- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Poonkie21
csendes tag
Most, hogy így szóbakerült megkerestem és ezúttal sokkal jobban tetszett, undercover után egyenes megváltás. Tényleg nem rossz, a grafika TDU szerű és most elkényelmesedve döngettem a városban, tényleg sokkal jobb volt. Elsőre valamiért nem fogott meg, félre is tettem, most elővettem, most tetszik is. Meglátjuk meddig jutok benne.
-
Poonkie21
csendes tag
Nekem az az MC LA-vel a legnagyobb bajom, hogy nem egészen olyan mint vártam. A grafika szép, szerintem szebb mint az Undercoveré, nincsenek textúra hibák, de ez a kikapom 2kerékre az autót, meg a tengelye körül forog akármilyen autó, na ez nekem kicsit sok. Viszont kit ez nem zavar, annak bátran ajánlom, leköt, igényesen van megcsinálva, de sajna multiplayer csak live-on van benne, amit én anno nem tudtam. De nem a játék hibája, hogy nekem nem tetszett, hanem a sajátom, mert nem jártam eléggé utána. De ha az említett dolgok nem zavarnak, vedd meg, sokkal jobb mint az UC.DE lehet, hogy most megint előveszem és adok neki egy esélyt
-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Tudok ajánlani valami jó autós játékot mostanság? Lehetőleg free run móddal, MC LA és NFS UC nem jött be eddig -
Poonkie21
csendes tag
Köszönöm a váalszt a kormányt illetően. Más kérdésem lenne: HD felbontású mkv fájlt honnan lehet leszedni, illetve az hogyan streamelhető a boxra? Valaki ha válaszolna megköszönném.
-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes Xbox-hoz kormányt venni? Egyáltalán a gyári MS kormányon kívül lehet másfajtát venni? -
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek van értelme hirdetést feladni arra, hogy egy Logitech Driving Force Pro-t elcserélnék MS X360 kormányra? Lenne vajon jelentkező? -
Poonkie21
csendes tag
Szia!
Megnéztem Neked, a jobb felső sarokban egy pici részen valóban lila -
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
A minap betettem a boxba egy divx lemezt amit el is indított,majd kiírta,hogy szüksége lenne egy frissítésre. Xbox Live nálam nem kivtelezhető nost, ezért kérdezném,hogy pendriveról esetleg nem lehet megoldani? köszi -
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Újdonsült Xbox 360 tulajdonos vagyok és lenne egy kérdésem. A gépben egy 60 gigás vinyó van,amire enged tlepíteni játékokat,de ha a vinyóról szeretném indítani,akkor bekéri a lemezt. Akkor ennek konkrétan "csak" a gyorsabb töltés a lényege? Bocs,ha a kérdés idióta, ps2-ről tértem át. Köszi a türelmet és a válaszokat(ha lesznek).
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest