- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
consono #39808 üzenetére
Viszont így kérdéses, hogy mindent "portolnak"-e, vagy sem.
Most úgy gondolom, hogy ha veszek is a jelenlegi generációból valamit, a 360-am szerintem akkor sem adom el, túl értelmes árat úgy sem tudnék kérni érte (és akkor legalább van valódi hardware a 360-as játékokhoz is).
-
adalbert1
veterán
válasz
hoffman_ #39564 üzenetére
Hát, ha valami módosított géped van, akkor lehet, hogy teljesen mindegy a hdd márkája/típusa, de erről sokat nem tudok, mert csak gyári gépem volt még.
Ha gyári géped van, akkor viszont csak bizonyos típusok jók (pl. itt írnak párat), és azokon is firmware-t kell cserélni - nekem egy WD hdd-m volt, amit így használtam, de akkoriban még nem lehetett nagyobb méretű pendrive-ot vagy külső hdd-t felhasználni, ma már inkább annál maradnék, és nem vacakolnék ezzelszerk.: az új hozzászólásod elolvasva: ha már megvan a megfelelő merevlemez, akkor csak lemented a firmware-jét, rárakod a netről letöltöttet, beszereled és működik is - perszer garanciát senki nem vállal semmire ha valahol elszállna valami
-
adalbert1
veterán
válasz
hoffman_ #39561 üzenetére
A legutóbbi update óta kezeli a külső hdd-ket is, ha jól emlékszem 2*2 TB méretig - viszont akár egy pendrive-ot is dughatsz rá.
Igen, kezeli egyszerre a belső és külső hdd-t is, én pl. a GTA V-tel így játszottam (az egyik lemezt kötelező telepíteni, azt raktam a belsőre, a másik lemezt pedig nem lehetett ugyanarra a tárhelyre tenni, így azt egy pendrive-ra).
A belső hdd-t csak úgy tudod nagyobbra cserélni, hogy:
a, másik gyári hdd - ezek méregdrágán mennek
b, firmware-t is cseréled rajta, és akkor is csak bizonyos típusok jöhetnek szóba.
Szóval szerintem inkább köss rá egy külső hdd-t, az sokkal költséghatékonyabb. -
adalbert1
veterán
Iponban egész jó áron van pár Xbox360 játék, pl. Halo 4 Goty ~2700 Ft, a The Darkness II is ennyi (ezeket meg is rendeltem).
-
adalbert1
veterán
válasz
szabacsik #37914 üzenetére
A konzolvilágban is 60k-tól kezdődnek az áraik (igaz állítólag valami akciójuk van pár napig).
-
adalbert1
veterán
A legtöbb konzol boltban kapsz, de szerintem elég horror ára van, 27k.
Kisebb sufni boltokban lehet, hogy nem hivatalos ms-t kapsz, hanem csak egy tokba beleraknak egy wd hdd-t, amin firmware-t cseréltek.
Arra érdemes még odafigyelni, ha esetleg használtat veszel, hogy nehogy a régi fat 360-hoz való kerettel vedd, neked ez a fajta hdd kell. -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
energy4ever #35236 üzenetére
A honlapjuk már úgy tűnik, hogy megy azóta...
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
plejik #34835 üzenetére
Örülök, hogy ennyi mindent akcióznak, de ebben megint semmi érdekesség nincs kb... Egy GoW Judgment-nek örültem volna (az előző 3 rész már megvan) hasonló áron, mint a most akciózott 3 rész, de persze az kimaradt. Major Nelson oldalán azt írják, hogy még több játék lesz a hétvégén akciós, kíváncsian várom a felhozatalt.
-
adalbert1
veterán
válasz
dilipok #33599 üzenetére
Ha jól emlékszem, MK Komplete Edition-nél mind a 4 extra karakter a lemezen volt, nem kellett hozzá külön kód (igaz a saját példányomon már kb. 2 éve túladtam).
orichalcos: na ez az, én ennyit erre a platformra már nem szándékozom költeni, bármilyen jó is lett volna az a kényelem, hogy egyszerre minden digitális játék a gépen van.
-
adalbert1
veterán
Ez nem nyert, kíváncsi vagyok, hogy a többi üzletben mennyi lesz, de kezdek letenni a cseréről - egyre vonzóbb a házi megoldás, vagy az, hogy a már végigjátszott, a közeljövőben nem kellő játékokat törlöm.
-
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #33320 üzenetére
Egyetértek, a Far Cry 3 már több mint egy éve is volt akcióban, illetve a régi AC részek se először szerepelnek (a Rainbow Six Vegas is volt már 2-3-szor legalább
). Azoknak jó ez, akiknek akkor még nem volt konzoljuk/lemaradtak az akcióról, de néha nem ártana tényleg valami változatosság (igaz, már nem is nagyon van olyan játék 360-ra, ami érdekelne, és még nincs meg).
-
adalbert1
veterán
Akkor úgy tűnik, hogy az elmúlt 2 hétben nem változott az ára.
ldave: Forza Horizon 2000 Ft most akciósan live-on, ha csak az tartana vissza.
Nem tűnnek rossznak ezek az új akciók, egy Crysis 3-ra és Mafia II-re szerintem be is nevezek.
-
adalbert1
veterán
Persze, ez benne van a pakliban. Ezért is csinálnám magamnak, ott ha mentem az eredeti firmware-t, akkor azt bármikor vissza tudom írni, és újból pc kompatibilis lesz a hdd.
Egy 320-as hdd-t már megcsináltam így régebben (mikor még csak 120-as Elite gépem volt), de mikor cseréltem gyárilag 250-es HDD-vel rendelkező új gépre, akkor inkább hagytam a fenébe. Az egész folyamatban nekem az volt az újdonság, hogy már 500 GB-os merevlemezzel is meg lehet csinálni - de szerintem megvárom a gyári hdd árát, ha a 250-est eladva egy 10k-ból ki tudom hozni a váltást, akkor meglépem azt. -
adalbert1
veterán
Ezek a számok főleg a múltkor látott 50k-s media markt akció fényében viccesek (ahol ugye 250-es HDD és 2 játék volt a géphez).
Azt néztem, hogy ez az 500-as mókolt hdd azért akkora business nem lehet, majdnem 13k-ért láttam a legolcsóbb 2.5-ös 500-as wd hdd-t, erre még kb. 1000 Ft a tok, így ha a 17k-s házat nézem, akkor van rajta 3k hasznuk... -
adalbert1
veterán
válasz
Prof01 #32315 üzenetére
Nagyon jó lenne lecserélni a 250-es HDD-t, mert már teljesen tele van (sőt, van pár játék, ami már rá sem fért), de 20k-t én már nem akarok elkölteni az Xbox360-ra (kérdés, hogy vajon a 250-es HDD kell-e a géphez, ha esetleg valamilyen garanciális ügyintézés lenne, illetve magában mennyiért lehetne eladni) - jobban örülnék egy olyan megoldásnak, ha bármilyen hdd-t bele lehetne tenni, vagy feloldanák a külső meghajtók 32 GB-os korlátját.
szerk.: Casoli - ezeket a HDD-ket nem csak a módosított gépek ismerik fel? Illetve akkor pl. ez is egy olyan, mint amiről írsz? 500-as WD HDD-ket akkor itt is csak egy firmware csere választja el attól, hogy használhatóak legyenek?
-
adalbert1
veterán
Főleg ennyi játéknál kicsi az esélye, hogy két ember ízlése egyezzen. Pl.: akinek már volt Xbox360-a, az nagy eséllyel a Halo-k és Gears-ek jó részével játszott már, a maradékból meg ami érdekes, az pl. nekem már megvolt (ami meg nem érdekel, azzal jó eséllyel nem is játszanék).
Ma láttam egy jónak tűnő ajánlatot a duna plázai Media Marktban: 250 GB-os gép + Halo 4 + Tomb Raider csomag 50k-ért. Kérdés, hogy hányan fognak/akarnak még ebből a generációból vásárolni, mikor nyakunkon a következő hivatalos itthoni megjelenése is.
-
adalbert1
veterán
válasz
raziel01 #31207 üzenetére
Szerintem itt főleg az a probléma, hogy pár GoD játék ára alapból a vicc kategória (pl. GTA V 20k - hiába ez az egyik legjobb játék a gépre, ha kb. 50%-kal drágább, mint a lemezes változat), így még akciósan is túl vannak árazva.
Illetve aki az elmúlt 1-2 évben követi az ilyen akciókat, már több címet is begyűjthetett korábban, így még kevesebb érdekességet talál.
Persze aki mostanában vette csak meg a konzolt, az egy teljes játék árán nagyon sok mindent begyűjthetett (annyira nem emlékszem most az árakra, de 10k-ból tuti kijött a Gears of War 3, Fallout 3, Fallout NV, Oblivion, Skyrim, Crysis 3 és még 1-2 dolog, ez alaphangon is megvan 200 óra játék, tehát annyira nem rossz).
-
adalbert1
veterán
válasz
pelenka35 #31151 üzenetére
A GTA V ennyiért még mindig drága, főleg, ha azt nézem, hogy 14,5k-ért vettem 10 hónapja a lemezes változatot.
bLaCkDoGoNe: a The Stick of Truth jó lenne egy 50-75%-os akcióban holnap. Most 10k, 2,5-5k-t megérne a játék.
szerk.: Crysis 3 mennyire élvezhető Xbox 360-on? Nektek tetszett az a játék? Illetve nekem 897 Ft-ot ír, nem 3000-et.
-
adalbert1
veterán
A Fallout-ot még múltkor megvettem ugyanebből a megfontolásból, szerintem most sorra fog kerülni a New Vegas is. Kár, hogy 320-nál nagyobb hdd-t nem támogat az Xbox360, mert a 250-es már tele van GoD játékokkal.
Igaz egy 32 GB-os pendrive-val még nyernék némi plusz helyet... -
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #30702 üzenetére
Hmmm, mindkettő Arcade játék lesz? Kifogytak az AAA címekből talán?
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #29491 üzenetére
Volt még 20 és 60 GB-os HDD-vel is, itt elég jól felsorolják.
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #29354 üzenetére
Lehet, hogy wd hdd firmware flashelve, vagy régebbi, Elite-ből származó hdd. Ha már hdd, igazán lehetne 320-nál nagyobb is, a 250-esen eljutottam addig, hogy csak a games on demand játékokkal tele van, lemezes játékot már nem is tudok melléjük telepíteni.
Tegnap végigjátszottam az új Tomb Raidert, a vége felé már kicsit unalmas volt, de összességében nagyon élvezhető játék lett, nekem simán belefér az elmúlt 1-2 év top10-be. -
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #27852 üzenetére
Persze, a Fallout-nál lehetett telepíteni a lemezed DLC-ket a letölthető változatra. Ha érdekel, szívesen kölcsönadom. Esetleg nincs meg neked Skyrim-ból a komplett változat (digitálisat megvettem még a múltkori leárazásnál, de a DLC-k elég drágák)?
Szerintetek így a konzol életciklusának a végén gyakoribbak lesznek az ilyen sale-ek, hogy ösztönözzék a még nem Xbox360 tulajokat a vásárlásra? Meddig lehet még a piacon a 360? Megmarad még pár évig olcsóbb választásnak az Xbox One mellett (ami ugye kb. 3-szor annyiba kerül)?
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #27835 üzenetére
A Fallout 3-at én is ezért vettem meg múltkor egy ezresért, szerintem az Oblivion-t is megveszem egy ötszázasért (pedig megvan lemezes komplett változatban az is)...
-
adalbert1
veterán
Eddig beszerezve:
Mortal Kombat, Red Dead Redemption (ez mondjuk mindkettő megvolt régebben lemezesben, de ennyiért nem tudtam nekik ellenállni), Sonic Generations, Tony Hawk's Pro Skater HD.
Valaki próbálta úgy a Dirt3-at, hogy letölthető változat + lemerzől felrakva a DLC-k? Működik úgy, mint ahogy a Fallout 3-nál is? -
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #24012 üzenetére
+1
A való életben őt ítélném el legjobban, de a játékban ő a legszórakoztatóbb karakter, igazi sztereotípia gyűjtemény... -
adalbert1
veterán
válasz
kovsol #23878 üzenetére
Engem is az érdekelt volna, de a 10k pont az az ár, amennyiért erősen gondolkoznom kell rajta (11k-ért láttam legolcsóbban lemezesben) - 6k-ért egyből megvettem volna. A Bioshock Infinite-ot viszont szerintem ennyiért megvenném, ha nem lenne már meg lemezes változatban. Remélem lesz még pár értékelhető cím leárazva.
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #22506 üzenetére
Időközben szép lassan eljutottam a kipróbálásig, igen, működik az, hogy Fallout 3 GoD verzió, és erre rátelepítve a Goty verzió lemezéről a DLC-k. Így már végre nem kell lemezekkel szórakozni
Az általam birtokolt címeket én is felsorolom valamelyik nap, kb. 50 játék, vegyesen GoD és lemezes változatok. -
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #22332 üzenetére
Ennyiért én is megvettem, az első PC-s emlékeim ehhez a játékhoz kapcsolódnak (shareware változat a 386-oson játszva, amiben 2MB Ram volt egy 260 MB-os HDD társaságában
). Illetve arra is emlékszem, hogy korabeli újságokban a 3DO portjáról írtak.
Igaz egy térkép funkció nagyon hiányzott, néhány pályán reménytelenül el tudtam tévedni...
Fallout 3-nál az működhet, hogy a játékot megveszem digitális változatban, a dlc-ket pedig felrakom mellé a lemezes változat mellől?
szerk.: az 576 árain nem kell csodálkozni, pár kivételt eltekintve a legdrágább konzol bolt.
-
adalbert1
veterán
válasz
Tomics #20618 üzenetére
Én 20k-ért adtam el a sajátomat (ugyanilyen gép +1 kontroller), igaz az egyik konzol bolt használt részlegének. Ha hirdeted, akkor lehet, hogy elmegy pár ezerrel többért is. Van amúgy konzol beárazás topic is, ott többet tudnak segíteni.
-
adalbert1
veterán
Kicsit felhalmozódtak mostanában a játékok, így csak most kezdtem el 2 még múltkor akció keretében vásárolt játékkal játszani, ezek a Max Payne 3, és a Far Cry 3.
A Max Payne 3-nál szerintem ismét jól eltalálták a hangulatot, igaz így majd 10 évvel később ez a kötött játékmenet már kicsit unalmas, illetve elég nehézre is sikerült a játék, mediumon volt, hogy párszor újra kellett kezdeni 1-2 jelenetet (igaz, szerintem még a felénél se tartok).
A Far Cry 3-ban pedig semmi újdonság nincs (szinte minden ötletet láttunk már valahol), de egy egész élvezhető egésszé gyúrták össze, tegnap egész nap ezzel játszottam, jó móka a vadászat, a fegyverek upgradelése, a radio towerek elfoglalása, az itemek craftolása, stb... -
adalbert1
veterán
válasz
woodbear #19326 üzenetére
Szerintem is mostanában az egyik legjobb cím (illetve a legjobb GTA is), kár lenne bárkinek is kihagyni... Viszont a fő szál végigvitele után kicsit lanyhult az érdeklődésem, de szerintem pár órát még biztos fogok játszani vele...
szerk.: Skyrim-nál a kiegészítők sokat adnak az alapjátékhoz? Az alapjátékot megkaptam ajándékba az új xbox mellé, viszont a kiegészítők elég drágák (a Premium Edition olcsóbb mint a 3 DLC).
-
adalbert1
veterán
válasz
Prof01 #18968 üzenetére
Nekem a Bioshock-kal csinálta ugyanezt (cseréltem az Elite-et egy új E-re, és így minden tartalmat újra letöltöttem, érdekes, hogy más tartalmakkal nem volt probléma), 4%-nál megállt és kiírta, hogy can't download. Ma újból elindítottam a letöltést, és gond nélkül letöltődött...
Fogyasztásmérővel megmértem az E-t, GTA V közben folyamatosan 8x Wattot fogyasztott (a plafon 90 W volt, de azt talán csak egyszer érte el).
-
adalbert1
veterán
Végig is játszottad?
Én most tartok kicsit több mint a felénél, de nagyon tetszik, ez a játék szerintem méltó a GTA névre a Vice City után, ráadásul itt megmutatták, hogy a IV-be zsúfolt tartalom mennyiségéből (vagy még többől) lehet egy élvezhető játékot is készíteni (illetve, hogy nem minden a content, valamilyen formába is kell önteni, itt szerintem sokkal jobban megírt karakterek és történet van, mint a legutóbbi részekben).Mivel a VGA kábelt a vásárlásnál besz.ptam, így az esetleges monitorral való használatra keresek megoldásokat. HDMI-DVI kábellel használja valaki az Xbox 360-át?
-
adalbert1
veterán
Végül egy Xbox 360 E-re lett ma lecserélve a régi Elite-em. Igazából Slimet akartam, mivel nagyon ritkán használnám VGA kábellel is, de az a honlapjukkal ellentétben két budapesti konzolboltban sem volt - mindkét helyen még most is raktáron van a honlap szerint.
Ennek ellenére a második helyről elhoztam az E-t, de ott még ráadásként az eladó srác simán keverte az AV és a VGA kábelt, persze fizetés után derült ki, hogy AV kábel van a csomagban (amiben szinte 100%-ig biztos voltam, de ő állította, hogy van hozzá VGA kábel) - utána már nem akartam feleslegesen pattogni, így inkább elhoztam a készüléket.
Azért számomra szomorú, hogy a piac 2 nagyobb szereplőjénél ilyenek vannak (2013-ban szerintem azért elvárás lenne egy valós készletinfó, és a munkatársak megfelelő felkészültsége), de ennek ellenére örülök a gép cseréjének.Szerk.: annyival kiegészíteném, hogy mindkét helyen a Fifa14 bundle-t néztem, bundle nélküli Slimet, vagy más bundle-ben tudtak volna adni.
-
adalbert1
veterán
Lenne pár kérdésem, azokhoz, akiknek volt régi 360-uk és S vagy esetleg az új E változat is (nagy részénél csak megerősítés, vagy személyes vélemény kellene):
- lényegesen halkabb a hűtése az S-nek és az E-nek (emlékeim szerint haverom S-e sokkal halkabbnak tűnt, mint az én fat-em)?
- a régi "fat" változathoz jó VGA kábel kompatibilis az S-sel ugye?
- S vagy E-hez való HDD beépítő keretet lehet valahol itthon emberi áron kapni (már ha egyáltalán lehet, én sehol nem találtam külön, lehet, hogy csak nem vagyok elég alapos)? Dealextreme-en lenne pár dollárért, de az 3 hét mire ideér
- Az E-nek van valami lényeges előnye az S-hez képest? Persze a dizájn változott, de ezzel együtt kevesebb port van rajtaMivel a régi Elite gépemre már nincs garancia, így ismét elgondolkoztam a lecserélésén, főleg ezért érdekelnének a fentebbi kérdésekre a válaszok. A halkabb hűtés, garancia, új gamepad miatt gondolkozom a cserén, de az is lehet, hogy inkább kivárom amíg az Elite végleg meg nem adja magát, és akkor ruházok be egy új darabra majd - igaz attól tartok, hogy az új generáció sokkal lentebb már nem fogja nyomni az árakat (de gazdasági szempontból vizsgálva minél később költöm el ugyanazt az összeget, annál jobban járok
).
-
adalbert1
veterán
válasz
mephi666 #16425 üzenetére
A Fallout 1-2 szerintem is zseniális volt (igaz a 2 nagyon hosszú, a mai napig nem játszottam végig), és nekem nagyon tetszett a 3 is, szerintem jól átültették a hangulatot.
A GTA 1-2 tényleg poén volt, de szerintem ennek a sorozatnak se ártott a 3D-be átültetés, a Vice City számomra a mai napig a legjobb része, ott állt össze legjobban kerek egésszé a dolog (rengeteg filmes utalás, jó kis 80-as évek beli zenék, stb).Ragnar95: nekem egyszerűen nem tetszett a IV hangulata, valahogy Tommy Vercettivel könnyebb volt azonosulni mint egy kelet-európai maffiózóval.
. A motoros-bandás kiegészítő már jobb lett, a bogt-val még csak 1-2 órát játszottam, de az is jobbnak tűnik, mint a IV.
Viszont pl. a Red Dead Redemption oda-vissza veri szerintem a legtöbb GTA-t.bLaCkDoGoNe: ebben talán annyi jó lesz, hogy egy igazán színvonalas részt gyárthatnak az új generációs konzolokra (igaz én a Fallout 3-nál se éreztem csúnyának a grafikát, és tartalom is van benne bőven, de több erőforrás sose árt, miképp egy natív 1920*1080-as felbontásnak is örülnék azért).
-
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #16420 üzenetére
Fallout 4-ről milyen hírek vannak eddig? Még a mostanira, vagy a következő generációra fog jönni? Ha olyan lesz, mint az elődök, akkor én se sajnálnám rá a teljes árat (igaz, most pár 3DS játékot vettem teljes áron, de azoknak külföldön se esik az ára). A GTA V beszerzésén is erősen gondolkodom, de a Vice City óta folyamatosan csak esik a hangulat, félek, hogy csalódás lesz.
Engem az árak mellett még néha a készlet hiánya zavar az itthoni videojáték kereskedelemben - népszerű/beragadt címek vannak készleten, de sok 1 éves/kevésbé siker játék sokszor nincs. -
adalbert1
veterán
válasz
KingKress79 #13611 üzenetére
Ezek a mai akciók nagyon gyengére sikerültek...
-
adalbert1
veterán
válasz
rocket #11910 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz (zaj, melegedés, cserélhető hdd, stb. szempontjából), szerintem erre fogom cserélni majd a jelenleg is használt Jasper lapos modellem. Azért jól mutatják a 360-al kapcsolatos fejlesztések, hogy az MS tudja, hogy mekkora piac, és hogy nem fog mindenki egyből váltani, így megpróbálják minél jobban kiszolgálni ezt is.
-
adalbert1
veterán
Tegnap elkezdtem a Sleeping Dogs-zal játszani, nos ez tényleg bitang jó játék lett, eddig az én szememben is simán veri a GTA IV-et hangulatban (igaz azt annyira nem nehéz, reméljük az V jobb lesz).
raziel01: én is 990-ért vettem, annyiért kb. az ajándék kategória. Jelenleg nekem is van annyi cím bespájzolva, hogy 1 évig biztos el vagyok látva játékkal, úgy hogy pár címet ami érdekel még meg sem vettem/ki se jött (Bioshock Infinite, Skyrim goty, GTA V, Tomb Raider) - viszont remélhetőleg így könnyebb is lesz visszafognom magam a vásárlástól, mikor kijönnek a next gen konzolok, így bőven lesz időm megvárni a tapasztalatokat.
-
adalbert1
veterán
válasz
WhiteWalker #10209 üzenetére
Kivételként jegyzem meg, hogy egyszer talán pár száz forinttal drágábban számíttattam be az 576-ban egy játékot mint amennyiért vettem (már ha jól emlékszem), igaz annak akkor pár napja esett le 10 font környékére az ára - én annyiért vettem és 4k-ért számították be.
