Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sanctus
üzenetére
"Valaki tudna segíteni, hogy hogyan, és milyen beállításokkal tudom elérni a netet? (nem Live-ozni szeretnék)"
Egyik dolog üti a másikat? Hogy akarsz netet elérni, ha nem akarsz live-ozni. Xbox-on ha netezel már liveozol. RGH témát hanyagoljuk, elég lett volna annyit írni hogy van egy xbox-od és kész.
-
Sanctus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy RGH-zott xbox360 slim, és egy TP-Link TL-WDR-4900 router.
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan, és milyen beállításokkal tudom elérni a netet? (nem Live-ozni szeretnék)
Addig eljutok, hogy látja a wifit...
Azt is tudom, hogy forwardolni kell a portokat, de ezen a routeren eligazodni...
Előre is köszi a segítségeteket! -
Bitpalace
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze ott töltöm, csak megkérdeztem mert sosem jöttem rá hogyan tölt.
köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
Srácok!
Egyet mondjatok meg, hogy nektek hogyan tölt kikapcsolt állapotban a box? Lehet hogy csak a szifont nem töltené??
üdv!
-
Ti Bo
aktív tag
Pont most akartam megvenni az Assassin's Creed első részét live-on, erre látom és olvasom, hogy baj van.....

-
CrAck69
senior tag
Srácok meg szerettem volna venni a Injustice Season Pass-t és ezt a
hibaüzenetet kaptam:Bocsánat
A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra.3x próbáltam, tudja valaki mi lehet?

-
-
raziel01
veterán
Csak azt tudod leszedni ami adott 2 hétben ingyenes. Visszamenőleg már nem.
----------Lord of the Rings War in the North Collectors Edition £10.99

-
BMS
őstag
Hol tudom megnézni,hogy melyik játékokat tölthetem le ingyen? több mnit fél éve van live gold-om de még egy játékot sem szedtem le
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Látom másnál is rendetlenkedik a live. Ez a 800700E8 hibakód is betudható ennek? Darksiders-t szeretném megvenni, de nem sikerül. Van valakinek valami ötlete a megoldásra?
-
Blyan
félisten
válasz
üzenetére
Mint mondtam egyéni preferencia kérdése, én pl az állandó elem toltogetest utalom.

Van egy tv allvanyom, alatta csukhato ajtaju jókora polc, ha nem játszom az ajtó csukva, a srácom négy és fél éves, érthetően ő is volt ennyi idős, de biztonságban volt a cucc tőle.De mindegy, csak arra utalok, hogy a topikban valamiféle sikk az enelop használat, holott a p&c pont ennyire hatékony módja a wireless kontroller használatának.

Béke.

-
törölt tag
Mint ahogy Mastermark is írta, nekem sem egy garnitúra ENELOOP-om van, hanem több. Ha lemerül a Controllerben, egyszerűen csak kicserélem feltöltöttekre, és kész. Nem kell kábelezni, meg kerülgetni. Mindíg van feltöltött ENELOOP-om, mert másban is használom őket. Nem hiszem hogy van ennél egyszerűbb megoldás. Egyébként kb. 2 havonta merülnek le nálam az ENELOOP-ok a controllerben, ebből kiderül, hogy nem vagyok egy hardcore játékos.
Ráadásul nálam az Xbox el van zárva, hogy a másfél éves fiam ne tépje szét. (Legutóbb, amikor hozzáfért, kitépte belőle a HDMI kábelt) Tehát az XBOX usb portján tölteni ebből kifolyólag macerás, telefon töltő USB portja nem tölti a Play&Charge KIT-et, (ki érti miért) számítógépet ha kikapcsolom, szintén nem tölti. -
Blyan
félisten
válasz
üzenetére
Ami csak nézpont kérdése, mert lehet én vagyok lúzer, de 20 óránál többet nem tudok egyhuzamban játszani (még ha egész nap nem is lenne más dolgom), aztán mire magamhoz térnék, már fel is van töltve a p&c kit. (amúgy a fiam játszik mostanában többet, napi két óra játékkal másfél két hétig elvan vele, és ha lemerülne sincs probléma)
Meg hát ugye madzaggal is tökéletetesen megy, abban meg nem látom a jobb megoldást, hogy nem 25 hanem 40-50 órával később kell feltölteni, amikor úgyis fel kell. Szvsz az egyik legjobb kiegészítő amit boxhoz kitaláltak. -
BMS
őstag
Sziasztok
Most melyik játékokat lehet letölteni xbox-ra?

-
törölt tag
Nekem eredeti van, mert vettem egy plusz controllert play&charge kit csomagban. Kb. 2x töltöttem fel-merítettem le, aztán félreraktam, és raktam a controllerbe két ENELOOP akksit. Na azok egy feltöltéssel 2x annyi ideig bírják (ha nem 3x) mint a play&charge kit. Szóval a gyári alá ne menj, mert az is elég gyengécske, az utángyártottak meg egytől-egyig gyengébbek még a microsoftosnál is!
Speedlink 1000mAh
hát mire elég az?! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, Play and Charge Kit-et szeretnék venni és nem igazán vagyok otthon a dologban. Találtam párat és szeretném kikérni véleményeteket, hogy az olcsóbbik jó e vagy ragaszkodjak a microsoftos erdetihez..
Előre is köszönöm szépen nagy segítség lenne!
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?
Nem tudok Live kódot beváltani, se a konzolon, se a webes felületen. Nem tudok Live-os tartalmat letölteni, de egy YouTube appot, se egy Internet Explorert-sem, se ingyenes demókat, de amit a webes felületről köldök rá régen megvásárolt játékokat, az megérkezik a konzolra. Webes felületen néha "Hoppázik".
A hálózat rendben, a konzol csatlakozik is a Live-ra, multira is csatlakozik, töröltem cash-t, telepítettem újra frissítést, vinyót töröltem, visszaállítottam, másik vezetékes hálózaton is kipróbáltam, de portot is nyitogattam a routeren.
De semmi. -
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Rendben, köszi az infót!

-
Ti Bo
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szomorúan hallom, mert félig meddig ezek miatt vettem boxot.... (a steam-en megvannak, csak a mostani laptopom kevés hozzá).
Hol tudok utánajárni, hogy mi van igazán jól optimalizálva? További terv még: LA Noire, Batman széria, Assassin's Creed széria egyelőre.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyelőre még csak ez és a GTA IV complete van meg lemezen (azt még nem próbáltam), illetve live-ról leszedtem a Forza Horizon demóját ott nem volt gond.
-
Ti Bo
aktív tag
Jó estét, jó estét! Főleg azokhoz szólna a kérdésem akik játszottak a MAFIA 2-vel. Adott egy Xbox 360 slim (alapból 4 gb-os, 250-es hdd-vel), Mafia 2 Complete felmásolva. Néha olyan mintha kicsit leesne az fps, nem tudom, hogy csak én tapasztalom e, illetve, hogy esetleg csak a játék hibája?
-
Blyan
félisten
Most akkor már nem lehet letölteni a Destiny Betat?

-
modflow
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem, nem box-on keresztül, hisz a régi tönkrement, nem működik.
De hogy legyen Downloads profil, ha nincs is Live -om? RGH-s a gép. -
törölt tag
Van itt 2-3 olyan ember aki rendelkezik max payne 3 season passal és hajlandó lenne nekem 2-3 acsiban segíteni?
-
modflow
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
De PC-re mentettem le, mert villámcsapás érte a régit és a HDD az legalább épp maradt.
-
modflow
veterán
Lementettem a Content mappát a régi box-ról. Felraktam új gépre, de azt írja 0 profil van. Csak újat hagy létrehozni?
Mi kellene neki még, hogy betudjak lépni a régi profilommal? -
szabacsik
őstag
külföldön is 15K HUF ért árulják a Destiny-t? Vagy van ahol olcsóbban meg lehet venni?
-
negyven2
nagyúr
A büdös p*csába is, muszáj lesz vennem egy Destiny-t szeptemberben...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Trial gold nem jó hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Bungie jelezte hogy az The Iron Banner visszatér.
Ha szeretnék ultra ritka tárgyakhoz hozzá jutni akkor ma este és szombat reggel lesz rá lehetőségetek a PVP-ben.
Péntek, Július 25.
Este 19:00-tól – 21:00-ig
délelőtt 11:00-tól – 13:00-ig
délután 16:00-tól – 18:00-ig
Szombat, Július 26.
Este 19:00-tól – 21:00-ig
délelőtt 11:00-tól – 13:00-ig
délután 16:00-tól – 18:00-ig -
-
Tison
tag
Ennyi volt!
Destiny nyílt béta! -
raziel01
veterán
Gold tagság nélkül is akár.
Mostani:Gold ajánlatok
Teljes játékok:
Batman: Arkham Asylum - 1 247,50 Ft
Batman: Arkham City - 1 247,50 Ft
Batman: Arkham Origins - Blackgate Deluxe Edition - 1 995,00 Ft
Dragon Ball Z: Battle of Z - 4 495,00 Ft
Injustice: Gods Among Us - 3 596,00 Ft
Marvel vs Capcom: Origins - 1 895,00 Ft
Mortal Kombat vs DC Universe (nem kapható itthon)
The Amazing Spider-Man - 3 247,50 Ft
The Amazing Spider-Man 2 - 5 994,00 Ft
Teenage Mutant Ninja Turtles - 3 995,00 Ft
Young Justice - 1 497,50 FtSeason Pass-ok:
Injustice: Gods Among Us - Season Pass - 1 516,00 Ft
Batman: Arkham Origins Season Pass - 2 495,00 FtAkciós játékok:
ArcaniA: Fall of Setarrif - 1 245,00 Ft
Darksiders - 747,50 Ft
Destroy All Humans: Path of the Furon - 998,00 Ft
Frontlines: Fuel of War – (nem kapható itthon)
Jeopardy - (nem kapható itthon)
MX vs ATV: Alive - 3 247,50 Ft
Painkiller: Hell & Damnation - 1 398,00 Ft + a DLC-i is akciósak
Red Faction: Armageddon - 3 747,50 Ft + a DLC-i is akciósak
Red Faction: Guerrilla - 1 495,00 Ft + a DLC-i is akciósak
Risen 2: Dark Waters - 747,50 Ft
Sacred Citadel - 497,50 Ft
The Raven - 497,50 Ft (plusz a EP2 és az EP3 is ennyi)
Zombie Driver HD - 1 245,00 FtDarksiders 2 Season Pass - 2 495,00 Ft
-
Casoli
őstag
Halihó!
Kinectes videótelefonálás csak xbox és xbox között működik, vagy esetleg skype-n keresztül is megvalósítható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak ha nyerek egy semmittevős melót végre. 

hát mire elég az?!
De semmi.

l.skywalker