legutóbbinak sem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére

-
toza
senior tag
melyik topikban erdeklodhetek Matrix Glitcher v1 ugyben?!koszi.
-
MasterMark
titán
-
StLui
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Igen ilyesmi volt, több email címet nem fogadott el, csak a telefon maradt, csak ezért nem akartam már egy hetedik emailt is csinálni csak ez miatt, erre kaptam hangüzenetben a négyjegyű kódot, amit elfogadott, erre pár alkalom után most simán az email cím-jelszót kéri ,ezt nem fogadta el most hibaüzenettel, de egy kissé fárasztó, hogy minden egyes játszani próbálkozásnál valamit be akar pötyögtetni velem azon a pont erre kitalált kontrolleren keresztül, és most el sem fogadta. Amúgy meg pont ezen semmi védeni való, se gold nem volt rajta soha, se beváltható pont se online megvett játék, bezzeg az enyém ami tele van ilyenekkel, azzal nem foglalkozik.
-
Szia!
Gondolom erre a hibaüzenetre gondolsz. Összefoglalva annyi a lényeg, hogy a fiad fiókjának a biztonsága érdekében (visszaélések stb.) leküldenek egy megerősítő kódot, amit kérhetsz telefonon, SMS-ben és e-mail-ben. Az így megkapott kódot kell megadnod az xbox felületen.
Igazából ennyi a dolog. Semmi ördöngősség, nem az MS szivat, hanem az adataidat védi (gondolom többször el lett rontva a mail címhez megadott jelszó).
-
StLui
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Fiamnak feküdni kellett volna már, de mindenképpen szeretett volna játszani egyet velem, ezért tegnap nem írtam fel mi a kód, amúgy semmi más infot nem kaptam. Max majd fényképezgethetem a képernyőt, ha lesz ma időm újra nekifutok, és felírom a kódot.
Amúgy 1-2 hete volt ez téma itt, és többen kínlódunk vele, hogy nem értjük mit akar újra email címet, telefonszámot, amire ezután nekem hangüzenetben elküldött egy kódot, anélkül hogy erre számítottam volna, sikerült valahogy megértenem és megjegyeznem a 4 számjegyet, de ez röhej, mintha direkt szívatna az MS
-
StLui
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
De eddig te csak annyit írtál, hogy neked minden ok, és burkoltan lehülyézted akiknek ez nem sikerül, mert, hogy le van írva minden, erre írtam is hogy nem tudok én pl angolul.
mondjuk most belépni sem tudtunk este, szóval állítgatni való sem sok volt -
StLui
veterán
Na tegnap megint szétszivatott ez a marhaság, a fiam accountjával nem tudtunk egyszerűen belépni, hogy osztott képernyőn játszunk a forza-val, végül kénytelenek voltunk csak vendégként belépni másodiknak, az enyémen soha nem kérte még ezt a szart. Az övén most jelszót kért, egyszer elütöttem, de akkor sem azt írta, hogy rossza, hanem hibaüzenetet, de utána a jót írtam be többször is, de ugyanúgy csak valami hibaüzent, egy kódszám. Nem is használunk goldot már rég, csak a frissítés miatt van neten, de lehet lekötöm a francba, mert már nagyon rühellem, hátha akkor abbahagyja.
-
2csi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De nem adtam oda a profilomat is?
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Xboxon játszom. Pendrivera telepítettem a játékot(GTA 5) és a mentéseket is. Végigvittem. Kölcsönadtam a barátomnak a játékot és a pendrive-ot. Berakta mind a kettőt az xboxába. Előröl indította a storyt az xbox. Nem tudja beloadolni a végigvitt mentést. Rámegy, hogy load game aztán kiválasztja, hogy pendriveról szeretné betölteni a mentést és visszadobja a menübe. Mit csináljon?
Előre is köszi! -
Knobber
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
És a silm már 45 nm CPU-kkal jön, kevesebbet fogyaszt, azt hogy halkabb meg írta a fórumtárs. Meg hát az első SLIM is már 2010-ben jött ki az is négy éves így az sem egy mai darab már. Ki lehet fogni olcsóbban, a 4GB verziókat, igaz ahhoz még utólag egy HDD-t is be kell ruházni ha újabb címekkel szeretnél játszani (Igaz a GTAV elindul USB pendrive háttértárral is pont, én úgy játszottam végig. Rá is van írva a bolti dobozára hogy 8GB required).
-
Prof01
veterán
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én is köszönöm! Ma este is benne vagyok egy kis játékban.

-
raziel01
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
+1 SLIM és halkabb is sokkal.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is így gondoltam.
Tudom hogy a Jesper a legjobb a Fat-nál de a slim az már jobb. 
-
MasterMark
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bocs, ez félreérhető. Úgy értem nem a legjobb a Jasper a 360-ak közül. Már Slim-et érdemes venni mindenképpen. Utána jön a Jasper. FAT gépeknél ez megbízhatóbb, de közel sem annyira mint a Slim!
Ennek a lényege, hogy nem rossz a Jasper, csak régi, és a Slim mindenben jobb.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Oké.

-
MasterMark
titán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Inkább Slim.
Nem a legjobb a Jasper...
-
Wiz Khalifa
veterán
Xbox 360 Jasper alaplapost mennyire ajánlotok? Én úgy tudom az a legjobb mert az 2008-ba jött ki és a harmadik generációs. Főként csak azért kell a konzol hogy szokjam meg GTA V-hez.

-
Rickenstein
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem valami jó HDMI splitter-t. Szét akarom dobni HDMI-n a képet monitorra meg tévére (vagy az egyiken legyen kép, vagy a másikon). Általában monitoron játszom, de néha átraknám tévére, de unom folyton átdugdosni a kábelt. Csak az írjon, akinek van ilyenje és így használja! (sajnos rendeltem már egy HDMI splittert, de a tévén csak akkor van kép, ha a monitor is bekapcsolva van)
-
kenny123
addikt
Nálatok nincs minimális lag a titanfallban? Csak eu régióban keres játékot, semmi letöltés nem megy mellette, mégis (főleg titanban) minimális lag van esetenként.
-
norbi2010
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
Box-on az egy különálló játék, nem kell hozzá a Sims 3, és nincs is benne. (legalább is a Google ezt írta
)Más: konzolvilágon nem tudjátok mennyi ideig lesz ingyenes házhozszállítás?
-
Algotis
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
Szerintem nézd meg az árat, ha a pets többe kerül, mint az alap, akkor valószínű benne van

-
littlemole
őstag
Sims 3 és sims 3 pets között mi a különbség? XBOX 360 ra szeretném megvenni. Azt olvastam hogy konzolon lényegében a pets ben is megvan az alapjáték, míg pc re csak kiegészítő a pets.
A kérdés hogy elég megvennem a Sims 3 pets et xboxra ha a teljes funkciót szeretném?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Azért köszönjük. Igen van néhány ember akik egy köszönömöt sem képesek betolni, ezt már páran megtapasztaltuk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Beszarok...

l.skywalker