Szerintem sehol nem számítanak be túl jó árakon, a legjobban még mindig azzal jár az ember, hogy ha magánszemélynek adja el az adott játékot - igaz ilyen 1-3k értékű címeknél a konzolboltos árakhoz képest képződő plusz "hasznot" könnyen elviheti az esetleges utazgatás BP-n belül. -
adalbert1
veterán
válasz
dilipok #9820 üzenetére
+1
Régen nekem is az volt a problémám, hogy már nem volt mivel játszani, most meg itt van legalább 1000 órányi játék, amit jó lenne végigjátszani, de soha nincs elég időm... Igaz régen netezéssel se ment el ennyi idő egy nap.Az érettségi meg szerintem a vicc kategória volt, főleg azután, hogy 4 éven keresztül minden tanár azzal paráztatott, hogy jajj milyen kemény lesz - ennek ellenére aki még csak most fog menni, az inkább vegye komolyan!
A GTA V trailerek nagyon hangulatosak lettek, remélem visszatalálnak az etalon Vice Cityhez. Illetve remélem majd kiadják next genre is, a jelenlegi generációban azért elég kevés már a potenciál egy ilyen cím megfelelő színvonalú megvalósításához (kiadhatnák a Vice City és Liberty City Stories-nak is valami HD remake-jét, ugyanis psp-n kényelmetlen volt irányítani, PS2-n meg nagyon ronda - ennek ellenére nem vagyok grafika függő, mostanában a kedvenc játékom a Zombies Ate My Neighbors és a Super Mario All Stars).
-
adalbert1
veterán
válasz
mephi666 #9612 üzenetére
Nekem is ez a problémám az ilyen jellegű játékokkal, hogy úgy magába tud szippantani a világuk, hogy 4-6-10 órát könnyedén el lehet tölteni velük, és ilyen 1-2 órákra nincs is sok értelme leülni eléjük. A Skyrim eddig kimaradt, de ezt a Legendary Editiont be fogom szerezni (igaz lassan annyi végig nem játszott játékom van, hogy szerintem 1 év alatt nem érnék a végükre.
)
-
adalbert1
veterán
válasz
negyven2 #9016 üzenetére
A Bullyt én kb. 3-4k környékén vettem a cd galaxisban úgy 2-3 éve. Most gyorsan ránéztem, de nincs a kínálatukban...
GTA IV Complete esetén meg kb. jobban jár az ember, ha külön beszerzi a négyet és az EFLC-t.Gyerekkori vágyaimat kiélve most beszereztem egy SNES-t, na ott pár ritka játéknak elképesztő ára van (főleg ha bontatlan, úgy a nagyobb címek 1-2 ezer font környékén mennek). Kíváncsi vagyok, hogy a mostani generáció játékai iránt is ilyen érdeklődés lesz-e 20 év múlva (persze aki most fiatal, vagy gyerek, az ezekre fog inkább nosztalgiával visszagondolni).
Xirtam: ezek a megjelenések közül a Rambora vagyok leginkább kíváncsi, illetve itt tartok a leginkább attól, hogy valami ócska szemét játék lesz, amit csak a névvel akarnak eladni (ne így legyen, szívesen játszanék egy jó Rambo játékkal).
-
adalbert1
veterán
Olyat lehet csinálni, hogy egy games on demandon is elérhető játéknál csak a DLC-ket veszem meg, a játékot pedig csak később - és akkor is a lemezes változatot (lehet, hogy láma kérdés, de még sose csináltam ilyen sorrendben, és ha nem megy, akkor ms pontot se vennék feleslegesen)?
-
adalbert1
veterán
A Dirt Showdown demója annyira nem tetszett, inkább a sima rallyt preferálom (szerencsére itt a Dirt 3 amit még el se kezdtem). Syndicate-nek nincs demója, de eléggé lehúzták mindenhol, és inkább a co-op-ot emelték ki, így inkább ezt is kihagyom...
Tegnap végigjátszottam a Rayman Origins-t. Néhány rész elég szívatósra sikerült, kíváncsi lennék, hogy hány gyerek vitte végig a játékot.
bLaCkDoGoNe: akkor a következő játék valószínűleg nálam is ez lesz, miután végeztem a Dirt 2-vel.
-
adalbert1
veterán
Kösz a linket, 320 GB-os WD notebook HDD-m van, igaz anyámnál. 1-2 héten belül hazamegyek, és akkor kipróbálom, hogy működik-e, addig jegelem az egész projektet. Ezért nem banolnak amúgy?
Az új Syndicate és a Dirt Showdown tényleg nagyon gyenge játékok? Zavvin most mindkettő 10 font alatt van...
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #6667 üzenetére
Első körben azért gondoltam erre, mert jóval kényelmesebb bevinni a régi konzolt és elhozni az újat, mint egy hirdetéssel foglalkozni...
-
adalbert1
veterán
Felhívtam 2 konzol boltot, az egyik nem számít be használt konzolt, a másik kb. 20k körül adna érte - annyiért szerintem inkább használom amíg megy, és akkor veszek egy újat.
Lehet, hogy feldobok egy 30k környéki hirdetést, 20kt megérne szerintem a 2 év garancia és a nagyobb HDD, a 30-at már sokallnám érte (az egyik konzol bolt árából kiindulva). -
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #6608 üzenetére
Én kicsit szkeptikus vagyok ebben a kérdésben, ha jól emlékszem a 3-ból már a 4 megjelenése környékén kijött az ultimate. Ehhez képest a Horizon is kint van már egy jó ideje, de semmi hír az ultimate kiadás megjelenéséről...
Szerintetek mennyiből jönne ki egy módosítatlan 120 GB-os Elite cseréje egy 250 GB-os S-re? A legutóbbi salekor sikerült egy rakás Games on Demand játékot vásárolni, így jól jönne a nagyobb HDD, illetve az újrainduló garancia. Igaz ha az új boxnál maradna a kompatibilitás, akkor felesleges csere lenne, de még a bejelentés is több mint 1 hónap, kézzel fogható termék meg szerintem leghamarabb karácsonykor lesz belőle.
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark #6605 üzenetére
Akkor most lesz Ultimate kiadás a 4-ből is?
A Dirt 2 szerintem is jó vétel volt, napok óta szinte csak ezzel játszom. -
adalbert1
veterán
A SF IV-nek nincs sok értelme a SSF IV Arcade Edition mellet, nem? Ugye jól tudom, és így néz ki a dolog: SF IV + több tartalom = SSF IV + több tartalom = SSF IV Arcade Edition?
Illetve a Civ Revolutionnel játszik valaki? Mennyire van lebutítva a PC-s változatokhoz képest? Gondolkozom a megvételén, de mivel a PC-s változatokkal is alig van időm játszani, így lehet, hogy inkább elvetem az ötletet.
-
adalbert1
veterán
válasz
woodbear #5622 üzenetére
Én szerintem egy Arkham Asylumra és Dishonored-ra vevő leszek.
A RDR drága 3k-ért, mikor a zavvin 13-5 font körül szokott lenni a complete edition, itt pedig az Undead Nightmare további 1600 MS pont lenne (persze ha csak az alap játék érdekel, akkor megérhet ennyit).
A Fallout New Vegas is hiába csak 990 Ft, ha a DLC-kre még 3200! MS pontot elkölthetsz.
Az Arkham City határeset, ha jól tudom akkor a storyhoz csak a Catwoman DLC ad valamit - ezen még agyalni fogok.A Dirt2-t érdemes beszerezni, ha úton van egy Dirt3 complete az irányomba?
Illetve nektek mostanában hány munkanap alatt szoktak megjönni zavviról a játékok?
-
-
adalbert1
veterán
Zavvi rendelésnél találkozott már valaki olyannal, hogy nem fogadja el az érvényes discount kódot? Multi buy címet 1 db-ot vettem volna, de azt kivéve a kosárból a másik két játékot bent hagyva sem fogadja el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest