- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
-
jozsef8
aktív tag
válasz
anorche1 #27368 üzenetére
JTAG-os a box, onnan tudtam a hőmérsékletet, FSD volt rajta. Igen a pasztázást még ki lehetne próbálni csak rendes torx10-es csavarhúzókészletem nem volt hozzá és a procihűtőt már nem tudtam leszerelni. Valahol nem lehet olcsón rendelni minőségi torx10-es szettet?
Sajnos az alaplapot nem tudom.
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #27000 üzenetére
A nehézséget a futam előtt, de az igazi nehézséget az hozza meg, ha kikapcsolod az ABS-t és a traction controlt, így fékezésnél nem lesz blokkolásgátló és szépen ki tudsz csúszni a pályáról, illetve ha túl erősen nyomod a gázt, a hátsókerekes autók ki fognak tekeredni, ahogy kell. Illetve a manuális váltó is nehezít
Illetve ne legyen visszatekerés sem, bár lehet ez egyértelmű. A világbajnokságok hosszabbak, 12 verseny, versenyenként két futam, nagyobb körszámmal, ezt az eseményeknél jobb oldalt tudok kiválasztani.
-
dilipok
veterán
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #25390 üzenetére
A wrc 4 közelebb áll a rallyhoz, és sokkal több pálya van benne, de rossz az irányítás, rosszak a hangok, a pályák élettelenek, a grafika sem túl acélos. A dirt 3-ban minden sokkal minőségibb, ahogyan az a codemasterstől megszokott, egyedül a butított rallyk és a kevesebb pálya szól ellene, cserében van több egyéb offroad lehetőség. Én megvettem a complete editiont, a wrc-ért 2 ezernél többet viszont biztosan nem adnék. Amúgy a dirt 2-ből van demo, az némileg hasonlít a 3-ra, és a wrc 4-ből is van demo, nekem pont elég is volt belőle annyi.
Egyetértek az előttem szólóval, szerintem is jobb a Dirt 2 mint a 3, de erről megoszlanak a vélemények. Nálam benne van a top 10-ben xboxon, az biztos.
-
raziel01
veterán
válasz
anorche1 #23434 üzenetére
Én PC-n ismertem meg. Normal fokozat. Ez egy fos.
(végigvittem azért)
Aztán boxra valamilyen ötlettől vezérelve megvettem a gyűjtői kiadást és hardon majd nightmare fokozaton is végigvittem és 1000 G lett.
Jó játék az csak kell a hard nehézség, hogy kellően túlélő horror hangulata legyen.
Bár a harcrendszer kicsit gagyi és hogy nem tud futni 10 méternél többet a főhős, mert kifárad. -
Chereiose
addikt
válasz
anorche1 #16747 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Van 2 kiválasztott box, amik közül választok majd
Amúgy sok idő ez az eltelt 2 év, amióta nincs xbox om....szóval változott valami a live? Régen tudom, hogy az volt, hogy amerikaira raktam a profilt, mert az MS pontokat csak úgy fogadta el, nekem meg kellettek a COD DLC-kSzóval most már nyugodtan lehet Magyarországról regelni/venni mindent, főleg, hogy megszűntek a pontok?
-
raziel01
veterán
válasz
anorche1 #16247 üzenetére
AC4
Meg a COD:Ghost is jól néz ki.Amúgy nem minden Xbox Classic játék megy a 360-on.
Itt van, hogy megy-e és van-e hibája. -
Rx
aktív tag
válasz
anorche1 #15439 üzenetére
Sajnos a pontos típusát nem tudom, de eredetileg psx/ps2 (ps3 erre nem vennék mérget) csatlakozású és adtak hozzá egy usb-s átalakítót amivel pc-re is rá lehet kötni.
A pedált és a kézifék/váltot is a kormányra kell rádugni.Közben sikerült megtalálnom.
Eről lenne szó. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest